עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום יש לי סרט במחשב שאני רוצה לראותו ב DVD שיש לי. ה DVD אינו קורא DIVX. איך אני צורב את הסרט בנרו (האם אפשר גם לצרוב כתוביות?) כדי שאוכל לראותו ב DVD? (מקווה שזה קשור לפורום הזה תודה לעונים

2. KAZAA לא ממש עובדת.. ואני לא מוצא תוכנה אחרתת. (אני מקווה שזה לא נגד חוקי הפורום לבקש תוכנות כאלו)

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  3. יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  4. Started by solo53,

הבעיה היא בסרט בפורמט 16X9 מעביר לתצוגה זאת אבל התמונה לא לינארית זאת אומרת לדוגמה שהתירגום בצד ימין רחב יותר ממרכז המסך ואותו הדבר בצד שמאל יש שם שני כוונים לרוחב ו סנטר אבל איאפשר להגיע לתמונה נורמלית

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  5. uninstall לקודמים...עדכרני אותם דרך הauto update שיש שמה ובהתקנה זה אמר לי שהוא מעדכן את הקודמים ומתקין מחדש כמה ישומים....אבל עכשיו אני רואה אחרי שהתקנתי אותם שיש מספר ישומים שנשארה גם הגרסא הישנה וגם החדשה...וגם הcreative mediasoucr player נשאר לי בגרסא 3 וגם הגרסא החדשה מותקנת 5.... זה בסדר או שזה יכול ליצור קונפליטים מסויימים\סתם מעמיס על המחשב? ממש אין לי כוח למחוק הכול ולהתקין מחדש :\

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  6. ^ אשמח אם מישהו יוכל למצוא לי, מפני שאני כבר הרמתי ידיים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  7. אני משתמש באנטי וירוס הזה המון זמן ולא היו לי איתו בעיות אף פעם. בשבוע שעבר הוא התחיל להראות לי מדי פעם הודעות על וירובים שיש לי במחשב ונתן לי לבחור אם למחוק או להכניס לבידוד. לאט לאט שמתי לב שכמעט כל יום הוא מוצא כמה וירוסים כאלו- ואני מחקתי אותם. ואז הוא התחיל להשתגע- הוא התחיל למצוא וירוסים בקבצי הפעלה של המדייה פלייר וכל מני דברים אחרים שקשורים לוינדוס. הבנתי שאין ברירה ופירמטתי את המחיצה של וינדוס. התקנתי מחדש , הורדתי את כל העידכונים לנוד והרצתי סריקה למחש- לא היו שום וירוסים. עברו 4 שעות ושוב זה מתחיל! הוא מוצאוירוסים בכל מני קבצים שאף פעם לא היו לי בהם וירוסים ואין לי מושג איך הוא הגיע לזה... מה עושים? יכול להיות שזו רוגלה שגורמת לו לחשוב על כל קובץ כוירוס?…

8. למה זה קרה ?......הוא ניגן לי הכל MOV RM WMV AVI MPG ........ובמיוחד ניגן RM מה שהחליף לי את הצורך בתוכנת REALMEDIA PLAYER פתאום הוא הפסיק לנגן קבצי סרט RM שומעים רק קול אבל מסך שחור ... למה זה קרה ? הורדתי גרסאות שונות של MEDIA PLAYER XP CLASSIC עדיין זה קורה ...(אין התקנה לזה זה קובץ אחד) ?

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  9. Started by ofir38,

כמו שרשום אני מחפש תוכנה שיש בה אלגברה וכל סוגי המשוואות.. ריבועיות וכו'.. (כיתה ט') תודה רבה לעוזרים,אופיר.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  10. Started by י.לוי,

שלום למומחים. לפני שאני שואל את השאלה ברצוני לפרט את רכיבי המחשב : מעבד AMD 64BIT זכרון 512mb כרטיס מסך ATI RADEON X800GT עם 256 זכרון לוח אם של nforce4 K8 Triton דגם GA-K8NMF-9 צורב DVD של NEC כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX ולשאלה: כל פעם שאני מכניס סרט לכונן DVD ומפעיל את תוכנת power dvd החיבור האלחוטי של האינטרנט מתנתק והדרך היחידה להחזיר אותו היא על יד אתחול מחדש של המחשב. מה לדעתכם הבעיה? בעיה נוספת היא שבבדיקה שעשיתי בעזרת מנהל המשימות ראיתי ש % התעסוקה של ה- CPU מאוד גבוה ועומד על כ- 50% מבלי שאני מריץ דבר וחצי דבר על המחשב. כאשר אני מנתק את החיבור האלחוטי לאינטרנט % התעסוקה נופל לכמעט 0% האם ככה צריך להיות? כל עזרה והכוונה תתקבל בברכה. תודה יואב

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  11. Started by slimshady21,

יש לי בעיה, פתאום מתי שאני מנסה להכנס למצב בטוח הוא לא נכנס. אני לוחץ F8 בזמן הבוט, נכנס ל-SAFE MODE , ואז הוא מתחיל לטעון ולרשום את כל הדברים האלה על כל המסך ואז הוא נתקע, חיכיתי הרבה זמן והוא לא זז. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  12. Started by manz11,

שאני רוצה לראות סרטון בYNET או אתר אחר אז הסאונד עובד במהירות גבוהה מאד...וגם הוידאו. כאילו שאני שם על הרצה קדימה. למישהו קרה ?! איך פותרים ?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  13. Started by OsD,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני לא מצליח להתקין דרייבר במחשב.. הבאתי תמונה של התקלה הדרייבר של מיני דיסק net md walkman

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  14. Started by Armageddon1,

אני מנוי באינטרנט זהב ותמיד היתה לי האפשרות להוריד באימיול בקצב מהר בזכות תמיכתה של אינטרנט זהב בטכנולוגית ה peercache http://www.joltid.com/index.php/peercache/ אז מה הבעיה אתם שואלים...?!?! הבעיה היא שזה מספר שבועות הספק הפסיק את תמיכתו ב peercache וכשמתקשרים לתמיכה שלהם הם כאילו נפלו ממאדים לא יודעים בכלל על מה מדברים איתם ... מה לעשות??? :s05:

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  15. Started by matizami,

במחשב מספר 1 יש איטיונס שמכיר את אייפוד מספר 1. במחשב מספר 2 יש איטיונס שמכיר את אייפוד מספר 2. אם למשל אני מחבר את אייפוד מספר 2 למחשב 1 האיטיונס לא מכיר אותו ואי אפשר להעביר שירים. המחשב כן מזהה את האייפוד וטוען את הבטרייה. יש דרך לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  16. Started by Burkey,

יש לי בעיה קלה עם Gmail, בכל פעם שאני נכנס לאתר, אני מקבל דף לבן ובו הודעת שגיאה : The page can't be displayed, לאחר מכן שאני הולך לסרגל הכתובת בדפדפן, בוחר שוב ב - Gmail, ואז האתר עולה, רק בניסיון השני. זה קורה בכל פעם, מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה ?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  17. Started by crabrocket,

יש לי בעיה שפתאום צצה, כשאני בא להוריד קבצים מקובצים(rar zip 7z....) מופיעה לי הודעה כזאת: This object has been blocked אין לי שמץ של מושג מה לעשות וזה די פוגע כי אני לא יכול להוריד מראפידשייר(לדוגמא) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. (הגירסא שלי 2.0)

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  18. Started by galz,

אני מחפש תוכנה שאפשר ליצור בעזרתה טולבארס כמו הטולבאר הצדדי הנפתח שיש בaston shell, רק במעטפת הרגילה של אקספי. אם יש אני אשמח מאד

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  19. Started by davidz85,

אני אחרי התקנה נקיה של ויסטה, לא שזה קשור אבל בכל אופן... כשאני מנסה לפתוח חלון שיחה, המסנג'ר קופא, ואני חייב לסגור את התהליך שלו כדי לשחרר את המחשב. זה כל פעם עם משתמש אחר ברשימה, כאילו התוכנה בוחרת רנדומלית מתי להיתקע. מישהו יכול להציע פיתרון? :s05:

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  20. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה עם ICQ 5. כאשר רק בן אדם מסויים ברשימה שולח לי הועה ואני נכנס לחלון ההודעה הICQ נתקע. וזה קורה רק כאשר הבן אדם הזה שולח הודעה. מישהו יודע במה מדובר? כאשר הוא שולח הודעה ואני לא נכנס אליה אז הכל עובד בסדר.. תודה

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  21. מה קורה אז ככה כמו כולם אני מקבל אימיילם ויש לי כול מיני סרטונים כאלה מצחיקים ששלוחים לי ושאני פותח ולוחץ לו לפתוח זה פותח לי קובץ TXT וזה לכול סרט יש להדגיש שהאיקון של זה לא של TXT אלא של הנגן שלי אני צריך לשמור כול קובץ להראדיסק ורק אז לראות וזה מתסכל יש למישהו דרך לסדר את זה?

22. כותרת. אני כמעת בטוח שזו בעיית תוכנה כי גם במחשב הקודם היה לי את זה. וזה לא בעיה בדיסקים.

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  23. בקיצור, במחשב שלי יש כונן ראשי © שמחובר באמצעות כבל SATA2, ועליו מותקן ויסטה הום פרימיום. עכשיו חיברתי כונן פיזי נוסף (E) שמחובר באמצעות כבל IDE, ועליו מותקן XP הום SP2 (יש לציין שפעם הכונן שימש ככונן ראשי במחשב אחר, וכך גם מערכת ההפעלה). אני מנסה ליצור dual boot של מערכות ההפעלה, אך ללא הצלחה. השתמשתי בתכנה EasyBCD כדי לקנפג את ה-boot loader של ויסטה כדי להכיר בהתקנה של XP. כל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני מנסה להריץ את XP, אני מקבל הודעה ש-NTLDR לא נמצא או הושחת. חיפשתי בגוגל, וניסיתי לשחק עם הקובץ boot.ini שבכונן E (זה שמותקן עליו XP) כדי שהעסק יעבוד. עכשיו כשאני בוחר XP בבוט לודר של ויסטה, המחשב פשוט מאתחל את עצמו. איך פותרים את הבעיה? מצורפת תמונה של ההגדרות ב-EasyB…

• 0 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.