עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום התקנתי אבל מוזילה וגם JAVA TM לא נפתחות לי אלא רק אם אתן להם אישור להיות SERVER מישהו יכול לעזור לי בעניין?

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  2. Started by ofeky1,

מה התוכנה הזאת עושה? ואם אני פותח בה קובץ והתוכנה כותבת שיש בו קוד שעשוי להזיק למחשב שלי לקחת את זה ברצינות ולא לפתוח או שאפשר לפתוח?

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  3. Started by BreezeNET,

וחשוב שהיא תיהיה חינמית תודה. נ.ב. ניסיתי את התוכנה של NERO והיא די מעפנה .

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  4. אהלן, מדובר במעבד 820D ולוח 945PVS של אינטל,4 G זיכרון פיזי... חקרתי באתר של אינטל,אפילו שלחתי מייל וקיבלתי תשובה של מערכת מיילים אוט' שצוינו שם איזה 10 מאמרים/לינקים על תאימות...ותשובה חד משמעית "עין" הוקצור,ממליצים להתקין? והאם באמת ארגיש בהבדל לעומת ה 32 BIT? תודות!!!

5. Started by idoyi,

קניתי צורב די וי די ורציתי לקבל הסבר אם אפשר איך לצרוב משחק לדיוידי ושהוא יעלה אוטומטית... אפשר לקבל גם אתר עם הסברים לצריבת דיוידי

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  6. Started by emperor,

שלום, התקנתי Windows XP Professionalבהצלחה. כאשר הורדתי את הדרייבר למודם מהאתר של בזק וניסיתי להתקין אני מקבל את ההודעות הבאות : 1)Error loading newdev.dll 2)Administartor privileges are required to install ,uninstall, or configure the DSL software כמובן שבדקתי ואני מוגדר כאדמין אין לי מושג למה זה קורה וקשה לי להאמין שהקובץ מהאתר של בזק לא תקין(בדקתי את זה גם אם דיסק התקנה) אני מצליח להתקין תוכנות אחרות עם אותו חשבון. מישהו יודע אולי כיצד לפתור את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  7. Started by lader,

רציתי לשאול האם צורבים DATA על דיסק DVD באותו אופן שבו צורבים על דיסק רגיל?

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  8. יש לי firefox ואני רוצה להתשמש ב composer מבלי להוריד את מוזילה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  9. Started by scratch,

ובכן פתחתי קובץ טקסט לפני זמן מה שם איחסנתי תוכנים של טקסטים אך לא נתתי לו שם והוא נשאר "new text document" אתמול ברוב טיפשותי העברתי לאותה תיקיה בה היה המסמך קבצים בינהם היה מסמך אחר גם ללא שם (new text document) אך לא ידעתי על קיומו כשאישרתי את החלפת הקבצים וכעת הקובץ הראשון אבד. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אך זה החזיר אותי לנקודה מאוחרת מדיי ואם אחזור מוקדם מדיי רוב התוכן לא יהיה בטקסט כי אתמול הוספתי תוכן. האם יש פתרון להחזרת הקובץ כפי שהיה אתמול בערב לפני שהחלפתי אותו? **עדכון** - עשיתי סיסטם ריסטור לזמן יותר מוקדם וזה אפילו לא החזיר את הקובץ המוחלף, הקובץ החדש עדיין שם ואין סימן לאבוד. <<מחזיר את הסיסטם ריסטור לנקודת ההתחלה (היום)>>

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  10. Started by snop,

שלום יש לי בעיה רק באתר של תפוז עם האנטיוירוס שלי. במידה ואני גולש בפורום X בתפוז שאני מחובר למשתמש שלי אז אחרי שאני פותח 2-3 הודעות בשרשורים או תמונה (שמצורפת להודעה) אז האתר קופא לי.. מה זאת אומרת - אני יכול לפתוח את כל ההודעות שבעמוד אבל לא לראות את התמונות בגדול ואני לא יכול לדפדף באתר של תפוז וגם אם אני עושה רענן זה לא עולה.. אני צריך לסגור את הדפדפן ואז להיכנס שוב לפורום ואז אני יכול להגיב או לעשות מה שרציתי.. ובדקתי את העניין וברגע שאני לא מחובר למשתמש שלי אני גולש בלי בעיה ואני יכול לפתוח את כל ההודעות ואת כל התמונות בגדול ולדפדף בתפוז בלי בעיה. למה אני בטוח שזה קשור למשתמש וקספרסקי - כי פעם הייתי מחובר עם המשתמש שלי והפסקתי את האנטיוירוס וגלשתי מצויין וברגע שה…

