עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס קול ובאמצא ההתקנה זה מה שקורה:

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  2. שלום, הורדתי היום את IE8 מהאתר של מיקרוספוט והכל יש לי ויסטה 32 ביט ULTIMATE אז הורדתי את הגרסא המתאימה אבל כשאני בא להתקין יש הרי 4 שלבים בהתקנה אז בשלב השני שזה ההתקנה עצמה זה כותב לי שהוא לא הצליח להתקין את IE8 והפנה אותי לעמוד הזה: http://support.microsoft.com/gp/ie7_browserDetect אבל גם בעמוד הזה אין משהוא שעוזר לי לכן רציתי מה לעשות עלמנת שאני יוכל להתקין את IE 8 תודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  3. Started by hagay21,

אני רוצה לשמור את כל מה שאני רואה במצלמה של חבר איך ניתן לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  4. Started by galCool,

אני לא בטוח שזה שייך לפה.. אבל הורדתי קובץ (משחק) ולא כתוב עליו איזה קובץ הוא כתוב רק file... עם מה אני אמור להפעיל אותו? תודה!!

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  5. תוכנה שתעבוד במחשב כמו הדיסקים שקונים מכניסים ויש סיםפור כלשהוא עם תמונות וקול ויש חיצים לעבור הבא וכך עד הסוף גם נגיד כל מיני אפשרויות כמו פנים כלשבם שיגידו דבר מה... לדוגמא: סיפור פסח ולוחצים על משה והוא אומר משהו קשרו...משהו בסגנון לא יודע איך להסביר

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  6. Started by shaharb,

שלום חבר'ה אז ככה, פירמטתי לחבר שלי את המחשב עם וונדוס חוקי+סריאל חוקי, הפירמוט הסתיים המחשב עלה ויש בעיה מוזרה בהתקנה של הדרייברים ושל משחקים ותוכנות. נסה שנית - התעלם או ביטול .. נקתלתי בזמן האחרון כמה פעמים בבעיה הזאת וניסיתי גם דיסקים אחרים ויש אחת מהבעיות הבאות : או בעיה בהתקנה של האופיס או בהתקנה של הדרייברים או בעיה בהתקנה של משחקים ותוכנות שונות .. אשמח לקבל עזרה בנושא

7. רכשתי כרטיס טלויזיה הנ"ל. למרות שבחרתי בהגדרות הקידוד האופטימליות (MPEG2-12Mbps), לוידאו המוקלט נוסף רעש. גם בתצוגה לפני ביצוע ההקלטה הרעש קיים. נראה שהבעיה היא לא בכבל (חיבור ישיר לטלויזיה שלא דרך המחשב מפיק איכות טובה מאוד עם אותו הכבל). איך מתגברים על הבעיה? נ.ב. ההודעה היא די בתחום חפיפה בין פורום תכנה לפורום תצוגה וגרפיקה (כתלות במקור הבעיה). בברכה, ilil

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  9. Started by orozer,

אז תשמעו ככה אני רושם עם לפטופ בכיתה עכשיו מתחילת שנה לא היו בעיות בכלל.. ועכשיו אני נכנס לוורד הכל נעול וכשאני מנסה לרשום או משו זה רושם לי "This modefication is not allowed beacuse the selection is locked" עכשיו מזה לעזאזל? אני משתמש באופיס 2007.. ואני לא יכול לרשום כלום =\\ עזרה בבקשה

10. Started by avivlyaviv,

שלום. אני מחפש תוכנה שאפשר לבנות איתה אתרים. פעם נתקלתי בתוכנה ממש טובה שנותן לך עיצובים, הרבה אפשריות ויחד עם זאת מאוד פשוטה. מישהו מכיר תוכנה בסגנון?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  11. כאשר שניהם מותקנות יחדיו ?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  12. בעיקר בעת צריבה של נרו (גרסא 6) המחשב מאיט בצורה דרסטית, זה מתבטא באיטיות של הדפדפן , העלמות מסתורית של העכבר לסירוגין, איטיות במשחקים קטנים כמו icytower והדבר הכי מעצבן השירים שמתנגנים לא משנה באיזה תוכנה, מתנגנים ממש ממש (ממש ממש ממש) לאט!!! עזרה מישהוא?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  13. Started by tomer_bond,

התקנתי גירסה של בבילון 5.0.6 עם כל מיני סיראלים שהיו ואחרי יום הוא שוב הפך לטריאל.... הסרתי ושוב התקנתי ושוב אותו דבר... הבעיה היא לא זאת אלא שעכשיו אין לי שום מילון כאשר אני פותח את הבבילון אני לא רואה שום מילון (בצד...) שהותקן למרות שהתקנתי מהדיסק או מאתר, בקיצור שום מילון. ניסיתי להתקין גירסה 5.0 עם קראק וגם כאן אותה תופעה שהוא עולה לתרגם אבל בלי מילון. - יש לכם מושג אולי מה לעשות ? תודה מראש תומר

14. שאני מנסה לשחזר עם Recover My Files במהלך השחזור הוא מנתק אותי מהאינטרנט.למה?

15. Started by wow,

אני בודק במסגרת עבודתי את ה-WIMAX ואני צריך לבדוק TRAFFIC בעזרת תוכנה מסויימת (יכול להיות שזה גם נקרא Bandwidth Measurement Tool). אם אתם מכירים משהו חינמי וטוב עדיף שיהיה בה אפשרות לשמור LOG או איזה ממשק שבו אוכל לראות את ה-TRAFFIC אם אני למשל משאיר את זה כל הלילה. תודה.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  16. Started by thebenjamin,

אחרי שהמחשב דולק מס' ימים זה פשוט לא גולש לי באינטרנט... יש חיבור... מסנג'ר ותוכנות עצמן עם חיבור עובדות כרגיל אבל בFF או IE כל דף שאני מנסה לטעון הוא "לא נטען להציג דף זה"

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  17. אני משתמש באנטי וירוס הזה המון זמן ולא היו לי איתו בעיות אף פעם. בשבוע שעבר הוא התחיל להראות לי מדי פעם הודעות על וירובים שיש לי במחשב ונתן לי לבחור אם למחוק או להכניס לבידוד. לאט לאט שמתי לב שכמעט כל יום הוא מוצא כמה וירוסים כאלו- ואני מחקתי אותם. ואז הוא התחיל להשתגע- הוא התחיל למצוא וירוסים בקבצי הפעלה של המדייה פלייר וכל מני דברים אחרים שקשורים לוינדוס. הבנתי שאין ברירה ופירמטתי את המחיצה של וינדוס. התקנתי מחדש , הורדתי את כל העידכונים לנוד והרצתי סריקה למחש- לא היו שום וירוסים. עברו 4 שעות ושוב זה מתחיל! הוא מוצאוירוסים בכל מני קבצים שאף פעם לא היו לי בהם וירוסים ואין לי מושג איך הוא הגיע לזה... מה עושים? יכול להיות שזו רוגלה שגורמת לו לחשוב על כל קובץ כוירוס?…

18. Started by elazar,

קניתי אתמול מסך 22 של LG רואים בו מטושטש ואני לא יודע איל לסדר את זה אודה למישהו על עזרתו תודה

19. Started by yonatanph,

האם יש תוכנה שמסנכרנת בין הנייד לנייח (לשני הכיוונים)? הכוונה היא בעיקר לאימייל (דרך OUTLOOK) ולמסמכים? הדגש כאן היא על תוכנה שתעשה את זה באופן אוטומטי, כי זה מיועד למישהו שלא כלכך מסתדר עם מחשבים... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by UltraManII,

היום קניתי סרט DVD וניסיתי להפעיל אותו על המחשב,אבל משום מה זה כותב לי את ההודעה הבאה: (עליי לציין שזו הפעם הראשונה שאני מפעיל DVD על המחשב ויש לי צורב NEC ND-3550 ויש לי מקודד)

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  21. אני לא מצליח ליצור דיסקט GHOST , איך אני מפעיל את GHOST בדוס בלי דיסקט או דיסק? ואם אי אפשר אז יש מישהו שיכול לעזור לי ליצור דיסקט GGHOST?

22. Started by sherlock1212,

הרבה פעמים שאני פותח קישורים(תמונות,אתרים,משחקי רשת וכו') החלון נסגר יש למשהו מושג מה הבעיה?ומה אפשר לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  23. לא מצליח להתקין כניראה שחסר דריבר או משהוא ללוח שלי ASUS P5LD2 VM SOKET 775 1024 RAM KINGSTIN DDR ]512X2[ INTEL P4 D 2.8 ויש מעל 40 מגה להתקנה בכונן C כמו כן לא שזה משנה כרטיס מסך 6200 NVIDIA אגב הויסטה שאני הורדתי היא 64 בינתיים חושב להתקין XP 64 שלו יש לי דרייברים בRAID

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by OsD,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני לא מצליח להתקין דרייבר במחשב.. הבאתי תמונה של התקלה הדרייבר של מיני דיסק net md walkman

• 0 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים