עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, יש לי בעייה קשה עם פופ אפים- הם לא מפסיקים להופיע! ניסית כמה תוכנות ביניהם- ICQ TOOLBAR, YAHOO TOOLBAR, POP UP STOPER, POP UP BLOCKER ויש עוד כמה... ניסיתי גם לסרוק את המחשב בעזרת Ad Aware, ועדיין, הם ממשיכים להופיע. יש דרך להפסיק אותם? אני ממש חייב עזרה, יש לציין שאין לי SP. ושאלה בקשר לנורטון פירוואל 2003. יש לי אותו אבל הבעייה היא שאני שם אותו על ENABLED הוא לא נותן לי גישה לאינטרנט ואין לי אפשרות לגלוש. איך אני נותן אפשרות לאינטרנט לפעול דרך הפירוואל? תודה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  2. Started by lexxx,

צריך דרייבר ללוח אם הזה: נ.ב. המחשב שלי לפני שנתיים... תודה לעוזרים

3. אני לא יכול לשנות פונטים באיסיקיו 6 הרגל מהאתר שלהם בעברית ולא בווואלה איסיקיו נסיתי להתקין אותם מליון פעם וזה לא עוזר מצורף תצלום תמונה http://www.fileflyer.com/view/4WdyfBS

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  4. Started by X-ShaY,

שאני מפעיל תמחשב החלון הזה מופיע ונגיד אם אני עושה Cancel ואז מתחבר לאינטרנט זה עוד פעם קופץ ואי אפשר ללחוץ Cancel איך אני מעיף תחלון הזה?? ועוד משהו.. מישהו יכול להביא לי לינק לוירוס שאני יוריד? אני רוצה לראות אם מקאפי מזהה את הוירוס

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  5. Started by liiight,

אפשר לעשות הורדות ממויינות לפי סוג קובץ? כלומר, שאם אני מוריד סרט הקובץ יגיע לתיקייה אחת, ואם אני מוריד סרט לדוגמה, לתיקייה אחרת.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  6. Started by MBN,

לקראת סוף המחיקה זה נותן את השגיאה Error 1721. There is a problem with Windows Installer package. A program requied for this install to complete could not be run. Contact your support presonnel or package vendor. סתם דבר מציק... כן ניסיתי להתקין מחדש וכו... ד"א זו הגירסת הדגמה... צריכה להיות איזו דרך להעיף את הכל בצורה יפה...

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  7. Started by tomerzhr,

אני זקוק לדרייברים שיתאימו לי לווינדוס 64 ביט לוח אם http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=194575.0;attach=70460 מעבד http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=194575.0;attach=70446 שהוא לשני אלה אני צריך

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  8. ולכן זה יוצר לי בעיות. מה לעשות? התוכנה TDS3 לא עולה לי התוכנה NOD32 כותבת לי הודעה מוזרה: NOD32 module serves to trigger scanning לא יודע מה לעשות? איך לשחזר? מה שעובד לי ב-NOD זה רק סריקה של AMON (מה זה בכלל??) והוא מוצא לי עשרות אלפים של קבצים נגועים. (אין באפשרותי לעשות שיחזור מערכת) יש גם 2 קבצים ב-SYSTEM32 שנגועים ואי אפשר למחו, והתוכנה NOD32 חוזרת עליהם בלופ אין סופי: reginv.dll fservic.exe

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  9. Started by ms1ms1ms2,

מחפש אנטי וירוס טוב ואיזשהי תוכנה לנקות קבצי ריגול..טרויאנים...וכל המזיקים למיניהם....וגם פיירוול טוב... אפילו אפשר תוכנות משולבות...אמרו לי שיש תוכנות שמכילות גם אנטי וירוס וגם פיירוול...קיצר הבנתם אותי...תודה מראש

10. Started by Omerole,

בוקר טוב, ניסיתי לפרמט לאחי הקטן את המחשב היום,כל פעם כשאני מגיע להתקנה של הווינדוס,אני מקבל את אותה השגיעה. File /i386/vgoem.fom could not be loaded. error code is 32768 . מה זה אמור להביע? על המחשב מותקן XP,והוא מפוצץ מכל טוב של זבל. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  11. אני מתכוון להעביר את כל הדיסקים שלי לMP3 ואני צריך תוכנה שתדע לעשות את זה ברגע שאני מכניס לה דיסק חדש, וגם שתהיה לה גישה לCDDB. תודה.

