עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yosizach,

שלום לכולם וחג שמח אני רוכש ניסיון בתוכנה רציתי לשאול מספר שאלות ... אני מגדיר לעצמי את genre המוזיקה ...בגלל שלפעמים הוא טועה ומערבב לי דברים קשורים ואני עושה את זה ידני אחד אחד אפשר לקבוע לרשימה שלמה את ה genre ? כי זה ממש עבודה . ועוד שאלה קטנה עם הוא קבע לי שזה יהיה באלבום כל שהוא וזה בדיוק אותו אלבום רק רשום בונוס והוא עושה לי את זה באלבום נפרד אך אפשר להגיד לי שיצרף את השירים באלבום אחר שקיים כבר ? ועוד שאלה קצרה העם שינוי קובץ לה acc כי יש לי אפשרות כזו משפרת את איכות השמיעה ? או עושה משהו מועיל

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  2. Started by anatoli,

שלום לכולם שוב, חשבתי שהבעיה תיפתר אבל היא לא נפתרה, אז נאלצתי לפרמט את המחשב. לצערי, עדיין יש לי את אותה הבעיה בדיוק כשהמחשב ריק כמעט לגמרי. הבעיה היא שכל קטע וידאו שאני מנגן פועל עם קטיעות נוראיות ולפעמים בכלל לא רואים את הוידאו. הבעיה קיימת עם כל המקודדים ועם כל התוכנות וכל הקבצים. אין יל מושג איך לפתור אותה. ניסיתי להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה והתוכנות (פירמוט) ניסיתי לבדוק שגיאות בכונן, ניסיתי איחוי של הדיסק, ניסיתי הכל. אשמח מאוד לעזרה כלשהי, אני כבר איבדתי תקווה עם הבעיה הזאת. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  3. Started by ofer1928,

כאשר מורידים למשל פרק של סדרה מסויימת אז בד"כ הוא בWINRAR והוא בערך ב20+ חלקים מפוצל בWINRAR אני גם רוצה לעשות ככה לחלק מהוידאו שלי, אז איך אני גורם לכך שהוידאו בזמן שאני שם אותו בWINRAR יהיה מחולק להרבה חלקים?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  4. Started by shainov,

שלום לכולם, יש ברשותי ICQ5.1 ושכחתי את הסיסמא של האיסיקיו הישן שלי איך אני מוציא אותה?? ניסיתי דרך האתר אבל הוא לא נותן לי להוציא אותה על האימייל שלי (של וואלה),האם יש תוכנה מסויימת ש"פורצת" לתוכו? זה מאוד חשוב לי כי יש לי אנשים מאוד חשובים לי שם.תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  5. Started by ^GunX^,

שלום לכולם , יש לי מגן יום שלישי בתוכנה אקסס ויש לי בעיה בפרויקט שלי , אני מסתבך עם פקודה בmodule (בונה פקודות), מי שיודע איך לעבוד עם זה שיגיד ואני אעלה תמונה של הבעיה שלי . תודה !

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  6. Started by Liran -,

שלום אממ יש לי בעיה בתוכנה נרו, כשאני נכנס לתוכנה כדי לצרוב דיסק DVD, אני מוסיף את הקבצי וידאו (vob.*), ומופיעה לי השגיאה הבאה - השגיאה הנ"ל מופיעה גם כשאני מנסה לצרוב דרך Nero Express וגם דרך Nero Vision. אין לי מושג מה זה אומר, עד לא מזמן הכל עבד חלק, יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ?! תודה רבה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  7. פשוט ה-NETLIMITER עושה לי בעיות על הויסטה.

8. Started by eladbu,

שלום כולם רציתי לדעת אם יש לכם הצעה לתוכנה בסגנון i-Catcher למעקב אחר מצלמות בבית.אגב תוכנה מעולה חבל שלא בחינם יש לכם משהו בסגנון להציע...???

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  9. האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה

10. Started by omer1789,

לא הזון אלרן, הוא לא נותן לי אפילו להכנס לאינטרנט, משהו נורמלי... תודה

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  11. מה אני יכול לעשות? אני לא רואה את התפריט הזה באתר! רק ב IE אני רואה! זה קרה סתם ככה פתאום זה הפסיק להציג ג'אווה

12. שלום, אני משתמש ב ACDSee Pro 8.1 Build 99 לצפיה בתמונות. Database התוכנה נמצא בנתיב: C:\Documents and Settings\%User Name%\Application Data\ACD Systems\ImageDB מפאת נפחו, רציתי להעבירו למחיצה שונה, לתיקיה שונה. בהגדרות התוכנה לא מצאתי אפשרות שכזו. חיפוש ב Registry לגבי הנתיב הנ"ל העלה חרס. כנ"ל לגבי חיפוש בתוך תיקיית התוכנה לגבי איזה קובץ ini שמכיל בו את הנתיב. השאלה היא האם וכיצד ניתן להעביר את Database התוכנה למיקום אחר ולהפנותה להשתמש בו משם?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  13. Started by sahargt,

שלום חברים אני רוכש זיכרון של CL4 2GB ברצוני לדעת איך אפשר לדעת איזה זיכרון זה באוופן וודאי,כלומר עם ישנה תוכנה שבודקת ומבדילה בן CL4 ל CL5?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  14. כאשר אני בוחר באופציה של "סרוק את כל הקבצים" בנוד32 אז בעת הסריקה הוא נותן לי רשימה ארוכה שהוא סורק והם תקינים בנוסף לרשימה הרגילה של קבצים נגועים. (מצ"ב קובץ) איך אני משנה את ההגדרה כך שיציג לי רק את הקבצים הבעייתיים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  15. אני רוצה להוסיף מישהו רק לשליחת SMS שיהיה לי קבוע באי סי קיו איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  16. תודה תודה תודה לעוזרים עריכה : ofir_mim התותח שלח לי מלך !!

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  17. יש אפשרות לראות כמה אחוזים הגיע קובץ שאני שולח/נשלח מicq גירסה 6 ?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  18. שלום, לאחרונה ניתקלתי בבעיה, גודל הכתב ב WORD מסרב להשתנות ונישאר כל הזמן על 12, זה קורה כאשר הכתב הוא עברי. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה? תודה מראש.

19. Started by tavor21,

אני רוצה להדפיס כמה תמונות בדף אחד .. (לא לעשות העתק הדבק בוורד ) יש למישו עצה או משהו כי דרך התוכנה שבאה עם הוינדוס זה חותך לי חלקים מהתמונה ... תודה

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  20. אני משתמש בתוכנה ומשחק וכשאני מקליט סרט התוכנה לוקחת את הסאונד מהמיקרופון ניתקתי את המיקרופון ואז לא שומעים כלום אין סאונד בכלל ? אצל חבר שלי התוכנה הקליטה עם קול ... איך אני משנה את ההגדרות בבקשה עזרה .. תודה לעונים עריכה : הבעיה נפתרה ... תודה בכל זאת ... אם מישהו יתקל בבעיה וירצה עזרה שיצור איתי קשר בפרטי אני אשמח לענות

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  21. בדומה לפלאגין של המדיה פלייר ?

• 4 תגובות
    • 459 צפיות
  22. שלום לכם!!! אני התקנתי לאחרונה את התוכנה everst בשביל לבדוק ביצועי מחשב. אבל הבעייה שאני לא יודע איפה אני בודק בתוכנה ביצועי מחשב? מישהו יכול להגיד לי איפה זה בידיוק נמצא. בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  23. ניסיתי להעתיק דיסק מוסיקה לדיסק אחר... פעם אחת זה הצליח ופעם אחת לא ואני לא יודע מה הבעייה... כשזה לא מצליח הוא נעצר לי במשהו כמו 14% וקופצת הודעת שגיאה כזאתי של ה-NERO... זה גם דופק את הדיסק (בזבזתי כבר 5 דיסקים) וזה גם מעצבן.. ניסיתי לצרוב גם באלכוהול 120% גם שם זה חוזר... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך עוד פרטים על הבעייה אשמח לתת רק תגידו...

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  24. Started by SkeletonBoy,

כל פעם כשיש סרטונים ברשת שמופעלים ע"י ה media player (לא בחלון חדש, בתוך החלון של האקספלורר) אחרי כמה שניות הוא נתקע ויוצא לי מהאספלורר גם בפירפוקס זה עושה לי את הבעיה הזאת אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט, אלא אם כן זה בפורמט qt ניסיתי להסיר את ה wmp10 וחזרתי ל 9 ועדיין היו בעיות, וגם כשניסיתי לחזור עוד פעם ל 10 מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  25. מה השלבים שצריך לעשות חוץ משלב הצריבה בנרו שאת זה אני כבר מכיר ?תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.