עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כאשר אני מבצע הקלטה עם התוכנה היא מכניסה לי להקלטה כל פרק זמן מסויים ( דקה וחמש שניות) רעש. נסיתי להוריד גירסה אחרת של התוכנה אבל הבעייה נשארה. האם מישהו מכיר את הבעייה הזו? וכיצד פותרים אותה?[br]פורסם בתאריך: 11.10.2008 בשעה 18:07:13 הכוונה היתה כמובן לתוכנת Total Recorder

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  2. שלום לכולם אני כבר הרבה מאוד זמן עם איי סי קיו 5, בערך מאז שהוא יצא. פתאום מלפני 3 ימים האיי סי קיו כשהוא פתוח, הוא תופס בקירוב 98 אחוז מהמשאבים של ה-CPU אפשר להשתמש בו אבל לא נוח- לדוגא: אם אני כתוב משהו ואשלח, אני לא אראה את מה שכתבתי אלא אחרי איזה 10 שניות, וכל המחשב איטי כשהאיי סי קיו פתוח עשיתי בדיקת וירוסים וספייווארים למיניהם. לא עזר. מחקתי תוכנה שהתקנתי לאחרונה וגם לא עזר. למישהו יש רעיון?

3. Started by Echo,

אני משתמש ב- Gigabyte ga-7vtxh+. הורדתי Motherboard Monitor וכיוונתי את כל ההגדרות, אבל יש לי עדיין התלבטות בקשר לבחירה באפשרות של הוולאטיז'ים. יש כמה אפשרויות (6), חלקן נותנות קריאות שגויות אבל חלק מהן נותנות תוצאות קרובות - איזו אפשרות נכונה? אגב, הקריאות של הוולטאז'ים השליליים רחוקות מאוד ממה שהן אמורות להיות (במיוחד ב 12V-). יש פיתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by Qball26,

בכל פעם שאני עושה שמירה.. או שמירה בשם.. זה תוקע את הפאוור פוינט, ואני חייב לסגור אותו.. והלכה העבודה.. מישהו יודע למה ?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  5. בעיה ב-WORD 2003, בעת סימון טקסט בעזרת העכבר במסמך (סימון כך שהטקסט נהפך לשחור אחרי שנבחר בעזרת העכבר), לחיצה על backspace או כפתור אחר לא מחליפים את הטקסט המסומן באות אחרת שנלחצה אלא הטקסט המסומן נשאר במקומו והאות נכתבת אחריו(ניתן למחוק רק ע"י לחיצה על delete) יש למישהו מושג איך מחזירים את המצב לקדמותו כך שהטקסט הנבחר ימחק ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים... יש לי את הקאזה החדש 1.7, למרות שהבעיה הייתה גם עם הגרסא הקודמת...השימוש במעבד נע בין 80-90% וזיכרון הוא לוקח 33-50... לפני הפירמוט הוא לקח מקסימום 10 מ"ב ובקושי השתמש במעבד...יש סיבה למה זה ככה? תודה, חציל

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  7. Started by TheSoupNatzi,

טוב אז ככה, כל פעם שאני מפעיל את התוכנה הוא מקפיץ לי הודעה ארור קטנה ורושם בה "unknown cpuid data!!" ולפנות לאיזה אימייל.... אחרי ההודעה הזאת, התוכנה עולה אבל עם פרטים לא נכונים נגיד הוא רשם לי שהמכפלה שלי היא 16 וה FSB הוא 156 אבל בעצם המכפלה שלי היא 18 וה FSB הוא 140... המ..למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  8. זה הבלוג שלי : http://israeli-music-blog.blogspot.co.il הוא הולך ומתפתח עם הזמן.... הוא עובד פחות מחודש וכבר צברתי קהל גדול יחסית בארץ ובעולם, הרוב מהארץ כמובן... בכל מקרה, אתם רואים את הבאנר-לוגו שיש למעלה, אני לא מעצב גדול ולא מתיימר להיות... אני מחפש מישהו יעשה בשבילי לוגו.... אני לא מעוניין להשקיע כסף כי עדיין אין לי הכנסה מהאתר, זו הסיבה שאני מבקש בחינם... כמובן שמי שייצור לי את זה אמליץ עליו לאתרים אחרים (בתשלום)....

