עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. השאלה למעלה (אסור לשלוח הודעה ללא תוכן אתם יודעים...)

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  2. מסך הטעינה של כל הPLUGINS וBRUSHES וכל השאר לא עולה לי, בגלל זה גם פוטושופ לא עולה :'( (המסך כמו בתמונה http://whimsplucky.com/spacemonkey.png רק של פוטושופ CS3) נ.ב. מצטער על התמונה הלא קשורה, אבל זה מסך הטעינה היחיד שמצאתי של ADOBE...

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. ^ אני לוחץ על קישור שיש במייל מסוים והדף לא עולה בפיירפוקס שמוגדר ברירת המחדל ולא באקספלורר :-\ תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by choochoo,

שלום, האם מישהו מכיר תוכנה לחיפוש אלבומי מוזיקה חדשים מתוך רשימת אומנים מוגדרת ? למשל - אם יש לי כבר אלבומים של בערך 100 אומנים אני רוצה לדעת כאשר אחד מהם מוציא אלבום שאין לי אותו (למשל ע"י התחברות ל-DB של מוזיקה כמו allmusic וכו'). תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  5. שבעזרתה ניתן להכתיב הודעות למישהו אחר. מישהו גרם לי לכתוב במסנג'ר דברים שאני לא באמת כותב, עם התוכנה הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל להשיג לי את התוכנה, רק למטרות נקמה כמובן. אם זה לא חוקי נא לנעול את הדיון, CYA.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by Street-Fighter,

חג שמח רציתי לדעת אם יש למישהו פה מדריך לשימוש בתוכנה הזאת, ואם לא אני צריך רק לדעת אם מישהו יודע להישמש בה כדי שאני אוכל לשאול אותו כמה שאלות ספציפיות. תודה, גדי.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by FeedMe,

האפליקציה טוענת שאחד מקבצי ה-CAB הם corrupt. הקובץ נראה לי תקין למדי המלצות? הצעות? אם עושים ignore מקבלים ארור 2350... תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  8. שלום לכולם וחג שמח וכשר. ניסיתי לצרוב בעזרת 2 התוכנות הנ"ל דיסק BOOT של תוכנה מסויימת והוא לא מצליח לי.. כמובן שבאלכוהול אני לוקח את הקובץ שהוא בRAR ומנסה לצרוב (פשוט לא יודע על איזה אפשרות כתיבת דיסק לעשות זאת RAW וכאלה שיצא BOOT) ועם תוכנת הנירו אני מנסה לעשות מההתחלה בהגדרות שיהיה BOOT ומשתמש בתוכנה רק בתיקייה שפתחתי אותו אליה.. בבקשה אם יש איזושהיא הדרכה לעשות זאת אני יודה לכם..חג שמח וכשר.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by ilay22,

יש דבר כזה? ואיך מתקינים אותו? (הWORD כולו באנגלית) אם אין אז אולי יש ל 2003?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by asmon,

איך אני מגדיר פרוקסי על כל החיבורים שלי לרשת ולא רק בדפדפן? כלומר יש לי תוכנה שאני מעוניין להתחבר אליה בעזרת פרוקסי, איך אני עושה זאת?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  11. הבעיה הזאת מופיעה בOPERA.בשועל (דפדפן ) היא כלל לא נשמרת וכאשר אני ניכנס למחרת כאלו לא עשיתי אותה . האם זה קשור להקצאת זכרון לקאש וכאלה?נדמה לי שמתישהו הגבלתי.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  12. יש לי אופיס 2003 הורדתי אבל שאני מפעיל את ה word נגיד או power point או כל דבר אחר שם הוא רושם לי ככה רושם לי ש user name לא טוב מה אני עושה והורדתי כמה פעמים אותו את האופיס וזה אותו בעיה

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  13. Started by Kidney_stonE,

