עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

אם איזו תוכנה אפשר לעשות RIPPING לDVD לפורמט VCD (אם בכלל)?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Intelee,

אנא עיזרו לי להבין איך בידיוק אני משתמש ב PARTION MAGIC כך שלא אעשה תקלות במחשב! תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  3. אם אני יסיר אותו אפשר להתקין במקומו את 6.4?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

Winamp 2.79 is out! Improvements : upgraded unzip/decompress support to zlib 1.1.4, for big security fix improved multiple instance detection code/opening many files from explorer issues winamp agent tooltip improvement updates to MIDI support, disk writing support, WAV file support (PP) fix to id3v2+unicode support (rOn)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by benor,

יש לי שאלה איך אני יכול לצרוב דיסק בלי שזה קודם כל יעשה Cache שזה ישר יצרוב??

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  6. יש לי איזה תוכנה מסריחה שקוראים לה Gator ואני לא מצליח להיפטר ממנה ... עשיתי לה הסרה אבל היא שוכנת במחשבי תחת שם אחר : GAIN network איך מורידים אותה בבטחה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by YAIR,

כל פעם שאני רוצה לראות מפות אני עף מהאתר זה לא קורה אצל חברים שלי מה הסיבה MAPA.CO.IL

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  8. כאשר אני בוחר תיקיות שרשומות בעיברית ומעביר לצריבה לא ניתן ליקרוא אותם אבל לאחר הצריבה על הדיסק הם קריאים מה עושים ? האים יש להוריד פונטים לNERO ומהיכן ?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by MishaK,

כידוע לא לכול המשחקים בימינו יש אפשרות פנימית להראות את הFPS שמוצג באותה שנייה, שאלתי היא, היא יש תוכנה חיצונית שעושה את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  10. אני קורא חומר מסויים באנגלית ללימודים ואני לא מבין חלק די גדול מהמילים שם.יש לי בבילון שמוכן לתרגם עשירית מהמילים וברובן הוא לא רוצה לתרגם ואומר שהוא רוצה שאני יקנה את התוכנה.את מה שהוא מתרגם הוא מתרגם טוב.מה אפשר לעשות יש איזו תוכנה אחרת דומה ? תודה מראש demulti

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. כנראה גם לכם זה קרה פעם .. החלונות אקס פי שלי ברזולוציה 800X600 32BIT יש לי רקע ב-DESKTOP עכשיו נגיד אני משחק באיזה משחק , אחרי שאני יצא ממנו הרקע בגודל חצי מהרגיל (או שקצת טיפה גדול יותר), כמובן זה מציק שאני צריך כל הזמן להחזיר את הרקע לגודל הרגיל... אתם יודעים איך אני גורם לתופעה הזאת להפסיק?! : תודה.

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by gadi,

כאשר אני צורב משחק Text ה AUTO RAN עולה ודופק את הצריבה ה AUTO RAN עולה ודופק את הצריבה מה עושים בכדי ליצרוב דיסק כזה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by gal,

אם מישהו מכיר תוכנה שמחברת קבצים כאלה אני אשמח מאוד לשמוע!!! אני צריך כזו תוכנה דחוף!!!

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by Crash5,

אני אנסה לנסח את השאלה שלי בצורה הברורה ביותר: אני רוצה לצרוב קבצים שגודלם גדול מגודל שדיסק אחד יכול להכיל. השאלה היא, האם NERO יכול לעשות את הצריבה בחלוקה לכמה דיסקים? לדוגמא, שהוא יסיים לצרוב את ה700MB הראשונים והדיסק הראשון יהיה מלא, הוא יבקש ממני להכניס דיסק שני וכדומה. תודה מראש :saint:

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. נכנסתי למחשב ... הפעלתי את האיסיקיו... וקיבלתי הודעה עם קישור לאתר http://security1.ch.vu ושמה אומרים לי שהמחשב שלי בחקירה .. וחשבתי שזה שטויות ופתאום אני רואה בחלון קטן באתר את כל תוכן הדיסק קשיח שלי ... ואז זה מוביל אותי לאתר שאומר לי כדי להפסיק להיות בחקירה תקנה את המוצר הבאה ...... מההההההההההההה קורההההההההההההה פההההההההההה???????? וביקשתי מחבר להיכנס לאתר ואצלו זה לא עולה ? יש קשר????? תודה.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  16. מחפש את התוכנה המהירה ביותר להורדות בסגנון קאזה.. (לא אוהב את קאזה בגלל כל התוספות הנלוות איתה..) בבקשה לא לומר לי Eדונקי או BEARSHARE.. ניסיתי אותן.. לא משהו. (גם EDONKEY עם בוט) תודה.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  17. Started by OmerMan,

שווה בדיקה... www.flashget.com

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by Eviljelly,

שמעתי שיש תוכנות צריבה שלא פועלות תחת אקס.פי כשבדקתי ב Download.com בכלל לא היה להם שם את הסיווג של XP מישהו עם אקספי ותוכנת צריבה מוכן לתרום לידע ... נורא אהבתי את EZ4 ... אבל הבנתי שהיא בעייתית ..

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by yirmi_opp,

כמו שאתם בטח מכירים את כל התוכנות המעאפנות כמו קזאה שמתקינות תוכנות חיצוניות, הפעם הותקנה אצלי תוכנה מעצבנת ביותר. כל פעם שאני נכנס לאתר, והוא לא קיים, אז במקום לפתוח את הדף הרגיל של dnserror.htm הוא נפתח לשניה ואז נכנס לאתר www.lop.com. ניסית לשנות את הקובץ עצמו אבל זה לא עבד... לא מצאתי שום איזכור של התוענה במחשב, וחישפתי המון... זה משגע ת'שכל, ומה עוד שהתוכנה הזאת טורחת כל פעם שאני מפעיל את האקספלורר לקבוע את האתר שלה כדף בית.... בעיה מציקה ביותר... אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד... ותודה רבה מראש לכל העוסקים במלאכה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אחים, אני צריך דחוף תוכנה להורדת אתר שלם... :bash: נא עיזרו לי (ההנאה מובטחת) :blah: :anim-jjd:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. האם זאת קאזא או מורפיוס?

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by lopp,

שלום לכולם, כמעט כל גלישה לפורום הזה גורמת להודעת שגיאה בדפדפן , מה שגורם לסגירת הדפדפן. יצויין שאני נכנס כל יום לעשרות אתרים ולא ניתקלתי בתופעה דומה באף אתר. במקרה של הודעת שגיאה אני מבצע ניקוי של כל קבצי הגלישה (Cookies וכדומה ) ואז אני מצליח להכנס לאתר. האם מישהו ניתקל או שמע על תופעה דומה או יש לו רעיון לפתרון התופעה ?. אני גולש עם תוכנת הפעלה WIN2000SP1. תודה מראש על התגובה. lopp

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  24. Started by warbird,

1.צריך המלצה לתוכנות לעריכת וידאו 2.למישהו יש ניסיון בהקלטה ממצלמה דיגיטלית למחשב וההפך?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  25. Started by omri_ro,

האם ישנה אפשרות בWINAMP שהוא יזכור את השיר האחרון שנוגן גם במצב SHUFFLE, כלומר נגיד יש לי רשימה של 10 שירים ושירים 1,5,9 הושמעו ואז סגרתי את הWINAMP אז פעם הבאה השיר הראשון שהוא ישמיע יהיה שיר מס' 9???

• 2 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים