עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by boogie,

איפה אני מגדיר שהתבלאות (לא הכתיבה) יהיו מימין לשמאל? (הכוונה שהתא הראשון A יהיה בצד ימין?)

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  2. Started by assaf990,

התקנתי מסנג'ר והכל היה תקין לאחר חודש כשאני מפעיל אותו הוא עושה מין התקנה מחודשת כאילו חסרים לו קבצים. אז התקנתי אותו שוב. עשיתי "תקן" ולא עזר. בשני המקרים הנ"ל הוא נותן לי הודעת שגיאה כמצ"ב. (לא הייתה לכתוב ערך למפתח וכו') [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  3. Started by nitayc1,

איך האנטי וירוס הזה : Symantec AntiVirus ? בנעוץ לא ראיתי התייחסות לאנטי וירוס זה, רציתי לדעת איך הוא ביחס לשאר האנטי-וירוסים האחרים תודה לעוזרים 8)

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  4. Started by HFDO5,

אני רוצה שתהיה לתוכנה אופציה של חיוג מודם 56K למחשב אחר שיש עליו את אותה התוכנה (לא דרך האינטרנט) ושיוכלו לדבר דרך מיקרופון ולשמוע דרך הרמקולים כמו שיחת טלפון רגילה רק במקום המכשיר טלפון עומד מחשב.. יש כזאת תוכנה? או תוכנה שאחת האופציות שלה זה האופציה הזאת.. לא אמור להיות מסובך מידיי למצוא כזאת תוכנה VIRTUAL PHONE או משהו דומה כל מה שאני מוצא מחיפושים באינטרנט זה VOIP של שיחות דרך IP ולא דרך חיוג מודם כמו שאני צריך תודה ;D

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  5. אני מנסה להפעיל סרט שעל המחשב שלי, אך ברגע שאני נוגע בו עם הסמן של העכבר הוא פשוט מאתחל לי את כל האקספלורר.מישהו מכיר את הבעיה? :-\

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  6. Started by Ferrari599,

איזה אנטי וירוס הכי מומלץ לקנות?[br]פורסם בתאריך: 10.02.2008 בשעה 20:47:44 KASPERSKY נראה טוב על פי הדברים שקראתי עליו ברשת. יש למישהו נסיון איתו?

7. אורח Si-Nom

אני מיתכוון חוץ מ:Creative MediaSource Organizer. אגב מאיפה אני מוריד את הדיסק שקיבלתי עם הנגן,כי אני צריך לעשות REINSTALL ואין לי סידירום

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  8. והגדרות האבטחה שלי מצ"ב [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  9. Started by pincher77,

התקנתי ווינדוס XP PRO עם עידכון של אוגוסט וזה אוטומטי יש לי שם אינטרנט אקספלורר 7 + מדייה פלייר 11 אני לא רוצה תגירסה של ה7 אני מעדיף ת6 הישן יש דרך להשים את 6 ? להסיר את ה7 איכשהו ? לא רוצה שיהיה לי את 7 פשוט..

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  10. Started by yigal33,

שתתמוך בכרטיס מסך של אינטל? תודה

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  11. Started by guandms,

שלום ! אני הורדתי דיסק שנקרא WINDOWS XP SP2 GOLD EDITION של קבוצת REALOADED וזה לא BOOT מהפעלה מחדש של המחשב ואני צריך להתקין אותו איך אני עושה אותו דיסק BOOT ???

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  12. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש תוכנה או כל כלי עזר אחר אשר יוכל להראות לי את התעבורה ברשת הביתית שלי או את התעבורה רק דרך כרטיס הרשת שלי. כלומר עם מישהו מעביר ממני קבצים וכו' אז אני יוכל לראות מה הוא מעביר והכל... האם יש כזה דבר ?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  13. קניתי לפטופ עם vista premium ועל הנייח יש לי xp pro ואני מנסה לסדר רשת בייתית. יש לי router של level one. אינטרנט סידרתי עם הrouter בשני המחשבים. אחרי מאמץ קל הצלחתי לסדר שמהלפטופ אני אוכל לגשת למחשב הנייח. הבעיה היא שמהמחשב הנייח אני לא מצליחה לראות את הלפטופ, (מהנייח בworkgroup אני רואה רק את הנייח, וכש אני מנסה לגשת ישירות לip אני מקבלת "The network path was not found" אבל כן מצליחה לעשות ping עליו. לכן אני מניחה שהבעיה היא איפשהו בהגדרות של אחד מהמערכות, אבל אני לא מצליחה להבין אפילו באיזה אחד מהמערכות, כי יש לי רק שני מחשבים בבית. למישהו יש מושג עם מה להתחיל?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  14. Started by sherlock1212,

