עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by KoDkOd,

שאלה ,האם המשחקים שמופיעים בביקה אלה משחקים שבאמת קיימים או סתם קטעים שיצרו במיוחד ?? :jump:

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by Echo,

אני משתמש ב- Gigabyte ga-7vtxh+. הורדתי Motherboard Monitor וכיוונתי את כל ההגדרות, אבל יש לי עדיין התלבטות בקשר לבחירה באפשרות של הוולאטיז'ים. יש כמה אפשרויות (6), חלקן נותנות קריאות שגויות אבל חלק מהן נותנות תוצאות קרובות - איזו אפשרות נכונה? אגב, הקריאות של הוולטאז'ים השליליים רחוקות מאוד ממה שהן אמורות להיות (במיוחד ב 12V-). יש פיתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  3. אני מחפש פלאגין ל-Winamp שיציג את גלי השיר בזמן אמת, אבל לא של אותה שניה אלא של כל השיר. משהו בסגנון כזה: וכך אני אוכל לדעת היכן הקטעים השקטים והיכן הקטעים ה"עצבניים" של הטראק ולעבור ביניהם בקלות בלי לחפש יותר מדי. אם אין PlugIn ל-Winamp, אולי יש תוכנה שעושה את זה? (כרגע אני משתמש ב-Sound Forge 6 אך לוקח לה קצת זמן לטעון טראק שלם ולהציג את הגלים שלו :-/ ) תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by eyal,

??? ???

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by itayze,

יש לי בעיה קטנה היה לי פרטישן מגיק 4 והתקנתי את 7 ועכשיו אני לא מוצא את ה mover , האם צריך לשנות איזה הגדרה או שיש תוכנה אחרת כל עצה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by shmuel,

תיראו אני מנסה לעבוד בפוטושופ 7 ואת האמת לא ממש מצליח לי [אז תעשו טובה תנו לי איזה מדריכים וכאלה....

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by TNT,

לפי הבנתי שניהם עושים אותו דבר- יכולים לשמש CDRW ב"דיסקט גדול". אז מה בכל זאת ההבדלים?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  8. זה התחיל לפני כשבועיים. אין לי מושג למה, אבל מאז אני לא מפסיק לקבל לפחות 10 (כן כן, אתם קוראים נכון) מכתבים בדואר האלקטרוני שהנורטון מזהה שהם נגועים בווירוס! מישהו יודע איך אפשר להיפטר מהדבר הזה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by url,

אני משתמש בflaskMpeg וב virtual dub בשביל כיווץ סרטים ויש לי שאלה בנושא: אני רוצה להשאיר לסרט את הac3 stream שלו. בflaskMpeg יש אופציה שמפרידה את הסרט לשני קבצים הסרט עצמו (video בלבד) בקובץ עם סיומת avi והאודין בקובץ נפרד עם סיומת ac3 השאלה שלי זה איך לאחד בינהם, בvuirtual dub מצאתי רק אפשרות לאחד עם קובץ אודיו רק אם הוא מסוג wav

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DarK_NaF,

אם כבר נזכרים בכל הבעיות הטיפשיות שהמחשב שלי עושה... אחת לשבועיים בערך....התוכנה הופכת לי את הסקין של הXP למראה רגיל של WIN98.... זה לא בעיה להחזיר את זה... אבל שוב....למה? מה כבר עשיתי למחשב המטומטם?!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, אני רואה שאתם כותבים "הורדתי מהמירק gta3" מה זה מירק קאזה או משהוא דומה ומאיפה מורידים אותו.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי כונן מחולק לשני כוננים (יש לי שני דיסקים קשיחים אבל רואים 3 דיסקים קשיחים ב"מחשב שלי"...) איך אני מחבר אותו בחזרה? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  13. טוב אז הבעיה היא כזו. אני חובב קליפים מושבע, ולאחרונה נראה כי כל אתרי הקליפים האיכותיים יורדים, אתמול סוף סוף מצאתי אתר נחמד עם 3 קליפים איכותיים אבל הבעיה היא שהורדת הקליפים מתבצעת דרך מנגנון anti-leech, הסיומות של הקבצים הן mpg, וכשאני לוחץ על ההורדה זה פותח לי את ה-mpg ב-mplayer וכותב שיש בעיה לפתוח את הקובץ ישירות מהאינטרנט (כלומר ב-stream), אז רציתי להוריד את זה, כמובן שעם תוכנת הורדות אי אפשר כי אני לא יודע מה כתובת הקובץ, אבל לפחות אפשר להוריד את זה עם הדפדפן, רק צריך לבטל שלא יפתח קבצי mpg אוטומטית אלא יציג לי חלון שבו אני בוחר מה לעשות (וכמובן אני רוצה להוריד, לא לפתוח ישירות), איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Necessary_Evil,

איך משנים את הגודל שלהם? אני רוצה לאחד שני כוננים עם partition magic 7 אבל ה cluster size של כונן אחד הוא 2k והשני 512... איך אני משנה כדי שאני אוכל לאחד אותם? בלי לאבד מידע... תודה! -חציל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Funkyzord,

יש לי סרט ספידר בפורמת AVI באכות גרועה ובעיה של CONTREST אז יש תוכנה שיכולה לשפר את הסרט

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by SEangel,

איך אני עושה אנאינסטול לתוכנת קומון ניים (COMMONNAME?) מW2K

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  17. כאמור יש לי MSI G4 TI4400 עם TV IN וקבלתי תוכנה נהדרת שהשתמשתי עם ה T200 נקראת WINCODER לא יודע למה היא לא רוצה לעבוד וזה גם לא חשוב. אני מבקש עם למשהו יש לינק להורדה של תוכנה דומה שתאפשר צפייה והקלטה (הכי חשוב) של תוכן מה TV IN !!! תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by fim,

משהו מכיר תוכנה שאיתה ניתן לעשות data base לתכולה של הסידי רומים (תוכנות שירים וכו') כך שניתן לשמור בקובץ להדפסה ולשמירה

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by itayze,

יש לי קובץ bin שהוא סרט svd וכשאני פותח אותו עם winiso וצורב אותו עם נרו הוא רשום לי שיש בעיות הסאונד וזה לא mpeg2 כשאני פותח עם isobuster זה לא עושה בעיות אבל הקבצים גדולים מדי ולא נכנסים בדיסק . מישהו יודע למה , מה הבעיה ואיזה אפשרויות אחרות יש לי ??? . בנוסף אני לא משתמש ב cdrwin מכיון שזה עושה לי בעיות עם הצורב וכשאני מסיר אותו יש לו מנהג קבוע להוריד לי את ה cd-rom והצורב :asthanos:

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by pssheba,

??? שלום ! ברצוני לכתוב קבצי HTML הכוללים קוד PHP ע"ג מחשב הכולל מערכת הפעלה WIN98. אני מניח שלצורך זה עלי להתקין חבילת PHP ותוכנת שרת WEB. האם מישהו יודע, ויכול להסביר לי, אלו תוכנות עלי להתקין וכיצד אני מעלה אותן בכדי שהדפדפן יקרא ויפעיל קוד בשפת PHP? תודה !

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by KapiSH,

אני משתמש בתוכנה זו כדי לצרוב Mp3 כי רק היא תומכת בפורמט רומיאו המאפשר צריבת קבצים שאורך שמותיהם עובר 128 תווים וכידוע לטראקים והאוסים יש שמות ארוכים מאוד.... לשאר הצריבות אני משתמש ב-Nero כמובן... עכשיו לבעיה: כל פעם שהתוכנה מסיימת לצרוב לי דיסק, המחשב מתחיל לזחול, נהיה איטי יותר ויותר ככל שעובר הזמן, אני מנסה להיכנס ל-TaskMGR (שמראה שימוש ב-100% של המעבד שבו התוכנה NTI CD MAKER משתמשת...) אני מנסה לסגור אותה והכל פשוט זוחל, המעבד פשוט מנוצל עד תומו ואין דרך אחרת חוץ מ-RESTART... בהתחלה זה לא היה כך... לא יודע מה קרה. להתקין מחדש ניסיתי, מה עוד אפשר לנסות?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by Funkyzord,

אך אני עושה encoding לDIVX הורדתי את התוכנה (5.0.2)אבל את מה אני מפעיל בשביל לעשות את הencoding

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  23. Started by godisme171,

נכון אז היה פה קישור שאיך אפשר לבטל את הפרסומות של הKAZAA או משהו כזה ואיך שהאיכות של השיר תעלה מי יודע את הקישור?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by Doron Rosenzweig,

אודה לכל מי שיוכל לומר לי היכן יש (אם יש), אמולטור של C-SHELL (אחד הממשקים של UNIX) הכוונה היא כמובן לאמולטור שירוץ על WINDOWS. לא משהו מתוחכם, רק לצורך הכרת הממשק והפקודות השונות. בתודה מראש, דורון

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by Aviad Faran,

שלום לכולם! אני יודע שזאת אולי בקשה די גדולה ואפשר להגיד גם מוגזמת, אבל מישהו אולי מוכן להסביר לי מה אני צריך לעשות כדי לעבוד עם פורום החינם של השפה (yaBB) או איפה אני יכול למצוא הסברים מלאים עליו? אותו דבר בקשר למערכת ניהול אתר (PHPnuke). ודבר אחרון, בעזרת איזו תוכנה פותחים קבצי PHP?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים