תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
בדקתי את המחשב עם SANDRA והתוצאות הראו שהביוס שלי בגרסה שונה מאשר היא מופיעה באיתחול מי צודק?
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
-
MAXBLAST תוכנת ההתקנה של MAXTOR לא עובדת במערכות מבוססות NT (לא ניסיתי זה כתוב באתר של החברה ) מה יכול לשמש תחליף טוב לXP
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אקווה מאוד שתעזרו לי אני מחפש תוכנה טובה למשחק הצ'אנס של מפעל הפיס הורדתי תוכנה מGEOCITIES ושמה "צ'אנס תתחיל להרוויח" (נדמה לי) גירסה 2.80 ופתאום לאחר כמה הפעלות הוא כותב לי שזמני תם וצריך לרכוש את התוכנה המלאה לכן בקשתי או קראק לזה, או תוכנה אחרת לצ'אנס של מפעל הפיס הרבה והמון תודה אם תעזור לי ביי ביי ברוך
-
- 0 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
יש לי חלונות אקס פי, כשאני רוצה להחליף שפה באיסיקיו 2001 בטא, האיסיקיו פשוט נתקע לי והופך למצב NOT RESPONDING ויוצא... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?
-
אל איזה תוכנה אתם ממליצים אבל שיהיה אפשרות להמרה לפורמטים אחרים ושיהיה resize. ושתהיה פשוטה לא כמו acdsee
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האתר הזה הוא חוקי מהבחינה הזו שאין בו תוכנות לא חוקיות, ותוכנה כמו שאני מחפש - פריצת הסיסמא של מסמך וורד, היא כנראה לא חוקית. פעם לרוטר היו תוכנות קטנות ונחמדות לכל השטויות הקטנות האלו והיום כבר לא, את "מאגר התוכנות המובחר" שלו הוא החליף בקישור ל-tucows... וחוץ מזה, זהו (hwzone) האתר הראשון מזה הרבה מאוד זמן בו אני גולש כמה פעמים ביום, וזה אומר הכל, כי אתר שאתה סומך עליו ורץ אליו דבר ראשון כשאתה רוצה לקרוא משהו מעניין או כשיש לך תקלה, שווה הרבה.
-
יש לי קובץ וורד שסגרתי לפני כמה שנים וסיסמא וכמובן היום אינני זוכר אותה, האם יש דרך לפרוץ אותה? כמדומני מזמן הייתה אצל רוטר איזו תוכנה כזו, אבל היום הוא כבר חוקי ושות', אז...
-
-
מפאת חוסר מקום בהודעה אחת אצטרך לנצל את הודעה זאת להמשך, שילחו לי על זה :-) By ARC1450 _________________________________________________ I've tested the SE version of 3DM2K1 using XP and here are some info(new or not i dont know because i dont have the time to search all the posts ): SE gave about 150 points more(Card not o/ced CPU at 100@118).One certain thing(in my opinion) is that WinME and 98SE o/c better than XP for CPU and GPU.I benched not after a clean installation but with a 20gb partition 80%full. First of all,regarding the det drivers in XP,i had the highest overall scores with 22.40,although i noticed that with 27.10 the first 3 games' scores were higher than …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה רשימה לא קטנה של עצות לטוויק שפורסם בפורום של "מאדוניון" הרוב פה לא מובן לי, אנא עיזרו לי ולשאר חברי הפורום לנתח את הדברים... בתודה גבי - Get RivaTuner, go into the power user section and set the LODBias Range to 15. Then go into the DirectX tweak section and use these for benches: Car Chase - 10.0 Dragothic - 12.0 Lobby - 4.0 Nature - 3.1 - Turn off your monitor b4 running the bench (from Gibbo) - this should be your last trick, IMO Take away the best bit: watching the FPS increase in 3DMark _________________________________________________ Well here are a few tricks I've found for 3DMARKs increase. The first thing I always do before I run. Defrag your hard drive t…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני די מתחיל בvb ואני בונה ככה תוכניות שעולות לי לראש אז סתם עשיתי תוכנית קטנה שמציגה תמונות אני עובד על איזה acdsee אז זה התחלה בבקשה תורידו ותסתכלו ככה כליל הנה הלינק http://planet.nana.co.il/tomertot/picbrowser.exe
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ( זה אני ax_cool לשעבר שיניתי את הניק שלי היתחשק לי משהו חדש) יש לי כרטיס טלוויזיה וyes מחובר למחשב ורציתי לדעת אם יש תוכנה שאיתה אני יכול לקודד לקבצי mp3 באיכות גבוהה בזמן שאני רואה משהו דרך הכרטיס טלוויזה, ושזה יהיה רק לקובץ שמע באיכות גבוהה בלי ויזואלי תודה וחזרתי!!!!
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש איזה תוכנת סריקה שיכול לזהות את האותיות ואז נותנת אפשרות לערוך אותם ??? יעני שבמקום שתהפוך לי את מה שסרקתי לתמונה היא תהפוך אותו למסמך של וורד........
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WIN XP ואני לא מצליח לעשות Voice Conversation ב-Messenger... יש לי את הגירסה הכי חדשה ואת העדכון מ-Windows Update. גם כשביטלתי את ה-Firewall זה לא עזר. עם מישהו אחד שניסיתי זה ישר כתב The voice conversation with xxx has ended לאחר שהוא ניסה להתחב אליו במשך חצי שניה. ועם שניים אחרים זה פשוט מנסה להתחבר לאיזה דקה ואז נותן את ההודעה... מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו פה יודע מה ההבדל בין נורטון אנטי וירוס 2002 שקונים בחנות ב-250 לבין זו שמורידים מהאינטרנט?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מצגת של power point אני מעוניין לשלוח את המצגת למספר אנשים על גבי cdrom עכשיו 1. אם אני שומר את המצגת כקובץpowerpoint show האם הם צריכים שעל המחשב שלהם יותקן powerpoint על מנת לראות את המצגת על המחשב שלהם אם כן האם יש תוכנה שמבטלת את הצורך בתוכנה. 2.העברתי את הקובץ מהמחשב הנייח לנייד אבל אז הסרטים שבמצגת לא פעלו כיצד אני שומר גם את הסרטים כך שיופעלו גם כאשר המצגת תיצרב לcdroms זהובתודה מראש Urich
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב... עקב הנסיעה לפולין אני צריך לדחוס כמה שיותר שירים ל- MP3 Player שלי (RIO PMP300, בין הראשונים בארץ ;D) ואני צריך תוכנה שתקודד את הקבצים ל- 96Kbps... מה התוכנה הטובה ביותר בשביל פעולה זו ?
-
-
ברצוני לדעת איזה תוכנת צריבה (ואיזה גירסה שלה), מתאימה בוודאות (רצוי בהסתמך על ניסיון) לעבודה ב-win 95. ניסיתי להתקין את ה-nero 5, אך זה תקע לגמרי את המחשב (וכנ"ל קרה גם עם easy cd-creator ver.4). כמו-כן אבקש לדעת (אם אפשר), מהיכן ניתן להוריד את התוכנה המתאימה.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
כשאני פותח את התוכנה Fx, Joiner מופיעה הודעת שגיאה הבאה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מי יודע מה השורה שעושה uninstall ל windows messenger?