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  12. אז ככה.. יש לי Media Center Deluxe III ולצערי הוא כל הזמן קורס... יותר נכון המחשב מבצע רסטרט אותו דבר עם הרדיו שלהם (MSI).. אין תשובה באתר החברה ולא לכולם זה קורה.. מוזר... בכל אופן אני עם הבעיה הזו כבר המון זמן ונמאס.. מחפש תחליף... מה בעצם אני רוצה... אפשרות לצפייה בתמונות אפשרות לצפייה בסרטים אפשרות למוסיקה רדיו יהיה נחמד... התוכנה של הטלויזיה עובדת... הכי חשוב שיעבוד עם השלט השלט מתחבר לכל כרטיס מסך ע"י מתאם.. תודה.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  13. אפשר לעשות דבר כזה? אם כן על איזה אני וירוס אתם ממליצים לי??[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 23:14:58 סליחה פתחתי 2 בטעות!

14. Started by uriya,

מישהו יודע למה הסוניק סטייג' עושה convert לקבצים של איזה 60k אח"כ שאני מקליט אותם על המכשיר הוא מקליט אותם כ-קובץ מוזיקה של איזה שניה או שתיים.... ראו תמונות מצורפות אני סורק את המחשב לא נגעתי בהגדרות של התוכנה, למה זה קורה לי? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  15. קיבלתי אתה זה אתמול בבוקר... מאז הרצתי AVG וSPYBOT 1.4 גם על הוינדוס רגיל וגם במצב בטוח הם מצאו ומחקו מספר דברים אבל ההודעה הנ"ל מסרבת להעלם ...

16. Started by Argo013,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה לניהול לקוחות עבור עסק (מכירה ושירות של מטהרי ומכשירי מים) עם עדיפות לממשק פשוט ושפה עברית (הדרישות מהתוכנה - שמירת פרטי לקוחות והתרעה כאשר הגיעה עת מתן שירות תקופתי), יחד עם זאת תגובה לכל תוכנה תתקבל בברכה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  17. כותרת. אני כמעת בטוח שזו בעיית תוכנה כי גם במחשב הקודם היה לי את זה. וזה לא בעיה בדיסקים.

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  18. Started by barlevi321,

שלום לכם!! יש לי win-xp , ואני משתמש בתוכנה outlook express של ה- windows. השאלה שלי זה כמה קבצים אני יכול להעמיס בתוכנה הזאת , הכוונה שלי זה כמה קבצים אני יכול לעמיס בכל התיקיות שיש בתוכנה. לדוגמא: דואר נכנס , דואר יוצא וכו'. בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  19. Started by ShahafH,

טוב אז כידוע(או לא) אתמול - ב19/3 היתה תקלה בבזק שגרמה לכך שהאינטרנט לא יעבוד. לאחר שהכל חזר רציתי בערב להפעיל אמיול אבל נדהמתי שאני נמצא על low id. ניסיתי לעדכן את הפורטים הפתוחים של הנתב שלי אך זה לא עזר. יש הצעות? תודה.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  20. במקום הכלים של NVIDIA בדרייברים?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  21. Started by hagay21,

יש לי פנדה פלאטינום 2005 שאני מנסה להתקין את TruPrevent הוא לא מאפשר כניראה ששני התוכנות לא יכולות לרוץ במקביל כי הוא מבקש להסיר את אחת מהן איזו מבין שני התוכנות עדיפה בסיכול כללי וניקיון

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  22. Started by p_q,

שלום לכולם יש לי בעייה שאני מנסה להפעיל קבצי קול מאתרים באינטרנט (אני גולש ב- Internet Explorer) אז אני לא שומע כלום, בשאר התוכנות הקול פועל מצויין(כמו WINAMP, WINDOWS MEDIA PLAYER, Quick time) איך פותרים את זה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  23. התקנתי את הפיירוול הזה, ואני לא מצליח לפתוח אימיילים באתר של וואלה. גם לא הצלחתי למצוא איפה הרשימה של האתרים החסומים, או למה הוא חסם אותו בכלל. אשמח לקבל עזרה. תודה!

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  24. Started by torangadojo,

ברשותי נייד מסוג HP PAVILION דגם 2129. שדרגתי לויסטה ULTIMATE . לאחר ההתקנה אין לי סאונד. במנהל ההתקנים הכ.קול מותקן היטב ולא מראה שיש בעיה. העדכון האוטומאטי של הויסטה מראה שהדרייבר שברשותי הוא הכי עדכני. למרות זאת הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אולם כאשר הוא ניסה להתקין התוצאה הייתה FAILURE ללא הסבר מדוע. באתר של HP רשום שהתמיכה היא בגרסאות הבייתית והעסקית,יכול להיות שדרייבר שתומך בגרסאות הללו לא יתמוך בגרסאת ULTIMATE ? יש למשהו פתרון בשבילי ? תודה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  25. Started by Singularity,

הורדתי את COOLIRIS ואני לא מרוצה ממנו כי הוא כל הזמן פותח לי חלונות יש איזושהי דרך לגרום לו לעצור, ניסיתי למחוק אותו אבל הוא ממשיך בשלו

• 3 תגובות
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים