עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן חבר'ה! אני רוצה לבנות סביבת שרתים ב-VMware, לצורך תרגול. צריך את עזרתכם במציאת פתרון (אם יש) במצב שבו אני מגדיר כתובת IP סטטית לכל מכונה בכדי לבנות דומיין ויוזרים, הבעיה היא, ברגע שאני מגדיר IP ידנית ל-DC, המכונה כמובן מאבדת את החיבור לאינטרנט.. האם יש אפשרות להגדיר 2 כרטיסי רשת או משהו אחר כדי לאפשר חיבור? אשמח מאוד לעצתכם! תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by ofer_mat,

שלום רב אני צריך תוכנה שתאפשר לי לבצע שיחת וידאו בין מספר משתמשים שמחוברים ברשת פנימית של החברה ( ללא חיבור לאינטרנט). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. זה מעצבן במיוחד בלפטופ כל העיצוב קונספט גוגל כרום.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by thebenjamin,

יש לי קטע שאם אני גולש הרבה או גולש עם הרבה לשוניות אחרי כמה זמן של העברת נתונים העמודים יתקעו באמצע הטעינה שלהם ולא משנה כמה זמן אני אחכה שום דבר לא יתקדם אלא אם כן אני אסגור ואפתח מחדש את FF ואז הדפים טסים. בIE זה לא קורה לי

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by ag43,

אני מחפש תוכנה שתאפשר ל2 מחשבים לשתף את הוידאו והאודיו שלהם אחד עם השני ברשת מקומית. בעצם מדובר על שיחת וידאו. ניסתי עם סקייפ אבל הDELAY גבוה מדי. יש תוכנה המאפשרת לשני מחשבים מריצי WINDOWS לעשות שיחה כזו על גבי רשת הWIFI המקומית?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. בוקר טוב...קיבלתי מחשב נייד במתנה של ASUS DUO T2370 עם 2 גיגה ראם זכרון ודיסק קשיח 160 גיגה על המחשב כתוב Pro 50 Series והדיסק כתוב עליו F5 NOTEBOOK SERIES עכשיו התקינו לי בחו"ל ווינדוס ויסטה ואני לא כל כך אוהב אותו אני הולך להתקין לי WINDOWS XP עכשיו קיבלתי דיסקים עם דרייברים של המחשב אבל כתוב עליהם הכל this disc supports windows vista 32-bit only עכשיו כשאני ירצה להתקין דרייברים על WINDOWS XP מאיפה אני אמור להשיג את הדרייברים בשבילהם ? או שיהיה אפשר להשתמש עם הדיסק הזה גם ב XP עכשיו מצאתי אתר של הדרייברים אבל למטה כתוב OS Compatibility Windows Vista * Windows XP driver is not available תראו : http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2106&l1=5&…

7. Started by Imtheman,

יש לי קובץ RAR עם סיסמא עכשיו זכור לי שיש איזה תוכנה שנותנת את הסיסהמה הזו כמו UZP רק ל RAR מישהוא יודע ??

8. קיבלתי מצלמה כזאת חדשה בקופסה אך בלי שום דיסק א. אני מאוד מעוניין למצוא לה דרייברים ב.תכלס אני גם לא יודע אם יש לה בכלל דרייברים ל-XP מה שאני כן יודע זה שהפכתי את האינטרנט פעמיים והתקנתי אין ספור דרייברים תואמים ואוניברסלים ושום דבר לא עבד בבקשה אם יש למישהו איזשהי ידיעה בנושא אודה לכם מאוד על כל תגובה שהיא

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  9. גם אם אני עושה REFRESH הוא עדיין לא נותן לי את הדף העדכני. איך אני פותר את זה ? תודה.

10. Started by XDude,

אני בטוח במאה אחוז שמישהו פרץ לי... אני לא יודע איך אולי נכנסתי לאיסיקיו בבית של מישהו ואז ככה הוא פרץ... מה שאני יודע זה שהבנאדם מכיר אותי... בקיצור אני רוצה לדעת אם שינוי הסיסמא יעזור? כי הבנתי שיש תוכנה שגם אם מחליפים סיסמא זה לא עוזר כי זה משתנה גם בה ואז הפורץ יודע את החדשה... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by X-_PLOSIVE,

יש לי אתה התוכנה cdex אני משתמש בה די הרבה זמן פתאום יום אחד סתם ככה מופיעה לי ההודעה הבאה מה לעשת תודה מראש אלירן

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by max_shifrin,

שלום, השתמשתי ב NETLIMITER 1.3 במשך כשנתיים עד שלפני כמה ימים החלטתי לעבור ל NL 2 כיוון שלאחר התקנת ZONEALARAM NL התחיל להתקע מדי פעם.. הכל טוב ויפה עד כאן... הסרתי את NL והתקנתי את גרסא 2.05 וזה נראה רץ... אולם אז הגיעו המסכים הכחולים בעקבות התוכנה... נתתי לה יומיים ואחרי 3 מסכים כחולים שנבעו עקב NLTDI.SYS החלטתי לחזור אחורה.... הסרתי את NL 2.05 והתקנתי מחדש את 1.3 אולם הבעיה היא שלאחר התקנה מחדש של 1.3 אי אפשר לגלוש יותר שום דבר לא עולה. לכאורה התקשורת בסדר כל הכתובות נותרו בעינן. יש לי פינג לנתב אולם לגשת אליו דרך WEB אני לא יכול (דרך כתובת IP) שום תוכנה לא מצליחה לצאת החוצה גם לא NL..... גם לכבות את התוכנה לא ממש עוזר. ברגע שהסרתי את NL 1.3 שוב אפשר לגלוש.... אחרי ההס…

