תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
המחשב ניהיה איטי פתאום ולוקח לו שנה לעלות אחרי שמופיע הלוגו של ה XP יש כזה מסך שחור כמה דקות ורק אז הוא עולה, ושהוא נכנס לווינדווז הוא ניהיה איטי מאוד ומופיע כזה ציור של דיסק ליד הסימן של העכבר משהו מוזר כזה. וכל זה קרה ברגע זה לא היה לפני כן
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
תוכנה שתעבוד במחשב כמו הדיסקים שקונים מכניסים ויש סיםפור כלשהוא עם תמונות וקול ויש חיצים לעבור הבא וכך עד הסוף גם נגיד כל מיני אפשרויות כמו פנים כלשבם שיגידו דבר מה... לדוגמא: סיפור פסח ולוחצים על משה והוא אומר משהו קשרו...משהו בסגנון לא יודע איך להסביר
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ASUS RADEON 9600XT 128MB הדרייבר שאני משתמש בו זה הדרייבר שהווינדוס נתן לי בעידכון האוטומטי (דרייבר ששייך ל ASUS) כשאני נכנס למשחק כלשהו כמה שאני לא מעלה את הגאמא הבהירות לא משתנה, אבל כשאני יוצא מהמשחק אז לכמה רגעים רואים שהשולחן עבודה כן שינה את הבהירות. כמו כן כשאני עושה מאפיינים ---> SETTINGS וADVANCED אין לי שם את הלשוניות של הכרטיס מסך ויש לי רק את ה5 הרגילות. איך אני פותר את הבעכיה של הבהירות? האם אני צריך להתקין דרייברים מהאתר של ATI? ואם כן, אפשר לינק ישיר? כי היו לי בעיות כשניסיתי להתקין לבד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שאלווםםםם ..... יש לי בעייה לראות סרטונים במחשב , רק מה שמוזר שהבעיה לא חלה על כל האתרים , היא חלה על כל האתרים חוץ מYOUTUBE כל האתרים הישראליים אי אפשר לראות כלום :pissed: כמו נענע walla msn שום דבר לא עובד לי שמה תודה רבהההההההההה אם אתם רוצים שאני אפרט עוד תגיד מה ואשמח תודה רבה 2
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת למה בעצם יש כמה אפשרויות צריבה.. לדוגמא.. צריבת מוזיקה או תמונות וכו'... מה ההבדל בין צריבה כזאת לבין לצרוב בדרך הרגילה? (Data,Make data disc,add files,burn) תודה.
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית שמפצלת לפי נקודות זמן קבצי mp3 תודה
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
הי, אני משתמש במחשב הזה ב windows2000 עם IE 6 sp1 קרה לי היום משהו מאד מוזר: כשאני מפעיל את ה Internet Explorer החלון מופיע, והוא פשוט קפוא למשך 2-3 דקות (!) ורק רח"כ אני יכול להשתמש בו. זה קורה בין אם אני מפעיל אותו בלחיצה ובין אם נפתח חלון חדש מתוך אתר, ובכל פעם מחדש (לא רק בפעם הראשונה). לא ראיתי שינוי באף תוכנה אחרת, וכשאני גולש מתוך ה my computer לדוגמא, אין שום בעיה. הרצתי בדיקת וירוסים ו spyware, עשיתי disable לכל ה ActiveX ועדיין זה קורה. איך אני יכול לתקן את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
רציתי רק לדעת מה זה הסימן הזה ומה הקספרסקי רוצה ממני [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
שאני מקודד סרט מסויים בסוף הוא יוצא בלי תרגום אבל הוספתי לו את התרגום כמו שצריך. גם במסך שהוא מראה את הקידוד התרגום לא נמצא שם. אבל במשימות של הקידוד שלו אתה רואה בעצם שהוא מוסיף את התרגום. יש לי את הגירסא האחרונה. מישהו יכול להסביר לי איך הוא מוסיף תרגום?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
כותרת
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום . כשאני מנסה להתקין XP (מקורי ...) אני מגיע בערך ל50 אחוז ב COPY FILES , ואז מתחיל כל שניה להגיע למסך שהקובץ פגום בלה בלה בלה .. אני עושה ESC מדלג עליו ואז באים עוד קבצים אחריו .. יכול להיות שהדיסק פגום ? אגב לקחתי עוד דיסק משכן שלי ועדיין יש את הבעיה ..
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום למה שאני רוצה להוריד בתוכנה הזאת המחשב מסמן לי את זה באדום ולא נותן???
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו! [attachment deleted by admin]
-
יש לי בעיה בתוכנה, שהחיפוש של ה- utorrent לא מגיב בשום אתר למרות שפעם הוא עבד כמו שצריך. אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שאפשר לבנות איתה אתרים. פעם נתקלתי בתוכנה ממש טובה שנותן לך עיצובים, הרבה אפשריות ויחד עם זאת מאוד פשוטה. מישהו מכיר תוכנה בסגנון?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
יש לי סרט DVD והקובץ הראשי דפוק אז הוא לא פותח את התפריט הראשי ואני לא יכול לבחור כתוביות בעברית דרך הסרט עצמו אין לי גישה לזה לא עם power dvd 7 ולא עם VLC אני יודע שיש כתוביות בעברית בוודאות תודה למי שקרה/א את השאלא/ה
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
התקנתי גירסה של בבילון 5.0.6 עם כל מיני סיראלים שהיו ואחרי יום הוא שוב הפך לטריאל.... הסרתי ושוב התקנתי ושוב אותו דבר... הבעיה היא לא זאת אלא שעכשיו אין לי שום מילון כאשר אני פותח את הבבילון אני לא רואה שום מילון (בצד...) שהותקן למרות שהתקנתי מהדיסק או מאתר, בקיצור שום מילון. ניסיתי להתקין גירסה 5.0 עם קראק וגם כאן אותה תופעה שהוא עולה לתרגם אבל בלי מילון. - יש לכם מושג אולי מה לעשות ? תודה מראש תומר
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
ככה נכון יש לי את כל המשתמשים הרשומים שלי עכשיו איך אני יכול לשנות את האימייל שלי ושכל הרשימה של האנשים ישארו לי? נגיד יש לי חשבון X ויש לי בו אנשים במסנגר אני רוצה להעביר את זה לכתובת אחרת מסיבה קטנה ומציקה... ואני רוצה להעביר אותו לחשבון Y אבל עדיין שישארו לי אותם אנשים במסנגר יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
הי מחשב עם winxp המודם לא היה תקין אז החלפתי אותו. המודם החדש תקין, בדקתי אותו והוא מחייג. התוכנה ביקשה ממני לאתר את המודם החדש, איתרה ואז ביקשה לבצע בדיקה על המודם. לאחר כ 6-8 שניות שהמחשב עושה quering modem המחשב עושה restart. חשוב לציין כי כשאני ניגש למנהל היישומים ועושה בדיקה למודם לאחר מס' שניות מתקבלת תשובה שהכל תקין. הסרתי את הווינפקס והתקנתי שוב. בזמן ההתקנה התבקשתי לבדוק את המודם וכשהתבצעה הבדיקה עוד פעם בוצע restart. מדוע הווינפקס מאתחל את המחשב בזמן בדיקת המודם?? אולי התנגשות??? תודה א
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה, עדיף חינמית, אבל לא חובה שיכולה לחסום את רוב/כול הפרסומות שמופיעות באתרים שונים,גם את הפופאפס וגם את הפרסומות הרגילות. אשמח עם תתנו לי שמות של תוכנות כאלו
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
הכל עבד חלק, התכנתי גירסה חדשה של הצ'פסט שכללה גרסה חדשה של הפיירוול וקצב ההורדות ירד דרסטית הסרתי את הפירוול לגמרי והכל חזר לעבוד טוב (אם עושים Off עדיין לא עוזר,רק הסרה) מה לעשות,אולי לבצע הסרה מלאה של התוכנה, כי כל פעם שהתקנתי מחדש הוא זכר את כל הגדרות,איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
שלום לכולם, שולחים לי אימל ומשום מה בכל מקום שהיה כתוב בעברית נהייה בו סימני שאלה ורק במקום שכתוב באנגלית אז זה נשאר באנגלית משהו יודע איפה נמצאת אולי הבעייה? ניסיתי לשנות קידוד אך זה לא עזר.. תודה מראש אתם אחלה
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום רב. התקנתי את התוכנה Ulead Movie Factory 6 ובסוף ההתקנה יש לי שגיאה וההתקנה נסגרת. "A fatal error has occurred while installing" מה לעשות? תודה מראש אורי.
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס הכי מומלץ לקנות?[br]פורסם בתאריך: 10.02.2008 בשעה 20:47:44 KASPERSKY נראה טוב על פי הדברים שקראתי עליו ברשת. יש למישהו נסיון איתו?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
יצא קטליסט 5.1 ...מישו יודע מה חדש בדרייבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-