תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
עשיתי שטות מפגרת, הורדתי סיריאל מאימיול ופתחתי אותו.. למרות שסרקתי אותו עם הNOD32 שלי והוא לא גילה לי כלום כאשר הפעלתי אותו נפתח חלון של משהו שנראה כאילו זה תוכנה לחישוב זמני טיסה(?) כלומר משהו עם שדות תעופה נחיתות המראות.. נראה כאילו זה נועד לבלבל את המשתמש בזמן שהוא טען את עצמו.. בכל אופן, אחרי שכיביתי אותו הוא לא איפשר לי למחוק אותו, לא נתן לי להכנס למצב בטוח (עשה איתחולים) לא להפעיל אנטי וירוס, ADAWARE בטענה שהאנטי וירוס NOT VALID WIN32 APPLICATION . אחרי משחקים שונים עם המחשב הצלחתי למחוק את הקובץ ולהכנס למצב בטוח. אבל אינטרנט הוא לא נותן לי להפעיל ותוכנות אנטי וירוס גם. עכשיו לאחר שהתקנתי מחדש את NOD הוא מפעיל אותו ועושה גם סריקה למחשב למרות שהגנה און ליין הוא לא ע…
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
חוקיים כמובן, איך לא? ;D לשירים בודדים.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
רציתי לקבל מידע על קבצים אלו,מה הם עושים וכד"(כל מידע אפשרי) ואם איזה תוכנה כדאי להשתמש בהם והסברים על שימוש בתוכנה.תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
רציתי רק לדעת מה זה הסימן הזה ומה הקספרסקי רוצה ממני [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום רב, מה שלומכם? רציתי בבקשה לשאול אם מישהו יכול לעזור לי ב-CITRIX ל-DOS? הורדתי את התוכנה ל-DOS ומשום מה היא נתקעת לי? האם למישהו יש מושג מה עליי לעשות.???
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
א.הורדתי סרט dvd (חוקי כמובן)בדרך כלל שאני מוריד אז הסרט יורד בקובץ image שאותו אני מנגן בנגן של המחשב,הפעם ירדה לי תיקייה בשם video_ts שבא יש מלא קבצים שמתחילים ב-vts ואחריהם מספר כלשהוא או ifo,איך אני יכול לאחד את הכל לקובץ Image שאותו אני יוכל לנגן במחשב ? ב.יש לי הופעה חוקית של dvd שהורדתי,במקור ההופעה היא 16 ג'יגה שמחולקים על 2 דיסקים(כנראה דיסקים עם שכבה כפולה שמכילים 9 ג'יגה)מי שהעלה אותה לרשת פיצל את זה ל-4 דיסקים במקום 2,האם ניתן לערוך את ההופעה שתיהיה כמו המקור(16 ג'יגה מחולקים על שני דיסקים)???
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
בעיקר בעת צריבה של נרו (גרסא 6) המחשב מאיט בצורה דרסטית, זה מתבטא באיטיות של הדפדפן , העלמות מסתורית של העכבר לסירוגין, איטיות במשחקים קטנים כמו icytower והדבר הכי מעצבן השירים שמתנגנים לא משנה באיזה תוכנה, מתנגנים ממש ממש (ממש ממש ממש) לאט!!! עזרה מישהוא?
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש.. קיבלתי איתו ערימת דיסקים.. צריך להתקין את כולם? יש דברים מיוחדים שצריך להתקין במחשב? (דרייברים מסויימים?) זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מארז: NZXT LEXA w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTI…
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win xp pro עם תמיכה בעברית. לאחרונה בכל פעם שאני מנסה להתחבר לאינטרנט (חיבור dial up במודם רגיל) מופיעה לי הודעה להרים את השפורפרת ולחייג את המספר או לבקש מהמרכזנית שתחייג בשבילי, בנוסף אחריי שאני מחייג ידנית מהטלפון המחשב מתחבר במהירות איטית (14400) וכמעט אף אתר לא עולה לי. לא התקנתי או החלפתי אף תוכנה שקשורה לאינטרנט לאחרונה. בדקתי אם המודם לא בסדר (התקשרתי מההיפר טרמינל והמודם חייג לבד כרגיל). הקמתי חייגן חדש לאינטרנט כמה פעמים וזה לא עוזר. מה עושים? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ASUS RADEON 9600XT 128MB הדרייבר שאני משתמש בו זה הדרייבר שהווינדוס נתן לי בעידכון האוטומטי (דרייבר ששייך ל ASUS) כשאני נכנס למשחק כלשהו כמה שאני לא מעלה את הגאמא הבהירות לא משתנה, אבל כשאני יוצא מהמשחק אז לכמה רגעים רואים שהשולחן עבודה כן שינה את הבהירות. כמו כן כשאני עושה מאפיינים ---> SETTINGS וADVANCED אין לי שם את הלשוניות של הכרטיס מסך ויש לי רק את ה5 הרגילות. איך אני פותר את הבעכיה של הבהירות? האם אני צריך להתקין דרייברים מהאתר של ATI? ואם כן, אפשר לינק ישיר? כי היו לי בעיות כשניסיתי להתקין לבד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את Kaspersky Internet Security 6.0. מאז ההתקנה אני לא מצליח להוריד קבצים דרך תוכנות שיתוף (E-mule ו-uTorrent). ניסיתי לפתוח את הפורטים של 2 התוכנות בהגדרות של ה-Anti-Hacker ב-Kaspersky, אבל ללא הועיל (או שלא פעלתי נכון, או שאין לי מושג מה...). מישהו נתקל בבעיה ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת למה בעצם יש כמה אפשרויות צריבה.. לדוגמא.. צריבת מוזיקה או תמונות וכו'... מה ההבדל בין צריבה כזאת לבין לצרוב בדרך הרגילה? (Data,Make data disc,add files,burn) תודה.
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
אני זוכר שישנה תיקייה שקשורה לוותק שלך ברשת.... חוץ מיזה >>> איך נחשבת גירסה 0.47C מיבחינת מהירות ובאגים? תודה
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
כל תוכנה שאני מורידה כדי להפעיל סרט שהוא בפורמט AVI כתוב לי שאני לא יכולה לפתוח את הסרט כל אין לי WIN32 במחשב או משהו כזה.. מה אני אמורה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
חבר'ה... הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות לניווט שטח יש למחשבי כף יד? מומלץ למערכת WM2005... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת אם יש לכם הצעה לתוכנה בסגנון i-Catcher למעקב אחר מצלמות בבית.אגב תוכנה מעולה חבל שלא בחינם יש לכם משהו בסגנון להציע...???
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם. בדר"כ כשאני צורב סרט לדיוידי יש לזה תהליך ארוך ומעצבן: להוריד תסרט להוריד תירגום לעשות תירגום עברי מובנה להפוך את הסרט ל VOB ולצרוב... יש למישהו מושג איך אני צורב דיוידי שיהיה תפריט שלוחצים על עברית יהיה עברית מבלי לעשות תירגום עברי מובנה?!?! כמו בדיסקים מקוריים..
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום . כשאני מנסה להתקין XP (מקורי ...) אני מגיע בערך ל50 אחוז ב COPY FILES , ואז מתחיל כל שניה להגיע למסך שהקובץ פגום בלה בלה בלה .. אני עושה ESC מדלג עליו ואז באים עוד קבצים אחריו .. יכול להיות שהדיסק פגום ? אגב לקחתי עוד דיסק משכן שלי ועדיין יש את הבעיה ..
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכם! הדוד שלי הביא לי מחשב מלבד דיסק של xp prof אין לו שום דיסק של לוח או כרטיס מסך כלום , :s05:למחשב כמה כרטיסים מורכבים ניתן לראות מאחור,אפילו אם אפתח מארז חוץ מהלוח אני לא מאמין שאזהה את שאר החומרה,עוד בקשה ממכם על המחשב מותקן כבר xp prof האם אני יכול לעשות שחזור מערכת ,כי ניסתי ומופיע לי בעיה של רזולוציה ,ניסתי לשנות ללא הצלחה,גם saf-mode לא הצלחתי ,האם ישנה אפשרות בלי לפרמט לנסות להחזיר המערכת לקדמותה ,אם כן איך? או לצרוב תוכנה כגון everest על דיסק אצלי, וללא אינטרנט לנסות לזהות חומרה המורכבת במחשב שלו ...
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
could not perform end of disc at once זה מה שעושה לי , ולא ממזמן קניתי HD חדש ? מה אני עושה
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לפרמט את המחשב אבל אני רוצה לשמור על המידע של האימיול כלומר על נפח ההורדה וההעלאה שביצעתי לצורך שיחזור לאחר הפירמוט כיצד אני עושה את זה. תודה מרשא
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי סרט DVD והקובץ הראשי דפוק אז הוא לא פותח את התפריט הראשי ואני לא יכול לבחור כתוביות בעברית דרך הסרט עצמו אין לי גישה לזה לא עם power dvd 7 ולא עם VLC אני יודע שיש כתוביות בעברית בוודאות תודה למי שקרה/א את השאלא/ה
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר קובץ avi או mp4 לפורמט 3gp (לפלאפון שלי), בכל אופן הוידאו יוצא דיי סבבה (יחסית לפלאפון) אבל הסאונד זוועה הקודק של הסאונד שבה הוא : amr_nb הבעיה איתו שהוא מקודד רק 8000hz וזה נשמע זוועה פשוט ואי אפשר לעלות ליותר ניסיתי תוכנות המרה אחרות ושוב המקסימום הוא 8000hz מישהו יודע איך אני מסדר את זה ? מה אני צריך להוריד?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
התקנתי מסנג'ר והכל היה תקין לאחר חודש כשאני מפעיל אותו הוא עושה מין התקנה מחודשת כאילו חסרים לו קבצים. אז התקנתי אותו שוב. עשיתי "תקן" ולא עזר. בשני המקרים הנ"ל הוא נותן לי הודעת שגיאה כמצ"ב. (לא הייתה לכתוב ערך למפתח וכו') [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-