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by omri_ro,

יש איזה פונט לכתיבת עיברית באוטוקאד, כל מה שיוצא לי עכשיו זה כתב ראי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lilian,

שלום, קניתי מקלדת חדשה וברצוני להגדיר את מקש ה- EMAIL כנתב ל- GMAIL. לאחר שהגדרתי זאת בתוכנה של המקלדת, כשאני לוחצת על המקש - כתובה לי הודעת השגיאה הבאה:"לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו. צור שיוך ב'אפשרויות תיקיה' בלוח הבקרה." אחרי שאני לוחצת ENTER על חלון- השגיאה נפתח לי חלון של GMAIL. למרות שבסוף זה עובד, עדיין מציק לי חלון השגיאה. איך מתקנים זאת?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by gt2,

שלום, יש לי חבר שהתקין ביט דיפנדר על המחשב(לא היה שום אנטי וירוס לפני זה) בכל מקרה אחרי ההתקנה האנטי וירוס לא נפתח גם אחרי ריסטרט הוא לא נפתח עם העליה של המחשב ואם אני מנסה להכנס אליה דרך הקיצור דרך שלה על הדסקטופ קופצת לי הודעה שלא ניתן לפתוח את התוכנה פעמיים... בנוסף חיפשתי אותה בTASK MANAGER בתהליכים והיא לא מופיעה גם כשמחפשים תהליכים מכל המשתמשים... ניסינו להתקין אותה שוב אבל את ההסרה שלה עשינו דרך ההוספה הסרה בלוח הבקרה ולא דרך תוכנה כלשהי שמנקה את הכל (כל ה bitdefenter removal tools למינהם) מישהו מכיר את התקלה או שיש לו פתרון כלשהו?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by themen,

הביאו לי כרטיס טלוויזיה עובד אבל אין לי מושג איפה אני יכול לימצוא דרייבר בשבילו כי אין לו דיסק אם מישהוא יוכל להגיד לי איפה אוכל לימצוא דייבר אשמח לדבר ושמו גם לא ידוע אולי יש דרייבר אוניברסלי לכרטיס טלוויזיה או משהוא שיוכל לעזור תודה

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by r.b.y,

שלום מחפש תוכנת שירטוט ואם יש שיהיה תלת מימד תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אם מישהו מכיר, אני אשמח גם להכיר. לא אכפת לי שהיא תקח משאבים, אבל שתהיה ברקע. תודה מראש. emailya לא בודקת POP3 של YAHOO אז זה לא משהו.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by ThE_BesT,

מפאת חוסר מקום בהודעה אחת אצטרך לנצל את הודעה זאת להמשך, שילחו לי על זה :-) By ARC1450 _________________________________________________ I've tested the SE version of 3DM2K1 using XP and here are some info(new or not i dont know because i dont have the time to search all the posts ): SE gave about 150 points more(Card not o/ced CPU at 100@118).One certain thing(in my opinion) is that WinME and 98SE o/c better than XP for CPU and GPU.I benched not after a clean installation but with a 20gb partition 80%full. First of all,regarding the det drivers in XP,i had the highest overall scores with 22.40,although i noticed that with 27.10 the first 3 games' scores were higher than …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by RENESANSE,

אתמול התחלתי לשחק במשחק age of empires 3 וכל פעם שאני נכנס למשחק, ז"א כשאני מתחיל לשחק במשחק עצמו הסאונד מתחיל להתקע וזה יוצא לי מהמשחק. שלחתי error report וזה אמר לי שיש לי בעיה בקובץ IVIVIDEO.AX חיפשתי קצת באינטרנט ולא הבנתי מה זה הקובץ הזה ואיך מתקינים אותו, ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס קול (creative) וזה לא עזר, הורדתי עידכון למשחק גם זה לא עזר. מה אני אמור לעשות?!

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי בעיה, אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הדייבר של הכרטיס.. כשאני מנסה לפתוח את התפריט, בשולחן העבודה אני מקבל את השגיאה הבאה: תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?i=joyo4mkggrnd.bmp וכשאני מאתחל את הוינדוס אני מקבל את השגיאה הזאת: http://www.siz.co.il/up.php?i=zgwkjoot4zyf.bmp וכשאני מנסה שוב להתקין את הדרייבר אני מקבל את השגיאה הזאת: http://www.siz.co.il/up.php?i=ogia0tj4dzjy.bmp בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעייה פה.. תודה..

22. Started by matan360,

חייב שתעזרו לי אם זה זה משגע אותי כבר ... כל פעם הסאונד של המחשב שלי פתאום נופל ושאני לוחץ על התקני שמע , זה רושם לי "אין התקני ערבול פעילים זמינים. כדי להתקין התקני ערבול, פתח את לוח הבקרה , לחץ על מדפסות וחומרה אחרת, ולבסוף לחץ על הוספת חומרה חדשה". ושאני עושה את זה זה לא מוצא כלום בכלל.... וכשאני עושה ריסטרט הסאונד חוזר לי למחשב ועוד פעם אחרי כמה דקות נעלם. בבקשה תעזרו לי אם אתם יודעים מזה.

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by ariel007,

שלום, עברתי לתוכנת Thunderbird של מוזילה לצורך האימייל. גם בגרסה העברית וגם באנגלית - אם אני מקבל אימייל של טקסט בעברית - הוא מייושר לשמאל. איך אני מיישר את הטקסט לימין? דבר נוסף - כשאני עושה FORWARD לאימייל, זה מוסיף לי בתחילת כל שורה חדשה מין סימן כזה: > . איך מבטלים את זה? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by night-fire,

שלום, אני מחפש אנטי וירוס (בתשלום או חינמי) לא ממש משנה,רק שיהיה אמין וטוב ושיגלה את רוב הוירוסים תודה

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.