הרבה פעמים שאני פותח קישורים(תמונות,אתרים,משחקי רשת וכו') החלון נסגר יש למשהו מושג מה הבעיה?ומה אפשר לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  15. Started by padirn,

יש לי אורגן casio ctk-691 והקלטתי בו יצירה, כשאני מעביר את היצירה למחשב דרך התוכנה של קסיו זה מגיע בתור קובץ מיוחד של התוכנה של קסיו (.ckf)... מישהו יודע איך אני יכול להעביר את זה לקובץ midi רגיל שיוכל לעלות על logic?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  16. Started by akalithium,

שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש, אבל מתכנן להעביר לשם את הארד דיסק שלי מהמחשב הנוכחי הבנתי שאם מחליפים לוח אם אז צריך להתקין מחדש את ה WIN , ולא מתחשק לי להתקין את כל התכונות שלי מחדש הבנתי גם שיש איזה דרך להמנע מזה מישהו יודע איך ויכול להסביר/להביא לינק לפתרון ?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  17. Started by alex125,

שלום חברים!! יש לי בעיה אני רוצה לשהמדפסת לא תדפיס את שולבים אך אני עושה את אז זה. ועוד דבר אני רוצה להדפיס את A3 ואין לי מדפסת שמדפסה A3 האם יש אפשרות שאני יכול להדפיס פעמים A4 (A3 גדול פי 2 מ A4) כאילו שני חלקים של שרטוט???

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  18. שלום, יש לי 2 כוננים שעל אחד מהם מותקן Windows XP (זה שאני עובד איתו ברגע זה) השאלה שלי, היא איך אני יכול להחליף את שני אותיות הכוננים ? הכונן של ה-XP הוא C ואני רוצה להפוך אותו ל-D והכונן הרגיל שהוא D אני רוצה להפוך אותו ל-C השאלה שלי , היא איך אני עושה את זה כי אם אני יחליף סתם ככה, אז מערכת ההפעלה לא תוכל לעלות מחדש על מנת לאשר את הפעולה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  19. Started by Maor_T,

אהלן יש לי במחשב ICQ5 שעד עכשיו עבד בסדר גמור ולא נסגאר לי מידי פעם פתאום אחרי חצי שעה או שעה או בכל פעם בזמן אחר פתאום מופיע שאיסקיו גרם לשגיאה והוא יסגר.. בדקתי וירוסים ורוגלות ואין .... ראיתי איפשהו שיש למצוא את הקובץ mfc42.dll ולשנות את שמו ואח"כ להתקין את איסיקיו מחדש עשיתי את זה וזה לא עזר.. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה ?? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  20. שאני מנסה לשמור בWORD 07 ע"י תוכנת PDFCreapor זה לא שומר.יש אולי חסימה ?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  21. חוקיים כמובן, איך לא? ;D לשירים בודדים.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  22. Started by yaron266,

רציתי לקבל מידע על קבצים אלו,מה הם עושים וכד"(כל מידע אפשרי) ואם איזה תוכנה כדאי להשתמש בהם והסברים על שימוש בתוכנה.תודה ;D

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  23. אני מחפש תוכנת המרה לקבצים האלה.... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  24. Started by hagay,

מישהו מכיר? רצוי שתהיה תוכנה קלה לשימוש ושלא תתפוס יותר מדי זיכרון...

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  25. שאני מקודד סרט מסויים בסוף הוא יוצא בלי תרגום אבל הוספתי לו את התרגום כמו שצריך. גם במסך שהוא מראה את הקידוד התרגום לא נמצא שם. אבל במשימות של הקידוד שלו אתה רואה בעצם שהוא מוסיף את התרגום. יש לי את הגירסא האחרונה. מישהו יכול להסביר לי איך הוא מוסיף תרגום?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים