תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עשיתי את מה שכתבתי בכותרת, וזה מאוד מציק שהכותרות של המועדפים מופיעים בכתב סימנים וכל מיני שטויות! ויש לי המון אתרים כך שייקח לי המון זמן לעבור אתר אתר ולשנות את השם לעיברית תקינה! איך אני מסדר את הבעיה?!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 3 עותקים של ווינדווס במחשב (3 פרטישנים). אחד מהפרטישנים לא מחובר לאינטרנט ואני מעוניין שיהיה עליו ZoneAlarm עם כל העדכונים האחרונים. ניסיתי להתקין את ZoneAlarm על ספריה משותפת וזה לא עוזר. מישהו יכול להגיד לי היכן ZoneAlarm שומר את קבצי ה-DAT שלו עם כל ה-Virus Definitions וכו'? המדובר על ZoneAlarm Security Suite 6.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה והיא מזהה את המאווררים שמחוברים ללוח ומראה את מהירותם. האם דרך התוכה אני גם יכול לשלוט על המהירות שלהם ? מתחת למהירות המאוורים יש אחוזים ליד ספיד 1 , ספיד 2 וספיד 3 . אבל שאני משנה את האחוזים האלו לא משתנה כלום ... המאוורים ממשיכים על אותה מהירות. אז האם אפשר דרך התוכנה לשלוט במהירות המאוורים ואם כן איך ?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
לא הצלחתי לסנכרון גם את הטאבלט וגם את הטלפון במקביל רק בנפרד. מה ניתן לעשות? יש לזה פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את הדריברים של הדבר המחורבן הזה הורדתי מהאתר ניסית את הדיסק שקיבלתי וכלום לא עובד :bash: :bash: זה כל הזמן מבקש איזה קובץ או דיסק של זה אבל אין לי ומאיפה משיגים כזה?? ד'א אני עובד עם 98SE אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד יודה לו!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש עידכון גירסה ל זירוקס PE16 עם עברית צרובה אני יודע שב HP ניתן להתקין עברית צרובה דרך האתר אני חייב לעדכן את הזירוקס
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכם הורדתי fire fox אני מאוד מרוצה מהדפדפן הזה! חוץ מבעיה אחת שאני פותח איזה שהוא אתר לא משנה איזה אז בדפדפן כל החלק מתחת לשורת הכתובת עולה ויורד למטה ולמעלה וזה רוטט כזה ומפריע מאוד בעין! מישהו מכיר את הבעיה? מה הפיתרון לזה? תודה רבה יונתן
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לשמור אתר מסויים ו"להדפיס" אותו לקובץ תמונה, יש לי רק אפשרות כרגע לXPS - דבר שלא מאפשר לי לערוך אותו. האם יש דרך בדומה לXP להדפיס לתמונה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
נפתר,על ידי דרייברים של atheros
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי אנטי וירוס AVEST... קיצור אתמול בלילה פתאום הוא צפצף והופיע WORM VIRUS... ניסיתי למחוק וכל פעם שמחקתי זה כותב לי שהוא קובץ שרק קוראים אני לוחץ OK וזה מופיע לי עוד פעם.. נכנסתי לתיקייה וניסיתי למחוק את זה לבד..וזה כותב לי מה שיש בתמונה.. מישהו יכול להגיד לי איך אני מוחק את הוירוס הזה ולמה הוא גורם?ואם יש בעיה אם זה בתיקיית הווינדוס? תודה... הקובץ של הוירוס: הERROR שיוצא אם פותחים את הקובץ: התמונה של הוירוס: התמונה שזה קובץ לקריאה בלבד.. תודה...
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
ב AVG הוא לא מצליח להתחבר לשרת וב S&D בשביל ההתקנה הוא צריך להתחבר לשרת ואני לא מצליח בנוסף לזה בלי קשר.. בימים האחרונים יש לי איטיות משוועת בגלישה כל עמוד כמו פה ב באתר לוקח 2-3 דקות תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
טוב אמרתי לעצמי בוא ננסה את VIM בדקתי קצת בוויקיפדיה ראיתי תמונות (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/28/Vim.png/300px-Vim.png) וואלה נראה נחמד הורדתי מהאתר גרסא 7 וגיליתי שזה בכלל לא נראה כמו בתמונות הורדתי קובץ בשם GVIM70.EXE אולי יש גרסא אחרת עם ממשק נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בזמן האחרון המסנגר נתקע לי כלומר " not respond" אבל המחשב עובד כשורה , איך אני יכול לדעת מה הבעיה ? תודה עריכה: זה היה אוברקלוק לא יציב
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני רוצה בבקשה התקנה לסורק שלי שהוא umax astra 2000p בתודה מראש מתן.[br]פורסם בתאריך: 16.01.2009 בשעה 12:17:43 בבקשה תעזרו לי בזה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
האם אפשר להגדיר לו רשימת אתרים מותרים בהם הוא לא יחסום הודעות מוקפצות?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אינני משוכנע אם זהו הפורום המדויק לשאלתי, אבל לא מצאתי פורום בעיות טכניות תחת "משחקים".. בכל מקרה, היום התחברתי לסטים, אחרי שבוע וקצת שלא שיחקתי כדי לשחק סקיירים. הוא לא אפשר לי לשחק, אז חיפשתי באינטרנט ועשיתי עדכון Cache ו - validate. בכל מקרה, אחרי זה הסטים התחיל להוריד לי עדכון חדש למשחק. => 1.5.24.0.5 , חשבתי לעצמי, יופי, כנראה בגלל זה המשחק לא עבד. בכל מקרה אחרי התקנת העדכון - הפעלתי את המשחק רק שעכשיו הוא סובל מהמון המון גליצ'ים, המסך מפוקסל בצורה בלתי שחיקה. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזה אכן בעיה ידועה ככל הנראה עם הפאטץ' הזה, רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר את המצב ואם כן, מה עשיתם בנידון? האם לעשות גלגול לאחור של עדכונים? (זה אפשרי?) האם פשוט לחכות שיתקנו את זה…
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך עזרה במציאת תוכנו של האייסי כמה תוכנות כי אני לא מוצא קישורים טובים בגוגל טוב תוכנה ראשונה:Fake UIN תוכנה שנייה: recover תודה מראשצ לעוזרים...!!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
השאלה בכותרת :jump1:
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מקבל מיד בהפעלת הוינדוס שגיאה על משהו בשם HIDERUN. הבעיה מוכרת? כי בגוגל מצאתי רק תוצאות באנגלית, ונראה לי שזה טרויאני, אני צודק? מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים שבכל ראש עמוד תהיה כותרת עליונה קבועה וגם מספר העמוד. באופיס הקודם הייתי עושה את זה בקלות. אבל ב-2007 אפשרות אחת מבטלת את האחרת, כלומר או כותרת עליונה או מספר עמוד...
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שאני מגדיל את הכתב עם הגלגלת והCTRL הוא לא שומר לי אותו אחרי שאני יוצא ממנו יש איזה דרך שישמור? כמו בFF? תודה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום רב יש לי WIN XP PRO לאחר שאני פותח 3 חלונות(תוכנות)שונות ב 4 מפסיק להגיב לא פותח אותו קליק ימיני לא עובד. מה העיה ואיך פותרים אותה ? תודה ויום טוב מיקי
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בלחיצה על BOOKMARKS בFF נפתח הטור של הלינקים - איך עושים אותו רחב יותר ע"מ שיופיע יותר טקסט?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי! האם קיימים מחשבים שלא ניתן לעשות בהם גוסט? האם יש פיתרון לכך? ניסיתי לעשות וזה מה שאני מקבל: http://img140.echo.cx/my.php?image=11tx.jpg תודה! הקשיח שלי SATA לוח P5GD1 של אסוס. הגוסט 2003
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך אני מחבר סרטי MPG עם התוכנה iFilm MPEG Editor?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-