עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MishaK,

אז ככה...הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מתאמן ב"יכולות הדי ג'י"ש( ) שלי, והתוכנה שאני משתמש בה (PCDJ Red) לא מאפשרת הקלטה לצערי, לכן אני מחפש תוכנה חיצונית שתאפשר את זה. היש כזאת? ? ? אני רוצה תוכנה שתקליט את הסאונד שמוציא הכרטיס קול ישר לקובץ MP3 או כול קובץ אחר שלוקח פחות מקובץ WAV ! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Johnny,

שלום מישהו מכיר אולי תוכנת לכידת וידאו טובה ? (אסוס V8200 TI2). תודה.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  3. Started by Eviljelly,

שמעתי שיש תוכנות צריבה שלא פועלות תחת אקס.פי כשבדקתי ב Download.com בכלל לא היה להם שם את הסיווג של XP מישהו עם אקספי ותוכנת צריבה מוכן לתרום לידע ... נורא אהבתי את EZ4 ... אבל הבנתי שהיא בעייתית ..

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by ofer_mat,

יש למישהוא תוכנה ל SVCD ? הPOWER DVD לא קורא לי את הדיסק ???? Windows Media Player אמור לקרוא את הדיסק? דרך אגב אני יודע שצריך להכנס לסיפריה שיש בה קבצי DAT או MPEG אבל הם לא נפתחים עם Windows Media Player

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  5. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , נזכרתי שכמה אנשים חיפשו פה תוכנה שתבדוק ביסודיות את הזיכרון של המחשב , אז מצאתי משהו כזה , שטוענים שזאת התוכנה הכי טובה לבדוק את העניין . תהנו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  6. מה אתם חושבים...

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

המרת קבצי MIDI ל WAV\MP3

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by huber,

כאשר המחשב עולה אצלי הוא טוען שהקובץ הבא חסר - TWEAKUI.CPL המוזר הוא שהוא ישנו בסיפריית SYSTEM32/CONFIG לכל בעלי ה XP PRO, איפא נמצא אצלכם הקובץ הנ"ל (ממוקם)?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. או בקיצור...האם אתה ישראלי קמצן? ;D

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by guyyug,

מה רמת הדיוק של הSANDRA לא מבחינת ביצועים אלא מבחינת איבחון של המערכת

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by Ewingum,

לפעמים זה לוקח כמה שעות, לפעמים דקות, ולפעמים כמה עשרות שניות. אבל הICQ שלי מתנתק מעצמו. או שזה מראה לי כרגיל שזה (לכאורה) און-ליין אבל אני לא מצליח לשלוח הודעות (מחכה....מחכה...מחכה... עד שאני מתייאש/מופיע הודעה שאני לא מחובר) או שבאייקון זה מראה אוןליין (גם בכפתור מצב) אבל כל הרשימה הינה "OFFLINE"... ואני צריך כל פעם להתנתק ולהתחבר מחדש, מה ש: א. מעצבן ב. מפריע לי ולאנשים שמדברים איתי ג. יוצר אי-וודאות לגביי אם ההודעה נשלחה או לא ד. אחרי כמה התחברויות-התנתקויות אני לא יכול להתחבר למשך הרבה זמן, בגלל "RATE LIMIT EXCEEDED" עריכה - ICQ 2001 הבילד הכי חדש....

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. נכנסתי לטירוף בנצ'מרקינג עצבני למחשב שלי...(כן, כן מעבד עגלה אבל זה כל הכיף...) שבו אני מתחרע כמעט על כל תוכנת בנצ'מרקינג אפשרית. כל הזמן קראתי באתר של טום (THG) על ה Unreal Tournament דמו, שבו הוא משתמש כבנצ'מרק למעבדים וכרטיסים גרפיים וכו'. אז החלטתי: גם אני רוצה גם אני רוצה.... מי שיכול ויודע שיספק את הקישור המתאים. אשמח גם לשמוע על הקומנד ליינז המתאימים. ומי שמכיר עוד בנצ'ים מעניינים (רק לכרטיס מסך ולמעבד) מוזמן לתרום. אבל הכי חשוב - Unreal Tournament Demo שאיתו אוכל להמשיך בטירוף הבנצ'ים !!!!!!! תודה מראש :saint:

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  13. Started by url,

מישהו יודע על קיומה של תוכנת פתקי תזכורות לdesktop עדיף מועצבת כמולוח שעם אבל לא חובה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ZigZag,

MY PROBLEM IS: I'm trying to open AVI files (created on Pinnacle Miro DC-30 (editing computer) on a different machine with Broadway card installed. which CODEC shell I use, compatible for both cards? Thank you very much

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  15. Started by huber,

here u go: http://www.divx.com/divx/

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  16. Started by roadrunner,

איך לגרום ל ZONEALARM לעבוד עם ADSL ? משום מה כל פעם שאני מתחבר הוא מודיע לי שהוא חסם את הגישה מהמחשב שלי.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  17. Started by OmerMan,

http://www.divx.com/divx/ עוד לא יצא לי להוריד אותו אבל נשמע מבטיח...

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אני רוצה לקודד סרט DIVX עם סאונד בפורמט 5.1 כלומר לשמור על כל הערוצים (בלי לעשות DOWNMIX ל STEREO כמו שעושים ברוב הסרטים ...) מישהו יכול להמליץ על CODEC טוב ?? ובאותה הזדמנות גם לציין האם הוא עושה את זה בזמן הקידוד של הסרט או עושה את הקידוד בנפרד על הSTREAM של האודיו ומאוחר יותר לשלב את הסרט המקודד עם האודיו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by huber,

till now i have d\l over 200 quality mvies from thos programs. since the break appart of thos two, i cant find any new movies. my qustion is, which program (other then edonkey) is good for me if im searching for divx movies and games?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ETB,

כאשר אני רוצה לראות סרט מסוג DIVX בתוכנה WMP של WIN XP, מופיע רק הקול ואין תמונה. וגם ותוכנה שאני בטוח שמאפשרת צפיה בDIVX כמו ASUSDVD 2000. יש דרך לאפשר צפיה בסרט, אולי איזה תוכנה שתתקן את זה.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  21. יש לי WINDOWS MEDIA PLAYER גירסא 7.01 מע' הפעלה WIN 98 אני מנסה שלא יופיע בתפריט של WMP הקבצים האחרונים שנוגנו\הוצגו מישהו יודע אם ואיך ניתן לפתור את העניין?? אם לא דרך ה OPTION של התוכנה עצמה אז אולי ע"י תוכנה שמוחקת עקיבות , ומוחקת גם עקיבות אילו... תודה, אריק.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  22. אנטי קורא לכם לחכמים הכי גדולים בפורום תגידו לי עם איזה תוכנה אפשר להכין פונטים ? אני מה זה רוצה לעשות פונט יש לי חבר שכותב יפה אז אני ורצה להכניס את הלתוך פונטים ! (עם אפשר תביאו גם לינק)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by guyyug,

אין לי פירוול אבטחה על בינוני נמוך ביטלתי את האנטיוירוס ואין חיבור התקנתי 3 פעמים כבר במורפיוס החדש אין לי בעיה להתחבר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. או במקום אחר? ישנה האפשרות של שמירת הסיסמאות כך שלא צריך להקיש אותן בכל פעם מחדש... עוד צרה מהצרות שצצות מדי פעם (לאחר איבוד מידע), לא תמיד ניתן לשחזר את המידע במלואו. בקיצור, אני בבעיה נורא מעצבנת. המערכת (הקודמת) עם כל המידע (הקודם) שמור בקובץ גוסט ואני רוצה לשלוף את הקובץ הרלבנטי ולשתול אותו במקום המתאים במערכת הקיימת. היכן נמצא הקובץ בו שמורות הסיסמאות השונות שאנחנו מזינים ברחבי הרשת?! תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים