עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alex125,

שלום חברים!! יש לי בעיה אני רוצה לשהמדפסת לא תדפיס את שולבים אך אני עושה את אז זה. ועוד דבר אני רוצה להדפיס את A3 ואין לי מדפסת שמדפסה A3 האם יש אפשרות שאני יכול להדפיס פעמים A4 (A3 גדול פי 2 מ A4) כאילו שני חלקים של שרטוט???

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  2. שלום, יש לי 2 כוננים שעל אחד מהם מותקן Windows XP (זה שאני עובד איתו ברגע זה) השאלה שלי, היא איך אני יכול להחליף את שני אותיות הכוננים ? הכונן של ה-XP הוא C ואני רוצה להפוך אותו ל-D והכונן הרגיל שהוא D אני רוצה להפוך אותו ל-C השאלה שלי , היא איך אני עושה את זה כי אם אני יחליף סתם ככה, אז מערכת ההפעלה לא תוכל לעלות מחדש על מנת לאשר את הפעולה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  3. Started by coorva,

מחפש תוכנה חינמית שמפצלת לפי נקודות זמן קבצי mp3 תודה

4. חוקיים כמובן, איך לא? ;D לשירים בודדים.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  5. אשמח אם תוכלו לעזור . תוכנה טובה יציבה וכ'.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  6. אני מחפש תוכנת המרה לקבצים האלה.... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  7. ביומיים האחרונים מתרחשת לי באימיול בעיה שלא חוויתי קודם (ואני עובד עם האימיול כבר שנים ורצוף): במהירות ההורדה הוא רושם רק ביחידות של בתים ולא ק"ב, רק שזה בא יחד עם אינדיקציה של כביכול מוריד מכמה מקורות, מה שלא יכול להיות כמעט. רק אל תתחילו להגיד לי שזה ייתכן ושאולי זה זמני, כי אני אומר לכם שהגרוע הוא שגם עם ה"הורדה" המינימלית הזאת, לא רק שבפועל ההתקדמות לא זזה בכלל, בשני קבצים זה אפילו ביצע "נסיגה", וירד בחצי אחוז או משהו כזה. בשאר הקבצים בכלל אין התקדמות או שינוי לכאן או לכאן, למרות שזה כבר יומיים מחובר רצוף והכל היה בסדר. אני מחובר לשרת הכי גבוה במשתמשים (סוני בוי1 או 2) והכל עבד טיפ טופ עד שכבר לא. עשיתי ריסט פעמיים, וגם להחליף שרתים ולכבות את האימיול לכמה שעות, וכלום …

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  8. Started by RaideR_01,

יש לי בעיה בתוכנה, שהחיפוש של ה- utorrent לא מגיב בשום אתר למרות שפעם הוא עבד כמו שצריך. אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

שלום. אני מחפש תוכנה שאפשר לבנות איתה אתרים. פעם נתקלתי בתוכנה ממש טובה שנותן לך עיצובים, הרבה אפשריות ויחד עם זאת מאוד פשוטה. מישהו מכיר תוכנה בסגנון?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  10. Started by MidNighT RaceR,

ככה נכון יש לי את כל המשתמשים הרשומים שלי עכשיו איך אני יכול לשנות את האימייל שלי ושכל הרשימה של האנשים ישארו לי? נגיד יש לי חשבון X ויש לי בו אנשים במסנגר אני רוצה להעביר את זה לכתובת אחרת מסיבה קטנה ומציקה... ואני רוצה להעביר אותו לחשבון Y אבל עדיין שישארו לי אותם אנשים במסנגר יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איך? תודה מראש

11. Started by mikko,

שיפור ביצועים? אבטחה?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  12. הי מחשב עם winxp המודם לא היה תקין אז החלפתי אותו. המודם החדש תקין, בדקתי אותו והוא מחייג. התוכנה ביקשה ממני לאתר את המודם החדש, איתרה ואז ביקשה לבצע בדיקה על המודם. לאחר כ 6-8 שניות שהמחשב עושה quering modem המחשב עושה restart. חשוב לציין כי כשאני ניגש למנהל היישומים ועושה בדיקה למודם לאחר מס' שניות מתקבלת תשובה שהכל תקין. הסרתי את הווינפקס והתקנתי שוב. בזמן ההתקנה התבקשתי לבדוק את המודם וכשהתבצעה הבדיקה עוד פעם בוצע restart. מדוע הווינפקס מאתחל את המחשב בזמן בדיקת המודם?? אולי התנגשות??? תודה א

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה, עדיף חינמית, אבל לא חובה שיכולה לחסום את רוב/כול הפרסומות שמופיעות באתרים שונים,גם את הפופאפס וגם את הפרסומות הרגילות. אשמח עם תתנו לי שמות של תוכנות כאלו

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  14. Started by ishai82,

שלום לכולם, שולחים לי אימל ומשום מה בכל מקום שהיה כתוב בעברית נהייה בו סימני שאלה ורק במקום שכתוב באנגלית אז זה נשאר באנגלית משהו יודע איפה נמצאת אולי הבעייה? ניסיתי לשנות קידוד אך זה לא עזר.. תודה מראש אתם אחלה

