תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלומות... הדיסק הקשיח שלי קרס (W.D. 30GB 7200RPM) אז החלפתי אותו ב MAXTOR 40GB 7200RPM בעקבות כך נעשתה התקנה מחודשת של ה..כ..ל..!!! ןמפה נובעת הבעיה. איפא משיגיןם את ההתקנה הישנה של קאזה? ההתקנה הנוכחית מסורסת לאחר הצו המשפטיץ אז אם למישהו יש את ההתקנה הקודמת (אני חושב שזו גירסא 1.1.3?) או לינק להורדה שלה, אני אשמח לדעת THE HUBER
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך את ה-WebbApi.DLL (שלי דפוק ) נ.ב. חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי :'( :-[
-
שלום אני מחפש פונטים בעברית (ואני לא מתכוון ל-GLOBES או שאר הפונטים שפתרו פעם את הבעיה של עברית בנטסקייפ ;D ) מישהו יודע ? למישהו יש לינק לאתרים עם משהו כזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבחון את המחשב שלי תעזרו איך להפעיל את התוכנה כי אין לי מושג מה לעשות!
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
המורה שלי לפיסיקה שאל אותי איך מגדירים את אקספלורר לפתוח קבצי אופיס (כגון קבצי DOC ו XLS). הוא אמר שאצלו בבית זה עושה את זה לבד אבל בבית-ספר זה לא. את יודעים אולי איך להגדיר את האקספלורר לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם קוראי הפורם יש לי בעיה גרועה בתוכנת ה Photo Editor 3.0 אי אפשר לפתוח קבצי תמונות שבדקתי בסוגי קבצים לא היה שום זכר לPhoto Editor נכנסים למסך הזה על ידי כניסה לתיקיה כולשהי משם לתצוגה משם לסוגי קבצים ומשמה יש את כול התפרטיטים צירפתי תמונה. הבעיה הנוספת היא Photo Editor נפתח ללא תמונה על ידי הגדרתו מחדש בתפריט סוגי קבצים בבקשה עזרו שקד בר
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Red Alert 2 - שני דיסקים, זה בין המשחקים היחידים שאני קניתי, ואני משחק (עדיין!) אני מעוניין לעשות לו גיבוי - המשחק מוגן ב Safe Disc 2, יש למישהו מושג איך אני צורב אותו?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לגביי תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח? (ואל תמליצו לי על Scandisk!)
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שאני אבין, אתה חושד שחבר שלך שלח לך סוס טרויאני, אבל בגלל שאתה פוחד לבדוק לבד, אתה רוצה שנהיה שפני הניסיון שלך ונבדוק בעצמנו?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש הרי מספר תוכנות צריבה שידוע שהם צורבות גם דיסקים מוגנים, CloneCD CDRWin Blind Write וכדומה.... מה ידוע לכם עליהם? הם באמת צורבות דיסקים מוגנים?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קורא לי הרבה שאני מתעצל לקרוא טקסטים ארוכים באנגלית, אז החלטתי להוריד תוכנה שתקריא לי. יש למישהו המלצה לתוכנה כזאת? רצוי שהיא תהיה כמה שיותר מהירה לשימוש, ושהקולות המקריאים יהיו נורמליים. תודה
-
- 6 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה שממירה קבצי vcd ל div-x או ל mpeg? ובנוסף עם איזו תוכנה אני יכול לקחת תמונות מסרטים, כי כשאני מעתיק עם alt+printscreen מסרטים, התמונה בצייר נשמרת בתור צבע שחור בלבד.
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה קרה לטמבלים מM$ - החליקו על השכל ואח"כ זרקו אותם במדרגות של המקדש הבאהי בחיפה??? WTF??? הם מחקו ת'פקודה הזו מהלכסחכון של ה - DOS בכאילו של הWINXP... אני רוצה לעשות קובץ BATCH קטן ונחמד שיבצע מחיקה של כל הדרעק מסיפריית הTEMP שלי(זה שיש כזו לכל USER כבר קלטתי לבד)! ראיונות לצחליפים יתקבלו בברכה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעולם לא השתמשתי בצליל מערכת המודיע לי על קבלת דואר (אחרי ההורדה) . לפני כמה ימים קיבלתי באימייל קובץ ובו דוגמאות להודעות קבלת דואר, את הרוב לא אהבתי, החלטתי להשתמש באלו שכן אהבתי ודחיתי את זה לפעם אחרת. הבעיה: כנראה כתוצאה מהפעלת קבצי הדוגמא לשמיעה מקדימה אחת מהדוגמאות "ננעלה" על התוכנת הדואר ותפסה פיקוד, מאז כל הודעת דואר שנתקבל (הורד) הקול המרגיז הזה קופץ להודיע לי על הדואר! 1. איך אני מסיר אותו לצמיתות? 2.באותה ההזדמנות איך אני מגדיר קובץ קול אחר? WIN2000PRO תוכנת הדואר OE6 תודה
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איזה ץוכנה תוה אתם מכירים שבודקת את מחום של המעבד ושל הלוח אם
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לשלוח פקס מadsl על ידי winfax או משהו אחר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה המסוגלת להמיר מדיוידי לויסידי או פיצוח לתוכנה dup-dvd
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגדרתי לכל סוגי הקבצים שהם תמונות(BMP,JPG,PNG וכו') שיפתחו עם הIVIEW ועדיין הם נפתחים עם הWINDOWS PICTURE AND FAX VIEWER הדרעק הזה! איך אני מנטרל אותו???
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
כן כן.יש לי את הגרסה הראשונה של ICQ 97 1.02 אולי יש לפני זה גם נסיוניות אבל לא משנה...זה גם טוב אז רציתי את הגרסה הזאת פשוט כי אני לא עושה כלום ב ICQ חוץ מלשלוח הודעות וקבצים עם חברים..ואת הפונקיות האלו בטוח יש בגרסה הישנה..ואולי עוד מאט פה ושם דברים קטנים..וכמובן זה הרבה יותר מהיר אין מה לדבר..(וגם כי זה של ישראל עדיין,לפני שAOL המסריחים קנו אותה!אני חושב ..) אז בקיצור-אני לא יכול להתחבר...למה???? אם זה שרתים שאולי לא תומכים כבר בגרסאות הישנות,אז אולי יש שרתים אחרים שכן? אפשר לעשות משהו בקיצור שאוכל לתחבר? -ושאלה שניה-מה הגרסה הכי מהירה של ICQ? אחד אמר לי 99..אחד אמר 98 ..לא שזה עקרוני במיוחד..אבל אם מישהו סתם יודע,שיגיד בבקשה..אבל כמובן השאלה העיקרית היא לגבי הה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי בריפט או משהו שנותן לך לעשות דף html אשר מוגן בסיסמה? סתם מענין אותי, יש לי רעיון... בתודה מראש, יואב
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
אז ככה: אני רוצה לעבור לICQ 2001, אך נתקלתי בבעייה הבאה: פעם, לפני שיצאה הגרסה האחרונה ה"רשמית" של ICQ2001, השתמשתי פעמים אחדות בגרסאות הלא רשמיות שהסתובבו ברשת. וירא Ewingum כי רע ומחק התוכנה מהכונן הקשיח. בינתיים עברו הרבה מים במיסיסיפי, ורציתי להתקין את ICQ 2001. הורדתי את הגרסא הכי חדשה, השתמשתי בDB CONVERTER, המרתי את המאגר נתונים של המשתמש שלי מ2000 ל2001, והפעלתי את אייסיקיו. רק מה, אוטומטית כשזה מתחבר, זה עושה שכל המשתמשים שמצב האישור שלהם הוא AUTHORIZE, הם לא ברשימה, אלא על AWAITING AUTHORIZATION כמו כן שאני מוחק מישהו מה AWAITING AUTHORIZATION אז אחרי שאני מתחבר שוב, הוא שם בקיצור - קוד שרתים וניהול מאגרי מידע של משתמשים יעיל כמו במבה מתוקה ("במבה אדומה"…
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-