עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yair_gobani,

איזה תוכנה טובה מראה את הנתונים על המחשב (לוח מעבד זכון) מי שיודע שירשום פה את הלינק

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by TNT,

Pro זה קיצור של Professional? כי מישהו אמר לי שיש חוץ מוינדווס אקספיי הום ופרופשיונאל גם פרו.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ot,

סיפור ארוך, נפל לי המחשב על כל תכולתו...... :'( התקנתי (זמני) XP, בדפדפן (גירסה6) ייבאתי את המועדפים (שנשמרו) וכל העברית מופיע כג'בריש !! (כמובן שהגדרתי ב-XP תמיכה בעברית) אנא ענו לי בדחיפות, תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

[attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by DarK_NaF,

כשאני מפעילה את האייסי הוא פשוט מראה את הסמל של NOW LOADING.... ולא עושה כלום....במשך כמה דקות... ניסיתי להתקין מחדש ללא כל תועלת.... תמיד טענתי שזה זבל.... אוף עם זה....ואני צריכה אותו... מישהו?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by huber,

הורדתי את הדמו הנ"ל ואת ה DLL שצריך (שמתי את ה DLL בסיפריית הסיסטם בווינדוס) ועדיין - גורנישט הוא פותח חלון דוס שכזה ונותן הודעת שגיאה עלומה. למה? הוא רושם: display : error - invalid operation את זה הוא רושם בחלון "דוס" שבכותרתו הוא רושם את ה PATH ממנו מורצת התוכנה אה וד"א - נפתח חלון עם לוגו של NVIDIA שבכותרת שלו כתוב סופרפלוו... מה קורה פה :-/ אפא שמתם את ה DLL שהורדתם?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by godisme171,

יש לי photo shop 5 ואני לא מצליח לרשום בעברית איך אפשר לרשום בעברית

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ybe,

על איזה תוכנה למדידת FPS במשחקים , אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by y_i_c,

מישהו יודע איך אני מוסיף קאונטר לשרת?

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by eyal,

מי שמכיר שישים לי לינק לאתר מהיר עם סרטים מלאים חדשים :smilyDJ:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by X-_PLOSIVE,

למה לפחד אם הנורטון סורק לי את המייל?

12. Started by Component,

יש לי בעייה מעצבנת: כאשר אני יוצר מסמך חדש באמצעות Envalop Wizard אני מקבל בנוסף עוד עמוד ריק שאי אפשר להסיר אותו. גם כאשר אני יוצר מסמך חדש רגיל ואז נכנס לכלים>מעטפות ותוויות העמוד הריק נשאר. אם אי אפשר ליצור מעטפה בלי עמוד נוסף, איך אפשר לשנות עמוד מסוים לגודל של מעטפה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by huber,

לאחרונה אני מחפש דברים ברשת להזמנה מארה"ב די הרבה... יש איזושהי תוכנה שבה אוכל להקיש סכום מסוים והיא בעצמה תשאב את שער הדולר הנוכחי מהרשת ותמיר לש"ח?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

תחזיקו אותי או שאני מפרמט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שוב קרה!!!!!!!!!!!!!! פרמטתי רק בגלל זה בפעם האחרונה וזה שוב חוזר ולא יודע למה!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו לכאן ונסו להוריד את הקובץ הראשון. למה אני מבקש שתעשו את זה? פשוט מאוד!!! בהרבה הורדות, כשלוחצים על הלחצן השמאלי קופץ חלון כזה... של OPEN SAVE CANCEL (חלון של "מה עושים עכשיו"). פתאום כשאני מנסה להוריד משם קבצים הוא לא קופץ והקובץ יורד ישר לספריית ה TEMP ואני מתחרפן!!!!! בבקשה תנסו בעצמכם ותגידו לי אם קופץ לכם החלון הזה או שישר מתחילה ההורדה אל תוך ספריית ה TEMP. תזכרו!!! לחצן שמאלי בלבד!!! נ.ב, יכול להיות שבפעם הראשונה או השניה שתנסו ללחוץ לחיצה שמאלית על הקובץ תופיעה הודעת שגיאה של עמוד לא קיים, תמשיכו …

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  15. Started by pc4u,

מה דעתכם על התוכנה לחלונות 2000 ? יותר טובה מהתוכנה לדיפראג שמגיעה עם חלונות 2000 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by url,

אני אישית מעדיף שילוב בין מורפיוס לag מה איתכם אם מישהו בוחר באופציית האחר נא לפרט

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by guy94,

שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות להפוך ממיני דיסק ל - MP3... כלומר לחבר את המיני דיסק ל - LINE IN... ואז להקליט למחשב.... עם תוכנה כלשהי... האם למישהו יש תוכנה כזו ? מה השם שלה ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Xmen,

למה זה טוב?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by yair_h,

שלום לכולם. האם ניתן וכיצד להוסיף את כל ה cliparts הנמצאים בדיסק ההתקנה של ה office97 מבלי להכניס כל פעם מחדש את ה CD ? נ.ב. (בהוספה והסרה של תוכניות > office97 > תחת הסר/ שנה ומשם > כלי אופיס, שם כבר מסומנות כל האופציות הרלוונטיות של ה clipart.) תודה מראש יאיר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. בהנחה שרובכם צורבים מוסיקה...ופלונטר יקרה עד טירוף.. באיזה דיסקים/מדיות אתם משתמשים והיכן הכי זול לקנות. רצוי שהדיסקים יהיו באריזה/קופסא ולא בניילון. מה אתם אומרים ???

21. Started by itayze,

מישהו יכול להביא לי אתר או קובץ טקסט עם הסברים על לינוקס . שיהיה בו איך מפעילים אותו מה היתרונות ,חסרונות וכו.................... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by shodan,

שאני מעלה משחק המשחק אכן עולה אך רואים הכל מרוח וניתנת הודעת שגיאה אי אפשרות להטעין את DIRECT X הורדתי עדכון ןאין זה פותר[ראו קובץ]

23. על רשימת המכותבים (מקושרים), כאשר רוצים לשדרג גירסה או לבצע התקנה חדשה בלי לעבד את הרשימה הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ישנו כמה אתרים פלסטינים אשר פוגעים כבר המון זמן ומשמיצים בנו . מבקש ממכם עזרה לתוכנות שיתוק מסוג DOS - denail of service לצורך שיתוק בני התועבה הללו. כל אתר או תוכנה יתקבלו בשמחה.

25. Started by B@By-KiLLeR,

? תודה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים