עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by avimw,

שלום לכולם. בדר"כ כשאני צורב סרט לדיוידי יש לזה תהליך ארוך ומעצבן: להוריד תסרט להוריד תירגום לעשות תירגום עברי מובנה להפוך את הסרט ל VOB ולצרוב... יש למישהו מושג איך אני צורב דיוידי שיהיה תפריט שלוחצים על עברית יהיה עברית מבלי לעשות תירגום עברי מובנה?!?! כמו בדיסקים מקוריים..

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  2. Started by mostwanted,

רציתי רק לדעת מה זה הסימן הזה ומה הקספרסקי רוצה ממני [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  3. Started by bernabeos,

יש לי בעייה בשליחת מיילים. אני לא מצליח לשלוח מיילים לחו"ל ובארץ המיילים עוברים. יש לי רשת ביתית עם ראוטר אדימקס 6204 ואני משתמש במייקרוסופט אאוטלוק 2003. בבקשה עזרה דחוף!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  4. האם ה-media player 11 שיצא הוא בגרסת בטא ?באתר של מיקרוסופט אני מצליח להוריד רק בטא ובעברית ,האם יש גרסא מלאה ובאנגלית תודה מראש

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  5. Started by sd27,

שלום אני מעוניין לפרמט את המחשב אבל אני רוצה לשמור על המידע של האימיול כלומר על נפח ההורדה וההעלאה שביצעתי לצורך שיחזור לאחר הפירמוט כיצד אני עושה את זה. תודה מרשא

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  6. לשימוש בעיקר לצילום מתוך משחקי מחשב.

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  7. אני רוצה לשלוח הודעות דרך ה k800i שלי , אבל, כתיבת ההודעות תעשה במקלדת שבמחשב שלי. מישהו מכיר תוכנה כזאת? נ.ב אני יודע שיש את icq שזה בחינם . זה למטרות אחרות.

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  8. Started by emailaya,

היי לאחר 3.5 חודשים של פיתוח מאומץ, יצאה גירסה 2.4.0 של אימייליה התוכנה הינה חינמית לחלוטין רשימת שינויים לגירסה החדשה: * הגירסה הינה חינמית לחלוטין * RSS יישור אוטומטית לימין/שמאל של מקורות * מסך הפתיחה מראה את החשבון שמסונכרן כרגע * eml יבוא של קבצי * אפשרות לשנות את הרקע של איזורי הכתיבה * סיסמה לכניסה לתוכנה * עיצוב מחדש של מסך שליחת/צפייה במכתב * RSS עיצוב מחדש של מסך * RSS יבוא ויצוא מקורות * שמירת מכתב גם בתיקייה רגילה של חלונות * HTML הכנסת טבלה בשליחת מכתב ב * תמיכה טובה יותר ביוניקוד * הוספת כתובת אתר התחברות לדואר לכל חשבון * (HTML/בחירת ברירת מחדל לכתיבת מכתב (טקסט * חלון יצירת מכתב הינו כלשונית נוספת במסך הראשי * בדיקת איות לפני שליחת מכתב * גופן וגודל ברירת …

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  9. Started by dvido,

שלום. בזמן האחרון יש לי בעיה עם סרטים - הסאונד חלש מאוד, בקושי שומעים משהו. הבעיה היא רק עם חלק מהסרטים - בסרטים אחרים ובמשחקים יש סאונד טוב. התקנתי את הקודקים הכי חדשים (אני חושב) אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? האם יש תוכנה שאומרת בדיוק מה הקודק של סרט מסוים?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  10. Started by alex125,

יש לי מדפסת שמדפסה A4 אני שרטט שירטוט על A3 עכשיו אני רוצה להדפס את שרטוט במדפסת שלי שאני מנסה בבית להדפס התכונה של VISIO מחלקת לי את שרטוט ל2 חלקים אבל הבעיה שהיא המדידות לא נכונות האם יש תכונה שיכולה לחלק לי את שרטוט ל2 ולדפס את 2 החלקים במידודת נכונות?!

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  11. Started by ishai82,

שלום לכולם, שולחים לי אימל ומשום מה בכל מקום שהיה כתוב בעברית נהייה בו סימני שאלה ורק במקום שכתוב באנגלית אז זה נשאר באנגלית משהו יודע איפה נמצאת אולי הבעייה? ניסיתי לשנות קידוד אך זה לא עזר.. תודה מראש אתם אחלה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  12. איך מונעים, לפעמים זה לוקח כמה דקות אם אני פותח את הסרט לאותה ספרייה שהוא היה מקווץ בה

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  13. אורח Si-Nom

אני צריך תוכנה שתדליק לי תוכנה אחרת בזמן שאני אני יגיד לה! נגיד אני אומר נותן לה קישור לתוכנה אימיול ואומר שידלק בעוד 4 שעות נגיד! יש כזאת?

