עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yoss,

ftp://ftp.cableinet.net/incoming/oqwarrior/ieXbeta/W2Ksp3final/W2Ksp3.exe

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kame1,

תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום!!! האם כשאני מחליף לקבצים באמיול את השם זה משפיע על ההורדה..? ז"א האם האמיול יפסיק לזהות אותם או שהאימיול הולך לפי מעיין מספר סידורי ולא חשוב לו איך יקרא השם של הקובץ... תודה!!!

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by frank31,

שלום כיצד ניתן להיפטר מהפרסומות הנדחפוץ תוך כדי גלישה תודה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  5. יש לי maxtor 80 GB sata ABIT AN7 guru יש באתר של אביט את הדריברים אבל יש שם כל מיני איזה מהם אני אמור להוריד?? קישור לדריברים באתר: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN7&fMTYPE=Socket%20A&pPRODINFO=Driver תודה רבה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by Evyatar,

שלום לכולם, צילמתי סירטוני ווידאו במצלמת הCANNON שלי הG2, ועכשיו אני רוצה לעשות סרט מהסירטונים. הבעייה היא שזה צילם עם סאונד את הסירטונים ואני רוצה שהם יהיו ללא סאונד, אני משתמש בתוכנה Windows movie maker. תודה לעוזרים.

7. Started by S^E,

בעצם התמונה תסביר הכל : http://img215.imageshack.us/img215/5816/steamww5.jpg לפני זה זה עשה לי error אחר, אז מחקתי את ClientRegistry.Blob כי בדרך כלל יש איתה בעיות של עידכונים, זה באמת פעם פעל , התוכנה התחילה לעשות עידכון , אך לקראת הסיום זה עשה לי את הerror הנ"ל. תודה לעוזרים. נ.ב אם משהוא לא מובן או/ו אתם צריכים מידע נוסף אני אשמח לפרט עוד.

8. אני לא מאמין שאין לוורד אופציה לתיקון הבעייה, אבל אני נכשלתי במציאתה :-\ ניסתי להעזר ב EasyHEB אבל הוא הופך את הסדר בין העברית לאנגלית יש למישהו פתרון לתופעה? אני משתמש בווינדווס ובאופיס XP האתר הבעייתי הוא: http://www.adsl.org.il/adsl-share2.htm תודה, HaimTS

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  9. האנטי וירוס AVG עובד כרגע עם ויסטה?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by Demon.M,

יש לי HD מדגם hitachi deskstar hds728030pla380 היה לי דיסקט עם דריבר ועכשיו אני לא מוצא אותו ובגלל זה לא יכול להתקין עליו וינדוס ... יש אפשרות למצוא אותם באינטרנט? תודה מראש לכולם!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zebra,

שלום רב, האם מישהו מכיר חלופה איכותית בעלות רכישה נמוכה יותר מAcrobat Writer ?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by קינמון,

היי, מקווה שאני בפורום הנכון. בחצי שנה האחרונה נתקלתי בבעיה של זיהוי CD's בכונן שלי. חשדתי שזוהי בעיית חומרה ולכן החלפתי צורב בצורב חדש, אבל שוב - הדיסק לא מזוהה. כאשר אני נכנסת לכונן F פשוט רשום שאין דיסק בכונן. לפעמים, בעיקר אחרי איתחול המערכת, פתאום הדיסק מזוהה, במקרים נדירים בחיפוש ישיר דרך הכונן, וברוב המקרים כאשר אני מנסה לפתוח אותו דרך תוכנת נגינה. בכל מקרה, אם אני מנסה להכניס דיסק חדש לאחר שהראשון זוהה, המערכת לא מזהה את הדיסק בשום דרך. ניסיתי להוריד עדכונים של ווינדווס (SP2) והבעיה נפתרה לזמן קצר, אבל שוב חזרה. אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה מסוג זה ומה יכול להיות הפתרון.

