תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך לכל הרוחות אני מוסיף פריימים לאמצע של סרט? לי יש את VIRTUAL DUB ו ADOBE PREMIERE אבל לא הצלחתי לעשות זאת איתם... הוראות/הצעות לתוכנות אחרות והוראות שימוש התקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לקחת כמה טראקים ולקודד אותם לקובץ MP3 אחד, יש דינוזאור כזה או שעדיין לא המציאו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אח שלי עשה היום ADSL בשעה טובה (לפני 4 שעות התקינו לו ) ועכשיו אנחנו סוף סוף יכולים לדבר דרך האינטרנט כמו טלפון, עם פינג נורמלי ובאיכות טובה, השאלה היא, באיזו תוכנה להשתמש, אני יודע שקיימות מיליון ואחת תוכנות לזה, לכן אני מבקש המלצה אישית ממכם על תוכנה ספציפית שהשתמשתם/משתמשים בה והיא נוחה וטובה. אני פתוח להצעות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בינתיים יש לי win 98 עם מעט מאוד בעיות, אבל למשל ב-ut אם אני משנה את הרזולוציה נתקע לי המשחק. וזה נכון שה-win 98 לא יודע לנצל יותר מ-64mb ram?
-
אני זוכר שהייתה לי תוכנה כזו לניגון קבצי המוסיקה של Fifa99 אז בטח קיימת גם ל-2002, אני מחפש כזאת אני חושב שסיומת הקבצים היא str. זה מאוד חשוב לי, יש שם שיר מאוד יפה שאני רוצה להפוך ל-Mp3. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
where can i check if DMA is enable and if not than enable DMA for cdrom / cd-rw / h.disk ? (win2k/winxp) 10x
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מוריד הרבה מאוד סרטים מקאזה באיכות טובה מאוד בdivx והשאלה שלי אם יש אפשרות לשנות פורמט (ולשמור על אותה איכות ) כדי שאני יוכל לצפות בהם ב dvd הביתי שלי כמובן שיש לי צורב
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
hש לי win me ואני מנסה כבר יומים להתקין את ה ie6 5 תוכנית ההתקנה מבצעת את ההורדה כראוי אך כאשר היא מנסה להתקין את הרכיבים שהורדו היא נכשלת פעם אחר פעם על אף שניסתי לסגור תוכנות ולהפעיל על מצב בטוח את ווינדוס אבל זה לא עוזר והבעיה חוזרת פעם אחר פעם מה לעשות. והנה קצת פירוט כשהתוכנת ההתקנה מחלצת את מה שהורד (עושה extract ) היא מתקינה האחזוזים והפס הכחול רצים אבל בסוף באה ההודעה שתוכנית ההתקנה נכשלה והרכיבים לא הותקנו כראוי (לא הותקנו ביכלל). כבר התקנתי את ה ie6 במחשב זה עם אותה מערכת ההפעלה אבל נאלצתי להתקין מחדש את הווינדוס כי ווירס בשם backdoor.torgan היתלבש לי על קבצי מערכת חיוניים שה nav2002 לא הצליח לתקן ולכן נאלצתי למחוקם ובהתקנה של win me מחדש הie6 נעלם והוחלף בקודמו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המרה של שירים מפורמט MP3 לפורמט מוסיקה רגיל CD-DA?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני חולה וגם קצת משעמם לי (קצת חופש מהאימונים ) אז בא לכם שאני ישקיע במדריך ענק על כל הנושא של המרת סרטים ל DivX או VCD ? אני מאוד בקיע בנושא ואני יכול לכתוב מדריך של משהו כמו 10 עמודים.. מעוניינים ??? בעיקר לבעלי האתר ... אולי תשימו אותו במדריכים של האתר ??? מחכה לתשובה
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הרבה שאלו אותי את זה אז אני מפרסם ... יש תוכנה קטנה בשם MaxLister (רק 300 ק' ) שתכין לכם רשימה של מה שיש לכם במחשב דוגמא ... משהו שואל אותך איזה משחקים יש לך , במקום לבדוק בתיקיות ולרשום אחד אחד הכן רשימה !!! לינק לתוכנה http://www.acc.umu.se/~max/bin/MList.zip מקווה שזה יועיל לכם נ.ב לא צריך קראק או סיריאל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
WTF??? פתאום הWINAMP לא מנגן לי שירים ששמות הקבצים שלהם בעיברית WTF???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלך לי הערס-דיסק(כמובן WD) ועכשיו אני לא זוכר מאיפה מורידים את הNOADS (זה די דחוף הפופ אפס האל מתחילים לעצבן...) אם תפרסמולינק אני מאוד יודה לכם ...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שיכולה לבדוק לי עם הכרטיס רשת שלי תקין או לא?!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אני לא מצליח להתקין את הדריברים של הדבר המחורבן הזה הורדתי מהאתר ניסית את הדיסק שקיבלתי וכלום לא עובד :bash: :bash: זה כל הזמן מבקש איזה קובץ או דיסק של זה אבל אין לי ומאיפה משיגים כזה?? ד'א אני עובד עם 98SE אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד יודה לו!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צירפתי תמונה. ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מפעיל את הפיסי אוור ואני רואה מישהוא שהוא לא ממש המחשב השני שלי.. GAL, הכיצד, למה, למה אני.... מישהוא יכול להסביר לי את זה????
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתאום אני רואה שכל פעם שאני מנסה להתחבר לאינטרנט הוא מתקשר וכשהוא בודק את הסיסמא הוא אומר לי להכניס אותה מחדש. אז בדקתי למה ואני רואה שאני לא יכול לשמור את הסיסמא בחייגן. אני לא יודע למה זה קרה כי לא התקנתי שום דבר חדש. איך אני מחזיר את זה? (WIN ME) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רואה פה לפעמים אנשים שמעלים תמונות מסך עם תוכנה שבודקת טמפרטורת מעבד ומתח של המאוררים וכ"ד... איך קוראים לתוכנה הזאת, ומאיפה מורידים אותה?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני הולך לקצור כמה (10-20) CDים בבית אז אני מחפש את התוכנה הטובה ביותר והמהירה ביותר. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
קיבלתי את פיפא 2002 והארי פוטר צרובים. הבעייה היא שאחרי שאני מתקין אותם כשאני מנסה להפעיל אותם הוא מבקש את הדיסק האורגינל. איך אני יכול לפתור בעייה זו
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-