עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה שיהיה שרת פנימי כמו iis אבל שיפעל דרך דיסק און די כדי שאוכל להשתמש בו בכמה מחשבים.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by Oranili,

אני מריץ סריקה ומגיע לקטע מסוים ויוצא לי ... ועושה ERROR כזה : הנה תמונה : http://img404.imageshack.us/img404/8809/dddzp6.jpg

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  3. Started by mr_x,

בעיה חמורה באימיול כאשר האימיול פתוח הרבה זמן הוא פשוט נתקע ואני לא מצליח לסגור אותו כאשר אני מנסה לפתוח יישומים אחרים אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי את ההרשאה המתאימה לבצע את הפעולה (למרות שאני רשום כאדמיניסטראטור של המחשב) אני חייב לאתחל מחדש את המחשב בכדי לקבל שליטה. אני משתמש בפייראוול של זון אלראם אינטרנט סקיוריטי .והרצתי תוכנות אנטי ספייוואר ואנטי וירוס ולא נמצא דבר . אני פשוט לא יודע מה יכולה להיות הבעיה???

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  4. אם אני מצריף ככה את התמונה לחתימה אז היא לא זזה. נדמה לי שצריך ליצור איזה TEMPLATE. מישהו ידע ??

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ovadia,

שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה בהעברה מאנגלית לעברית למשל באינטרנט אני לא יכול לכתוב עברית(עכשיו אני כותב ממחשב אחר)יכול להיות שזה משהו במקלדת או משהו בהגדרות ששהתנו מאיזו שהיא סיבה. הכתיבה בעברית לא פעילה גם בתוכנות כמו ווינאמפ אם אני רוצה לחפש שיר בעברית אין לי אפשרות כי זה רק אנגלית נותן לי(ה סמן גם לא משתנה שאני לוחץ אלט+שיפט זה נשאר אנגלית) בכל אופן אם מישהו נתקל בבעיה דומנה או שיכול לתת לי הצעה לפתור את הבעיה אני מבקש את עזרתו תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  6. Started by ndv,

פעם היו לי המקודדים של K-LITE ואז ניגנתי את הטריילר של GTA4 והיה כהה מדי וחשוך אז התקנתי את חבילת המקודדים CCCP שאכן עזרה והבהירה את הסרט ובאמת לא היו שום בעיות. אתמול ראיתי סרט והכל היה סבבה כרגיל, והיום אני בא לראות סרט והמצב עוד פעם חזר להיות איך שהוא- סרטים כהים וחשוכים. ישר מחקתי את הCCCP והתקנתי שוב אבל לא עזר, הורדתי VLC גם אותו הדבר (למרות שהוא משתמש בקודקים משלו), מחקתי כל קודק שהיה לי על המחשב ולאחר הפעלה מחדש הפעלתי את הטריילר של GTA4 ועדיין רואים ככה (למרות שאין שום קודק על המחשב). מה שהכי ממוזר פה, הנגן היחיד שמנגן את הסרט בהיר וטוב זה מדיה פלייר קלאסיק (זה שבא עם הCCCP). מה עושים ? נ.ב. שכחתי לציין ששום דבר לא הותקן מאתמול אז שום תוכנה אחרת לא קשורה לזה

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  7. איך אני מסדר שהשומר מסך לא יופיע באמצע הסרט איך לתת לוינדוס לדעת שפועל סרט הבעיה ב ויסטה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  8. יש לי קבצי מוזיקה שהסיומת שלהם הם ape אלה קבציי מוזיקה קלאסית ..אני כל כך רוצה לשמוע העם קיימת תוכנה פשוטה שתעביר לי אותם לה mp3 ...כל התוכנות שנתקלתי בהם רוצות את כספי . וזה כבר משבוע שעבר .. תודה לכם שבת שלום

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  9. Started by nirrabi,

אני צריך ת'דרייבר לALi PCI M2559 Bus Master IDE Controller ושיהיה גרסה 5.2 תודה רבהה

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  10. Started by avivlyaviv,

יש לי בעיה בFF: עד עכשיו לא היו לי קישוריות (סימניות) עכשיו רציתי לעשות אז לחצתי בשורת טפריתים למעלה לחץ ימני וסימנתי בv סרגל כלים סימניות. ופתאום כל דף שאני נמצא בו הוא מרצד אם אני מוריד את הV מהסרגל סימניות הזה אז הדף לא מרצד. מה גם שבסרגל סימניות אין שום לינק למרות שהוספתי

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  11. http://img245.imageshack.us/img245/1342/86924654hx8.jpg כל הזמן זה קופץ וזה לא מפסיק גם אחרי שעשיתי הפעלה מחדש למחשב מישהו יודע איך להפסיק את זה???? ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by simonsix,

פעלתי על פי כל ההמלצות כאן באתר http://www.tweakguides.com/ATICAT_9.html בסוף יצא שכשאני מפעיל את המשחק ספילנטר סל-סוכן כפול אני מקבל שגיאה. משחקים אחרים לא. מישהו נתקל בבעיה/מבין את משמעות השגיאה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. הממ טוב אחרי שלא הצלחתי לפתור את ה memory lack עם FF עברתי ל Maxthon ונתקלתי בבעיה. כאשר נפתח פופ אפ חדש הוא נפתח בתוך חלון האב והוא מוגבל בגודל של החלון איך ניתן לבטל את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  14. מישהו יודע איך עושים שבכל ראש עמוד תהיה כותרת עליונה קבועה וגם מספר העמוד. באופיס הקודם הייתי עושה את זה בקלות. אבל ב-2007 אפשרות אחת מבטלת את האחרת, כלומר או כותרת עליונה או מספר עמוד...

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by shuy,

יש אתרים מעצבנים (כמו WALLA לאחרונה) ועוד כל-מיני, שהבאנרים שלהם, שמתוכנתים בפלאש, מנגנים דברים שמתנגשים לי עם מה שאני שומע באותו הזמן (WINAMP וכו') והתוצאה - כאב ראש ואוזניים. עכשיו, כמו שרשמתי בכותרת, אני צריך למנוע מנגן הפלאש (ה-PLUG-IN) כל גישה לכ.הקול, יש מצב שכזה? (האופציה הזו באקספלורר לא עובדת ובלוח הבקרה של נגן הפלאש אין זכר לדבר כזה). טיפה רחמים על GUNS N' ROSES ו-RADIOHEAD ושות' שעבדו קשה על יצירות המופת שלהם והם ממש לא צריכים את התוספת של פירסומת לטמפונים ברקע... תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. קניתי לפטופ עם vista premium ועל הנייח יש לי xp pro ואני מנסה לסדר רשת בייתית. יש לי router של level one. אינטרנט סידרתי עם הrouter בשני המחשבים. אחרי מאמץ קל הצלחתי לסדר שמהלפטופ אני אוכל לגשת למחשב הנייח. הבעיה היא שמהמחשב הנייח אני לא מצליחה לראות את הלפטופ, (מהנייח בworkgroup אני רואה רק את הנייח, וכש אני מנסה לגשת ישירות לip אני מקבלת "The network path was not found" אבל כן מצליחה לעשות ping עליו. לכן אני מניחה שהבעיה היא איפשהו בהגדרות של אחד מהמערכות, אבל אני לא מצליחה להבין אפילו באיזה אחד מהמערכות, כי יש לי רק שני מחשבים בבית. למישהו יש מושג עם מה להתחיל?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  17. שלום אני יוצרת backup device שמנותב לכונן על שרת אחר, התקייה ממופה ככונן ברשת, עם כל ההרשאות. הservice של הsql בשרת היעד גם רץ ע"י יוזר אדמיניסטרטיבי בדומיין. למרות זאת אני מקבלת שגיאה ביצירת device חדש. "unable to verify the existence of the backup file location" אם אני אומרת לו להמשיך בכל זאת כשאני בודקת את תכולת הdevice אני מקבל את השגיאה הבאה: this device does not contain any backup sets נראה לי בעית הרשאות כלשהי אבל לא מצליחה לעלות על איפה בדיוק.. אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  18. Started by slimshady21,

התקנתי את התוכנה Adobe Acrobat Professional והבנתי שאפשר גם לערוך קבצי PDF דרך התוכנה (ולא רק להציג) אבל איך אני עושה את זה?? חיפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי אפשרות שאני ממש יכול לערוך את הטקסט שם.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by alex125,

שלום חברים תעזרו לי אך אני הופך מVISIO לAUTOCAD ולמי יש מדריך לAUTOCAD???

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  20. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258244.0 לא נראה לי שיש את האופצייה הזאת ב-PowerDirector 3.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by IlanF,

יש לי אימולטורים לPSX וגם לPS2 ואני רוצה לדעת איך אני יכול להשתמש בקודים של GAME SHARK... האימולטורים שיש לי זה: ePSXe, PCSX2 קיים איזשהו אימולור לגיים שארק או שאפשר דרך איזשהו אימולטור של PSX/PS2 להשתמש בקודים האלה?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by omri_ro,

בEMULE זה קל, מתקינים VLC מגדירים בCLIENT וגמרנו. איך עושים את זה בUTORRENT?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  23. ה Windows DVD Maker של Vista עושה עבודה פשוט מדהימה בנושא. יש לה תפריטים עם אנימציות והכל נראה מדהים. הבעיה היא שאני לא יכול לבחור את ה Chapters ואם אני מכניס יותר מוידאו אחד אז כל אחד מהם הוא Chapter בפני עצמו במקום לראות את כל הקטעים. בכל מקרה אני מחפש תוכנה מקצועית שתאפשר לי לצרוב DVD משפחתיים אבל עדיין שיהיו להם תפריטים מרשימים.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  24. Started by AcidBurn10,

שלום חברים. אני מחפש תוכנת גיבוי יעילה וטובה . בעיקר לגיבוי של מסמכים (word ,excel וכו' וכו' .. ) תוכנה עם אופציה לגבות ישירות לצורב , ולא רק לדיסק מקומי , אבל בשיטה שניתן יהיה לקרוא את הקבצים מהדיסק גם ללא התוכנה , כלומר כמו העתקה של DATA רגילה ... תודה !

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי Microsoft Office Outlook 2007 ויש לי בעיה של הצגת תמונות למשל מייל שאני מקבל עם חתימה של קובץ GIF שזזה אז אצלי היא קפואה ולא זזה וגם אם אני מקבל מייל עם דף אינטרנט אז התמונות לא מופיעות שם אלא רק ריבוע בלי כלום.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.