תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה או כל כלי עזר אחר אשר יוכל להראות לי את התעבורה ברשת הביתית שלי או את התעבורה רק דרך כרטיס הרשת שלי. כלומר עם מישהו מעביר ממני קבצים וכו' אז אני יוכל לראות מה הוא מעביר והכל... האם יש כזה דבר ?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שאני מפעיל תמחשב החלון הזה מופיע ונגיד אם אני עושה Cancel ואז מתחבר לאינטרנט זה עוד פעם קופץ ואי אפשר ללחוץ Cancel איך אני מעיף תחלון הזה?? ועוד משהו.. מישהו יכול להביא לי לינק לוירוס שאני יוריד? אני רוצה לראות אם מקאפי מזהה את הוירוס
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני מנסה ליצר דשא במקס באמצעות FUR אבל כול פעם שאני רוצה לישם אותו על המשטח שעליו הוא אמור לבוא הוא יוצא לי ענק במידה ואני מקטין הוא לא יוצא במידה ואני מגדיל הוא יוצא משהו מוזר כזה לא ממש מובן מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה זאת כמו שצריך?תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין את הכי חדשים מ 6 עד 7 ובאף אחד מהם אין את האפשרויות של הכרטיס עצמו כמו ה Overdrive ואין בכלל את הלשונית הזאת של ATI במאפיינים כמו שהיה קודם אני לא רוצה להשתמש ב Catalyst Center. מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
unable to mount image. File command must appear before any other commands. ורק רציתי להעלות קובץ CUE קבצים אחרים הוא מעלה בלי בעייה (לא בדקתי קובץ אחר מסוג CUE כי אין לי)
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מחפש כמה תוכנות. 1. תוכנה שתגיד לי מה הטמפ' שבחלקי המחשב (אם אפשרות להגיד אם זה חם מידי או לא) 2. שתגיד לי איזה חומרה נמצא במחשב שלי, כולל זכרונות RAM. 3. שליטה על מהירויות המאווררים. 4. בדיקת תתקינות HD וכו'. תודה
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שיכולה להמיר כל סרט שאני אכניס לכל פורמט אחר באיזו רזולוציה שאני רוצה מה התוכנה הכי טובה בשביל זה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
1) להכנס לאתר :http://www.4shared.com/file/23525534/156ff845/Quick_Dictionary.html?dirPwdVerified=f164b20c 2) להוריד את התוכנה 3) לפרוס את התוכנה ב דיירקטורי או על ה DESKTOP 4) לרשום את המילה שרוצים לתרגם 5) התוכנה נכנסת לאינטרנט לאתרי תירגום ומחזירה את התשובה : תוכנה זו לא מכילה שום מנגנון מעקב. תהנו ....
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם ,יש לי רשת ביתית ואני מחפש תוכנה שתשלוט על המחשב השני היה לי פעם את התוכנה אבל אני לא זוכר את השם שלה אני חושב קוראים לה משהו כמו samt מדיה.. תודה לעוזר.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם ! עשיתי כונן גיבוי ! ונוצרו לי מלא בעיות והוא גם עושה לי מלא erroer תמונה איך אני יכול לסדר את זה בלי שכולם יהרס פשוט יחזור למצב הקודם ואין לי אפשרות לעשות FIX דרך התוכנה ! היו לי שם דברים של שנים שאי אפשר שימחקו ! תנסו לעזור לי ! עכשיו אין אפשרות גם למחוק את הHDD דרך התוכנה הוא עדיין רושם Erroer מה אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
איך אני מעלים את הפסים האדומים האלה מהמילים בוורד(תמונה בפנים) http://img518.imageshack.us/img518/9673/15221333oe2.jpg
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
ניתן לראות לפי האייקונים העליוניים שהם מוסתרים חלקים על ידי שורת המשימות של windows. http://img211.imageshack.us/img211/4041/64139218cd1.png עשיתי שחזור למחשב אבל זה עדיין חזר. מה עושים? תודה, [br]פורסם בתאריך: 24.12.2007 בשעה 16:42:55 פתאום הסתדר אבל בטח יחזור.
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
רציתי רק לדעת מה זה הסימן הזה ומה הקספרסקי רוצה ממני [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Avg Anti-Virus v7.1.375 ואחרי שהתקנתי ראיתי למשל שהmail scanner לא מותקן 1) איך אני יכול להתקין את ה mail scanner 2) האם מישהו מוכן לתת לי הגדרות מומלצות ואיך משנים אותם (כי מבחינת ממשק משתמש התוכנה לא בדיוק טובה)
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי avant browser...ברגע שאני מקיש על אות מסויימת בשורת כתובת הוא משלים לי כתובת נגיד אני כותב n הוא משלים ana.co.il זה קורה גם עם האקספלורר הרגיל...איך מעיפים את זה??? תודה=]
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לפרמט את המחשב אבל אני רוצה לשמור על המידע של האימיול כלומר על נפח ההורדה וההעלאה שביצעתי לצורך שיחזור לאחר הפירמוט כיצד אני עושה את זה. תודה מרשא
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME גירסה מלאה. יש לי מדפסת משולבת עם סורק, סרקתי 2 מסמכים. ושמרתי אותם בקובץ סיומת PDF של לתוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME פותח תוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME וגם פותח 2 מסמכים שסרקתי אותם. אני רוצה להפוך 2 מסמכים לאחד ברצף. כאילו אני רואה 2 מסמכים ברצף. עולה ויורד. ולשמור מסמך קובץ אחד בסיומת PDF. איך עושים? מיקי
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום יש לי שירים בקובץ די וי די איך אני יכול להעביר את השירים לקובץ MP3? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי VISTA ULTIMATE, והתקנתי את ה-DREAMSCENE שהגיע בעידכונים. עכשיו יש וידואים שעובדים, וזה ממש יפה, אך יש כמה (אפילו כאלה מה-CONTENT PACK של MICROSOFT) שפשוט יש מסך שחור כרקע אך הוידאו לא פועל.. מישהו מכיר את הבעיה? שמע על פיתרון? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מצאתי כמה תוכנות טובות מאוד (פלש לבניית אתרים) שלא הצלחתי לשכנע אותן לכתוב בעברית - הכל יוצא ג'יבריש... כל הפונטים שהכנסתי מופיעים בתוצר הסופי ג'יבריש למרות שבחלק מהתוכנות בזמן שאני כותב יוצא עברית. אין שום אפשרות לבחור כמו בתוכנות אחרות ARIAL - HEBREW לדוגמה. שמעתי שיש פתרון לבעיה זאת ...יש מישהו שיכול לעזור בבקשה ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
במחשב שלי יש בעיה מוזרה שהיום צצה. המחשב התחיל להשמיע צפצופים מהמארז כאשר לוחצים על כל מקש במקלדת (צפצופים שנשמעים כאילו שהמון מקשים נלחצים ביחד, אבל זה ממש לא..) * זה התחיל לקרות כאשר קניתי עכבר ל-USB וחיברתי אותו. * זה רק כאשר לוחצים במקלדת. * אם מוציאים את העכבר זה עדיין קורה... * האם זה מסוכן??? מה אפשר לעשות??? תודה רבה~! casio.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
-
צריך בדחיפות תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הדרייברים לMX500 עושים? ואם הוא עכבר טוב?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-