תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי חלונות אקס פי, כשאני רוצה להחליף שפה באיסיקיו 2001 בטא, האיסיקיו פשוט נתקע לי והופך למצב NOT RESPONDING ויוצא... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?
-
אל איזה תוכנה אתם ממליצים אבל שיהיה אפשרות להמרה לפורמטים אחרים ושיהיה resize. ושתהיה פשוטה לא כמו acdsee
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ( זה אני ax_cool לשעבר שיניתי את הניק שלי היתחשק לי משהו חדש) יש לי כרטיס טלוויזיה וyes מחובר למחשב ורציתי לדעת אם יש תוכנה שאיתה אני יכול לקודד לקבצי mp3 באיכות גבוהה בזמן שאני רואה משהו דרך הכרטיס טלוויזה, ושזה יהיה רק לקובץ שמע באיכות גבוהה בלי ויזואלי תודה וחזרתי!!!!
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני די מתחיל בvb ואני בונה ככה תוכניות שעולות לי לראש אז סתם עשיתי תוכנית קטנה שמציגה תמונות אני עובד על איזה acdsee אז זה התחלה בבקשה תורידו ותסתכלו ככה כליל הנה הלינק http://planet.nana.co.il/tomertot/picbrowser.exe
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי איזה תוכנה מסריחה שקוראים לה Gator ואני לא מצליח להיפטר ממנה ... עשיתי לה הסרה אבל היא שוכנת במחשבי תחת שם אחר : GAIN network איך מורידים אותה בבטחה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה תוכנת סריקה שיכול לזהות את האותיות ואז נותנת אפשרות לערוך אותם ??? יעני שבמקום שתהפוך לי את מה שסרקתי לתמונה היא תהפוך אותו למסמך של וורד........
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מצגת של power point אני מעוניין לשלוח את המצגת למספר אנשים על גבי cdrom עכשיו 1. אם אני שומר את המצגת כקובץpowerpoint show האם הם צריכים שעל המחשב שלהם יותקן powerpoint על מנת לראות את המצגת על המחשב שלהם אם כן האם יש תוכנה שמבטלת את הצורך בתוכנה. 2.העברתי את הקובץ מהמחשב הנייח לנייד אבל אז הסרטים שבמצגת לא פעלו כיצד אני שומר גם את הסרטים כך שיופעלו גם כאשר המצגת תיצרב לcdroms זהובתודה מראש Urich
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי WIN XP ואני לא מצליח לעשות Voice Conversation ב-Messenger... יש לי את הגירסה הכי חדשה ואת העדכון מ-Windows Update. גם כשביטלתי את ה-Firewall זה לא עזר. עם מישהו אחד שניסיתי זה ישר כתב The voice conversation with xxx has ended לאחר שהוא ניסה להתחב אליו במשך חצי שניה. ועם שניים אחרים זה פשוט מנסה להתחבר לאיזה דקה ואז נותן את ההודעה... מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי יודע מה השורה שעושה uninstall ל windows messenger?
-
ברצוני לדעת איזה תוכנת צריבה (ואיזה גירסה שלה), מתאימה בוודאות (רצוי בהסתמך על ניסיון) לעבודה ב-win 95. ניסיתי להתקין את ה-nero 5, אך זה תקע לגמרי את המחשב (וכנ"ל קרה גם עם easy cd-creator ver.4). כמו-כן אבקש לדעת (אם אפשר), מהיכן ניתן להוריד את התוכנה המתאימה.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
כשאני פותח את התוכנה Fx, Joiner מופיעה הודעת שגיאה הבאה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
אני אנסח את השאלה שלי בקצרה: איך אפשר להגדיר לActive Desktop, שכשאני לוחץ על לינק שמופיע בחלון שלו על שולחן העבודה שלי, הוא לא יפתח אותו בחלון אקספלורר חדש, אלא על אותו חלון דסקטופ?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
טוב... עקב הנסיעה לפולין אני צריך לדחוס כמה שיותר שירים ל- MP3 Player שלי (RIO PMP300, בין הראשונים בארץ ;D) ואני צריך תוכנה שתקודד את הקבצים ל- 96Kbps... מה התוכנה הטובה ביותר בשביל פעולה זו ?
-
כפי שידוע לכולנו, כל חלון נוסף ב-IE שנפתח (SHIFT+קישור) מופיע תמיד עם כל התפריט למעלה וצריך ללחוץ F11 להגדיל אותו. האם יש דרך שהוא ייפתח כבר מלא וללא הלחיצה? ודבר נוסף : האם אפשר שהחלון הנוסף ייפתח ברקע ולא בחזית? כשאני פותח כמה קישורים מדף אחד אני חייב ללחוץ על ALT-TAB שוב ושוב לחזור לדף האבא. מאד מעייף...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אנשים אני מחפש את התוכנה DISKJUGGLER תוכנת צריבה ששמעתי מכמה אנשים שהיא ממש טובה.למרות שיש לי תוכנות צריבה טובות כרגע פשוט מעניין אותי הרי מה אכפת לי שתהיה עוד אחת נכון? את האמת שחיפשתי כבר כמה זמן את התוכנה בקאזה באי דונקי ואיפה שאתם לא רוצים ואני פשוט לא מוצא.אם למישהו יש מקור טוב אז מוזמן לכתוב!!! גל
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
יש תוכנה אולי שלומדים איתה כתב עיוור ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אניט מחפש תוכנות מאיצות/משפרות את הכרטיס מסך הקיים.משהו דומה לדיירקט איקס8 תמליצו על משהו טוב וכדאי שיהי בחינם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו פה יודע מה ההבדל בין נורטון אנטי וירוס 2002 שקונים בחנות ב-250 לבין זו שמורידים מהאינטרנט?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
Remote Desktop Connection מצאתי את התוכנה הזאת ב Communications <= Accessories לא הבנתי מה היא עושה, היא כמו pcanywhere?
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני אנסה לנסח את השאלה שלי בצורה הברורה ביותר: אני רוצה לצרוב קבצים שגודלם גדול מגודל שדיסק אחד יכול להכיל. השאלה היא, האם NERO יכול לעשות את הצריבה בחלוקה לכמה דיסקים? לדוגמא, שהוא יסיים לצרוב את ה700MB הראשונים והדיסק הראשון יהיה מלא, הוא יבקש ממני להכניס דיסק שני וכדומה. תודה מראש :saint:
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-