תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי גירסה של בבילון 5.0.6 עם כל מיני סיראלים שהיו ואחרי יום הוא שוב הפך לטריאל.... הסרתי ושוב התקנתי ושוב אותו דבר... הבעיה היא לא זאת אלא שעכשיו אין לי שום מילון כאשר אני פותח את הבבילון אני לא רואה שום מילון (בצד...) שהותקן למרות שהתקנתי מהדיסק או מאתר, בקיצור שום מילון. ניסיתי להתקין גירסה 5.0 עם קראק וגם כאן אותה תופעה שהוא עולה לתרגם אבל בלי מילון. - יש לכם מושג אולי מה לעשות ? תודה מראש תומר
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח הודעות דרך ה k800i שלי , אבל, כתיבת ההודעות תעשה במקלדת שבמחשב שלי. מישהו מכיר תוכנה כזאת? נ.ב אני יודע שיש את icq שזה בחינם . זה למטרות אחרות.
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את האי מיול המחשב קופא אחרי 3-4 דקות ולא מגיב ואז מגיב בקטנה ושוב נתקע ואי אפשר לעשות כלום ניסיתי גם להחליף גרסא וניסיתי גם לפרמט ועדיין חוזרת הבעיה. מי שיש לו משהו להציע אני ישמח תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
עשיתי עדכון לMADIA PLAYER קיצר אחרי העידכון הוא מבקש מימני כל הזמן לעשות ריסט ולהיכנס כמנהל או כחבר אדמין עכשיו לי יש רק יוזר אחד והוא מוגדר כמנהל אני לא מבין מה הוא רוצה ממני עשיתי ריסט 3 פעמים ובדקתי בלוח הבקרה חשבונות משתמש מופיע לי רק יוזר אחד ובדקתי את ההרשאה שלו והיא של מנהל מי יכול לעזור לי ? ???
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון יש לי בעיה עם סרטים - הסאונד חלש מאוד, בקושי שומעים משהו. הבעיה היא רק עם חלק מהסרטים - בסרטים אחרים ובמשחקים יש סאונד טוב. התקנתי את הקודקים הכי חדשים (אני חושב) אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? האם יש תוכנה שאומרת בדיוק מה הקודק של סרט מסוים?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הנורטון חוסם לי את התוכנה play 65 אני מקבל הודעה שגיעה בהתחברות לשרת כשאני מבטל את הנורטון הוא מתחבר בלי בעיה איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני מיתכוון חוץ מ:Creative MediaSource Organizer. אגב מאיפה אני מוריד את הדיסק שקיבלתי עם הנגן,כי אני צריך לעשות REINSTALL ואין לי סידירום
-
והגדרות האבטחה שלי מצ"ב [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP PRO עם עידכון של אוגוסט וזה אוטומטי יש לי שם אינטרנט אקספלורר 7 + מדייה פלייר 11 אני לא רוצה תגירסה של ה7 אני מעדיף ת6 הישן יש דרך להשים את 6 ? להסיר את ה7 איכשהו ? לא רוצה שיהיה לי את 7 פשוט..
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של asus p4p-e-dekuxe ומעבד intel pent 4 3.2 socket 478 לא ממש יסתדרתי לימצוא עידכון לביוס שלי בבקשה עזרה בתודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה או כל כלי עזר אחר אשר יוכל להראות לי את התעבורה ברשת הביתית שלי או את התעבורה רק דרך כרטיס הרשת שלי. כלומר עם מישהו מעביר ממני קבצים וכו' אז אני יוכל לראות מה הוא מעביר והכל... האם יש כזה דבר ?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
וחשוב שהיא תיהיה חינמית תודה. נ.ב. ניסיתי את התוכנה של NERO והיא די מעפנה .
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אהלן, מדובר במעבד 820D ולוח 945PVS של אינטל,4 G זיכרון פיזי... חקרתי באתר של אינטל,אפילו שלחתי מייל וקיבלתי תשובה של מערכת מיילים אוט' שצוינו שם איזה 10 מאמרים/לינקים על תאימות...ותשובה חד משמעית "עין" הוקצור,ממליצים להתקין? והאם באמת ארגיש בהבדל לעומת ה 32 BIT? תודות!!!