היי אנשים אני מחפש תוכנה שתדע לתקשר עם הנוקיה 6230 המאפן שלי, ולהעתיק ממנו ואליו קבצים, וזה הכל, לא צריך שום פיטצ'ר אחר. (באמצעות כבל נתונים USB, על הבלוטות' ויתרתי, הבלוטות' שקניתי לפני שנתיים עושה יותר מדי בעיות) לא רוצה להתקין את ה pc suite של נוקיה ולא מעוניין בתוכנות כמו oxygen אם הן בתשלום, אני מעדיף משהו חינמי, שייראה מצידי הכי לא מקצועי, עם ממשק דוס בלבד אפילו רק שיעבוד... מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by Semyon171,

שלום, כל פעם כשאני מנסה להכנס לאתרים מסויימים תחת שם המשתמש שלי אני לא מצליח בגלל שלא מופעלים אצלי cookies. איך להפעיל? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by בזיק,

מישהו יודע אם יש תוסף לשוא"ש שמשנה ג'יבריש בעברית לאנגלית ולהיפך?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by emailaya,

היי לאחר 3.5 חודשים של פיתוח מאומץ, יצאה גירסה 2.4.0 של אימייליה התוכנה הינה חינמית לחלוטין רשימת שינויים לגירסה החדשה: * הגירסה הינה חינמית לחלוטין * RSS יישור אוטומטית לימין/שמאל של מקורות * מסך הפתיחה מראה את החשבון שמסונכרן כרגע * eml יבוא של קבצי * אפשרות לשנות את הרקע של איזורי הכתיבה * סיסמה לכניסה לתוכנה * עיצוב מחדש של מסך שליחת/צפייה במכתב * RSS עיצוב מחדש של מסך * RSS יבוא ויצוא מקורות * שמירת מכתב גם בתיקייה רגילה של חלונות * HTML הכנסת טבלה בשליחת מכתב ב * תמיכה טובה יותר ביוניקוד * הוספת כתובת אתר התחברות לדואר לכל חשבון * (HTML/בחירת ברירת מחדל לכתיבת מכתב (טקסט * חלון יצירת מכתב הינו כלשונית נוספת במסך הראשי * בדיקת איות לפני שליחת מכתב * גופן וגודל ברירת …

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  17. Started by urinka,

הי לא מזמן שמעתי שחברצ יס מציעה ללקוחות מיקרוסופת שרכשו את המדיה סנטר לצפות ב מאין VOD אינטרנטי כמובן שמיד נכנסתי לאתר שלהם ובדקתי את הענין טוב אז למי שיש מדיה סנטר של מיקרוסופט יכל להוריד תוסף שיאפשר לו לצפות ב VOD של יס עכשיו האם אפשר להתקין את המדיה סנטר על WINDOWS XP בלי לפגוע בחוקיות שלו?? אם לא האם אפשר להתקין את התוסף על מערכת דומה למדיה סנטר ולהנות מה VOS של יס??

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by Galos,

שלום וחג שמח! לדוד שלי יש מחשב חדש הבעיה היא שחסר דרייברים למצלמה מדגם לוג'יטק quick cam messenger משהו כזה... הבעיה היא שאין דרייברים , או יותר נכון יש ככל הנראה דרייברים , הורדתי מלוגיטק אבל שום דבר.. לא מזהה ולא כלום .. אפילו ניסיתי לחפש עצמאית בכל הספריות של הדרייברים שבאו עם התוכנה ופשוט כלום... למישהו יש אולי פתרון או דרך להתגבר על הבעיה , אכן עשיתי uninstall לפני זה .. ניסיתי לכבות להדליק את המחשב לנתק את המצלמה , בכל מקרה ניסית את כל האופציות שודם דבר לא העלה הצלחה... אם נתקלתם בבעיה דומה והצלחתם לפתור או לחילופין יודעים דרך לפתירת הבעיה אודה לכם מאד על עזרתכם. גל