13. Started by pilotkevin,

אני משתמש ב-Download Accelerator Plus (תוכנה טובה), אבל הוא מוסיף לי אפשרות לגרוס קבצים בתפריט של קבצים ותיקיות (SHRED ב-context menu). אני לא צריך את זה ורציתי לבטל, אבל לא ראיתי בהגדרות של DAP אפשרות לבטל את זה. ניסיתי למחוק את זה מה-REGEDIT אבל זה מתקן את עצמו כל פעם ש-DAP מתחיל מחדש. למישהו יש רעיון? תודה מראש pk

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת מאוד אני לא יכול לקבל קבצים אבל כן לשלוח ובמסנגר אני יכול לקבל בטלתי את הפיירוול של הווינדוס וזה לא עוזר אני מודה לכולם על העזרה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  15. יש לי צורה מיוחדת שאני מסדר בה את החלונות על המסכים אצלי בעבודה, ונשבר לי ה... לעשות את זה ידני כל הזמן. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה אוטומטית? כלומר חוץ מ auto-it, יש משהו ספציפי לחלונות של תוכנה?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by yotam360,

איזה תוכנה יש להסרטת המסך (כלומר שמסריט את כל מה שקורה במסך)?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  17. שלום לכולם.! היה לי XP על Lenovo 3000 n100 והכל פעל נהדר. התקנתי ויסטה ופתאום הקול לא עובד והמצלמה המובנת לא מזוהה.. הורדתי מהאתר של לנובו את הדרייברים וזה עדיין לא עובד, המצב הוא כזה שזה מראה כאילו הכל תקין והדרייברים מותקנים היטב ורואים במיקסר את הסאונד עולה ויורד אבל אין בפעול קול מהרמקולים.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by 34N1A1N79,

היי התקנתי עכשיו את התוכנה בעברית, האם היא עובדת עם כלי עט של הטבלט כמו בוורד?מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. טוב אין לי מושג איך פותרים את זה אבל זה דבר מעצבן מאד שאני בא לפתוח שיר חדש בוינאמפ אז זה מציג את רשימת קבצים לפי גודל ולא לפי שם עכשיו ניסתי לעשות browse בתוכנות אחרות וזה עשה אותו דבר...מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? אני ממש לא יודע איפה מסדרים את הדבר הזה תודה

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by raiman1,

יש לי office 2010 באנגלית. אפשר איכשהו לשנות את זה לעבירית?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by Fire_Trooper,

בדף - INSTALL.PHP צריך למלות כל מיני פרטים. בין השאר צריך למלות גם: Database Server Hostname / DSN Your Database Name Database Username Database Password ואין לי מושג מה צריך למלות שם. הפורומים הועלו לשרת של LYCOS.FR מישהו יודע מה בדיוק אני צריך למלות שם? ד"א, לא נראה לי שזה קשור לנושא של הפורום אבל לא מצאתי נושא יותר מתאים ואני יודע שפה אולי יכולים לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  22. אני עם השטויות שלי, יש כונן C יחיד של 80GB ורציתי להשאיר ממנו 20GB ואת שאר ה-60GB להשתמש כמחיצה חדשה. עשיתי את זה דרך תוכנת Norton PM8 ומאז המערכת הפעלה לא מוכנה לעלות. זה אומר לי שהיתה בעיה, שואל אותי אם אני רוצה להפעיל רגיל, במצב בטוח ושאר דברים ושום דבר מזה (ניסיתי) לא עובד. כל מה שאני רוצה זה לחזור למערכת הפעלה לגבות כמה קבצים (בישביל זה עשיתי את המחיצה השנייה מראש) ולפרמט

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  23. היתה לי כזאת תוכנה בעבר ,אבל המחשב עבר פירמוט ...אז מן הסתם. חג שמח אנשים!

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by oded6188,

כל פעם כשאני אפילו מסמן קובץ מסוג MPG, זה כותב לי: Explorer.exe has generated errors and will be closed by Windows וכו'... (כמובן שהקובץ לא מתנגן בסוף) איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  25. שלום לכולם , אני מקווה שאני בפורום הנכון... קניתי נגן ביתי DVD קורא DIVX . אני לא יודע באיזה אופן לצרוב את הסרטים שיש לי במחשב (עם צורב DVD כמובן) . בעקרון אני רוצה לצרוב כמה סרטים בפורמט DIVX למדיה של DVD (עם נרו) יש לי את הסרטים +הכתוביות התואמות כל אחד בתיקייה ובאותו שם במחשב . האם מספיק לצרוב ככה את הסרטים , כלומר לגרור לצריבה בנרו בתבנית DVD DATA ואח"כ זה יראה לי אותם כתיקיות בנגן DVD ?? אנא עזרתכם .

• 7 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.