עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by y_i_c,

יש לי את התוכנה EASY CD-DA EXTRACTOR שמקודדת בין היתר גם ל MP3 (בעזרת LAME) ...העניין הוא שראיתי בהגדרות של ה LAME JOINT STEREO השאלה היא מה זה אומר ומה ההבדל בינו לבין STEREO רגיל??

2. Started by Or ei,

יש לי GF 2 TI וsampo 712 17' ואני כל הזמן מקבל 60HZ בUT !!! מישהו מכיר תוכנה שמסדרת את זה ?? ודרך אגב אני על 800X600 16

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by godisme171,

סימנתי טקסט מאיזה אתר אבל שאני מעתיק אותו לWORD אז הוא הופך לי אותו משיהו יודע איך להפוך אותו ??? ???

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Ibrow-Now,

מי שמכיר תוכנה נורמלית שעושה את זה שיגיד, לא איכפת לי אם זה TRIAL במילא אני צריך רק משהו קטן אחד וזהו...

5. Started by Johnny,

מישהו מכיר אתר טוף עם כתוביות לסרטי DIVX ? (עדיפות לאתר כחול לבן). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי קובץ טקסט ואני רוצה שבתחילת כל שורה יהיה מספר שונה, זהו. איך אני עושה את זה? (כמובן שאני מדבר על דרף אוטומטית, יש לי איזה 200 שורות למספר...) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by 1_Nike_1,

כאמור, אני מחפש אחת. ניסיתי את 3DMark2001, ואני פשוט לא יכול:(win xp pro) could not create Direct3D device.(בדיוק לפני ההתקנה) אני לא אמור להוריד דרייברים יותר חדשים מאתר החברה לכרטיס המסך שלי?? דחוף ביותר, ובתודה מראש. nI|<e

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by AMD-XP,

היי, שלום לכולם, האם ניתן להתקין את NORTON INTERNET SECURITY על WINDOWS XP ? אני זוכר כמה בעיות עם התוכנה, האם יש גרסה מיוחדת ל XP ? או שניתן להוריד פאטץ ? תודה רבה.

9. Started by THE_COMMANDER,

אני הפעלתי סרט אבל הוא אומר לי שאני צריך codec יש לי מדיה פלייר 8 מה לעשות????

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by zabadak,

קבלתי 2 CD's עם הסרט "שר הטבעות" כ"א 730 בערך מגה. אני רוצה להפוך אותו ל VCD כך שאוכל לראותו ב DVD הביתי. היות וצריבת VCD מנפחת את הקובץ, אני חושב לחבר את שני הקבצים ולחלק אותם לגודל שיכנס ל CD בפורמט VCD שאלתי היא: א. כיצד ניתן לחבר את שני הקבצים לקובץ אחד גדול? ב: מהו הגודל המקסימלי של קובץ DVIX שבהמרה ל VCD יכנס ל CD בן 650 מגה ?? ג: באיזו תוכנה עדיף לחלק את הקובץ הגדול ??? ד: אם למישהו יש פתרון יותר טוב אני פתוח להצעות. ה: האם יש איזה אתר העוזר בנושא ??? ו: תודה מראש לכל העונים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ofer_mat,

יש למשהו תוכנה שמדגימה את היוכולות הגרפיות של ה G 3

12. אני זקוק להמלצה לתוכנת מצוינת שתמיר לי שירים מדיסק לMP3 פרו, רצוי שתיהיה חינמית. אבל אם יש משהו טוב שצריך קובץ מסוים אין לי בעיה. בתודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Moo,

> אני כל הזמן מקבל הודעות מסוג כזה 148733883(23:14 PM) : Hey baby! I'm hot and horny and you can come see me now, and not pay a penny! Click here --> http://www.members.geocities.com.howard.k2x.com/b/fnp2 to try it out for no charge!! Must be 18 or older! ואני עושה להם "התעלם" והם חוזרים במספר אחר שמתחיל ב 148 לא ברור.... מה לעשות

• 38 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by ybe,

אני מנסה להפעיל את האופציה ולא מצליח ???.בחלק מהמשחקים מחשב פשוט נופל ובחלק לא ניתן בכלל לגשת לאופציה(היא כבויה).אני משתמש בדרייברים הכי עדכניים-23.11.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by huber,

שלומות... אני בעליו הגאה של מודם ADSL ומבחינתי החזרת השקעה על העלות של הנ"ל (מעבר לגלישה במהירות סבירה) היא כמובן הורדת קבצים. מכיוון שאין לי סבלנות לחפש שרתי WARWZ ושאר ירקות, שמחתי לגלות את ה - KAZA. אך אבוי (המורה שלי לספרות היתה מתמוגגת אם היא הייתה רואה את ההודעה הזאת), התחלתי למצות את מאגר הסרטים/משחקים של היוזרים בתוכנה זו. לאחר הקדמה ארוכה זו, השאלה היא פשוטה. אם אני מחפש סרטים ומשחקים בלבד (ולא מוזיקה או תוכנות/תמונות ושאר מדיה), איזו תוכנת שיתוף קבצים אני אוכל להתקין שיש בה את המבחר הרב ביותר של סרטים (בעדיפות ראשונה) ואולי גם משחק או שתיים? אני יודע ש AUDIOGALAXY מתמחה במוזיקה ואנא אל תזכירו את IMESH כי ניסיתי אותה והיא די דלוחה מבחינת היצע... הצעות? (ועדיף מני…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by onn_the_vy,