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ASUS RADEON 9600XT 128MB הדרייבר שאני משתמש בו זה הדרייבר שהווינדוס נתן לי בעידכון האוטומטי (דרייבר ששייך ל ASUS) כשאני נכנס למשחק כלשהו כמה שאני לא מעלה את הגאמא הבהירות לא משתנה, אבל כשאני יוצא מהמשחק אז לכמה רגעים רואים שהשולחן עבודה כן שינה את הבהירות. כמו כן כשאני עושה מאפיינים ---> SETTINGS וADVANCED אין לי שם את הלשוניות של הכרטיס מסך ויש לי רק את ה5 הרגילות. איך אני פותר את הבעכיה של הבהירות? האם אני צריך להתקין דרייברים מהאתר של ATI? ואם כן, אפשר לינק ישיר? כי היו לי בעיות כשניסיתי להתקין לבד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום חברים!! יש לי בעיה אני רוצה לשהמדפסת לא תדפיס את שולבים אך אני עושה את אז זה. ועוד דבר אני רוצה להדפיס את A3 ואין לי מדפסת שמדפסה A3 האם יש אפשרות שאני יכול להדפיס פעמים A4 (A3 גדול פי 2 מ A4) כאילו שני חלקים של שרטוט???
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
התקנתי GOOGLE SKETCUP ועכשיו נגי עשיתי OPEN ובחרתי נגיד לוח אם.. אז אם אני עושה עוד פעם OPEN נגיד לכרטיס מסך הלוח אם נמחק .. למה ? איך אני יכול להטעין כמה פריטים על תמונה אחת ?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת אם יש לכם הצעה לתוכנה בסגנון i-Catcher למעקב אחר מצלמות בבית.אגב תוכנה מעולה חבל שלא בחינם יש לכם משהו בסגנון להציע...???
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
עשיתי שטות מפגרת, הורדתי סיריאל מאימיול ופתחתי אותו.. למרות שסרקתי אותו עם הNOD32 שלי והוא לא גילה לי כלום כאשר הפעלתי אותו נפתח חלון של משהו שנראה כאילו זה תוכנה לחישוב זמני טיסה(?) כלומר משהו עם שדות תעופה נחיתות המראות.. נראה כאילו זה נועד לבלבל את המשתמש בזמן שהוא טען את עצמו.. בכל אופן, אחרי שכיביתי אותו הוא לא איפשר לי למחוק אותו, לא נתן לי להכנס למצב בטוח (עשה איתחולים) לא להפעיל אנטי וירוס, ADAWARE בטענה שהאנטי וירוס NOT VALID WIN32 APPLICATION . אחרי משחקים שונים עם המחשב הצלחתי למחוק את הקובץ ולהכנס למצב בטוח. אבל אינטרנט הוא לא נותן לי להפעיל ותוכנות אנטי וירוס גם. עכשיו לאחר שהתקנתי מחדש את NOD הוא מפעיל אותו ועושה גם סריקה למחשב למרות שהגנה און ליין הוא לא ע…
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם. בדר"כ כשאני צורב סרט לדיוידי יש לזה תהליך ארוך ומעצבן: להוריד תסרט להוריד תירגום לעשות תירגום עברי מובנה להפוך את הסרט ל VOB ולצרוב... יש למישהו מושג איך אני צורב דיוידי שיהיה תפריט שלוחצים על עברית יהיה עברית מבלי לעשות תירגום עברי מובנה?!?! כמו בדיסקים מקוריים..
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום . כשאני מנסה להתקין XP (מקורי ...) אני מגיע בערך ל50 אחוז ב COPY FILES , ואז מתחיל כל שניה להגיע למסך שהקובץ פגום בלה בלה בלה .. אני עושה ESC מדלג עליו ואז באים עוד קבצים אחריו .. יכול להיות שהדיסק פגום ? אגב לקחתי עוד דיסק משכן שלי ועדיין יש את הבעיה ..
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום למה שאני רוצה להוריד בתוכנה הזאת המחשב מסמן לי את זה באדום ולא נותן???
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
האם ה-media player 11 שיצא הוא בגרסת בטא ?באתר של מיקרוסופט אני מצליח להוריד רק בטא ובעברית ,האם יש גרסא מלאה ובאנגלית תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
ככה נכון יש לי את כל המשתמשים הרשומים שלי עכשיו איך אני יכול לשנות את האימייל שלי ושכל הרשימה של האנשים ישארו לי? נגיד יש לי חשבון X ויש לי בו אנשים במסנגר אני רוצה להעביר את זה לכתובת אחרת מסיבה קטנה ומציקה... ואני רוצה להעביר אותו לחשבון Y אבל עדיין שישארו לי אותם אנשים במסנגר יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם, שולחים לי אימל ומשום מה בכל מקום שהיה כתוב בעברית נהייה בו סימני שאלה ורק במקום שכתוב באנגלית אז זה נשאר באנגלית משהו יודע איפה נמצאת אולי הבעייה? ניסיתי לשנות קידוד אך זה לא עזר.. תודה מראש אתם אחלה
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-