עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by et_gershon,

שלום אני רוצה להתקין את נרו הדמו בגרסא v7.0.8.2 premium ואני מגיע החרון של ההתקנה, וזה מתקדם ובערך בשלוש רבע של ההתקנה קופצת לי השגיאה הזאת: ואני לא מבין מה אני צריך לעשות, ניסיתי להתקין את זה כבר הרבה פעמים ואני לא מצליח!, בבבקשנ צעזרו לי!, בתודה, איתי

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  2. Started by liordavid,

שלום לכל העוזרים ב- Internet Explorer 7 הייתה לי בעיה עם תוכן Fash שלא הצלחתי לפתור... שדרגתי ל- Explorer 8 ועכשיו יש לי בעיה אחרת, אם אני פותח Tab חדש הוא נתקע לי, ואחרי דקה בערך פותח חלון חדש עם אותה הכתובת שאמורה הייתה להיפתח עם ה- Tab... כל Tab חדש שנפתח נתקע על מצב Connecting ואי אפשר לסגור אותו בשום צורה (Close Tab/Close Other Tabs). * ה- Tab הראשי נשאר עובד כרגיל חוץ מהטאבים שניסיתי לפתוח... אם אני סוגר אותו אז כל ה- Explorer נתקע וצריך לסגור ידנית מה- Task Manager... קורה גם אם אני פותח Tab חדש סתם... מישהו מכיר ? ??? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  3. יש לי בעיה נקודתית, בכל פעם שאני מנסה לצרוב שירים (רק עם שירים) אני מקבל בזמן הצריבה לאחר כחמש דקות מסך כחול. חשבתי לצרוב שיר אחר שיר (בתקוה שישרוד את הצריבה הבודדת) אך זה נראה לי ארוך מדי. נראה לי שהבעיה היא שילוב של פעולת הצריבה יחד עם פעולת ההמרה של הקובץ. חשבתי על אולי ליצור קובץ IMAGE וכך לצרוב אותו מיד בפעם אחת. השאלה היא האם יצירת קובץ IMAGE של מספר שירים יבצע גם את ההמרה של הקבצים? אם כן, אז אולי פתרתי כך חלק גדול מהבעיה. כל שנותר לי הוא לבדוק אם התיאוריה שלי נכונה. אז איך יוצרים קובץ IMAGE? תודה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by Radeon38,

שלום לאחרונה עברתי למערכת הפעלה חלונות שרת 2003.מבחינת חומרה המחשב שלי מוגדר דיי צפוף (יש הרבה כרטיסים..) יש לי כרטיס אלחוטי שהוא קריטי כי אין לי מקום במחשב מבחינת חריצי הרחבה אבל בהתקנה האחרונה הוא עושה לי בעיות - הוא יושב על PCX -E 1 ןעכשיו הוא מתקין את עצמו אבל עם סימן קריאה.בשביל בדיקה התקנתי כרטיס אלחוטי אחר והוא עובד. האביט דורש פיסקה IRQ 17 והכי מעניין במצב בטוח הוא עובד ומזוהה ללא הסימן קריאה. על מנת לבודד את התקלה ניטרלתי את כל הרכיבים של הלוח אם והוצאתי את כל הכרטיסים (3 במיספר ) החוצה ועדיין התופעה ממשיכה. אשמח אם למישהו יהיה פיתרון כי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות אנטי וירוס למחשב אני מתלבט בין אנטי וירוס רגיל לבין אנטי וירוס סיקיוריטי נגד מלוור , אנטי וירוס הרגיל יותר קליל על המחשב יש לי אפשרות לקחת או קספרסקי או ESET הבעיה ש ESET מקבל ציונים דיי מביכים בבנצמרקים , יש גם אפשרות לקנות מקאפי אבל גם הוא לא להיט , מה מומלץ ? או שעדיף ללכת על הקספרסקי סיקיוריטי אני חושש שהוא יהיה כבד לי על המערכת ,מה לקנות ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. Started by Dimness,

שלום, אני מחפש תוכנה שתסדר לי משפטים (שורות) שכתובים בוורד לפי האות הראשונה בסדר ה - ABC. אולי קיימת כזו אופציה מובנית בתוכנה ואני לא מודע אליה? דוגמא לסידור שאני מתכוון: A: ...1 ...2 ...3 B: ...1 ...2 ...3 וכך הלאה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by tk_mc,