למה הם לא רוצים לעבוד ביחד עם עברית..? יש משהוא שאני לא יודע עליו? ICQ 2000B win 2000 pro. (עד עכשיו הייתי על XP, והעברית מותקנת כמו שצריך...)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Joovi,

שלום. יש לי כרטיס מסך Voodoo3 3500TV. אני יכול לראות טלוויזיה במחשב בעזרת כניסה לאנטנה. התוכנה שאיתה אני צופה בטלוויזיה פשוט גרועה! מישהו יודע אם אני יכול להחליף את התוכנה? בכל מקרה אני ממש צריך את זה. מצפה לתגובה יובל

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by NaNdoS,

הורדתי כרגע את Detonator XP 27.42 אבל לצערי הNVidia Refresh Rate Fix שיש לי לא תומך בדרייברים האלו ואני נאלץ להתקע עם 60Hz כל פעם שאני משנה רזולוציה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה חוץ מלערוך ידנית את nv4_disp.inf? ??? אולי יש NVidia Refresh Rate Fix חדש שכן תומך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by KapiSH,

אז ככה, כששולחים לי "בקשת אישור" ואני פותח אותה מתקבלת ההודעה הזו: ולאחר לחיצה על "אישור" מופיעה ההודעה הזו: ואחרי זה נסגר האיסיקיו וצריך להפעילו מחדש בלי שהספקתי לאשר/לא לאשר לבנאדם :-/ זה קורה גם כששולחים אלי URL ואני מנסה לפתוח אותו... הסרתי את האיסיקיו לגמרי והתקנתי מחדש וזה הסתדר, אחרי כמה ימים שוב חזר, שוב הסרתי והסתדר ושוב חזר, עכשיו זו הפעם השלישית ואני יודע שאם אני אסיר את הכל ואתקין מחדש אז הבעיה תחזור שוב עוד מספר ימים, ככה עד שאני אמות (בעע הגזמתי בקטע הזה...) מישהו נתקל בתופעה מרגיזה זו? איך ניתן לסדר זאת? (אני על הגרסה האחרונה של ICQ ועל WinXP)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הסרט צרוב על CD רגיל. המדייה פלייר מראה אותו בלי בעיות. אבל כאשר אני מנסה לצרוב אותו בתוכנת EAZY CD אני לא מצליח? (ה-CD מורכב משני תיקיות בצורת מדיה) האם יש משהו מיוחד שצריך לעשות על מנת לצרוב אותו? ברשותי גם תוכנת CLONECD לצריבה מה אני צריך להגדיר ואיזה תוכנה עדיפה כדי לצרוב את הדיסק?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  21. Started by DarK_NaF,

שמתי לב שבשבוע האחרון יש לי בעיה עם החלפת צד כתיבה בעזרת המקשים CTRL + SHIFT.... זה פשוט יורד עמוד.... ונזכרתי עכשיו שב - NOTEPAD זה בכלל לא עושה כלום.... למישהו יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ntl,

???

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  23. Started by X,

יש לי בעיה כל פעם שאני מוחק מישהו מה-Contact List, במקום שזה יקח 1-5 שניות כמו בד"כ, לוקח בערך חצי דקה - מופיע כזה תיבה אפורה שרשום Deleting וכל זה, ואח"כ זה נעלם ואז המחיקה נעשתה...כמו כן, כאשר מישהו שולח לי הודעה ואני לוחץ עליו כדי שההודעה תופיע, לוקח כמה שניות עד שההודעה מופיעה - היא לא מופיעה מיידית. מה קרה ואיך מסדרים?! נ.ב אם מישהו יודע איך לעשות שההודעה תופיע רק ליד השעון ב-Taskbar ולא גם בשורה של ההתחל...שיגיד

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by snircohen,

אני צריך תוכנה למצוא משחקים סרטים ...

25. Started by ybe,

לרגל שחרור הכרטיס החדש gf4 , זוהי הזדמנות לדון באחת הסוגיות המטרידה את הגולש המצוי מה משמעות הציון 3DMark2001 , האם הציון שמחשב של הגולש גבוה(לקבל עם northwood 2.2+gf 4 ti 4600 מעל 10000 -פשוט חסר משמעות כרגע -חומרה שאין לאף אחד), נמוך ואיך הוא ביחס למחשבים של גולשים אחרים.על מנת שיהיה בסיס אחיד ובר השוואה יש לבצע את המבחן של ברירת המחדל(1024X768).רצוי גם להוסיף בתגובות את הציון ואת החומרה ברשותכם. יאללה בהצלחה.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים