תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני בודק במסגרת עבודתי את ה-WIMAX ואני צריך לבדוק TRAFFIC בעזרת תוכנה מסויימת (יכול להיות שזה גם נקרא Bandwidth Measurement Tool). אם אתם מכירים משהו חינמי וטוב עדיף שיהיה בה אפשרות לשמור LOG או איזה ממשק שבו אוכל לראות את ה-TRAFFIC אם אני למשל משאיר את זה כל הלילה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
אחרי שהמחשב דולק מס' ימים זה פשוט לא גולש לי באינטרנט... יש חיבור... מסנג'ר ותוכנות עצמן עם חיבור עובדות כרגיל אבל בFF או IE כל דף שאני מנסה לטעון הוא "לא נטען להציג דף זה"
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי ICQ גירסא 5.10 יש לי בעיה שהתחילה בזמן האחרון, שאני נכנס לאייסיקיו, ואני לא יכול לרשום בו יותר מאות אחת, בלי ללחוץ על חלון ההודעה שוב. זה קורה גם בחלון הודעה וגם בכתיבת הודעת לא נמצא. הכוונה היא שברגע שכתבתי אות אחת, חלון ההודעה הופך להיות החלון המשני, ולא הראשי שאני משתמש בו, מה שמצריך לחיצה של עכבר על חלון ההודעה, ואז אחרי עוד אות זה קורה שוב. זה מסתדר רק עם ריסטרט למחשב, כיבוי והדלקת הICQ לא עוזר. מה עושים? :'(
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה שייך לפה.. אבל הורדתי קובץ (משחק) ולא כתוב עליו איזה קובץ הוא כתוב רק file... עם מה אני אמור להפעיל אותו? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את Kaspersky Internet Security 6.0. מאז ההתקנה אני לא מצליח להוריד קבצים דרך תוכנות שיתוף (E-mule ו-uTorrent). ניסיתי לפתוח את הפורטים של 2 התוכנות בהגדרות של ה-Anti-Hacker ב-Kaspersky, אבל ללא הועיל (או שלא פעלתי נכון, או שאין לי מושג מה...). מישהו נתקל בבעיה ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
כל תוכנה שאני מורידה כדי להפעיל סרט שהוא בפורמט AVI כתוב לי שאני לא יכולה לפתוח את הסרט כל אין לי WIN32 במחשב או משהו כזה.. מה אני אמורה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום חברים!! יש לי בעיה אני רוצה לשהמדפסת לא תדפיס את שולבים אך אני עושה את אז זה. ועוד דבר אני רוצה להדפיס את A3 ואין לי מדפסת שמדפסה A3 האם יש אפשרות שאני יכול להדפיס פעמים A4 (A3 גדול פי 2 מ A4) כאילו שני חלקים של שרטוט???
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אם כן אפשרי, איך אני עושה זאת? צריך כרטיס מיוחד ? או שאפשר דרך מודם של ה56K???
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי סאונד.. יש לי לוח אם Asus P4S533-MX אך אני מחזיר את הסאונד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני סמן את המזיקים כדי לעשות FIX ואז אני מקבל: fix 1 selected items? this will permanently delete and/or repair what you selected, unless you make a backup. מה עושים? (הוא לא מוחק)
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך של סמסונג 931BW עם המסך קיבלתי את הדרייברים + 2 תוכנות אחת מהם היא ה MagicTune לפי מה שראיתי זה מכוון את המסך למידת הצורך בעבודה הבעיה היא שפעם התוכנה עובדת ופעם לא, יש מן הודעת שגיאה של אי תמיכה או משהו כזה. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה מחדש גירסה חדשה מהאתר של סמסונג וזה בכלל לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזאת?[br]פורסם בתאריך: 8.07.2007 בשעה 20:00:36 בטעות זה נשלח לי פעמיים, מצטער!
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת אם יש לכם הצעה לתוכנה בסגנון i-Catcher למעקב אחר מצלמות בבית.אגב תוכנה מעולה חבל שלא בחינם יש לכם משהו בסגנון להציע...???
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
עשיתי שטות מפגרת, הורדתי סיריאל מאימיול ופתחתי אותו.. למרות שסרקתי אותו עם הNOD32 שלי והוא לא גילה לי כלום כאשר הפעלתי אותו נפתח חלון של משהו שנראה כאילו זה תוכנה לחישוב זמני טיסה(?) כלומר משהו עם שדות תעופה נחיתות המראות.. נראה כאילו זה נועד לבלבל את המשתמש בזמן שהוא טען את עצמו.. בכל אופן, אחרי שכיביתי אותו הוא לא איפשר לי למחוק אותו, לא נתן לי להכנס למצב בטוח (עשה איתחולים) לא להפעיל אנטי וירוס, ADAWARE בטענה שהאנטי וירוס NOT VALID WIN32 APPLICATION . אחרי משחקים שונים עם המחשב הצלחתי למחוק את הקובץ ולהכנס למצב בטוח. אבל אינטרנט הוא לא נותן לי להפעיל ותוכנות אנטי וירוס גם. עכשיו לאחר שהתקנתי מחדש את NOD הוא מפעיל אותו ועושה גם סריקה למחשב למרות שהגנה און ליין הוא לא ע…
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין במחשב הישן שלי WIN2000 ואני מחפש תוכנת אנטי וירוס ופיירוול בשבילו על מה אתם ממליצים? כרגע במחשב החדש יש לי נוד וזונאלרם האם הם יפעלו גם על WIN2000???
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי לא מעט תמונות ב Yahoo Photos וראיתי שעוד מס' ימים ימחקו לי את כולן, הברירה היחידה היא להוריד את התמונות אלי למחשב אבל כל פעם רק תמונה אחת. רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל להוריד מס' גדול יותר של תמונות במקום כל פעם תמונה בודדת? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
סוף שבוע נעים לכולם. לאחרונה הורדתי את התוכנה Bitcommet ואני מעוניין לפתוח לה פורט... נכנסתי להגדרות של התוכנה, בחרתי באפשרות להאזין לפורט 60003 ,ביטלתי את האפשרות השלישית ב"מתקדם-> חיבורים" , בראוטר פתחתי פורט ל 60003 לאיי פי הסטטי שלי ומשום מה כשאני נכנס לאתר http://www.canyouseeme.org/ כדי לבדוק אם אפשר להאזין לפורט הזה הוא רושם לי ...Error: I could not see your service on ביטלתי את ה firewall שלי ובכל זאת הוא רושם לי את ההודעה הזו.. ניסיתי גם עם פורטים אחרים וזה לא עבד לי.. התוכנה מורידה לי קבצים אבל באיטיות מוגזמת.. 10 K ופחות , יש לי חבילה 1.5 והאינטרנט שלי טס.. רק בתוכנות השיתוף יש לי בעיות מסוג זה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום רב, מה שלומכם? רציתי בבקשה לשאול אם מישהו יכול לעזור לי ב-CITRIX ל-DOS? הורדתי את התוכנה ל-DOS ומשום מה היא נתקעת לי? האם למישהו יש מושג מה עליי לעשות.???
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש ואני צריך למחוק את הדריבירים של הישן אז רציתי לשאול איך אני מוחק אותם הלכתי ל CONTROL PANEL ל ADD OR REMOVE PROGRAMS ושם הופיעו לי מלא תוכנות של ATI איזה מהם אני צריך למחוק כדי שימחק את כולם?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שאפשר לבנות איתה אתרים. פעם נתקלתי בתוכנה ממש טובה שנותן לך עיצובים, הרבה אפשריות ויחד עם זאת מאוד פשוטה. מישהו מכיר תוכנה בסגנון?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם ASUS KX600\PRO ואני לא מצליח להתקין תדרייברים של הכרטיס כול ורשת.. ככה שאין לי מוזיקה ואינטרנט במחשב ההוא. מישהו יודע מה הבעיה ? אולי למישהו יש או יכול להשיג לי דרייברים חדשים יותר ?. בבקשה לעזור מהר. תודה רבה,מור
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
כאשר שניהם מותקנות יחדיו ?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
בעיקר בעת צריבה של נרו (גרסא 6) המחשב מאיט בצורה דרסטית, זה מתבטא באיטיות של הדפדפן , העלמות מסתורית של העכבר לסירוגין, איטיות במשחקים קטנים כמו icytower והדבר הכי מעצבן השירים שמתנגנים לא משנה באיזה תוכנה, מתנגנים ממש ממש (ממש ממש ממש) לאט!!! עזרה מישהוא?
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-