תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כרטיס Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro ואני מנסה לראות סרטי וידאו בטלויזיה דרך חיבור S-VIDEO. אני משתמש ב - CATALYST 6.8 וניסיתי גם 5.10. למי שמכיר מאפשרים צפייה בטלויזיה ע"י הוספת הטלויזיה במצב CLONE או EXTEND. במצב EXTEND אני רואה בטלויזיה רק מסך כחול. במצב CLONE אני רואה את מה שרואים על הצג אבל לא ניתן לראות וידאו. בעבר זה עבד כמו שצריך במצב EXTEND כאשר לא חשוב מה רואים על הצג, אם מנוגן וידאו על המחשב אז רק הוידאו יוצג על הטלויזיה.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לאנטי ספה שאני יכול להתקין אותה בדרך כול שהי והיא תסננ לי את הזבל
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ההורים שלי צילמו את ההופעה של הלהקה שלי במצלמה הביתית, ואני רוצה להעלות ליוטיוב או לאתרי הורדות כדי שחברים יראו גם, אבל הסרטון שוקל יותר מדי-275 מגה והוא רק 8+- דקות. יש לי מספר בקשות: 1. אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה לכיווץ הקובץ חוץ מווינראר כי היא לא מצליחה לכווץ הרבה. אני לא יודע מה לעשות, לשנות פורמט? דחיסה אחרת? בבקשה תמליצו לי. 2. אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת לחתוך קובץ סרט לשני חלקים או יותר? תודה רבה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס מדיה פלייר 10. לאחר שאני מכבה את המחשב ומדליקו שנית התוכנה מפסיקה לעבוד ואני לא יכול כמובן לנגן או להריץ קבצי מדיה ווידאו.הסרתי והתקנתי שנית ושוב אותה בעיה. לפני כן היה מותקן מדיה פלייר 9 ובדיוק אותה בעיה קרתה.( מדובר במחשב חדש) מה יכולה להיות הסיבה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
1) כול פעם שאני פותח את הדפדפן FIREFOX החלון תמיד מוקטו אצלי...אני רוצה שכול פעם שאני יפתח את הדפדפן הוא יהיה מוגדל עד הסוף....איך עושים את זה? 2) כאשר אני מוסיף לTAB קיצור דרך של "OPEN A NEW TAB" ואני סוגר אחרי זה את הדפדפן...וכשאני חוזר ופותח אותו שוב אז הקיצור נעלם ככה יוצא שכול פעם אני חייב להוסיף אותו...מה עושים כדי שהוא ישמר שם לתמיד? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי תתכונה הזאת DC++ התוכנה עבדה מצוין אבל קניתי ראוטר וברגע שחיברתי אותו וניסיתי לעשות חיפוש לא באים שום תוצאות מהתוכנה אני 99 אחוז בטוח שזה קשור לפתיחת הפורט של הראטור (סידרתי גם את הנורטון) אני לא מבין כל כך בראוטרים אז מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. כל היום גלשתי חופשי, פתאום אני יכול להכנס רק לאתר הזה, ולא לאף אתר אחר. גם רק מהאתר הזה אני מקבל פינגים, מכל השאר לא. אני מצליח להתחבר לאימיול... מדובר במודם אלקטל פרו, שני מחשבים עם WIN XP, בשניהם אותה הבעיה. ההגדרות של המודם טובות, וכן של ה TCP\IP. מישהו יכול לעזור לי? תודה ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
עזרה בJAVE SCRIPT של איקספלורר הוא לא פועל איך אני מפעיל אותו או שאפשר הורדה של איקספלורר שתומך בJC? ובקשר לדיון הקודם, אוקי מנתצל, הגיע לי אבל אני לא רואה באיזשהו חוק שאם נעלו את הדיון הקודם כי עשיתי הקפצה אי אפשר לעשות דיון חדש.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שאני רוצה לראות סרטון בYNET או אתר אחר אז הסאונד עובד במהירות גבוהה מאד...וגם הוידאו. כאילו שאני שם על הרצה קדימה. למישהו קרה ?! איך פותרים ?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מפעיל את ההתקנה עובר 2 שלבים ושההתקנה עצמה מתחילה זה אומר לי שההתקנה הפסיקה לעבוד והאפשרות היחידה זה לסגור אותה. אלו הפרטים של הקריסה של היישום: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Install_ICQ6.exe Application Version: 12.0.0.58849 Application Timestamp: 45b1a378 Fault Module Name: ole32.dll Fault Module Version: 6.0.6000.16386 Fault Module Timestamp: 4549bd92 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 000211dd OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 4528 Additional Information 2: 9d6829b10ffbe47611b9dc0f3193e659 Additional Information 3: bb2d Additional Information 4: 4a7f3411f97ffe78efb56fec5c071e1a
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
-
צריך עזרה ב startup של המחשב... יש לי את התוכנה של לוגיטק ה setpoint עכשיו הורדתי אותה מההפעלה של המחשב ב msconfig וזה ירד לי מהרשימה שםם איך אני יכול להוסיף חזרה שזה ירוץ לי ישר איך שמחשב נדלק
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
-
טוב אני מנסה להריץ את הסרט והוא ננותך לי שגיאה כזאת בניית גרף הצגת הווידאו של תקליטור DVD נכשלה. נ.ב. אני חושב שזה בגלל שכשאני נכנס למחשב שלי אני רואה על בציור של הכונן את הדיסק האחרון שהכנסתי (לא את שם הסרט)
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי תוכנת icq שנקראת "מירנדה ויסטה" ... התקנתי אותה ושמילאתי את המספר אייסיקיו ואת הסיסמא ולחצתי "התחבר" זה נכנס לי לתוכנה ... יש לי את כל האנשי קשר אבל התוכנה לא מחוברת !! היא כל הזמן על מצב "מנותק" ושאני לוחץ נגיד על מצב "מחובר" זה לא עושה כלום ואני במצב "מנותק" !!!!!!!! מה אני צריך לעשות ?!!?!??! בבקשה תעזרו לי !! למרות שזה נשמע דע דפוק !! חח
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
לרוב כשאני עושה חיפוש באימיול לתכנים בעברית זה מוצא דברים אבל השמות כתובים בג'בריש ואני לא יודע מה להוריד. יש דרך לשנות את זה לעברית שאפשר יהיה להבין מה השם של כל דבר??
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שתתמוך בכמה שיותר סוגי קבצים, שגם תשמור לפני ספריות (אם למשל יש לי סיפריה XXX ובתוכה יש תת תיקיה YYY ועוד אחת ZZZ, שהמבנה ישמר) אמ...כמובן שתאפשר שינוי איכות וכ'ו. עדיפות לחינמית, אבל אם לא, תתקבל בברכה גם הצעה לאחת בתשלום.
-
שלום, אני מנסה להתקין תוכנה בשם PC SUITE כדי שאני אוכל להעביר דברים לפלאפון. ואני לא מצליח בגלל השגיאה הבאה: מישהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
לפני קצת פחות מחודש (עדיין לא הספקתי לטפל בבעיה מסיבות אישיות) צצה משום מקום בעיה במחשב שלי. מדליקים אותו, הכל עובד כרגיל, מסך הטעינה של Win XP עולה, ואחרי כמה פעמים שהפס הכחול רץ, המחשב מאתחל את עצמו מחדש. מאז בכל פעם שהמחשב נדלק, עולה מסך שמאפשר לי לבחור איך להעלות את ה-Win XP (מצב רגיל, מצב בטוח וכן הלאה). פתחתי את המארז ובדקתי שכל הכרטיסים והכבלים מחוברים כראוי, אך זה לא פתר את הבעיה, ולכן אני מניח שיש קונפליקט תכנה כלשהו שגורם לבעיה. יש לציין שהמחשב מאתחל את עצמו מחדש ללא קשר למצב שבו אני בוחר להעלות אותו (Normal/Safe/with networking/with cmd prompt/ last known good cfg).כמו כן, כמה ימים לפני שהתקלה קרתה, חיברתי למחשב ג'ויסטיק של Saitek (דגם X52) והתקנתי את הדרייבר ו…
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שאלתי מישהו שמבין בתוכנה CUBASE והוא אמר לי שיש אפשרות לעשות אופטימיזציה לCUBASE ככה שאתה יכול להעמיס על המחשב קרוב ל 64 VSTI בו זמנית וזה עלה לו 400 שקל אמרתי מה הוא מקשקש ובאמת הלכתי אליו ליראות ופלא מחשב פרסקוט 3000 עם 1ג'גה זיכרון DDR2 533 מריץ כמות כזו הוא הסביר שיש הגדרות והתאמה לתוכנה ככה שהיא מנצלת את המקסימום מישהוא אוליי מבין תודה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס PCI עם יציאות FIREWIRE שעבד מצוין על מחשב ישן עם XP התקנתי את הכרטיס במחשב חדש עם VISTA והוא לא עובד "אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)" מה יכולה להיות הבעיה ? צבי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לנו רשת אלחוטית בבית עם שלושה מחשבים ששנים מחוברים אלחוטית ואחד ישירות. הבעיה היא שאם על אחד המחשבים האחרים מופעלת התכנה azureus אז מהירות ההורדה אצלי (המחשב שמחובר ישירות) קטנה בצורה מאוד מאוד משמעותית. האם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה לא ייקרה?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבודקת את כל רכיבי המחשב זכרונות , מעבד , כרטיסמסך , לוחאם , הארדדיסק שאני יצרוב אותה ב BOOT ותבדוק לי במסך כחול כל אחד ב% אחוזים ! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
-
שלום.. התקנתי כונן דיודי ועכשיו שאני שם דיסק דיוידי זה עושה לי שגיאה"של זכיות יוצרים משו כזה" מה עושים במצב כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-