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  14. כל פעם שאני מחליף תמונה דרך התוכנה הסרגל של הוינדוס קופא לאיזה 20 שניות ואני יכול להשתמש בוינדוס, להעביר חלונות עם TAB אבל הסרגל קופא אי אפשר ללחוץ על כפתור התחל וכל זה.. מה עושים? דרך אגב ניסיתי למצוא פתרונות עם תוכנות אחרות קלילות יותר, אבל כולם עתיקות מגעילות מזכירות לי וינדוס 3.11 ואני לא רוצה להתעסק איתם..

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  15. Started by levec,

שלום לכל המלומדים! אולי מישהו יודע ויכול לעזור: אני לא יכול לפתוח חלונות נוספים באקספלורר(למעט החלון הראשון). ברגע שאני פותח חלון נוסף, הוא בעצם מחליף את הקודם ולא מתווסף אליו. דבר נוסף הוא, שלא ניתן להשתמש בכפתור Back. ניסיתי כבר הכל אך אין פתרון!! מה לעשות?! תודה, איתן

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  16. מחפש דרך כלשהי לצרף לסרט cS מוסיקת רקע, (כלומר, בזמן שהסרט רץ, רצה איתו ביחד המוסיקה). תודה למי שיסביר לי סוף סוף איך עושים את זה..

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  17. Started by BreezeNET,

וחשוב שהיא תיהיה חינמית תודה. נ.ב. ניסיתי את התוכנה של NERO והיא די מעפנה .

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  18. Started by emperor,

שלום, התקנתי Windows XP Professionalבהצלחה. כאשר הורדתי את הדרייבר למודם מהאתר של בזק וניסיתי להתקין אני מקבל את ההודעות הבאות : 1)Error loading newdev.dll 2)Administartor privileges are required to install ,uninstall, or configure the DSL software כמובן שבדקתי ואני מוגדר כאדמין אין לי מושג למה זה קורה וקשה לי להאמין שהקובץ מהאתר של בזק לא תקין(בדקתי את זה גם אם דיסק התקנה) אני מצליח להתקין תוכנות אחרות עם אותו חשבון. מישהו יודע אולי כיצד לפתור את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  19. Started by alfred3,

יש לי קובץ DVD שהורדתי ואני רוצה לצרוב אותו על מדיה אני משתמש בנרו גירסה 8 וכשניסיתי לצרוב את תיקיית ה VIDEO TS באמצעות נרו אקספרס בלשונית DVD VIDEO נותן לי את השגיאה הבאה מה יכול להיות הבעיה :s05:

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום כולם רציתי לדעת אם יש לכם הצעה לתוכנה בסגנון i-Catcher למעקב אחר מצלמות בבית.אגב תוכנה מעולה חבל שלא בחינם יש לכם משהו בסגנון להציע...???

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  21. מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  22. Started by x-cutioner,

שלום מחפש תוכנת ח י נ מ י ת למעקב אחרי מה שעושים במחשב, צילומי מסך,KEY LOGGER וכו'... תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  23. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. מצטער על הכותרת, אבל לא הצלחתי לחשוב על משהו יותר ברור, מאחר שאני לא מבין בנושא. זה הפורום הכי מתאים לדעתי לשאלה כזו מבין הפורומים שראיתי. אז ככה: אני מנסה להיכנס לאתר מסוים, אשר משחקים בו במשחק פשוט ברשת. למי שרוצה לדעת, המשחק הוא iSketch. כאשר נכנסים לאתר, צצה הודעה המודיעה, שיש ללחוץ OK על מנת להפעיל תוכנה מסוימת (ככל הנראה) בשם ActiveX. אין לי מושג למה התוכנה משמשת ואיך היא הותקנה במחשב שלי (אני לא רואה אותה בלוח הבקרה ברשימת התוכנות), אך ככל הנראה היא חלק בלתי נפרד מהפעלת האתר. לאחר מכן מופיעה על המסך התראה, המתריאה על הצורך בגרסת Shockwave Player מתקדמת יותר (10.1) ומציעה לי להתקין אותה. לאחר לחיצה על Yes בכדי להתקין אני מופנה לאתר, בו ניתן להוריד את הגר…

24. המחיר לא משחק אצלי תפקיד, העיקר שהתהיה תוכנה טובה

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  25. Started by Oranili,

שבודקת את הכרטיס מסך ב BOOT .

• 1 תגובה
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים