תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי מULTIMATE GUITAR.COM את FORGOT ABOUT DRE וכשפתחתי את היצירה הזאת בתוכנה ולחצתי PLAY לא שמעתי כלום. (בקטעים שאמורים לנגן- אני לא עד כדי כך הדיוט) יש לי X-FI ELIT PRO ויש סאונד בכללי אבל כשאני פותח יצירות עם התוכנה- אני לא מצליח לשמוע אותם. איך אני גורם לתוכנה לנגן את התווים כך שישמעו אותם? עוד שאלה אחת: יש לי אורגן YAMAHA PSR273... אם אני אחבר את הכרטיס קול לאורגן- אוכל לראות על הצג של האורגן את היצירה?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות יצור חד עין וכשזז העכבר ימין ושמאל למטה למעלה אז הוא יזוז יחד איתו כמו כאן: http://www.albinoblacksheep.com/flash/movingeyes עכשיו אם לוחצים על BEGIN אז יש מדריך שמסביר לך איך לעשות את זה המדריך די ברור אבל לא עובד לי טוב , יש מדריך וידאו גם ביוטיוב אבל שם זה קצת שונה ממש שאני רוצה . אני לא מספיק מבין אבל יש לי ידע די בסיסי,מישהו טוב לב יכול לעזור לי , לצורך שדרוג ההודעה אני אכתוב מה הבנתי ואתם תגידו לי איפה הטעות שלי: 1.ליצור את העיגול שמסביב לעין לעשות אותו movie clip ולתת לו שם (eye) 2.בתוך הmovie clip של העין(eye) ליצור אישון =עיגול קטן שחור,לעשות ממנו movie clip פעמיים לתת שם לראשון eyeball ולשני eyeball 2 <<<<<<<<<<…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
עכשיו הבעיה הרצינית התעוררה: אפילו הדיסק המקורי של המשחק לא פועל! כשאני מכניס אותו ומשחק, הוא רושם: Cannot Read A: בטל ביטול מה לעזאזל הבעיה הזאת?! לפי דעתי, כשמפעילים את המשחק מהמחשב הוא מחפש בכל הכוננים את המשחק, החל מA: ועד לD: וE:.. ייתכן דבר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להציג מסד נתונים שהכנתי שACCESS, ולא האקסס עצמו. הדבר דחוף מאוד, המון תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיר שבשורת הכתובת של הFF יהיה כתוב רק באנגלית?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי וינדוס xp אינטרנט אקספלורר 7 כל הדריברים שלי מותקנים הסרטים פעם פעלו..יש קודקים והכל..קויק טיימ ווינדוס מדיה פליר 11 והבעיה היא כמו בנושא שהזכרתי כבר למעלה...מבקש עזרה דחוף תודההה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום הורדתי icq 6 ושאני נכנס לרשום משהו זה נתקע לי אני לא יודע מה לעשות אני ישמח עם יעזרו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
סרקתי היום את האינטרנט במשך כמה שעות, ניסיתי המון תוכנות, ביניהם: zip repair tool rar recovery ועוד... יש לי קובץ ost במשקל של 500 מגה +- , הקובץ פגום (אך ניתן לפתיחה בוודאות). כשבאתי לפתוח אותו עם הדמו של advanced zip repair זה רשם שאפשר לפתוח ואני צריך לרכוש את המלא. אשמח לעזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כשאני מעלה את הווינדווס ונפתחים כל החלונות, האנטי וירוס לא נפתח כמו תמיד אלא נפתח חלון עם הודעה שאני חייב לעשות אימות שבאנגלית זה verify אם אני לא עושה את האימות הזה, אני לא יכול להפעיל את האנטי וירוס כשאני לוחץ על הכפתור של האימות, הוא מפנה אותי לאתר של חברת mcafee ושם אני רשום באתר אבל לא יודע איך לעשות את האימות או עידכונים שונים
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
חזרתי הביתה עם שמונה דיסקים חדשים בעברית (קיבלתי העלאה במשכורת, אז חגגתי קצת) ואני ממיר אותם ל- mp3 כדי לשמוע גם באוטו ובנגן (ה- iHP-120 הוותיק שלי). אך אבוי, CDex שבה אני משתמש מסתבכת עם העברית ב- FreeDB. עד עכשיו, רק בדיסק אחד היא הצליחה להציג את העברית, בשלושה אחרים היא מציעה לי אנגלית או סימני שאלה. סימני השאלה היו כנראה עברית במקור, אבל לא מגיעים אלי כעברית. כנראה בעיית קידוד, אבל אני לא יודע אם ב- CDex, ב- FreeDB, אצל מי שהעלה אותם או במערכת ההפעלה שלי (XP, עם כל העדכונים, עם עברית גם ליישומים שלא תומכים ביוניקוד). כרגע אני מתקן ידנית את שמות הקבצים ואת ה- id3, אבל אני אצטרך לעשות את זה כל החג... יש לכם רעיון טוב יותר?
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה טובה שאיתה אפשר לצרוב מוזיקה עדיף גם שתהיה חינמית.. *בבקשה לא להמליץ על NERO תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שבת שלום ושנה טובה. לאחרונה הורד.... קניתי את התוכנה אדיו קלינינג לאבס, יש לומר שאני התרשמתי מהאיכות שלה לנקות סאונד אבל יש בעייה אחת קטנה! התוכנה שומרת את הפרוייקטים בקבצי VIP ואני מעוניין לשמור את הקבצים ב- MP3..... הכיצד ? :-\ בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רב. התקנתי את התוכנה Ulead Movie Factory 6 ובסוף ההתקנה יש לי שגיאה וההתקנה נסגרת. "A fatal error has occurred while installing" מה לעשות? תודה מראש אורי.
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
כשאני רוצה למחוק תמונה מהתוכנה זה שולח אותה לסל מיחזור... איך אני מוחק בלי שזה ימחק תתמונה מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום חברים, האם אפשרי לייבא את ה-cookies לדפדפן מהתיקייה שלהם? כאשר אני עושה import, התוכנה מחפשת קובץ טקסט יחיד ולא מאפשר לסמן את כל הקבצים בתיקייה. אודה לכם אם תוכלי לעזור לי בעניין. Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל התוכנה מריצה את הסרט + הכתוביות באופן סביר אך כשאני רוצה למקם את הכתוביות מתחת לסרט ( ב- WIN 7 ) הדבר לא צלח לי לעומת זאת ב- WIN XP הדבר עובד בלי בעיה (מיקום הכתוביות מתחת לסרט) אשמח אם מישהו יכול להדריך אותי כיצד למקם את הכתוביות מתחת לסרט ( איפה שממוקמים הפסים השחורים ) תודה man of god
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (וחינמית) לעדכון אוטומטי של דרייברים במחשב (כמו driver scanner שהיא לא חינמית). אם יש גרסא קלה בשביל DOK-הרי זה משובח ועוד שאלה-איזה תוכנות מומלצות ע"מ לגבות את כל הדרייברים במחשב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש תוכנה שממירה את הכתוביות ב-DVD מקורי לקובץ כתוביות רגיל subrip sub או משהו כזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום ! אז ככה.. יש לי בעיה באתר של תפוז (בלבד) שאני גולש באתר עם המשתמש שלי אז אם אני קורא כמה הודעות בפורום או פותח תמונה בפורום האתר קופא לי ואז אני לא יכול לדפדף בעמודים של הפורום או לעבור לפורומים אחרים.. הדרך היחידה היא לסגור את האקספלורר ולהיכנס שוב לתפוז ולהיכנס לפורום שאני רוצה ואז לגלוש בפורום עצמו.. ועכשיו מה קשור הקספרסקי.. יום אחד יצא לי שעשיתי לו ניתוק וגלשתי בתפוז ואז זה גלש לי ללא בעיה ויכלתי לפתוח הודעות, תמונות ולעבור לפורומים בלי לקפוא.. ואז ניסיתי הדלקתי אותו ושוב זה קפא.. ואז ניתקתי אותו ושוב יכלתי.. השאלה איך אני מגדיר לקספרסקי לעבוד אבל לא להקפיא לי את האתר של תפוז.. שמתי את האתר ב"איזורים בטוחים" אז זה לא עזר.. ובהגדרות של הקספרסקי לחצתי נגיד לב…
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום לכולם, אספתי היום את המחשב החדש של אחותי, הפעלתי את המחשב, הכל עובד מצויין עד שניסיתי להתקין את המתאם רשת אלחוטית "Wireless network adaptor IEEE 802.11G" בסוף ההתקנה הוא רשם לי שחסרו לי קבצי DLL (NETOS/NETDI/SETUPX( שאותם הורדתי והוספתי לווינדוס, אחרי שמחקתי והתקנתי שוב את התוכנה של המתאם הוא רשם שיש לי שגיאה בSUREGCREATKEY, הרצתי חיפוש בגוגל אבל אין שם שום תוצאת חיפוש שקשורה לבעיה שלי ספציפית. לכל העוזרים תודה רבה. נ.ב. קצת פרטים על המפרט ווינדוס ויסטה 32 ביט 4 ג'יגה זכרון פנימי HD4850 512 MB
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אם אין לי אנטי וירוס חלופי רק חינמיים? וגם סתם כך, עד כמה זה סיכון להתקין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לפיירוואל שחסום בעיקר תוכנות שיוצאות מהמחשב. כל קובץ שרוצה ליצור קשר החוצה שיאפשר להתיר או לחסום? ואותו דבר קבצים שחודרים פנימה? איזה אופציות יש? שיהיה תומך WIN VISTA.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי, בחודש-חודשיים האחרונים הנירו מסרב להמשיך לי דיסקים מולטיסשן. בדקתי שאני צורב אותם כמו שצריך ומסמן את ה-V של מולטיסשן דיסק ולא מסומן סגירת דיסק. אני מכניס את הדיסק חזרה ובנירו אני בוחר קונטיניו מולטיסשן דיסק, הוא מראה לי בטראק סלקט את הטראק הצרוב, אבל לא מאפשר לי ללחוץ עליו והכפתור אוקי באפור. אגב, הצורב נק 3540 עם הפרימוור האחרון. הסרתי והתקנתי מחדש את הנירו וזה לא השתנה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-