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  15. בגלל שהתקנתי וינדוס חדש והכל, אז חלק מהתוכנות הייתי צריך להגדיר מחדש. יכול להיות ששכחתי איזה הגדרה שגרמה לזה, אך אני לא מוצא אותה. הבעיה היא שאני מוריד טורנט מטראקר פרטי באזורס אך המהירות נראית לי איטית יחסית.... אני בחיבור 2.5 מגה באינטרנט אבל ההורדה נמצאת על 50KB או לפעמים 80-90KB... שזה נראה לי איטי בטירוף יחסית לזה שאני אמור להוריד ב-300KB. פתחתי את הפורט בראוטר, ואין לי FIREWALL במחשב. מישהו יודע מה גורם הבעיה? כנראה זה משהו באזורס... רק אני לא מוצא מה. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  16. Started by eladbu,

יש לי בעיה לראות סרטוני פלאש רצים הדמויות קופואות ולא זזות התקנתי פלאש פלאג אין!

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  17. אורח Si-Nom

אני צריך תוכנה שתדליק לי תוכנה אחרת בזמן שאני אני יגיד לה! נגיד אני אומר נותן לה קישור לתוכנה אימיול ואומר שידלק בעוד 4 שעות נגיד! יש כזאת?

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  18. קניתי לפטופ עם vista premium ועל הנייח יש לי xp pro ואני מנסה לסדר רשת בייתית. יש לי router של level one. אינטרנט סידרתי עם הrouter בשני המחשבים. אחרי מאמץ קל הצלחתי לסדר שמהלפטופ אני אוכל לגשת למחשב הנייח. הבעיה היא שמהמחשב הנייח אני לא מצליחה לראות את הלפטופ, (מהנייח בworkgroup אני רואה רק את הנייח, וכש אני מנסה לגשת ישירות לip אני מקבלת "The network path was not found" אבל כן מצליחה לעשות ping עליו. לכן אני מניחה שהבעיה היא איפשהו בהגדרות של אחד מהמערכות, אבל אני לא מצליחה להבין אפילו באיזה אחד מהמערכות, כי יש לי רק שני מחשבים בבית. למישהו יש מושג עם מה להתחיל?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  19. Started by tavor21,

מחפש תוכנה שהופכת DVD לDIVX תודה !

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  20. Started by אמיר,

שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win xp pro עם תמיכה בעברית. לאחרונה בכל פעם שאני מנסה להתחבר לאינטרנט (חיבור dial up במודם רגיל) מופיעה לי הודעה להרים את השפורפרת ולחייג את המספר או לבקש מהמרכזנית שתחייג בשבילי, בנוסף אחריי שאני מחייג ידנית מהטלפון המחשב מתחבר במהירות איטית (14400) וכמעט אף אתר לא עולה לי. לא התקנתי או החלפתי אף תוכנה שקשורה לאינטרנט לאחרונה. בדקתי אם המודם לא בסדר (התקשרתי מההיפר טרמינל והמודם חייג לבד כרגיל). הקמתי חייגן חדש לאינטרנט כמה פעמים וזה לא עוזר. מה עושים? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  21. Started by levec,

שלום לכל המלומדים! אולי מישהו יודע ויכול לעזור: אני לא יכול לפתוח חלונות נוספים באקספלורר(למעט החלון הראשון). ברגע שאני פותח חלון נוסף, הוא בעצם מחליף את הקודם ולא מתווסף אליו. דבר נוסף הוא, שלא ניתן להשתמש בכפתור Back. ניסיתי כבר הכל אך אין פתרון!! מה לעשות?! תודה, איתן

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  22. יש לי וינדוס ויסטה..ויש לי שתי כוננים c ו d, אותו הארדיסק רק הוא מחולק הבעיה היא שלא נשאר לי הרבה מקום על c בגלל ההתקנה של ויסטה ועוד דברים. ניסיתי להישתמש בפרטישן מגיק 8 אבל הוא לא עובד לי עם ויסטה האם מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה שתוכל להוסיף מd ל c זיכרון ושתעבוד עם ויסטה? תודה לעונים..

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  23. Started by tal_13abc,

שאלווםםםם ..... יש לי בעייה לראות סרטונים במחשב , רק מה שמוזר שהבעיה לא חלה על כל האתרים , היא חלה על כל האתרים חוץ מYOUTUBE כל האתרים הישראליים אי אפשר לראות כלום :pissed: כמו נענע walla msn שום דבר לא עובד לי שמה תודה רבהההההההההה אם אתם רוצים שאני אפרט עוד תגיד מה ואשמח תודה רבה 2

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  24. Started by etchel,

שלום כאשר אני פותח דפים באינטרנט ניפתח לי חלון של windows installar אחרי שאני מאשר אותו מופיעה לי ההודעה הבאה: the path c:\windows\downloaded installations\{78cb0701-6520-4fae-99ce-20de50bef25c}\microsoft antispyware.msi cannot be found חוץ מזה שזה מעצבן ומטריד אינני רואה כל נזק או הפרעה מהדבר,אולם אם יש דרך לסדר זאת אשמח לעזרה ויעוץ בנושא. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 465 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.