עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חבר של אחי הביא יום אימונים מסוכן ב-DVD עם תרגום עברי וכשהם ניסו להריץ את הסרט ב-PowerDVD רק הסאונד מנוגן, אצלי במחשב הסרט עובד כמו גדול, יכול להיות שהכונן שלו ננעל ולכן יש רק סאונד? או שזו בעיה במחשב?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by jj516,

יש לי בעיה בקאזזה, אני לא יכול גם להוריד איתה וגם לשחק במחשב, עם אני מפעיל משחק כשאני מחובר לאינטרנט ומוריד משהוא אז המחשב עושה אוטומטית reset בתוכנות אין לי בעיה, זה קורה רק במשחקים אבל בכולם!!! מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

ובכן, כפי שרובכם בטח יודעים, התוכנה הנפלאה AudioGalaxy נסגרה. :'( זמן להמשיך הלאה.. יש איזהשהיא אלטרניטיבה שווה בשטח?(קאזה ממש ממש לא זה בשביל מוזיקה להמונים.) אני חושב שכולם ישמחו לגלות איזה תוכנה טובה למטרה הזו.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by maverick,

אני עדיין מחפש תוכנה ליצירת קבצי PDF.

5. Started by url,

למישהו יש מושג איך משתמשים בתוכנה????

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Ameralis Zaiir,

טוב אז ככה... אני צריך תוכנה שאפשר לקחת איתה קטעים משירים ולהרכיב את זה לשיר אחד (מחרוזת שכזו) ושאפשר להכניס בה רווחים בין השירים וכל מיני שטויות... ועדיף שתתמוך בMP3... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by jean-paul,

מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג בארץ את התוכנה ontrack שהיא המתחרה העדיפה לnorton system work ???

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by KoM,

ישנם עמודים שכשאני עושה להם ריפרש אני לא רואה את גרסאת הדף החדש, ורק לאחר טעינת הדף כולו מחדש על קונטרול ו-F5 הגרסא החדשבה עולה, מה יכול לגרום לזה ?

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  9. Started by udi,

where can i find kazaa lite to download?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. משהו קרה לאיציק ואמרו לי שזה קובץ dll פגום, אבל אני לא יודע איזה קובץ dll זה כדי להחליף...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by shmuel,

תגידו מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד סקריפטים למירק? או מקסימום תוכלו להיתחבר אלי לאיי סי קיו ולשלוח לי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=1431;start=0#lastPost לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by url,

קודם כל אני רוצה לדעת אם שווה לנסות להתעסק עם כיווץ מסוג כזה אני יודע שיש הבדל בשמיעה לטובת בmp3 אבל שהwma תופס פחות מקום (דבר שחשוב בכיווץ סרטים) השאלה היא האם ההבדל באיכות הקול משמעותי דבר שני, ניסיתי לכווץ בwma עם virtualDub אבל משום מה הוא לא מוכן ההודעה שמתקבלת היא: error initializing audio stream compression the requested conversion is not possible ועוד שאלה קטנה :jump1: מה ההבדל בין wma1 ל wma 2? :scatter:

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  14. שלום לכולם! רציתי לדעת איך אפשר לקבץ סרטים בקלות ובלי הרבה בעיות למה לפי מה שהבנתי זה לא כל כך פשוט. יש לי הרבה סרטי DVD וכל מיני קבצים שאני מקליט מהטלוויזיה ומהווידאו שהם ממש אבל ממש גדולים ואני רוצה לקבץ אותם ככה שלא יירד הרבה מהאיכות השאלה היא יותר מאיפה להוריד נ.ב יש אולי מדריכים שאפשר להוריד מהאתר שיכולים לעזור לי בנושא הזה? תודה בכל מקרה!!! :AR15:

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by maverick,

מחפש דחוף תוכנה ליצירת קבצי PDF או לפחות איך היא נקראת :jump:

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  16. שלום חברים. יש לי 3 עובדות הגשה לעשות. (המדפת שלי דפוקה!) הקלדתי את כל העבודות ב Office XP ואז הלכתי לחבר שלי שיש לו Office 97 ושם האופיס לא קורא את הקבצים. אמרו לי שיש בזה בעיה בגלל שזה Office XP וזה Office 97. האם יש מה לעשות בכדי שאופיס97 יקרא את הקבצים (להמיר, או משהו..)? אנשים תעזרו לי כמה שיותר מהר זה דחוף מאוד! תודה חבריה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם לאחרונה שאני מוריד קבצים באידונקי לעיתים ממש בקילובייט האחרון ההורדה מפסיקה ולא ממשיכה בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאין מספיק מקום בדיסק הקשיח אבל יש וההורדה פשוט עומדת על הקילובייט האחרון ולא ממשיכה :'( מדוע ? למה?! דבר שני שאני מוריד קבצים מ SHAREACTOR נפתח לי חלון חדש של התוכנה וההורדה לא נכנסת לחלון שכבר עובד ושוב! למה?!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים... יש לי את הקאזה החדש 1.7, למרות שהבעיה הייתה גם עם הגרסא הקודמת...השימוש במעבד נע בין 80-90% וזיכרון הוא לוקח 33-50... לפני הפירמוט הוא לקח מקסימום 10 מ"ב ובקושי השתמש במעבד...יש סיבה למה זה ככה? תודה, חציל

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  19. אני בונה אתר אישי ואני רוצה לאחסן אותו, אתם יכולים להפנות אותי לאתר איחסון בחינם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by guyyug,

אני משתמש בDIVX 2 בדרך כלל אבל היום ניסיתי לנגן קובץ התוכנה מתחילה מגדילה את המסך לגודל הקובץ אבל נתקעת התוכנה ניגנה קובץ אחר ואת הקובץ המדובר אפשר לראות באיכות מחורבנת במידיה פלייר מה הבעיה או לחילופין נגן מוצלח יותר?!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yotamoo,

טוב אז ככה - שני חברים שלי נמחקו לי מהרשימה, ואני לא מצליח למצוא אותם שוב. יש איזושהי דרך לשחזר אותם, או אם למשל יש איזה יוזר שנראה לי שזה חבר שלי אז ישנה דרך לבדוק ם דיברתי איתו כבר כמו ב-massage history? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  22. באיזה Ports תוכנת ICQ עובדת? (במיוחד העניין של שליחה וקבלת קבצים?)

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by omri_ro,

מישהו מכיר איזה PLUGIN ל'WINAMP שעושה AUTOSAVE לPLAYLIST שהוא מזהה שיש שיר(ים) חדש(ים) ברשימה

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by WarMachine,

יש ברשותי מערכת של ATHLON XP 2100+ 512 DDRAM 333MHZ Gainward GF4 TI4600(Detonator 29.42)i Gigabye GA-7VRXP WIN XP PRO אני מריץ את התוכנה כדי לבדוק את הביצועים הגרפיים של המחשב ובסוף כל המבחנים אני מקבל רק 7410 נקודות שזה ממש קצת בעוד אלו מטום הארדוור מקבלים עם אותו מפרט כ 10000+ נקודות. אני מריץ הכל על Default Settings ולמרות כך הוא רושם לי: The Benchmark was not run using under default settings בקיצור מה הבעייה אי פותרים אותה מה אתם חושבים איך לעזור לי וכו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by guyyug,

אני משתמש בנירו לצרוב ניסיתי לצרוב קצת יותר הדיסק נצרב "בהצלחה" אבל אי אפשר לקרא אותו מה לא הגדרתי נכון

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים