עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Jabradb1,

שלום, עד היום הייתי משתמש ב BSPLAYER להפעלת קבצי AVI + תמיכה בכתוביות. אני משתמש כעת ב WINDOWS 7 ו BSPLAYER לא עובד כל כך טוב. מישהו מכיר פלייר שתומך גם בכתוביות ונמצא עובד טוב על WINDOWS 7? תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by payback,

תוכנת ה-NetLimiter יצאה בגרסא חדשה, בטא מתקדמת יש לציין, ומביאה עימה פיירוול מובנה, מלבד האפשריות הרגילות של הגבלת החיבורים מהגירסא הקודמת (1.3?). מניסיון ראשוני, התוכנה נראית פשוטה כמו סגייט, ולכן גם צורכת פחות משאבי מערכת מהשאר (ומי שרוצה שתי ציפורים במכה אחת..) בקיצור - שווה לנסות! להורדת הגירסא החדשה : 2.0.5 בטא

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by LTE,

שלום לכולם ! רציתי המלצה לתוכנה שמשמשת כתחליף לתוכנת הסייר של ווינדוס שלי שהפסיקה לעבוד לי כמו שצריך !!! בתודה מראש !

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  4. תשתית הוט, ספק 012. חיבור חייגן. בשימוש בסקייפ ומשחקי רשת, הסקייפ מתנתקת אחרי 10-15 דקות בערך ולוקח לה טיפה זמן "לחזור". בדרך כלל או אני או השחקן שאיתי נזרקים מהמשחק, לא משנה מי מארח. החייגן לא מתנתק, האינטרנט ממשיך לעבוד כרגיל. הייתה לי תשתית הוט וספקית 012 בדירה קודמת לפני שנתיים-שלוש וזה היה קורה גם אז. הוט טוענים שזה לא מאצלם. 012 טוענים שיתכן וזה קשור למשחקים (בולשיט) או למשהו שאני מריץ (סקייפ, יתכן) ושאולי לעבור מחיבור חייגן לחיבור קבוע יעזור. בנתיים חיפשתי תוכנות איכותיות לVOIP (רק קול, לא צריך וידאו) אבל אין יותר גוגלטוק. חיפשתי תחליפים אבל ממה שראיתי הרבה תוכנות הן או לאנדרואיד ואלה שניסיתי במחשב, איכות השיחה בהן די מעפנה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by MalGano,

שלום לכולם, מזה זמן רב אני משתמש בדיסק ה-ERD כדי, בין היתר, לאפס סיסמאות אדמין בסביבת מחשבים שמוגבלים באמצעים מסיבות אבטחת מידע. בשנים האחרונות התוכנה כבר אינה מתקפדת כמו שצריך מכייון שאינה תוככנה במקור לתמוך בכונני SATA. האם ישנו כיום כלי אשר ניתן לצרוב על דיסק (לא USB), אשר עושה boot עם מערכת דמוי-וינדאוס (ולא מפעילה את המע' עצמה ב-safe mode או כל מצב עבודה מוניפולטיבי אחר) ונותנת לי כלים לתפעל תקלות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Zambar,

אז, לאור התפגרותו של הווינאמפ שלי (מסרב לעבוד וכלום לא עוזר), החלטתי אולי להתנסות בכמה נגנים אחרים. רעיונות, מישהו?

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  7. תחפש תוכנת גיבוי הכי פשוטה לגבות את מערכת קבצי הWINDOWS שלי מכיר את נורטון GHOST אבל תהיתי האם יש משהו יותר פשוט ואמין ממנו?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  8. בקיצור, המטרה היא לעצב מחדש \ לצבוע \ Whatever מכונית של סקיון (חברה בת של טויוטה). הפרס הוא לא פחות מכ-15K$ (ערך המכונית), ויהיה רק זוכה אחד. אפשר להגיש כמה מכוניות שרוצים, כמה פעמים שרוצים. אל תתביישו! כל הפרטים נמצאים פה: http://news.deviantart.com/article/28901/ עבודות שהוגשו עד עתה: http://browse.deviantart.com/projects/contests/2007/scion/ תהנו!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. חברת תרופות שאני עובד מולה מוציאה תחרות סרטונים בה מובטח פרס לזוכה. לצערי אינני יכול להשתתף בה אבל אולי אתכם זה יעניין. http://www.shizim.com/HemoclinCompetition.html בהצלחה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by maoritsius,

שלום לכולם, השנה בפעם ה-17 מתקיימת תחרות קודגורו במחשבים, המיועדת לתלמידים (עד י"ב כולל). התחרות מורכבת משני שלבים, כאשר השלב הראשון הוא אינטרנטי, והשלב השני, אליו יוזמנו המתמודדים הטובים ביותר מהשלב הראשון, יתקיים במרכז הבינתחומי הרצליה. שאלון שלב א' עלה, וניתן למצוא אותו באתר התחרות: codeguru.co.il. אנו מזמינים את כולכם (התלמידים שבכם) להשתתף, לשאלות/הערות: roey@codeguru.co.il חג שמח

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. ראיתי באתר הזה http://www.tistaper.com/ כל מיני עיצובים ואני חושב שאנשים בHWZONE יכולים לעשות דברים יותר טובים או מצחיקים - אז קחו תתמונה הזות או תמונות אחרות - וניראה איך אתם בתור ספרים וירטואלים

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  12. Started by בזיק,

יש לי אינטרנט כבלים וטלפון כבלים. האם יש אפשרות ליצור תיבה קולית דרך המחשב כך שמי שמתקשר אלי לטלפון יוכל להשאיר הודעה ?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by db9,

שבוע טוב לכולם, ברשותי 2 תיבות מייל של hotmail.com. לאחר שאני מגדיר את שתי התיבות בoutlook 2007, לא מתבצע סינכרון מלא של התיבה. ישנם מיילים שפשוט לא מסתנכרנים לoutlook. לפעמים המצב הוא שאחת התיבות בכלל לא מסתנכרנת ומידי פעם אחת לכמה ימים פתאום התיבה כן מסתנכרנת *האם הדבר נובע מזה שיש 2 תיבות של hotmail תחת ה outlook דבר היוצר בעיה בזמן הסנכרון מול השרתים? (לא נשמע כל כך הגיוני) *למעט ההגדרה הבסיסית של התיבה שרובה כמעט מתבצעת אוטומטית ברגע שהoutlook מזהה שמדובר בתיבה של hotmail צריך להגדיר עוד משהו? *לאחר הגדרת התיבה נפתח חלון של outlook ששואל אם אני מעוניין להגדיר את החשבון הזה עם hotmail connector או משהו כזה. האם זה הגורם? *(כוכבית אחרונה) האם ניתן להגדיר את אותה תיבת מ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Amit_Alcobi,

ישנו איזה toolbar שמוסיף את תיבת החיפוש של firefox, עם כל המנועי חיפוש שאני הוספתי אישית, לtaskbar של windows xp.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. אתמול המחשב שלי התחיל להשתגע ולא נתן לי לפתוח קבצי EXE אחרי שעות רבות של חשיבה וכעס חשבתי שזה אוליי בגלל תוכנה שהתקנתי לאחרונה... וניזכרתי שלפני 4 ימים התקנתי נורטון אז מחקתי אותו והבעיה הסתדרה... ובנוסף לזה צרבתי את הנורטון לחבר... אז התקשרתי אליו ושאלתי אותו עם יש לו בעיה. הוא אמר שהמחשב לא העלה תוכנות והוא אצל טכנאי... אז תיזהרו מעותקים לא חוקיים של נורטון ולפני שתתקפו אותי אני מסביר למה הורדתי נורטון לא חוקי: כלפני שנה קניתי אנטי-וירוס 2005 ולפני כמה ימים זה אמר לי שצריך לעשות אקטיויישן... והוא רוצה שאני יקנה CDKEY חדש... מזה החוצפה הזאת !?!? קניתי תוכנה מגיע לי להשתמש בא גם בעוד 100 שנה

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by assaf990,

outlook xp האם ניתן לקבוע שביום מסויים בשעה מסויימת הוא ישלח עבורי מייל?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  17. Started by asafr,

היייי רציתי לדעת, שמעתי שיש תוכנה שאפשר להפעיל במחשב, ואז לחבר את הממיר הדיגיטלי למחשב דרך ה-USB, ואז עם התוכנה לתכנת את הממיר... מישהו מכיר/יודע/שמע?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  18. Started by Livestyle.co.il,

שלום לכוולכם, אני חדש פה, www.Point-P.net זה התיק עבודות תגיבו

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shimmi1982,

היי חברים, להלן התיק עבודות המעודכן שלי. אשמח אם תגיבו על העיצוב/מבנה/פונקציונליות וכו'. האם זהו תיק עבודות שנראה מספיק מקצועי כדי לגשת איתו לחברה (איכותית מספיק כדי לא לעשוק אותך בשכר מינימום) בחיפוש עבודה? תודה. http://family-ofek.co.il/shimon שימו לב- האתר ללא פלאש לחלוטין . (מה שמקנה לו קלילות ולא צריך לחכות את הטעינות המוכרות של הפלאש). <--Jquery . תודה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום לכולם, לאחרונה אני מצלם די הרבה בחשיפה ארוכה, עם חצובה. נוצרת לי בעיה לפעמים שהלחיצה על הכפתור במצלמה יוצרת רעידה קטנה בתחילת הצילום ולכן כל מקורות האור בתמונה מקבלים מעין צ'ופצ'יק כזה, בהתאם לתזוזת המצלמה. אני יודע שאם אשתמש ב- Self Timer הבעיה תיפתר, אבל לא תמיד זה מתאים למה שאני רוצה לצלם. מה הדרך הטובה ביותר לערוך תמונות שיצאו כך? האם יש כלי בפוטושופ שיודע להתמודד עם זה בצורה מתוחכמת? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by baruchiro,

יש לי מסמך טקסט (csv במקור) שמוצג בג'יבריש. כשאני מנסה לפתוח אותו בWord הוא מציע לי כל מיני קידודים שונים, אבל בכולם הוא לא מתקן אותו לצורה הנכונה. ניסיתי גם קצת בעזרת LibreOffice בלינוקס. מצד שני, כשאני מכניס את הטקסט לאחד האתרים של היפוך בג'יבריש לעברית, האתר מתקן לי את הטקסט. איך אני יכול לסדר את זה במחשב? מכיוון שמדובר בCSV בסופו של דבר, אפשר גם להציע פתרונות בעזרת Excel ומסדי נתונים. אפשר גם להציע פתרונות ע"י תכנות (.NET). (אני מנחש שיש API של תיקון מג'יבריש לעברית, אבל לא מצאתי... הקובץ- https://docs.google.com/document/d/1AcAxfAuuNDasTpVsm9pSOTvgnryt7xB0Bbap1iyNtIo/edit?usp=sharing תודה ר…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by zoharco1,

חג שמח ושנה טובה יש לי דיסק און קי של POWER DISK יש לו בעיות האם ישנה תוכנה לתיקון או שיחזור הזיכרון ?

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  23. היי * איך מתקנים את דפדפן האקספלורר 8? ככה שכל הקבצים הראשוניים שבאו בהתקנה הראשונית יופיעו שוב גם בתפריט ההתחלה. * כשניסיתי שוב להתקין תוכנה שעובדת בהרחבה עם האקספלורר נאמר לי שחסר windows installer זה הדף שאני מגיע אליו ולא מצליח להוריד: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=6A35AC14-2626-4846-BB51-DDCE49D6FFB6&displaylang=he אודה לכם על פתרונות תודה, דידו

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by pure perfection,

שלום יש לי אופיס 2007 , ואהוא לא מתקן מילים שנכתבו באופן שגוי איך אני יכול לתקן את זה ?? תודהה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by berner,

חברים שלום פתחתי תיבת דוא"ל בגי'מל ולאחר שפתחתי שמתי לב שכתבתי את שם המשתמש בשגיאה כתיב איך מתקנים כתובת הדואל אשמח לסיוע בברכה וחג שמח

דיונים חדשים בפורומים