עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ראיתי שיש בפורום איזה אשכול שאומר איך פותרים את זה אבל זה לא מצליח לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335972.0;wap2 פשוט אין פקודה כזאת COPY... בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  2. Started by manz11,

שאני רוצה לראות סרטון בYNET או אתר אחר אז הסאונד עובד במהירות גבוהה מאד...וגם הוידאו. כאילו שאני שם על הרצה קדימה. למישהו קרה ?! איך פותרים ?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  3. קנתי דיסק למוזיקה ואני מעוניין להעביר את השירים לנגן שלי MP3 הבעיה שהוא מעביר לי את זה ללא שמות השירים אלה track 1 track 2.........

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  4. Started by OsD,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני לא מצליח להתקין דרייבר במחשב.. הבאתי תמונה של התקלה הדרייבר של מיני דיסק net md walkman

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  5. Started by MBN,

לקראת סוף המחיקה זה נותן את השגיאה Error 1721. There is a problem with Windows Installer package. A program requied for this install to complete could not be run. Contact your support presonnel or package vendor. סתם דבר מציק... כן ניסיתי להתקין מחדש וכו... ד"א זו הגירסת הדגמה... צריכה להיות איזו דרך להעיף את הכל בצורה יפה...

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  6. שלום! מחפש תוכנה שתאפשר לי לשחק את המשחקים של הטלפון במחשב... אם אני לא טועה הקבצים של המשחקים נקראים JAR/JAD משהו כזה! תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  7. Started by oz12,

צריך עזרה ב startup של המחשב... יש לי את התוכנה של לוגיטק ה setpoint עכשיו הורדתי אותה מההפעלה של המחשב ב msconfig וזה ירד לי מהרשימה שםם איך אני יכול להוסיף חזרה שזה ירוץ לי ישר איך שמחשב נדלק

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  8. Started by ms1ms1ms2,

מחפש אנטי וירוס טוב ואיזשהי תוכנה לנקות קבצי ריגול..טרויאנים...וכל המזיקים למיניהם....וגם פיירוול טוב... אפילו אפשר תוכנות משולבות...אמרו לי שיש תוכנות שמכילות גם אנטי וירוס וגם פיירוול...קיצר הבנתם אותי...תודה מראש

9. אני מתכוון להעביר את כל הדיסקים שלי לMP3 ואני צריך תוכנה שתדע לעשות את זה ברגע שאני מכניס לה דיסק חדש, וגם שתהיה לה גישה לCDDB. תודה.

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  10. Started by crabrocket,

יש לי בעיה שפתאום צצה, כשאני בא להוריד קבצים מקובצים(rar zip 7z....) מופיעה לי הודעה כזאת: This object has been blocked אין לי שמץ של מושג מה לעשות וזה די פוגע כי אני לא יכול להוריד מראפידשייר(לדוגמא) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. (הגירסא שלי 2.0)

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  11. קיבלתי אתה זה אתמול בבוקר... מאז הרצתי AVG וSPYBOT 1.4 גם על הוינדוס רגיל וגם במצב בטוח הם מצאו ומחקו מספר דברים אבל ההודעה הנ"ל מסרבת להעלם ...

12. שלום לכולם, יש לי בעייה שאני לא מצליח לראות וידיאו לא באתרים ולא במדיה פלייר אחרי שאני מפעיל משחק! יש לי את כל העידכונים ממיקרוסופט ואת הדרייברים הכי מעודכנים מNVIDIA - כרטיס מסך 8800 LEADTEK 640 MB אשמח לשמוע טיפים לעזרה... תודה.

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  13. 1) להכנס לאתר :http://www.4shared.com/file/23525534/156ff845/Quick_Dictionary.html?dirPwdVerified=f164b20c 2) להוריד את התוכנה 3) לפרוס את התוכנה ב דיירקטורי או על ה DESKTOP 4) לרשום את המילה שרוצים לתרגם 5) התוכנה נכנסת לאינטרנט לאתרי תירגום ומחזירה את התשובה : תוכנה זו לא מכילה שום מנגנון מעקב. תהנו ....

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  14. Started by 2good4u,

יש לי מסך lcd הבעיה שלי היא איך אני עושה שהוא יראה לי את מצב הטמפרטורה? מה אני לוחץ והכין אם מישהו יודע בבקשה אני נואש?....

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  15. כותרת. אני כמעת בטוח שזו בעיית תוכנה כי גם במחשב הקודם היה לי את זה. וזה לא בעיה בדיסקים.

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  16. Started by dl25,

לא ידעתי איפה לרשום אז רשמתי פה ..אם זה לא המקום המתאים אז.. אחים שלי אני צריך את הקובץ הזה: dllmsvcr.dll תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  17. אני לא מצליח לשנות את האפשרות פתיחה שלי של השירים לreal player (תמונה בפנים) http://img164.imageshack.us/img164/3489/58548189jc9.jpg

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  18. Started by ShahafH,

טוב אז כידוע(או לא) אתמול - ב19/3 היתה תקלה בבזק שגרמה לכך שהאינטרנט לא יעבוד. לאחר שהכל חזר רציתי בערב להפעיל אמיול אבל נדהמתי שאני נמצא על low id. ניסיתי לעדכן את הפורטים הפתוחים של הנתב שלי אך זה לא עזר. יש הצעות? תודה.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  19. Started by kola,

שלום, יש לי תקלה במחשב, יש לי נגן פלאש פלייר 9 מותקן על המחשב + תוכנת הפלאש, הדפדפן מציג לי פלאשים באתרכם או באתרים השונים כגון וואלה נענע וכד' אך קיימים אתרים מסויימים שהדפדפן מבקש ממני להתקין את הנגן הפלאש בשנית,וגם לאחר שאני מתקין את הנגן מחדש לפעמים הקובץ פלאש מוצג אך ברוב הפעמים הוא לא מוצג, אתר לדוגמא שבו קוראת לי הבעיה... http://neopets.com/ דבר שני אני צריך את הדריבר VP - EYE למצלמת אינטרנט תודה מראש

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  20. אני רוצה למחוק אותו ולהתקין מחדש.... אבל שלא יהיה ההגדרות הקודמות והכל... תודה

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  21. Started by torangadojo,

ברשותי נייד מסוג HP PAVILION דגם 2129. שדרגתי לויסטה ULTIMATE . לאחר ההתקנה אין לי סאונד. במנהל ההתקנים הכ.קול מותקן היטב ולא מראה שיש בעיה. העדכון האוטומאטי של הויסטה מראה שהדרייבר שברשותי הוא הכי עדכני. למרות זאת הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אולם כאשר הוא ניסה להתקין התוצאה הייתה FAILURE ללא הסבר מדוע. באתר של HP רשום שהתמיכה היא בגרסאות הבייתית והעסקית,יכול להיות שדרייבר שתומך בגרסאות הללו לא יתמוך בגרסאת ULTIMATE ? יש למשהו פתרון בשבילי ? תודה

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  22. שלום יש לי סרט במחשב שאני רוצה לראותו ב DVD שיש לי. ה DVD אינו קורא DIVX. איך אני צורב את הסרט בנרו (האם אפשר גם לצרוב כתוביות?) כדי שאוכל לראותו ב DVD? (מקווה שזה קשור לפורום הזה תודה לעונים

23. KAZAA לא ממש עובדת.. ואני לא מוצא תוכנה אחרתת. (אני מקווה שזה לא נגד חוקי הפורום לבקש תוכנות כאלו)

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  24. יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.