עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by legocar,

הי, אני משתמש במחשב הזה ב windows2000 עם IE 6 sp1 קרה לי היום משהו מאד מוזר: כשאני מפעיל את ה Internet Explorer החלון מופיע, והוא פשוט קפוא למשך 2-3 דקות (!) ורק רח"כ אני יכול להשתמש בו. זה קורה בין אם אני מפעיל אותו בלחיצה ובין אם נפתח חלון חדש מתוך אתר, ובכל פעם מחדש (לא רק בפעם הראשונה). לא ראיתי שינוי באף תוכנה אחרת, וכשאני גולש מתוך ה my computer לדוגמא, אין שום בעיה. הרצתי בדיקת וירוסים ו spyware, עשיתי disable לכל ה ActiveX ועדיין זה קורה. איך אני יכול לתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  2. אני בא לבתקין אותה ובאמצע היא מבקשת תקליטון שקיבלתי עם הדיסק מה לעשות??? תעזרוו אני חייב את זה דחווף

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  3. Started by zaroor,

שלום יש לי בעייה מוזרה כאשר אני מתקין תוכנת וירוס פנדה טיטניום 2005 היא משנה את שורת המשימות לסגנון WIN XP (הצבעוני) ולאחר מכן אם אני משנה חזרה לקלאסי של WIN (הרגיל) הוא נשמר ואם מכבים ומדליקים את המחשב מספר פעמים ..אבל שאני מכבה את המחשב בלילה עד למחרת ואז שאני מדליק שוב משתנה לWIN XP (הצבעוני) כאשר אני מסיר את תוכנת הוירוס זה לא קורה דיברתי עם התמיכה שלהם הם לא יודעים מה הפתרון ואמרו לי לשאול את microsoft דברתי איתם והם אמרו שזה לא הבעייה של ה- WIN רק של התוכנה....מה לעשות??... אגב במחשב השני זה לא קורה

• 3 תגובות
    • 446 צפיות
  4. Started by yigal83,

שלום לכולם במחשב שלי (AMD) מותקן Windows XP + SP2 עם כל העדכונים הקיימים. הבעיה שקיימת אצלי הינה בהורדות קבצים מהרשת. ההורדות שאני עושה הינם בעזרת האקספלורר הרגיל (שמירה בתיקיה). לעיתים רחוקות מאוד, במהלך ההורדה המחשב מודיע על שגיאה. אם אני מנסה שוב, הוא מוריד ונתקע במקום אחר. זו בעיה שכבר לא ראיתי זמן מה. הבעיה הגדולה יותר שקורית כל הזמן, היא שהקבצים יורדים בסדר (לדוגמא דרייברים והתקנות מאתרים לא פירטיים). כאשר אני מריץ אותם, יש דיווחי שגיאות שונים שהקובץ או חלקי קבצים (במהלך התקנת התוכנה) פגומים. אני לא מצליח כמעט להוריד עם המחשב קובץ (download) ולהריץ אותו. יש לי מחשב נוסף שמחובר אצלי לאותו ראוטר ושם הקבצים יורדים וניתן להריץ אותם ללא בעיות. את הקבצים הללו אני גם מריץ …

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  5. קיבלתי מחשב חדש, כרטיס מסך של ATI 4670, חיברתי את המסך רגיל ובנוסף את הטלויזיה ליציאת ה- S-Video. בכל צורה שלא ניסיתי לא היה ניתן לבצע שיכפול (Clone) של שני המסכים. ניסיתי לאפשר את מסך 2 ולהגדירו כ-TV אך עדיין ללא הצלחה, יש למישהו רעיונות נוספים ?? הדרך היחידה שבה הצחלתי לראות משהו על הטלוויזיה היתה בביצוע Swap, ראו מצוין על הטלוויזיה אך לא על המסך. תודה

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  6. Started by Dark Respect,

יש לי אקספלורר שבע ועשיתי שיהיו לי כמה הומפייג'ים בטאבים שונים איך אני עושה שבלחיצה אחת הוא יפתח לי כמה טאבים במועדפים, כמו דפי הבית?

7. Started by sofix4,

אחת הסיבות שאני לא רוצה לעבור לויסטה היא בגלל שהבנתי שבMovie maker בנמצא בויסטה אי אפשר ללכוד וידאו מכרטיס טלוויזיה אנלוגי (Flyvideo 2000 או hunagge wintv pvr 150). אפשר להתקין את Microsoft Movie maker 2.1 או 2.2 על ויסטה? :s05:

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  8. Started by emailaya,

היי אחרי עבודה מאומצת שוחררה גירסה חדשה לתוכנת הדואר החינמית emailaya. רשימת השינויים היא: * הוספת מד התקדמות בטעינת מכתבים מקומיים * מנגנון תיקיות מקומיות שופץ על מנת לחסוך בזיכרון * אפשרות ליבוא אנשי קשר ופגישות ישירות מגוגל * הוספת אשף להגדרות התוכנה * תפריטים יוצמדו לימין כאשר עובדים בעברית * אפשרות חדשה למייל: למחוק את כל המכתבים של השולח * אפשרות חדשה לסל מיחזור: רוקן את סל המיחזור * אנשי קשר מועדפים לגישה ישירה בעת כתיבת מייל חדש * מצא תוך כדי כתיבה בחלון תוכן גולמי/צפייה במכתב/צפיה מוקדמת בחלון הראשי * אם במייל אין טקסט או שהוא מכיל HTML תופיע כיתובית במקום תוכן לא קריא * שיפור מהירות פתיחת חלון מכתב חדש/צפייה * אפשרות למחוק איש קשר+שיחה בצי'טוט מהיר * כפתור שליחת…

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  9. Started by Oranili,

אני מריץ סריקה ומגיע לקטע מסוים ויוצא לי ... ועושה ERROR כזה : הנה תמונה : http://img404.imageshack.us/img404/8809/dddzp6.jpg

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  10. Started by saar3,

תמיד שאני ניכנס לאינטרנט איקספלורר ושאני לוחץ על משהו הוא כתב לי שהוא חייב לצאת ופותח תדבר הזה של אל תשלח. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עוזר צריך עזרה!!!!! תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  11. Started by georgeg,

3 תוכנות : 1. האם למישהו יש המלצה לתוכנה פשוטה לשחזור קבצים שנמחקו (מסל המחזור ו/או ע"י Shift+Delete) ? ברור לי שיכולת השחזור תלוי בפרמטרים שונים, הכוונה היא לתוכנה פשוטה למשתמש הבייתית, שתסיים במצבים מסויימים. (למשל, שמתחרטים רגע לאחר המחיקה, לפני ששטח הדיסק מספיק להכתב שוב) 2. האם יש Plugin/Add On לפיירפוק/אקספלורר, המסוגר להמיר נתוני POST ל GET ? (כלומר, להציג ב URL את הפרמטרים העוברים ב GET) 3. עם איזה כלי פרוקסי/Sniffer מומלץ לעבוד, כאשר מעוניינים לנטר את התעבורה בזמן פיתוח האתר ? (Paros, Fiddler וכו') ? תודה.

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  12. Started by elad-r,

התקנתי מחדש את הווינדואז ואח"כ גם את האיי סי קיו וכשהוא נפתח הוא פתאום ביקש סיסמה אז הכנסתי את הסיסמה שאני זוכר ששמתי לו לפני כמה שנים והוא אומר שהיא לא נכונה... אני בטוח שזה איזשהי וריאציה של מה שכתבתי וניסיתי כל דבר אפשרי וזה לא מקבל את זה.... למישהו יש פיתרון בשבילי? איזשהי תוכנה שתעזור לי לעלות על הסיסמה? נ.ב, כנראה שלא הכנסתי באיי סי קיו אימייל אז אני לא יכול להשתמש בשירות שיחזור סיסמה של התוכנה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  13. יש לי בעיה בחלק מהסטים שאני מפעיל דרך תוכנה bs player הם מותגים בצורה ממש מהירה, הזמן קופץ בדקות ואי אפשר לראות את הסרט. אבל אם אני מפעיל את הסרט דרך מדייה פלייר זה עובד בסדר גמור. מה אני עושה עם זה? כי דרך המדיה פלייר אני לא יכול להוסיף תרגום... תודה לעוזרים

14. אני רוצה לחזור לOFFICE 2003 שלי, מתחרט שרכשתי את ה07, וזה לא נותן לי למחוק את התוכנה, איך ניתן למחוק את כלללל התוכנה ידנית? כולל הרג'סטי וכדומה, אני לא רוצה שישאר ממנה זכר...