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. לו ב- options שיתאימו ל- ADSL 0.5 ? תודה The Doorman

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  10. שאני מקבל מייל עם קובץ של word excel וכו' אין לי את האופציה "פתח" רק שמור ולבטל יש למישהו מושג איך אני יכול לקבל את האופציה "פתח" יש לי ווינדוס XP עם אופיס 2007 בדואר HOTMAIL לפני הפרמוט שעשיתי הייתה לי את האפשרות הזאת

11. Started by a-gold,

מה זה אומר מה שמסומן באדום? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by Cain,

אני שוקל להחליף את קליינט האימייל שלי למשהו יותר רציני וחשבתי שזו תהיה הזדמנות טובה לשדרג את כל האופיס מ-XP ל-2003. האם רוב הבעיות הקריטיות שנתקלתם בהן תוקנו ב-Service Pack 1 (שיצא לפני כחודשיים, אגב)?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  13. ב outlook express הייתי פשוט מסמן את כולם וגורר, Thunderbird לא נותן לי לגרור, הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה לסמן כל אימייל בנפרד ולעשות save as, הבעיה שיש לי הרבה אימיילים, אני לא יתחיל לעשות save as לכל אחד, עזרה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  14. שלום, אופיס 2007 בעל SP2 - מערכת הפעה חלונות 7 32 כאשר מנסים לשלוח מתוך WORD קובץ (תחת קובץ - שלח) מתקבלת הודעת שגיאה word couldn't send mail because of MAPI failure : "attachment open failure " כאשר משנים את שם הקובץ לאנגלית אין שום בעיה לשלוח אותו אין שום בעיה לשלוח את הקובץ בדרכים אחרות (שלח לנמען דואל מ-EXPLORER או כאשר מצרפים אותו כמסמך מצורף בצורה ידנית) תודה, גבריאל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הבעיה בכותרת , הכוונה לקו אדום גלי כמו בתוכנת word שמסמנת מתי שגיאה , הקו מופיע בכל המילים בעברית כשאני עובר לכתוב באנגלית אין את קו התחתון . איך לתקן את הבעיה ? בנוסף כנראה כתוצאה מאותה הבעיה , ההקלדה לא סדירה , עכשיו כשאני לוחץ על המקלדת פעם מופיע האות ופעם לא וצריך כל פעם לחזור על ההקלדה כנל לגבי רווחים ... קיצור יש בעיה שקוראת רק בדפדפן של האינטרנט אקספלולר מישהו יכול לעזור זה משגע אותי. *צירפתי תמונה איך זה נראה מהצד שלי - - - תגובה אוחדה: - - - פתרתי את הבעיה של "תיקן שגיאות " אבל עדיין מחכה לפתרון של הלאגים בהקלדה והשמטת האותיות שקראה רק ב IE .

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by matan_18,

האם יצאה כבר הגירסה המלאה של התוכנה הזאת? אם היא עדיין לא יצאה, מתיי היא אמורה לצאת?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by psychuil,

לפני שהתקנתי דרייבר עדכני, הייתי צריך לכבות את מה שניגן ולהדליק מחדש כדי שהסאונד יעבור לאוזניות שמחוברות לקדמת המארז. אחרי ההתקנה המעבר הוא מיידי, אבל אחרי ניתוק האוזניות כל כמה זמן הוא מחבר ומנתק מיד את 'אוזניות הפאנטום' ודואג להודיע לי על זה, עם קטיעה של הקול לחצי שניה עד שניה וחצי. לפעמים הוא חוזר על זה 3-4 פעמים ברצף. איתחול מתקן את הבעיה, חיבור וניתוק של האוזניות מתחיל את זה שוב. ללא קשר לכמה זמן האוזניות היו מחוברות. בחיבור המיקרופון אני לא נוגע. למישהו יש מושג מה זה, והאם אפשר לסדר את זה? כי זה דיי מעצבן.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  18. כלומר, אם עשיתי גרף עמודות והעברתי את הנתונים לשקפית פאוור פוינט. כעת, כאשר אצגי את המצגתאני רוצה שבמקום שכל השקופית תעלה במכה אחת, כל עמודה "תטפס" לאט לאט עד שתיעצר לפי הנתונים.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by xTz,

