תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
פשוט התוכנה שהגיע עם הכרטיס שקניתי מזמן לא תואמת לVISTA והיא לא עובדת .
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
לצערי תוכנת הNERO לא מאפשרת לי לצרוב סרטים מקוריים ידוע לכם על תוכנות אחרות שצורבות סרטים? תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני עובד עם הפקס של XP והמקסימום שמצאתי זה יבוא(כלומר יבוא של מסמכים/פקסים אל תוך תוכנת הפקס). לגבי הפקסים הנכנים אין בעיה למצוא את התקיה ולגבותם אך לגבי הפקסים הנשלחי ששמורים אצלי בתיבת דואר יוצא בתוכנת הפקס של WIN XP SENT לא מצאתי מיקום התיקיה בה הם שמורים וגם לא קיימת רך להעבירם באמצעות EXPORT (אופציה שלא קיימת בתוכנת הפקס האינטגרלית של WIN XP) הכוונה של כל הסיפור היא להגן על החורמ הנ"ל במקרה של תקלה וכד' בכונן C בה תוכנת הפקס מותקנת, לעומת את בתוכנהכמו OUTLOOK ב אני משתמש לשליחת מיילים אין כל בעיה לגבות את התוכן באמצעות EXPORT האם למישהו מושג היכן ממוקמת התקיה של הפקסים היוצאים בתוכנת הפקס שמגיע אינטגרלית עם WIN XP? או כיצד לעשות גיובוי מסודר כמו EXPORT בדומה לתוכנות…
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני משאיר את המחשב שלי דלוק למשך יומיים או למשך פרק זמן ארוך אני מתחיל ליראות את דפי האינטרנט כאילו שאין JAVA או משהו כזה... (דוגמא לפי התמונה למטה) והתופעה נעלמת אחרי ריסטראט למחשב. למישהו יש רעיון למה אניע רואה את הדפים בצורה מוזרה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך לבטל את הקפיצה של ההודעות המתקבלות באיי סי קיו... מה שקורה בדרך כלל שאם הודעה מתקבלת באמצע משחק אז כל המשחק נופל אז רציתי לדעת אם יש דרך שההודעות של האיי סי קיו לא יפילו לי משחקים גם ב- ICQ 2003b וגם ב- ICQ Lite
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שאלווםםםם ..... יש לי בעייה לראות סרטונים במחשב , רק מה שמוזר שהבעיה לא חלה על כל האתרים , היא חלה על כל האתרים חוץ מYOUTUBE כל האתרים הישראליים אי אפשר לראות כלום :pissed: כמו נענע walla msn שום דבר לא עובד לי שמה תודה רבהההההההההה אם אתם רוצים שאני אפרט עוד תגיד מה ואשמח תודה רבה 2
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב שלא נתקלתי בה בעבר... שאני מדליק את המחשב הוא טוען את הווינדוס ואז אחרי הטעינה יש מסך שחור ל20 שניות ואז הוא כותב לי "there is no paging file" משהו אין זיכרון וירטואלי... הלכתי לmy computer\properties\advance\performance והכפלתי את כמות הזיכרון ב1.5 ואז עשיתי ריסטרט ושוב הוא רושם לי את אותו הדבר... למישהו יש מושג מה הולך כאן ??ספייוור ?? וירוס ?? עשיתי בדיקה והוא לא מוצא כלום....הוא רושם לי שאין זיכרון וירטואלי...וברגע שאני משנה את זה ומאתחל את המחשב אותו הדבר זה חוזר על עצמו...יכול להיות וירוס ??? הורדתי את SPYBOT...ואת SPYDOCTOR והם הסירו כמה ספייוורים...אני עושה סריקת וירוסים עם הקספרסקי והוא לא מוצא כלום...בחיים לא נתקלתי בדבר כזה...הזיכרון הויר…
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניתקלתי בבעיה, גודל הכתב ב WORD מסרב להשתנות ונישאר כל הזמן על 12, זה קורה כאשר הכתב הוא עברי. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
היי, הפעלתי אותה... חיפשתי כמה דברים (מאוד מוכרים..זה לא משהו נדיר..) וזה לא מצא כלום..(וחיכיתי שימצא הרבה זמן..) ואז למטה ראיתי שזה רק Starting connection (יש כמה פסים.. כולם אדומים ורק אחד ירוק בהתחלה..) מה לעשות? ד"א.. שאני לוחץ File כתוב לי שזה מחובר.. אשמח לתשובות מהירות. תודה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
צריך תוכנה שתשפר את מהירות ההורדה/גלישה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
התקנתי גירסה של בבילון 5.0.6 עם כל מיני סיראלים שהיו ואחרי יום הוא שוב הפך לטריאל.... הסרתי ושוב התקנתי ושוב אותו דבר... הבעיה היא לא זאת אלא שעכשיו אין לי שום מילון כאשר אני פותח את הבבילון אני לא רואה שום מילון (בצד...) שהותקן למרות שהתקנתי מהדיסק או מאתר, בקיצור שום מילון. ניסיתי להתקין גירסה 5.0 עם קראק וגם כאן אותה תופעה שהוא עולה לתרגם אבל בלי מילון. - יש לכם מושג אולי מה לעשות ? תודה מראש תומר
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף ווידאו למצגת שעשיתי בפאור פוינט, אבל שאני מוסיף קובץ כזה אז אין סאונד, והוא רץ מהר מדי. יש דרך שזה יעבוד נורמאלי, או שאני צריך לפתוח את זה כקובץ נפרד? תודה
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר חדש RTA 1025W Dynalink (לא אלחוטי). הגדרתי לו שלמסנג'ר (8.1) תיהיה גישה מלאה לרשת. הבעיה היא שהמסנג'ר לא מצליח להתחבר והדפדפן לא מגיע לתיבת דואר נכנס. כאשר אני מכבה את הפיירוול אין שום בעיית גישה. נ.ב. עם הראוטר הקודם לא היתה בעיה ועם הפיירוול של חלונות גם אין בעיה.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
נעלם לי הסרגל כלים של שינוי השפות איך אני מחזיר אותו
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום רב. התקנתי את התוכנה Ulead Movie Factory 6 ובסוף ההתקנה יש לי שגיאה וההתקנה נסגרת. "A fatal error has occurred while installing" מה לעשות? תודה מראש אורי.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום. התקנתי windows מהתחלה, והתקנתי את חבילת המקודדים ffdshow. אני מצליח לראות הכל, חוץ מקבצי WMV. ניסיתי להוריד כל מיני מקודדים כמו Xvid ו-DivX ושום דבר לא עוזר. מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
והגדרות האבטחה שלי מצ"ב [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היי אחותי צילמה כל מיני תמונות במצלמה והיא רוצה להעלות אותם לפייס בוק ולשלוח באימילים וכאלה. הבעיה היא שהתמונות איכותיות שוקלות בין 1 - 2.5 מגה בייט . איך אפשר להוריד מגודל שהתמונה שוקלת בלי לפגוע באיכות יותר מידי , כפתרון זמני אמרתי לה לפתוח אותם עם צייר ולעשות שמירה בשם לתמונה וכך הוא שומר אותם בגודל יותר קטן . תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הנגן NOMAD Jukebox3 הוא כל הזמן נותן לי הודעת שגיאה שהוא מחובר במחשב אני רואה שהוא מחובר אבל בנגן עצמו אני רואה שלא ... ניראה לי שזו בעית תוכנה ניסיתי לעשות ריט להתקין דרייברים חדשים ובאתר של Creative לא מצאתי שום פתרון.. מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, הורדתי היום את IE8 מהאתר של מיקרוספוט והכל יש לי ויסטה 32 ביט ULTIMATE אז הורדתי את הגרסא המתאימה אבל כשאני בא להתקין יש הרי 4 שלבים בהתקנה אז בשלב השני שזה ההתקנה עצמה זה כותב לי שהוא לא הצליח להתקין את IE8 והפנה אותי לעמוד הזה: http://support.microsoft.com/gp/ie7_browserDetect אבל גם בעמוד הזה אין משהוא שעוזר לי לכן רציתי מה לעשות עלמנת שאני יוכל להתקין את IE 8 תודה רבה מראש !
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי אורגן casio ctk-691 והקלטתי בו יצירה, כשאני מעביר את היצירה למחשב דרך התוכנה של קסיו זה מגיע בתור קובץ מיוחד של התוכנה של קסיו (.ckf)... מישהו יודע איך אני יכול להעביר את זה לקובץ midi רגיל שיוכל לעלות על logic?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם שוב, חשבתי שהבעיה תיפתר אבל היא לא נפתרה, אז נאלצתי לפרמט את המחשב. לצערי, עדיין יש לי את אותה הבעיה בדיוק כשהמחשב ריק כמעט לגמרי. הבעיה היא שכל קטע וידאו שאני מנגן פועל עם קטיעות נוראיות ולפעמים בכלל לא רואים את הוידאו. הבעיה קיימת עם כל המקודדים ועם כל התוכנות וכל הקבצים. אין יל מושג איך לפתור אותה. ניסיתי להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה והתוכנות (פירמוט) ניסיתי לבדוק שגיאות בכונן, ניסיתי איחוי של הדיסק, ניסיתי הכל. אשמח מאוד לעזרה כלשהי, אני כבר איבדתי תקווה עם הבעיה הזאת. Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אהלן, מדובר במעבד 820D ולוח 945PVS של אינטל,4 G זיכרון פיזי... חקרתי באתר של אינטל,אפילו שלחתי מייל וקיבלתי תשובה של מערכת מיילים אוט' שצוינו שם איזה 10 מאמרים/לינקים על תאימות...ותשובה חד משמעית "עין" הוקצור,ממליצים להתקין? והאם באמת ארגיש בהבדל לעומת ה 32 BIT? תודות!!!
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת למה בעצם יש כמה אפשרויות צריבה.. לדוגמא.. צריבת מוזיקה או תמונות וכו'... מה ההבדל בין צריבה כזאת לבין לצרוב בדרך הרגילה? (Data,Make data disc,add files,burn) תודה.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
חבר'ה... הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות לניווט שטח יש למחשבי כף יד? מומלץ למערכת WM2005... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-