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  19. בעת ניסיון לפתוח קובץ (מכל סוג שהוא; וידאו, pdf וכד') נפתח לי חלון ה-notepad ונשאר תקוע ללא כל תוכן. אני עובד עם XP ו-OUTLOOK EXPRESS. על מנת לראות קבצים שנשלחים אלי במייל אני חייב לשמור אותם קודם ואז לפתוח אותם מהמקום בו נשמרו. פתיחה ישירות מהמייל תמיד תגרום לתופעה שתיארתי. הבעיה נמשכת כבר מספר שבועות והחלה ללא כל סיבה ניראית לעין. אתמול כשניסיתי לעבור לאחד ממסכי העזרה ממסך הפתיחה הראשי של photoshop, נתקלתי בתופעה דומה, אלא ששם, מסך ה-notepad התמלא בג'יבריש. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לתופעה כזאת? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  20. היי חברה, קניתי לא מזמן ZVM 30GB, אבל התוכנה שלו סידרה לי את השירים בסדר אחר לגמרי ממה שאני סידרתי במחשב. יש איזושהי תוכנה קלה ופשוטה שמסדרת את הקבצים בנגן בדיוק לפי איך שהם מסודרים במחשב?? תודה!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by RayZ,

מישהו יודע מה עושים אם IE לא שומר קוקיס של אתר מסויים? אני יוצא מימנו, נכנס ושוב צריך להתחבר מחדש.. (וזה רק באתר אחד, ולאף אחד אין את זה שם - כך שזו לא בעיה של האתר הזה. זה קרה אחרי שמחקתי קוקיס ידנית)

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by eranz25,

שלום לכולם הורדתי מהמחשב את אופייס XP על מנת להתקין את 2007 ועכשיו המחשב מודיע שיש לי חוסר בקובץ מסויים. הקובץ הבעייתי מצורף כאן בתמונה: http://www.pimp.co.il/imageview.php?id=3236&sdi=bropracla http://www.pimp.co.il/imageview.php?id=3235&sdi=bropracla מקווה שמישהו/י יעזור לי כי אני אבוד :'( :'( :'( בתודה מראש וחג שמח

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  23. שלום לכולם. מכירים את Media Portal? אם לא, קראו כאן : http://www.team-mediaportal.com/ היא הופכת את המחשב לדמוי Windows Media Center ממנה אפשר לארגן את כל קבצי המדיה ולנגן אותם, להוסיף מידע מהרשת ועוד ועוד. היא חינמית (קוד פתוח) ומאוד ידידותית למשתמש. אז מה הבעיה אתם שואלים? כדי שהיא תעבוד חייבים להתקין WMP10 שנוא נפשי, DOT.NET ועוד ועוד ולכן היא פסולה מבחינתי. מישהו מכיר תוכנה דומה שמאפשרת לעבוד עם נגנים כמו VLC ו-Media Player Classic למשל ולא מאלצת אותי להתקין זבל כבד רצח של M$ שאני לא צריך? עדיף חינמית והכי טוב - כזו שאינה דורשת התקנה (אבל גם אם כן - לא נורא). תודה מראש, TMP

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by pak82,

יש לי את התוכנה Adobe Premiere Elements גירסה 3 וכשניסיתי להתקין נפתח לי החלון הראשון של ההתקנה ששאל אותי איזו שפה אני בוחר (הייתה שם אפשרות רק לעיברית) וברגע שלחצתי לו אישור קיבלתי הודעת שגיעה AutoPlay\LangData\he_IL\lang.dat\ וכשאני לוחץ אישור אני מקבל את ההודעה DATA_FILE_VERSION וכשאני לוחץ על אישור אז התכנית התקנה נסגרת חשוב לציין שבדקתי כבר בהגדרות שפה אצלי וכל האפשרויות שקשורות לעברית או לאנגלית מסומנות המסך הראשון שאני רואה זה המסך השני זה המסך השלישי זה מה עושים?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  25. באחרונה כשאני מעלה כל דיסק ב-SETUP לא עולה אוטומטי אלא מראה את הקבצים שבדיסק האם השינוי בכוננים ?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.