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  11. Started by Maor_T,

אהלן יש לי במחשב ICQ5 שעד עכשיו עבד בסדר גמור ולא נסגאר לי מידי פעם פתאום אחרי חצי שעה או שעה או בכל פעם בזמן אחר פתאום מופיע שאיסקיו גרם לשגיאה והוא יסגר.. בדקתי וירוסים ורוגלות ואין .... ראיתי איפשהו שיש למצוא את הקובץ mfc42.dll ולשנות את שמו ואח"כ להתקין את איסיקיו מחדש עשיתי את זה וזה לא עזר.. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה ?? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  12. Started by yaron266,

רציתי לקבל מידע על קבצים אלו,מה הם עושים וכד"(כל מידע אפשרי) ואם איזה תוכנה כדאי להשתמש בהם והסברים על שימוש בתוכנה.תודה ;D

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  13. האם ה-media player 11 שיצא הוא בגרסת בטא ?באתר של מיקרוסופט אני מצליח להוריד רק בטא ובעברית ,האם יש גרסא מלאה ובאנגלית תודה מראש

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  14. צריך תוכנה שתשפר את מהירות ההורדה/גלישה

15. המחיר לא משחק אצלי תפקיד, העיקר שהתהיה תוכנה טובה

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  16. Started by Oranili,

שבודקת את הכרטיס מסך ב BOOT .

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  17. יש לי רפידשייר פרמיום, אני זקוק להגדרות נכונות של התוכנה ע"מ שתהיה תאימות בינהם. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  18. כמו שכתוב בכותרת...האימיילים פשוט לא נמחקים! לא משנה איך מנסים (אימיילים נכנסים)... הגרסא היא גירסא 6 ! תודה מראש, סטס.

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  19. Started by e-d-a,

יש לי בעיה שאני מנסה להתקין את המדפסת... הנה השגיאה שהוא נותן לי : אני גם לא מצליח להוסיף את המדפסת במדפסות ופקסים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  20. http://img156.imageshack.us/img156/6315/42650105.jpg

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  21. יש לי לוח אם של asus p4p-e-dekuxe ומעבד intel pent 4 3.2 socket 478 לא ממש יסתדרתי לימצוא עידכון לביוס שלי בבקשה עזרה בתודה מראש שלומי

22. אז ככה יש לי DVD שקורא DIVX ואמרו לי שזה עשה את החיים יותר קלים... שאני יכול לצרוב סרט כ DATA ולשים שם תרגום ושהכל יהיה אותו שם וה DVD שלי יטען את זה.... אח"כ אמרו לי שאני צריך לעשות איזשהי תיקייה מיוחדת בשביל שה DVD שלי יקרא את זה... אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? ואיזה קובץ אני צריך את הסרט ? כקובץ SRT ?

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  23. בחלק הימני "המידע שלי" כתוב לי "מזהה גבוהה", אבל כשאני נכנס לשרתים עם הרבה קבצים, אז רשום לי ב"יומן" שיש לי מזהה נמוך ועלי לשנות ת'הגדרות. מה פשר הדבר? הערות: יש לי NOD32 ברקע - האם זה משפיע? זה פירוול? לאייקון של החמור אין חוט שחור על העיניים. שורה תחתונה: המיול מוריד לי על 6KB ומעלה על 10KB

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  24. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שתתמוך בכמה שיותר סוגי קבצים, שגם תשמור לפני ספריות (אם למשל יש לי סיפריה XXX ובתוכה יש תת תיקיה YYY ועוד אחת ZZZ, שהמבנה ישמר) אמ...כמובן שתאפשר שינוי איכות וכ'ו. עדיפות לחינמית, אבל אם לא, תתקבל בברכה גם הצעה לאחת בתשלום.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  25. Started by moonjib,

לכל בעלי גרסה 7, כנסו בבקשה ללינק הבא ותראו את הסרטון: http://www.bravia-advert.com/commercial/braviaextcommhigh.html (רק דוגמה, הבעיה מופיעה בכל סרטון שמתנגן בעזרת ה-QuickTime). יש לי בעיית רעש סטטי, וזה לא קשור לציוד שלי (בלמשל winamp ו-wmp זה לא קורה). אם גם לכם זה קורה ומצאתם פתרון אשמח לקבל אותו, אם אין לכם רעש סטטי ומצאתם פתרון אז גם טוב. תודה

• 4 תגובות
    • 460 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.