מסיבות כאלה ואחרות אני חייב את שתי הגרסאות על המחשב. הבעיה היא כזאת, ברירת המחדל של פתיחת הקבצים היא תמיד אופיס 2007! גם כשאני מנסה לשנות לאופיס2003 בשיטה הרגילה (כפתור ימני על הקובץ ואז opens with) זה לא עוזר \= אבל הבנתי שזה בכל זאת איכשהו אפשרי..אבל לא מצאתי פיתרון..אולי מישהו יודע? בנוסף למשל כשאני מפעיל את אופיס 2007 ואז את 2003 (או להפך) קופץ לי אוטומטית הwindows installer כדי להחליף קונפיגורציה בגלל שעברתי מגרסה אחת לאחרת..זה קורה בword ובaccess..בexcel זה מקפץ בין הגרסאות בלי בעיה ובלי שום שינוי קונפיגורציה..האם אפשר להעלים את הבעיה הזאת? תודה רבה(:

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

אני זוכר שיש אפשרות "לתכנת" בפוטושופ כך שיוכל לבצע מספר פעולות בצורה אוטומטית על קובץ. רציתי לדעת אם באותה דרך, ישנה האפשרות להפנות את הפוטושופ למספר קבצים ולהמיר אותם מ PSD ל JPEG להגדיר לו תיקיית מוצא שם יהיו קבצי הפוטושופ, להגדיר לו תיקיית פלט - שם ישמור את קבצי ה JPEG בצורה כזו שלא יהיה שינוי באיכות או משהו - בסה"כ איחוד כל השכבות עם הרקע ושמירה בפורמט אחר. האם זה אפשרי? אשמח לשמוע בנושא.. או דרכים יצירתיות אחרות, אחד המכשולים שלי להגיע לפתרון היא כי איני יכול להשתמש בתוכנות כאלו ואחרות המורדות מהרשת. הדרכים האפשריות היחידות הן דברים מובנים בווינדוס, אופיס....ופוטושופ 7 המון תודה, ערן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום זה התחיל לפני כמה שבועות כמעט כל פעם שאני פותח דף אינטרנט או עובר מהמעודפים לאת מסוים הדף לא זמין ("לא ניתן להציג דף זה"/"כתובת לא נמצאה") ורק אחרי שאני עושה רענון זה מיסתדר ולפעמים צריך לעשות כמה פעמים רענון ואני ניסיתי בכמה דפדפנים כולל Firefox

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  22. Started by KRS1,

חיברתי מודם חיצוני למחשב שלי, במהלך ההתקנה ה XP התריע שיש בעיות עם הדרייברים הנוכחיים של התוכנה - בכל מקרה לאחר ההתקנה המודם עבד אבל נוסף לי לאייקוני ה STARTUP שלי עוד סמל. הסמל מציין safely remove hardware - ומכוון להסרה של המודם....השאלה היא איך אני מעיף את ההודעה הזו בלי להסיר את המודם.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by helga,

אומרים שהתפוח לא נופל רחוק מהעץ...ואז אץ לו רץ לו ביל גייטס ואוסף אותו. ה"השראה" של אפל על מיקרוסופט היא ידועה. כעת מעביר ביל גייטס מצגת על חלונות "ויסטה" ויש תחושה חזקה של דז'ה וו... האם זה צירוף מיקרים??? http://www.metacafe.com/watch/66582/microsofts_forbidden_apple/

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  24. בחיים זה לא קרה לי, הייתי בטוח שסטים זאת אחת הפלטפורמות הכי מאובטחות, בכל אופן נכנסתי היום לחשבון בנק שלי וגיליתי שחסרים הרבה מאוד כסף, מבירורים ראיתי שהעסקה בוצעה מהסטים, נכנסתי לחשבון סטים שלי ובוצעו 38 עסקאות, רובם קטנות ובודדות על 50 ו100 דולר, היה לי קשה להבין מה קורה כי בסטים יש מן מרקט קהילתי (עד לרגע זה בכלל לא ידעתי שהוא קיים) ומה שקרה זה שאיכשהו הועבר לי לחשבון סטים 460 דולר על חשבון המארקט הזה ואחרי זה התחילו הרכישות של דברים מוזרים (לא משחקים) אלה כל מיני שטויות שנראים לי כמו רכישות בתוך משחקים... פתחתי פנייה בסטים אבל עוד לא חזרו אלי, מה עלי לעשות? לפנות לבנק יעזור? הכסף נמשך מהחשבון בנק הניו זילנדי שלי ולא מהישראלי ושם יש דבר כזה שהכסף (460 דולר) מוקפא עד …

25. Started by liransho,

היי מחפש תוכנה קלה לפיצול סרט הוידאו מהאודיאו - לא מסובכת ולא עם פונקציות... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.