ניסתי לפתוח סרט בתוכנה כדי להמיר אותו לDIVX והתוכנה לא נותנת לי לפתוח את הסרט..... הנה הפרטים: [!] Couldn't locate decompressor for format 'dvsd' (unknown). VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompress video. DirectShow codecs, such as those used by Windows Media Player, are not suitable. Only 'Direct stream copy' is available for this video.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  8. הבעיה בעיקרון היא במירנדה. הייתה לי מירנדה והתחילו להיות לי בעיות בחיבור.כשניסיתי להתחבר לאייסי הפרח היה הופך לירוק ואז תוך חצי שניה ממש אפור. נסיתי למחוק מהמחשב מהלוח בקרה את כל התוכנות של המירנדה ולהתקין, וניסיתי מכל מיני אתרים וקישורים שונים ולא הלך והייתה את אותה בעיה. :s05: דיברתי עם ידיד שלי והוא אמר לי שכנראה יש בעיה ב רגסטרי או מה שזה לא יהיה =\ וצריך למחוק משם לנקות אותה או משהו ויש תוכנות בשביל זה. מישהו יכול לעזור לי? לשלוח לי תוכנה מתאימה? תודה!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  9. יש לי מבחן ביום ראשון במחשבים ישמח עם תוכלו לענות לי על כמה שאלות 1-א איך יוצרים ספריה בכונן c הנקראת w98f 2-ב העתק את קובצי התקנה של מערכת windows98 לספרייה זו 3-גמה הכוונה צור גיבוי לרגיסטרי ושמור בספרייה מיוחדת אשר תיצור עבורה במיקום הבא x:\documents and settings\ backup registry 4 מה הכוונה צור נקודת שיחזור מערכת בשם גיבוי טכנאים 5 מה הכוונה הגדל זיכרון וירטואלי ל1000 מגבייט ערך תחלתי 2000 מגבייט ערך סופי של מחיצה שלא מחילה את מערכת ההפעלה 6-התקן אמיול ופתח פורט של התוכנה פיירול חברים יקרים ישמח עם תוכלו לענות לי על השאלות האלה ודבר נוסף איזה דיסק הייתם ממיליצים לי להכין לקראת הבחינה? הכוונה אם איזה תוכנות ישמח לקבל פירוט מלא תודה מראש eliran23

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  10. יש לי אינטרנט אקספלורר 7 מותקן על XP ואחרי שעשיתי לו ריסט כל הזמן הדף הראשוני של "התאמה אישית של ההגדרות שלך" אינו עולה משום מה: אין לי איך להמשיך הלאה משם, יש דרך קלה יותר לסדר את זה מאשר להתקין מחדש?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  11. הדפדפן מחסיר דברים חיוניים כמו למשל בלינק הבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2865852,00.html באקספלורר רואים את התגובות של אנשים למטה ובמוזילה לא ... או סתם עוד בעיה מעצבנת : לא ניתן לגרור פייבוריט למעלה\למטה רק על ידי כניסה לFAVORITE ORGINIZER איך ניתן לתקן בעיות אילו או איזו תוכנה חלופית יש לגלישה שהכי דומה ל IE6 ? כי כרגע יש לי איתה בעיות (כל הזמן נסגרת בלי שום סיבה גם אחרי התקנה מחדש של הדפדפן)

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by slimshady21,

אחי התקין אתמול משום מה את ה -PHASEOUT, זו מן תוכנת דפדפן שמשגיחה על הגלישה,חוסמת פופ אפ וכאלה. ומאז שהוא התקין אני לא יכול לכתוב עברית בEXPLORER הרגיל! אני יכול רק שאני נמצא ב-PHASEOUT (למשל עכשיו...) אבל הגלישה שם מה זה איטית,כי הוא סורק כל דף חצי שעה עד שהוא פותח ואני לא יודע מה לעשות זה מתחיל לעצבן כל הקטע הזה, מישהו יודע איך אני לכתוב עברית??? עזרה!!

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by Shasoosh,

אחרי כמה חודשים (מאוד יפים) עם Opera 9 החלטתי לחזור קצת ל Firefox לגירסה 2 RC1 יש דיון דיי גדול לגבי כל התוספים המומלצים אבל אף אחד לא מדבר על התוספים שהורסים לך את דפדפן הפאר שלקח לך כל כך הרבה זמן לבנות! הרי למצוא מי מהתוספים גורם לבעיות זאת בעיה לא קטנה.. אני ניתקלתי בכמה וכמה כאלה, הראשון שעולה לי לראש הוא MediaPlayerConnectivity אמנם התוסף טוב בפני עצמו ועושה את העבודה אבל ממה שחוויתי הוא האט לי את המהירות בצורה ניכרת בישומים הפשוטים בתוך הדפדפן, לדוגמא קליק ימיני בתוך עמוד לקח לי 2.5 שניות כשהתוסף הזה היה מותקן. *חשוב לציין שמדובר בגירסה 2 של Firefox ולא כל התוספים מותאמים למרות שגם ב 1.5 אני זוכר את ההרחבה הזאת כארורה. אני אשמח לשמוע על עוד תוספים שהאכילו אותכם מר…

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  14. שלום כולם! אני אשמח להמלצה לתוכנה שתוכל להגביל את קצב ההורדה/העלאה של תוכנות ספציפיות שמשתמשות בחיבור האינטרנט. אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה 64 אולטימייט. לא חייבת להיות חינמית אבל צריכה להיות איכותית! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by Raziel Elmaliach,

שלום התקנתי את התוכנה הכל עבד טוב אבל נוצרו לי שני בעיות שאני נכנס לתוכנה 1.שאני פותח את התוכנה היא נפתחת לי בצורה כזאת:. 2.והשניה שיש לי את ההודעה הזאת שאני סוגר את התוכנה מה לעשות כדי לפתור את שני הבעיות ? בתודה מראש רזיאל נ.ב לגבי הבעיה השניה אין לי את הקובץ שצריך על המחשב אז איך אני משיג אותו ?

16. Started by mostwanted,

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני עובר בקרוב דירה וההורים שלי שאלו אותי אם נאי יכול למצוא תוכנה שבמקום שירטוטים על נייר הם יתכננו את הדירה על מחשב... שיהיה יותר נוח הכוונה למיקום של רהיטים וכו' איזה תוכנה יכולה להתאים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Gohan,

אני מחפש תוכנת טלפוניה (משהו כמו סקייפ) לרשת שלי, עדיף עם תמיכה בwebcam תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by gsheepmaster,

בחצי השנה האחרונה ניסיתי את כל הדפדפנים המובילים בשוק(firefox,chrom,internet explorer 8-9) אבל לא משנה מה עשיתי איכשהו מצאתי את עצמי חוזר במהרה למקסטון 2 שלי,הבוגר והמלא בכל טוב וכל מה שאני אצטרך אי פעם בדפדפן מובנה! היום התקנתי מקסטון 3 ואני חייב להגיד שהם שיחקו אותה,הוא מהיר בצורה יוצאת דופן,אפשר בקליק אחד ובקלות לשנות תאימות של אתרי אינטרנט בתקן הישן והחדש(99 אחוז הוא יודע אוטומטית) כל ההגדרות שלי כולל המועדפים האתרים המהירים שמורים כבר מהמשתמש שלי מההמקסטון 2 עובד חלק יציב מהיר לCHROME ו FIREFOX ואפילו לאקספלורר 8-9 יש הרבה אבל הרבה מאוד מה ללמוד מהחברה הזאת והם כבר מפתחים דפדן לפלאפון אנדרואיד,תזכרו את השם שלה כי הולכת לשלוט בשוק לעתי Download - 3.0 Browser - Maxtho…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by dirk,

שלום רב חברים! יש לי בעיה משהו השתלט לי על המחשב וכול פעם שאני מחובר לאינטרנט קופץ לי חלון שאומר שיש לי בעיה במחשב ושאני צריך להכנס לאתר מסוים להוריד תוכנה לתיקון הבעיה! אני כמעט בטוח שזו איזו תוכנת ריגול ועשיתי HijackThis וזו התוצאה: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:05:27, on 02/09/2005 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\WINNT\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe C:\Progr…

21. Started by netanel38121,

רציתי לדעת בבקשה איך אני עושה שיראו את הטמפרטורות בתוכנה EVEREST על המסך ה LCD של ה G5 אם מישהו יכול להסביר לי אני מאוד ישמח ראיתי פה מישהו בפורום שעשה את זה אבל אני לא זוכר מי זה. תודה נתי

22. Started by nbav,

אני מחפש דיירברים למחשב מאוד ישן (כמה שנים טובות ) יש לי את התוכנה אוורסט יש שם את הקטגוריות: Computer Motherboard Display Multimedia Storage Partitions Input Network Peripherals DMI חשבתי לתת פרינט סקרין של הקטגוריות הנחוצות כדי לתת את השם המלא של הרכיבים הנחוצים מישהו יכול לרשום אילו מהקטגוריות הבאות לעלות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אוקי פתחתי דיון אחד בשביל שתי נושאים כי שניהם מתאימים לפה אבל אין קשר בינהם חוץ מהעובדה ששניהם קשורים לתוכנות.. אוקי: 1) באימיול יש לי lowId למרות שאני משתף די הרבה, אח שלי ואני חושבים שזה בגלל שיש לנו רשת ואני מחובר דרך אח שלי והוא הראשי... אז הוא הציע לי לשאול פה אם מישהו יודע מה לעשות... מישהו יודע מה לעשות? 2) אני מעוניין בתוכנה שכל פעם שאני ילחץ על המקש Print Scrn תעשה לי פרינט סקרין אבל תשמור לי אותו כבר בתיקיה קבועה מראש ושאני לא יצרך להדביק את זה בצייר... יש משהו כזה? שפוט תשמור את הקובץ כבר בלי שאני יצטרך להכין אותו.. תודה מראש.. תומר אורן

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by dcaspi,

שלום, חיפשתי במדור ההורדותוגם אתרי תוכנות שונים ולא מצאתי שום תוכנה שעושה Capture למסך תוך כדי משחק, אבל Capture של ווידאו. תוכלו אולי לתת לי שם של תוכנה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.