תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אחי ב"טעות" נכנס לאיזה אתר והתקין ממנו את כל השטויות שהם מציעים ... זה התקין לי עוד TOOLBAR ואני פשוט לא מצליח להוריד אותו.... מישהו מכיר איזה תוכנה שמעיפה את כל השטויות שאלה מהמחשב???? תודה לכל העונים/קוראים
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
היי, השתמשתי בתוכנה TVersity ועכשיו הסרתי אותה, אני מנסה להשתמש שוב בשיתוף של WMP אבל הוא לא עובד ועל פהם שאני מפעיל מחדש את התוכנה הוא מציג לי את העובדה שהשיתוף לא עובד ומפנה אותי להגדרות השיתוף של WMP. מה עושים? איך גורמים לזה לעבוד?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסא החדשה הכל טוב ויפה אבל מופיע לי בתחתית המסך סימן שאני לא מבין מהו. האנטי וירוס מעודכן והכל תקין אבל זה מראה סימן כאילו שמשהו לא בסדר מה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, והייתי רוצה לדעת איזות תוכנת שיתוף קבצים יעבדו על Vista.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעיה שאני לא מצליח להשמיע סאונד באתרים כמו YOUTUBE ו PANDORA ועוד אתרים מבוססי פלאש... לא באקספלורר ולא בפייר פוקס התקנתי את הגרסא האחרונה של פלאש פלייר, ועדיין... כמו כן בדקתי שבמדיה פלייר ובQUICK TIME הווליום על מקסימום... אשמח לעזרה בנושא. בתודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
BERYL יכול לעבוד גם על ווינדוס XP? אם כן אז איך?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
ראיתי שיש בפורום איזה אשכול שאומר איך פותרים את זה אבל זה לא מצליח לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335972.0;wap2 פשוט אין פקודה כזאת COPY... בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שאני רוצה לראות סרטון בYNET או אתר אחר אז הסאונד עובד במהירות גבוהה מאד...וגם הוידאו. כאילו שאני שם על הרצה קדימה. למישהו קרה ?! איך פותרים ?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
באיזה אתר אני יוצר מסנג'יר? אני לא מתכון להתקנה אני מתכוון ליצור שם משתמש
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
/
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם WIN XP PRO ENG התקנתי את NTUNE ובחרתי בהורדה את הגרסא באנגלית. משום מה לאחר ההתקנה התפריטים הם בעיברית. יש אפשרות לבצע התקנה באנגלית ? אולי לשנות את הגדרות השפה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי. בעיה נוראית! אני מוסיף מישהו\י לרשימה בעבודה, מגיע הבייתה ושום דבר לא מתעדכן!!! לא החסומים, לא מי שהוספתי ולא כלום . מדובר בגרסא האחרונה של LIVE למישהו יש פיתרון אני נואש? חיפשתי את הגרסא הקודמת אולי זה יעזור.. (בעברית) (8.0.792) מקווה שאני מובן . תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
איך אני יכול (אם בכלל) להעביר או להעתיק את הלוח שנה שלי לתיקיית המועדפים באווטלוק 2003?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי תוכנת icq שנקראת "מירנדה ויסטה" ... התקנתי אותה ושמילאתי את המספר אייסיקיו ואת הסיסמא ולחצתי "התחבר" זה נכנס לי לתוכנה ... יש לי את כל האנשי קשר אבל התוכנה לא מחוברת !! היא כל הזמן על מצב "מנותק" ושאני לוחץ נגיד על מצב "מחובר" זה לא עושה כלום ואני במצב "מנותק" !!!!!!!! מה אני צריך לעשות ?!!?!??! בבקשה תעזרו לי !! למרות שזה נשמע דע דפוק !! חח
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב WINDOWS XP וכשהוא נכנס לווינדוס הוא מעלה הודעה של "אין די משאבי מערכת להמשך API" ולא ממשיך משם - רק עושה לעצמו איתחול. האם יש מישהו שנתקל בזה ויודע איך לפתור? תודה רבה וחג שמח!!!
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב סרטים וזה טוען לי מלא זמן וזה לא מצליח ליי..!! לא יודע למה!!! איך צורבים סרט די וי די כדי שהוא יעבוד בDVD שבסלון יענו? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי Media Center Deluxe III ולצערי הוא כל הזמן קורס... יותר נכון המחשב מבצע רסטרט אותו דבר עם הרדיו שלהם (MSI).. אין תשובה באתר החברה ולא לכולם זה קורה.. מוזר... בכל אופן אני עם הבעיה הזו כבר המון זמן ונמאס.. מחפש תחליף... מה בעצם אני רוצה... אפשרות לצפייה בתמונות אפשרות לצפייה בסרטים אפשרות למוסיקה רדיו יהיה נחמד... התוכנה של הטלויזיה עובדת... הכי חשוב שיעבוד עם השלט השלט מתחבר לכל כרטיס מסך ע"י מתאם.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי בעיה שפתאום צצה, כשאני בא להוריד קבצים מקובצים(rar zip 7z....) מופיעה לי הודעה כזאת: This object has been blocked אין לי שמץ של מושג מה לעשות וזה די פוגע כי אני לא יכול להוריד מראפידשייר(לדוגמא) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. (הגירסא שלי 2.0)
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום!! הורדתי קובץ של 7 גיגה עם פירפוקס עכשיו שהוא הגיע ל 6.1 הפסקתי אותו ושבאתי להמשיך הוא אמר שהוא לא מוצא ומחק אותו...רציתי לדעת אם יש דרך להמשיך את ה6.1 לא משנה איך או שנדפקתי.... נערך ע"י multicore. תלמד לכתוב כותרות בצורה מתורבתת.
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט את הXP32 BIT ל-vista 64 bit,הורדתי את ההתקנה צרבתי והכל.. הפעלתי את המחשב מחדש ולחצתי על אינטר הרבה.. ואז זה מראה לי דברים על הויסטה אך רשום שהוא לא מצליח להעלות את הויסטה כי חסרים קבצים.. וניסיתי איזה 3 התקנות שונות.. אפשר הורדה נורמלית לויסטה 64 ומדריך?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה עם ICQ 5. כאשר רק בן אדם מסויים ברשימה שולח לי הועה ואני נכנס לחלון ההודעה הICQ נתקע. וזה קורה רק כאשר הבן אדם הזה שולח הודעה. מישהו יודע במה מדובר? כאשר הוא שולח הודעה ואני לא נכנס אליה אז הכל עובד בסדר.. תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שכל פעם שאני פותח את הדפדפן אז אוטומאטי זה יפתח לי בתוצרה של כפתור F11. תודה
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שמעתי וראיתי שיש Patch לכפולי ליבה שמתקנים ביצועים במשחקים ובכלליות רציתי לדעת האם הם באמת עוזרים ואם אפשר לינקים תודה...
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לחתוך עם התוכנה הזאת ? אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת שם (הווגאס פשוט נסגרת לי שאני מנסה לבחור בקבצים (M2TS), אולי לא תומכת או משהו, וזה מוזר כי באתר שלהם כתוב שיש תמיכה ב Blu ) תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-