עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם ניתן לעשות סניכרון הפוך בן המועדפים שעל האייפון למחשב?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  2. Started by animal,

התקנתי 3dsmax על המחשב שלי ומשום מה הוא לא מצליח לפתוח אותו אני חושב שאולי שהגירסא שקיימת כרגע (9) לא תומכת בויסטה או שאולי זה משהו אחר בכל אופן אם יש איזשהו פיתרון אני אשמח קבל תודה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  3. 1) כול פעם שאני פותח את הדפדפן FIREFOX החלון תמיד מוקטו אצלי...אני רוצה שכול פעם שאני יפתח את הדפדפן הוא יהיה מוגדל עד הסוף....איך עושים את זה? 2) כאשר אני מוסיף לTAB קיצור דרך של "OPEN A NEW TAB" ואני סוגר אחרי זה את הדפדפן...וכשאני חוזר ופותח אותו שוב אז הקיצור נעלם ככה יוצא שכול פעם אני חייב להוסיף אותו...מה עושים כדי שהוא ישמר שם לתמיד? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  4. Started by sheff2k1,

הורדתי 95% אחוז מקובץ כלשהו, וההורדה תקועה לגמרי מכיוון שמשום מה תוכנת הביטורנט שלי לא מתחברת לאף SEED(יש 1063 כאלה..) אלא רק לPEERS. זה לא פעם ראשונה שאני פוגש את התופעה הזאת. האם מדובר בבעיה טכנית, או במדיניות מכוונת של חלק מהאתרים, כלפי אנשים שלא העלו הרבה?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  5. קיבלתי אתמול Q6600 G0 p35-ds3l 2GB ddr2 800 והוא מוציא כזאת תוצאה,למה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  6. Started by Impreza,

פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין את הכי חדשים מ 6 עד 7 ובאף אחד מהם אין את האפשרויות של הכרטיס עצמו כמו ה Overdrive ואין בכלל את הלשונית הזאת של ATI במאפיינים כמו שהיה קודם אני לא רוצה להשתמש ב Catalyst Center. מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד?

7. שלום לכולם, אני רוצה להתקין את Norton Internet Security 2007 על מערכת ויסטה 32 ביט. ידוע לי שיש שתי גרסאות של התוכנה. אחת שכתוב עליה: Eligible for free Windows Vista compatibility update והשניה שכתוב עליה: Ready for Windows Vista על הראשונה כתוב באתר של Symantec שיש להוריד ולהתקין את העדכון לויסטה על ה- XP לפני השידרוג לויסטה. יופי! ומה אם אני רוצה להתקין ישירות על ויסטה? משהו יודע האם אפשרי להתקין את הגרסא הראשונה ישירות על ויסטה?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  8. Started by oz12,

צריך עזרה ב startup של המחשב... יש לי את התוכנה של לוגיטק ה setpoint עכשיו הורדתי אותה מההפעלה של המחשב ב msconfig וזה ירד לי מהרשימה שםם איך אני יכול להוסיף חזרה שזה ירוץ לי ישר איך שמחשב נדלק

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  9. Started by etzarfat1981,

שלום, התקנתי את התוכנה EXPLORER PLUS וכאשר אני מפעיל אותה מופיע לי החלון עם ההודעת שגיאה הבאה: "The system date isn't properly set, plese set the system date to the correct date התאריך במחשב שלי מכוון נכון וכמו כן ניסיתי להחליף את הפורמט של התאריך לפורמט אמריקאי אך זה לא הועיל למישהו יש פיתרון?

10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אז ככה יש לי תיקיה של 304 דיסקים,כול פעם שאני צורב דיסק מוזיקה אני לוקח דף רושם עליו את האלבומים שצרבתי ומכניס תדף לתיקיה,עכשיו זה ממש מעייף ומעצבן לעשות את זה כולם פעם מחדש,אז חשבתי אולי יש איזה תוכנה שעושה את זה בדיוק בגודל המתאים.[גודל של דיסק אבל בצורת ריבוע]. ניסיתי לעשות עם התוכנה של נרו שניקראת "Nero CoverDesigner" אבל זה סתם קקה ולא יוצא שום דבר איתה.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  11. Started by תימני אסלי,

קניתי מחשב חדש ואני מקבל הרבה הודעות שגיאה כשאני נכנס לכל מיני אתרים. מכיוון שהמחשב חדש אני יוצא מתוך נקודת הנחה שזו לא בעיית חומרה. המליצו לי להתקין אקספלורר7 במקום אקספלורר 6 .התקנתי את האקספלורר 7 וזה לא עזר. האם יכול להיות שזה קשור לביוס?..........האם עידכון הביוס קשור לכל העסק הזה?

12. אפשר לעשות דבר כזה? אם כן על איזה אני וירוס אתם ממליצים לי??[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 23:14:58 סליחה פתחתי 2 בטעות!

13. יש לי עכבר אלחוטי של מיקרוסופט 2.0 כשאני מגלגל את הגלגלת שלו באתרים זה מגלגל לי את הדף ממש מהר וזה לא נוח ככה. נכנסתי להגדרות של העכבר והגדרתי שם שיהיה הכי איטי שאפשר אבל עדיין זה מהיר. יש פתרון לבעיה?

14. Started by uriya,

מישהו יודע למה הסוניק סטייג' עושה convert לקבצים של איזה 60k אח"כ שאני מקליט אותם על המכשיר הוא מקליט אותם כ-קובץ מוזיקה של איזה שניה או שתיים.... ראו תמונות מצורפות אני סורק את המחשב לא נגעתי בהגדרות של התוכנה, למה זה קורה לי? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  15. שלום לכולם בטעות פירמטתי את הדיסק הקשיח משהו כמו 500 גיגה חומר לשמחתי הצלחתי לשחזר את הדיסק עם ONTRACK הבעיה שאת המוזיקה המשוחזרת הוא מצא לי בתור RECOVER FILE ןמספר אותם...וזה רע מאוד משהו כמו 14 גיגה חומר העניין הוא שב TITLE ןALBUM אני רואה את שם השיר עם מספור תקין וגם שם האלבום האם יש דרך להעביר את שם TITLE שיועתק בתור שם השיר??? אולי באמצעות איזה סקריפט???

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  16. Started by Argo013,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה לניהול לקוחות עבור עסק (מכירה ושירות של מטהרי ומכשירי מים) עם עדיפות לממשק פשוט ושפה עברית (הדרישות מהתוכנה - שמירת פרטי לקוחות והתרעה כאשר הגיעה עת מתן שירות תקופתי), יחד עם זאת תגובה לכל תוכנה תתקבל בברכה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  17. Started by BigDragoon,

האם אפשר להוסיף תרגום ל DVDR? (ל IMAGE של DVDR)

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  18. Started by yakird,

שבת שלום , שלשום פירמטתי את המחשב , ואתמול התקנתי מסנג'ר איכשהו לא הייתי מרוצה מההתקנה אז מחקתי אותה באמצע , ובאתי להתקין גירסא 2 גרסאות אבל בשתיהן הוא עושה לי בעיות , באחת מהן הוא כותב לי הודעה כזאת : http://img374.imageshack.us/my.php?...85722201tk6.jpg ובשניה הודעה כזאת : http://img84.imageshack.us/my.php?image=23975215sz3.jpg זה בחיים לא קרה לי ! מה ניתן לעשות ? ניסתי להסיר את התכונה דרך הוספה הסרה ( אפשר לראות את התכונה של המסנג'ר בהוספה הסרה) אבל פשוט לא ניתן להסיר אותה משם. הוא נותן לי עוד שגיאה http://img76.imageshack.us/my.php?image=44654460va8.jpg אשמח לקבל עזרה !

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  19. Started by amic,

אותי ל google.com איך אני משנה שיביר אותי ל google.co.il ? תודה מראש עמי

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  20. Started by erez_levy,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה ב- ICQ. הורדתי את התוכנה מהאתר והכל טוב ויפה, אך כאשר אני מפעיל אותה הוא רושם לי: מתחבר... אחר כך הוא רושם מבצע אימות... ואז החלון של ההתחברות פשוט נסגר ומופיע לי פרח צהוב בסרגל הכלים. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  21. Started by OpenCan,

בזמן האחרון יותר ויותר אתרים (בדגש כבד על ישראלים) החליטו שזה רעיון מעולה להטריד אותי עם פרסומות מזמרות. מתחיל להשבר לי מזה, אני אוהב את המחשב שלי עם המוזיקה שלי ובלי דברים מפריעים. איך אני יכול לבטל את הסאונד מהאקספלורר? (ואם יש דרך להעיף את הפופ אפים של הפלאש שממלאים את המסך, אז בכלל טוב)

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  22. Started by kewl,

יש לי מצלמת minicam, של חברת soligor דגם mc-40 vga חיפשתי באתר שלהם, חיפשתי בגוגל, חיפשתי דרך ת'ראד הדרייברים כאן, ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי. יש דרך אחרת להפעיל את המצלמה?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by ophir555,

סרגל הכיילים של יאהו התלבש לי ולא רוצה לרדת לא בהסרה רגילה לא עם cccleaner ולא בסייף מוד. אנא עצתכם תודה

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  24. התחילת השבוע שעבר האי מיול שלי שהעביר קבצים במהירות סבירה עובד לאט לאט למה? מה אני יכול לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  25. קראתי פעם באיזה אתר על תוכנה שמותקנת על הווינדוס ומאפשרת להתקין עליה תוכנות אפילו ווינדוס אחר ובמידה והתוכנה טובה אתה יכול להתקין אותה במערכת ההפעלה שלך, כלומר היא מקצה לעצמה זיכרון וכל התקנה שמתקינים דרכה לא נוגעת במערכת הפעלה הקיימת מין סביבת ניסויים כזאת. ניסיתי לחפש אין לי מושג איפה קראתי את זה. אשמח אם מישהו מכיר וידע איך קוראים לתוכנה שירשום. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים