תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. יש לי את מילון ספיר בתוכנה. המילון ישן(שנת 97 נראה לי)ונראה כמו ממשק סטנדרטי של ויזואל בייסיק. הבעיה היא שהכיתוב מופיע בצד שמאל וז משבש את סדר הצגת ההגדרות.אני משתמש בווינדוס אקס.פי פרו סרוויס פק 2. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה והאם אפשרי בכלל לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
תודה תודה תודה לעוזרים עריכה : ofir_mim התותח שלח לי מלך !!
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
ידוע לי שלא מזמן היתה השוואה לfirewall הטוב ביותר. מי נבחר? וגם לדעתכם, איזה firewall הכי טוב שקיים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום חבר'ה ... אני צריך win xp sp2 אם אפשר בתוספת עיברית ושיהיה להורדה ישירה בחלק אחד אני חייב את זה דחוף כמה שיותר מהר.... מי שיוכל לעזור לי אני מודה לו מראש... :xyxthumbs: תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
או תוכנות, כמובן כמה שיותר, יותר טוב. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני יכול לשלב כתבה למשל מאתר YNET לתוך קובץ אקסל? ז"א אני עושה לי קובץ מידע על חברות (במסגרת העבודה שלי). ברגע שאני רואה כתבה מסויימת אני מעוניין לשלבה לדוח שלי. ואין לי מושג מה האפשרויות שלי. מה שאני כן יודע זה שאני לא רוצה לשלב קישור כי כך אני אצטרך חיבור לאינטרנט. אני מעונין לשמור את הכתבה בהארד דיסק ואז איכשהו לשלבה ע"י לינק (או משהו בסגנון) לאותו המיקום. ובעברית פשוטה יותר. אני אפתח את הקובץ, ואז שם יהיה כפתור/לינק שאם אני אלחץ אליו הכתבה תיפתח לי (בין אם קקבוץ וורד/תמונה - לא משנה). תודה מראש על הסבלנות.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
דרוש לי אישזהו כלי שבעזרתו אני יכול לעשות שליפה על כל שרת הדואר (Exchange 2000) ולראות את התיבות שאליהם כל משתמש רשאי לגשת. הסיבה שאני לא עושה את זה ב דרך הממשק של AD היא שיש לי כמות גדולה של תיבות ואני רוצה לקבל דו"ח שיציג לי את ההרשאות של כל המשתמשים.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
ניסיתי להעתיק דיסק מוסיקה לדיסק אחר... פעם אחת זה הצליח ופעם אחת לא ואני לא יודע מה הבעייה... כשזה לא מצליח הוא נעצר לי במשהו כמו 14% וקופצת הודעת שגיאה כזאתי של ה-NERO... זה גם דופק את הדיסק (בזבזתי כבר 5 דיסקים) וזה גם מעצבן.. ניסיתי לצרוב גם באלכוהול 120% גם שם זה חוזר... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך עוד פרטים על הבעייה אשמח לתת רק תגידו...
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שאני מנסה לשחזר עם Recover My Files במהלך השחזור הוא מנתק אותי מהאינטרנט.למה?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי את msn מסנגר גירסא 7.5.234 אתמול כשהתכתבתי עם חבר פתאום הוא לא ראה מה אני כותב ניסיתי להתחבר אבל עדיין הוא לא ראה מה אני כותב בעצם כול מי שהיה לי ברשימה לא ראה מה אני כותב בתיבת הטקסט.. מחקתי את התוכנה התקנתי שוב אבל עדיין כלום הוא לא רואה מה אני כותב וגם אני לא ראיתי מה הוא כותב לי... יש למישהו מושג????
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, אני מנסה להתחבר לתוכנת סקייפ שברשותי, בעבר לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, אבל כיום שאני מנסה לפתוח חשבון חדש, אני מקבל שגיאה שסקייפ לא יכול להתחבר, אני יודע שהפיירוול של הווינדוס מכובה, ואין תוכנת פיירוול אחרת. ישנן החסימות של הראוטר עצמו אבל אני לא יודע איזה פורטים לפתוח. אשמח לתשובה מהירה, כי אני רוצה להטעין כסף לפני נסיעה לחול. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 16.02.2008 בשעה 20:42:29 הצלחתי להתחבר בשעה טובה, עכשיו רק צריך להטעין כסף...באפשרויות צויינו מספר פורטים שפתחתי אותם בעזרת ה-VIRTUAL SERVER, תודה בכל זאת.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
מחפש תוכנת parental guard , שחוסמת תוכן לא רצוי (פורנו וכד')
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי את זה: אני שולח נגיד הודעה ל"יוסי", "רועי" ו"עומרי" רשום שהם הנמענים, אבל בו זמנית זה שולח את ההודעה גם ל"מתן" וליוסי רועי ועומרי לא רשום שמתן קיבל גם את ההודעה. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי התקן usb 2.0 אבל משום מה המחשב לא מעביר את זה במהירות האמיתית.... זה בטוח לא usb 1.0 בגלל שזה לא עד כדי כך איטי..... יש לי מחשב אחר ובו המהירות של ההעברה גבוהה יותר.. יש אולי איזה דרייברים או משהו כדי לסדר את זה??
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
רציתי לשאול, איפו אני שם את הכתובת של הפאב? תודה :xyxthumbs: דחוף!!
-
השארתי את האימיול יום שלם לעבוד ובערב ראיתי שכל השרתים נמחקו מהרשימה ונשאר בקושי אחד למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום התקנתי אבל מוזילה וגם JAVA TM לא נפתחות לי אלא רק אם אתן להם אישור להיות SERVER מישהו יכול לעזור לי בעניין?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
כל קובץ גדול שאני מנסה לראות אותו או להעביר אותו זה עושה לי תDONT SEND המעפן הזה של וינדוס אני רק בוחר תקובץ הוא כבר עושה ליDONT SEND מה זה החרטה הזה? איך אני פותר את זה?@!# הייתי פותח תתרד בפורום וינדוס אבל המחשב עושה לי גם DONT SEND לכל תוכנה שמנסה לפתוח תקובץ....
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני רוכש ניסיון בתוכנה רציתי לשאול מספר שאלות ... אני מגדיר לעצמי את genre המוזיקה ...בגלל שלפעמים הוא טועה ומערבב לי דברים קשורים ואני עושה את זה ידני אחד אחד אפשר לקבוע לרשימה שלמה את ה genre ? כי זה ממש עבודה . ועוד שאלה קטנה עם הוא קבע לי שזה יהיה באלבום כל שהוא וזה בדיוק אותו אלבום רק רשום בונוס והוא עושה לי את זה באלבום נפרד אך אפשר להגיד לי שיצרף את השירים באלבום אחר שקיים כבר ? ועוד שאלה קצרה העם שינוי קובץ לה acc כי יש לי אפשרות כזו משפרת את איכות השמיעה ? או עושה משהו מועיל
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני מריץ סריקה ומגיע לקטע מסוים ויוצא לי ... ועושה ERROR כזה : הנה תמונה : http://img404.imageshack.us/img404/8809/dddzp6.jpg
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם שוב, חשבתי שהבעיה תיפתר אבל היא לא נפתרה, אז נאלצתי לפרמט את המחשב. לצערי, עדיין יש לי את אותה הבעיה בדיוק כשהמחשב ריק כמעט לגמרי. הבעיה היא שכל קטע וידאו שאני מנגן פועל עם קטיעות נוראיות ולפעמים בכלל לא רואים את הוידאו. הבעיה קיימת עם כל המקודדים ועם כל התוכנות וכל הקבצים. אין יל מושג איך לפתור אותה. ניסיתי להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה והתוכנות (פירמוט) ניסיתי לבדוק שגיאות בכונן, ניסיתי איחוי של הדיסק, ניסיתי הכל. אשמח מאוד לעזרה כלשהי, אני כבר איבדתי תקווה עם הבעיה הזאת. Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
לכל בעלי גרסה 7, כנסו בבקשה ללינק הבא ותראו את הסרטון: http://www.bravia-advert.com/commercial/braviaextcommhigh.html (רק דוגמה, הבעיה מופיעה בכל סרטון שמתנגן בעזרת ה-QuickTime). יש לי בעיית רעש סטטי, וזה לא קשור לציוד שלי (בלמשל winamp ו-wmp זה לא קורה). אם גם לכם זה קורה ומצאתם פתרון אשמח לקבל אותו, אם אין לכם רעש סטטי ומצאתם פתרון אז גם טוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך עזרה לגבי בעיה שנבעה מהחלפת כרטיס מסך וכמובן דרייבר (CATALYST)של ATI . הבעייה היא כזו שכאשר אני ניכנס לראות חדשות באינטרנט אז אני רואה תמונה מרוחה בצבע אבל עם קול ותזוזה,לעומת סרטים רגילים שאותם אני רואה ברור. בעיה זו לא הייתה לי בעבר ולכן אני חושב שזה קשור בצורה כלשהי לדרייבר ולהגדרות בו. ועוד משהו מוזר כל פעם שאני מנסה לראות חדשות באיטרנט אז מופיע לי פתאום קובץ dxva_sig על שולחן העבודה,אם זה קשור ואיך אני נפתר משני הבעיות הללו. אשמח לעזרה אלי
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-