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  15. Started by AVI.S.T,

אני צריך תוכנה שבודקת תטמפ של הכרטיס מסך (יש לי גיפורס 6600LE AGP8X) למי שיש שיבא לי לינק בבקשה !!!

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  16. ניסיתי להתקין icq ובמהלך ההתקנה הוא אומר שהווינדוס לא תומך בגירסה.יש לי xp sp2 חוקי מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  17. Started by kisin,

שלום לכולם, אני מנסה להריץ את התכנה Torrentspy שלא דורשת התקנה ומקבל הודעת שגיאה (צירפתי כקובץ JPG). יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? במחשב אחר שלי זה רץ בלי שום בעיה... תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  18. מה לא ניסיתי?! אדאוור סי , אדאוור במצב בטוח,נורטון,מה עוד נשאר?! מה עליי לעשות כדיי להעיף את הדבר המעצבן הזה? זה מחייב פירמוט? אעעעעע אני נואש (ואני מקווה שפתחתי תנושא בפורום הנכון ) תודה רבה רבה מראש :] נ.ב זה שזה שולח לכל הרשימה לא מעניין אותי זה פשוט מאיט לי תמחשב

19. Started by shimon__17,

אחים יש לי מצלמת וידיאו ואני רוצה להאביר מה שיש בקסטה למחשב אבל באיכות צפיה טובה .. עם איזה תוכנה אני יכול להישתמש .? תודה למי שיעזור לי ..

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  20. Started by mosh18,

בדיוק עכשיו אחרי פירמוט התקנתי את החבילה של האופיס ובכל פעם שאני מפעיל קובץ טקסט מסויים בוורד הוא מציג לי הודעה כמו בתמונה למטה> אז בבקשה מי שמבין איך לשנות את סוג הקידוד והטקסט שיגיב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  21. במחשב שלי יש בעיה מוזרה שהיום צצה. המחשב התחיל להשמיע צפצופים מהמארז כאשר לוחצים על כל מקש במקלדת (צפצופים שנשמעים כאילו שהמון מקשים נלחצים ביחד, אבל זה ממש לא..) * זה התחיל לקרות כאשר קניתי עכבר ל-USB וחיברתי אותו. * זה רק כאשר לוחצים במקלדת. * אם מוציאים את העכבר זה עדיין קורה... * האם זה מסוכן??? מה אפשר לעשות??? תודה רבה~! casio.

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  22. Started by y_a_n_i_k,

תודה

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  23. אני יודע שזה דרייבר לא תואם אבל הורדתי מאתר של ati למי שיש דרייבר הכי עדכני שיביא לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  24. שלום ! אז ככה.. יש לי בעיה באתר של תפוז (בלבד) שאני גולש באתר עם המשתמש שלי אז אם אני קורא כמה הודעות בפורום או פותח תמונה בפורום האתר קופא לי ואז אני לא יכול לדפדף בעמודים של הפורום או לעבור לפורומים אחרים.. הדרך היחידה היא לסגור את האקספלורר ולהיכנס שוב לתפוז ולהיכנס לפורום שאני רוצה ואז לגלוש בפורום עצמו.. ועכשיו מה קשור הקספרסקי.. יום אחד יצא לי שעשיתי לו ניתוק וגלשתי בתפוז ואז זה גלש לי ללא בעיה ויכלתי לפתוח הודעות, תמונות ולעבור לפורומים בלי לקפוא.. ואז ניסיתי הדלקתי אותו ושוב זה קפא.. ואז ניתקתי אותו ושוב יכלתי.. השאלה איך אני מגדיר לקספרסקי לעבוד אבל לא להקפיא לי את האתר של תפוז.. שמתי את האתר ב"איזורים בטוחים" אז זה לא עזר.. ובהגדרות של הקספרסקי לחצתי נגיד לב…

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  25. Started by ras81,

שלום כאשר אני מוריד דברים בUTORRENT נוצר מצב שכאשר אני עוזב את המחשב מספר שעות (למשך הלילה לרוב) כל ההורדות מפסיקות וכאשר אני מוריד מייל באמצעות האאוטלוק משרת של נטויזיון אז פתאום הוא לא מוצא לי את המייל ורק לאחר שאני מאתחל את המחשב הכל חוזר להיות בסדר (הUTORRENT מוריד והמייל עובד) יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך? תודה

• 0 תגובות
    • 445 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.