תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
1. כשאני מגדיר גובה עמודה, עדיין הסמן נמצא בתחתית התא ולא נותן לי לכתוב מלמעלה עד למטה בתוך התא. מה עושים? 2. איך אני יוצר קוים שתוחמים את התאים, כדאי שכשאדפיס את זה זה יראה כמו רשת?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי. לא מצאתי בסטיקי אז אני שואל כאן, ובאופן כללי מעדיף המלצות מחבר'ה שעשו שימוש בתוכנות כאלה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול הכל התחיל פתאום להבהב, לקפוץ ... רצ"ב קובץ תמונה כשחזרתי לגירסה 8 זה היה בסדר מה לעשות כדי לחזור שוב לעבוד בגירסה 9 ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
קיבלתי מחו"ל COMMERCIAL INVOICE ממולא שאני צריך לצרף למשלוח לחו"ל. כשאני מנסה להדפיס אותו יוצא לי החשבון אבל ריק, בלי הסכומים והשמות שמולאו. איך אני מתגבר על הבעייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי חלונות 7 ביט 64 פתאום לא נתת לי להיכנס מסן סיסמא ומשתמש שלי נכון הודעה מספר שגיאה 80070005 http://windowslivehelp.com/solution....2-da3bc58353da עשיתי בדיוק אתר זה הסרתי במסן הכול וניקוי לא עוזר
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לאחרונה היו לי בעיות בהפעלת מצלמת הרשת עם הגירסה הקודמת, לכן ניסיתי להתקין את הגירסה האחרונה. לאחר שהסרתי את הגירסה הקודמת, הורדתי את הגירסה החדשה מ Windows live והתחלתי בהתקנה. ההתקנה נכשלה והוצגה לי הודעת השגיאה הבאה: ניסיתי את כל הפתרונות המוצעים בעמוד "קבל עזרה" אך ללא הועיל (הפתרונות שם הם בעיקר לבדוק אם יש מקום פנוי ואם אין Firewall פעיל שמפריע). ניסיתי לחזור לגירסה הקודמת, אך גם בגירסה זו ההתקנה נכשלת. כמו כן, ע"מ לשלול בעיה בקישוריות הרצתי מכונה וירטואלית של Win 7 וניסיתי להתקין שם - ההתקנה עברה בהצלחה. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני 3 חודשים USB Skype Gateway מאתר סיני המכשיר הגיעה עם תוכנה שנקראת ITA, התוכנה עובדת עם ה- SKYPE . עברתי אחרי כל ההוראות התקנה והכל עבד לי כמו שצריך עד ש.... בזמן האחרון אני מתקשר דרך ה- SKYPE במחשב הנייד לבית השני שבו מחובר ה- Gateway אחרי 1-4 דק' בערך ישנו צפצוף כמו של ניתוק. לא ידוע לי למה זה קורה וניסיתי למצוא כל דרך (שאני מכיר) למצוא פתרון. אני זקוק לעזרה למצוא תוכנה אחרת או מישהו מכיר את התופעה הזאת ואיך אפשר לסדר את זה. זה המפרט אם זה יעזור: USB Gateway,USB Skype Gateway with PSTN LK-C18 תודה על העזרה זאב.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי יש לי IE9 ומשום מה שאני לוחץ על "הצג הורדות"אני לא רואה כלום כאילו הוא לא מגיב בעצם אני יחדד את זה עוד קצת.. אני לוחץ CTRL+J שאמור לפתוח את מנהל ההורדות ואני לא רואה כלום !...איך מחזירים את זה חזרה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, אני מעונין להפוך את Firefox 4.0.1 לדפדפן ברירת המחדל שלי,לאחר שימוש בIE9,עקב התרשמות לטובה מפיירפוקס. -שאלתי היא:איך אני מסדר שם את הסימניות,בדיוק לפי סדר הופעתם בIE9 (ידועה לי אפשרות הייבוא מIE9). תודה רבה מאוד מראש,וסליחה על הבורות...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בוקר אור לכולם! לא מזמן התחתנתי (תודה :-) ) והצלם העביר לי דיסק DVD כ 3000 תמונות מתוכם אני צריך לבחור קרוב ל1000 לפיתוח.. עכשיו לעבור אחת אחת להעתיק לתיקיה חדשה זה ממש לא פרקטי :-(... האם מישהו מכיר תוכנה שהיא קלה למיון תמונות בדרך נוכה? אנה עזרו לי.. ותודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עורך חלק מהשירים שלי כי הרבה היו לא מסודרים וחלק מהם פשוט נשארים בג'יבריש. כמו שאתם רואים בתמונה בשיר של רמי קליינשטיין בוא הביתה הכל מוצג כמו שאני רוצה בתוכנה אבל בנגן זה בג'יבריש (tagscan וניסיתי גם Mp3tag) http://imageshack.us/photo/my-images/198/unledbxa.png/ יש לי בעיות עם כמה שירים כאלו אבל הרוב ששיניתי שונה בסדר
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש לי בעיה עם הפעלת סרטונים ביוטיוב וגם כתבות וידאו באתרים השונים, אני בטוח שהבעיה היא בפלאש פלייר, אותה בעיה הייתה לי לפני 4 חודשים, אז הורדתי והתקנתי מחדש סילבר לייט, אדוב פלאש פלאייר והכל חזר לעבוד כרגיל. אותה בעיה בדיוק שבה הוידאו ברשת מקרטע ולא טוען חזרה לפני שבוע, חייב להגיד שזה ממש מדכא לגלוש ככה, ניסיתי את כל הפתרונות האפשרים: התקנה מחדש של הפלאש, סילבר לייט, איפוס הדפדפנים :כרום ואקספלורר, שינוי בהגדרות נגון המדיה (windows media player) אבל אין, שום דבר לא עוזר. אני ממש מיואש מזה, אשמח מאוד לעזרה דחופה בנושא תודה רבה מראש על כל עזרה שהיא.....
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7, אקספלורר 9. כיצד אני מוסיף שתהיה לי שורת חיפוש קבועה בסרגל הכלים ליד שורת הכתובת? (את הספק של מנוע החיפוש אני יודע לבחור) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
למשל אם אני רוצה לבנות 3 בניינים בצורה מלבנית או גלילית ולשחק עם המיקום שלהם או הגובה ורוצה לראות איך זה אמור להיות. אם אין תוכנה פשוטה אז אני מוותר
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש איזה אתר עם קבצי wma שחייב לשמוע או לראות אותם ברשת, אם עושים שמירה הוא שומר קיצור דרך ששוקל כמה בתים. אני זוכר שהיית לי פעם תוכנה שמאפשר להוריד את הקבוץ כולו, אני רק לא זוכר את שמה. מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הקובץ שאני רוצה לצרוב הוא WINDOWS כך שאני יוכל לעשות BOOT דרך הDOK ולמעשה להתקין את הWINDOWS/ P.S: WINDOWS 7 32BIT תודה מראש, אוראל
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב תקייה עם מלא התקנות של תוכנות, מסודרות בתיקיות וזה קצת נהיה מבולגן. יש איזושהי תוכנה אולי שיכולה לארגן את זה? איך אתם שומרים על ההתקנות בצורה מסודרת? אולי כדאי ליצור תקיות עם קטגוריות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש ברשותי דיסק הופעה חיה (Cat Stevens - Majikat) שאני מעוניין לקרוע ממנו חלק מהאודיו... הביצועים של ההופעה החיה בחלק מהמקרים יותר טובים מהמקור. מישהו יודע איך אני יכול לקרוע את האודיו בצורה נוחה ובאיכות טובה? אם יש אפשרות לקרוע שירים ספציפיים ולא את כל הדיסק בבת אחת אז זה כמובן עדיף. תודה אנשים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מוחק לצמיתות את אינטרנט אקספלורר?
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
במידה ואני אתקין מערכת הפעלה על VMWare. נניח WIN7. ואני פותח וירוס כל המחשב שלי ידבק או אך ורק הכונן "הוירטואלי"? תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום אני מנשא לחבר מחשב נייד לטלוויזיה עכשיו את הסרט על המסך של המחשב אני ראה מצוין אבל על המסך של הטלוויזיה אני לא ראה בכלל(מסך שחור)!!! והדבר המוזר האחר שסרט עם סיומת MKV אני כן יכול לראות על הטלוויזיה ועל המסך המחשב רק סרטים עם סיומת AVI אני משתמש בקודקים של K-Lite יש רעיונות אך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני בונה HTPC. סוף סוף בחרתי חומרה והכל בדרך אלי. המעבד הוא פנטיום D של אינטל. עם 2.5 גיגה DDR2. הכרטיס מסך הוא : http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=1168 אני מחפש עכשיו מאיצי חומרה וקודקים מתאימים למערכת הנ"ל. מה אני צריך? ואיזו תוכנה עדיפה לנגן סרטים ב- FHD. הערות: *ה- HTPC יחובר לטלוויזיה דרך HDMI. *הכ.מסך הנ"ל יש בו UVD3 אם זה אומר למישהוא משהוא. *החומרה כבר נבחרה אחרי אין ספור שינויים וכבר ביטלתי הזמנות ועשיתי מחדש עד למצב הנ"ל אחרי חפירות בפורום! בבקשה בלי הערות על מבנה המערכת. השורה התחתונה היא שהיא כן יכולה להריץ סרטי FHD חלק! נותר לבחור תוכנות נכונות. *כרגע יחובר בסטריאו לטלוויזיה. בעתיד יחובר למערכת קולנו ביתי. *אם יהי…
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בכל פעם שאני פותח, עוצר וממשיך לנגן או סוגר וידאו ב-bsplayer (2.57) אני מקבל את הודעת השגיאה הזו: ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונות אבל שום דבר לא התאים למערכת ההפעלה שלי (7) יש למישהו פתרון לבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
MEGAEPG כבר לא עודכן הרבה זמן, באיזה תחליף אתם משתמשים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-