עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by galCool,

יש לי סרט שנמצא בשני קבצים איך אני יכול לאחד אותם? קובץ AVI.. תודה!!

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  2. יש אפשרות לראות כמה אחוזים הגיע קובץ שאני שולח/נשלח מicq גירסה 6 ?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  3. שלום, לאחרונה ניתקלתי בבעיה, גודל הכתב ב WORD מסרב להשתנות ונישאר כל הזמן על 12, זה קורה כאשר הכתב הוא עברי. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה? תודה מראש.

4. Started by BigDragoon,

כשהוא בסוף הסריקה של ה REGISTRY הוא פשוט נתקע. גם בסריקת ה SMART וגם ב FULL. הורדתי גרסא אחרונה ועשיתי UPDATE ועדיין זה נתקע. למשהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  5. Started by tavor21,

אני רוצה להדפיס כמה תמונות בדף אחד .. (לא לעשות העתק הדבק בוורד ) יש למישו עצה או משהו כי דרך התוכנה שבאה עם הוינדוס זה חותך לי חלקים מהתמונה ... תודה

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  6. אני משתמש בתוכנה ומשחק וכשאני מקליט סרט התוכנה לוקחת את הסאונד מהמיקרופון ניתקתי את המיקרופון ואז לא שומעים כלום אין סאונד בכלל ? אצל חבר שלי התוכנה הקליטה עם קול ... איך אני משנה את ההגדרות בבקשה עזרה .. תודה לעונים עריכה : הבעיה נפתרה ... תודה בכל זאת ... אם מישהו יתקל בבעיה וירצה עזרה שיצור איתי קשר בפרטי אני אשמח לענות

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  7. בדומה לפלאגין של המדיה פלייר ?

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  8. שלום לכם!!! אני התקנתי לאחרונה את התוכנה everst בשביל לבדוק ביצועי מחשב. אבל הבעייה שאני לא יודע איפה אני בודק בתוכנה ביצועי מחשב? מישהו יכול להגיד לי איפה זה בידיוק נמצא. בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  9. Started by moti g,

כדי להתקין את הצ'ט של נענע האתר מבקש ממני להתקין את הפקד שלACTIVE X אבל האנטי וירוס של מקאפי מבטל לי את ההתקנה כל הזמן ומודיע לי שזה וירוס טרואיני האם זה וירוס ?ואם לא איך אני גורם למקאפי לקבל התוכנה -הוא לא נותן לי אופציה כזו בכלל

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  10. איך אני הופך אותם לפעילות...

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  11. Started by Shay17,

פתאום סרגלי הכלים לא מופיעים

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  12. אחרי שאני עושה דאבל קליק על האייקון בקיצור הדרך שעל שולחן העבודה,לוקח לתוכנה משהו כמו 2-3 דקות לעלות . מדוע?[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 20:38:56

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  13. Started by dandisc,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ של התוכנה מתקבלת ההודעה הבאה: נוסה כבר להתקין מחדש ולאתחל את המחשב,ללא הצלחה ???

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  14. Started by yahalom,

התקנתי עכשיו WIN XP SP2 ויש לי בעיה שהמחשב נסגר לבד לא מבצע ריסט פשוט נסגר כאילו בוציאו לו את החשמל מייל לאחר מיכן ניתן להפעיל אותו זה לא קשור למאורר הספק ואני חושב שזה קשר לכרטיס מסך שהוא RADEON 9200 SERIES נידמה לי זו בעיה ידועה שיש איזה קובץ שצריך להתקין אם זה כך אפשר לקבל את הקישור לקובץ ואם לא מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  15. שלום לאחרונה המון סירטונים לא עובדים לי ומציגים את ההודעה הבאה: Thit media file can only be played using 3wplayer that is completely free please visit go.play3w.com to download טוב נכנסתי לאתר..נראה סבבה רישמי כזה הורדתי מה שצריך מפה: http://go.play3w.com/index.php?go=download עכשיו שאני מוריד את הקובץ, האנטי וריוס מזהה ווירוס או חשד אני לא ממש מבין..אבל נררה לי שהוא מזהה אותו כווירוס!..מוזר מאוד..בכל אופן האם אני יכול בכל זאת להתקין את התוכנה? בלעדיה הרבה דברים לא יעלו לי..מישהו מכיר את הדבר הזה? או יכול לבדוק קצת לעומק את העניין? דרך אגב יש לי את כל הדריברים העדכניים לחומרה שלי +גירסה עדכנית של המקודדים K-LITE תודהה

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  16. כל קובץ גדול שאני מנסה לראות אותו או להעביר אותו זה עושה לי תDONT SEND המעפן הזה של וינדוס אני רק בוחר תקובץ הוא כבר עושה ליDONT SEND מה זה החרטה הזה? איך אני פותר את זה?@!# הייתי פותח תתרד בפורום וינדוס אבל המחשב עושה לי גם DONT SEND לכל תוכנה שמנסה לפתוח תקובץ....

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  17. Started by בזיק,

אני מנסה לעשות כל מיני פעולות עם התוכנה הנ"ל, אלא שכל פעולה צריכה להסתיים בדחיסה של הסרט עם איזשהו codec. הבעיה שלא משנה איזה codec אני בוחר ולא משנה איזה quality הסרט יוצא מנופח בגודל שלו. הבעיה הזו בעצם לא מאפשרת להשתמש בתוכנה. מישהו מבין מה זה?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  18. Started by anatoli,

שלום לכולם שוב, חשבתי שהבעיה תיפתר אבל היא לא נפתרה, אז נאלצתי לפרמט את המחשב. לצערי, עדיין יש לי את אותה הבעיה בדיוק כשהמחשב ריק כמעט לגמרי. הבעיה היא שכל קטע וידאו שאני מנגן פועל עם קטיעות נוראיות ולפעמים בכלל לא רואים את הוידאו. הבעיה קיימת עם כל המקודדים ועם כל התוכנות וכל הקבצים. אין יל מושג איך לפתור אותה. ניסיתי להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה והתוכנות (פירמוט) ניסיתי לבדוק שגיאות בכונן, ניסיתי איחוי של הדיסק, ניסיתי הכל. אשמח מאוד לעזרה כלשהי, אני כבר איבדתי תקווה עם הבעיה הזאת. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  19. אם כן אז האם כדאי CounterSpy Enterprise או CounterSpy ? אין לי רשת אבל חשבתי אולי יש יותר תוספות שם...

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  20. Started by eli01,

ברשותי אקספלורר 7 ושאני נכנס לאתרים מסוימים אני רואה את הכתב בשפת גיבריש ורק אחרי שאני משנה את הקידוד ידנית זה בסדר ואחרכך עוד הפעם חוזר מה עושים?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  21. Started by B@LENO,

שלום לכולם לא מזמן התקנתי חבילת מקודדים שחכתי מאיזה אתר ורוב הסרטים עבדו טוב אבל שהפעלתי היום סרט XVID נראה לי אז הקול בא לפניי התמונה ועשיתי מחיקה דרך ההוספה הסרה של ווינדוס וגם מחקתי מהרישום של ווינדוס את כל מה שקשור לDIVX (האם גרמתי נזק?)ואחר כך התקנתי DIVX 6 ואת המקודד של AC3 וXVID והסרט עדיין עשה לי בעיות אחר כך מחקתי את כל המקודדים להפתעתי הסרט עבד מצויין איך זה יכול להיות? ויש לי עוד בעיה הסרטים במשחקים ממש עובדים לאט לעומת זאת המחשק עובד מצויין גם במשחקים ישנים יש קירטועים השאלה שלי האם יש תוכנה שמנקה את כל הקבצים של המקודדים ואם לא איך עושים את זה? ואיזה חבילת מקודדים אני צריך להתקין? והאם מקודדים משפיעים על איכות התמונה במשחקים או שזה קשור רק לכרטיס מסך? תודה רב…

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  22. Started by shainov,

שלום לכולם, יש ברשותי ICQ5.1 ושכחתי את הסיסמא של האיסיקיו הישן שלי איך אני מוציא אותה?? ניסיתי דרך האתר אבל הוא לא נותן לי להוציא אותה על האימייל שלי (של וואלה),האם יש תוכנה מסויימת ש"פורצת" לתוכו? זה מאוד חשוב לי כי יש לי אנשים מאוד חשובים לי שם.תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  23. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה.. כמו שכן אני מחפש אנטי וירוס חינמכי לויסטה אולמטה 64BIT יש המלצות ? בתודה

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  24. Started by Big_Guy7,

הורדתי BSPlayer מהאתר שלהם... את הגירסא החינמית. אני מנסה לנגן שם סרט, שומעים את הקול, אבל לא רואים כלום, המסך שחור. אם אני מנסה לנגן את אותו הסרט במדיה פלייר, רואים אותו טוב. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.