תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, עד היום היה לי כרטיס של ATI, ובדרייברים שלהם היה ממש קל לחבר את הטלויזיה שלי ולהעביר אליה תמונה ברזולוציה של 1280X720, עכשיו יש לי NVIDIA 8800GT ובNVIDIA CONTROL PANEL אני לא מצליח לשלוח לטלוויזיה תמונה ברזולוציה מעבר ל1024X768. פשוט בCHANGE RESOLUTION אין לטלויזיה אפשרות לרזולוציה מעבר ל1024X768. הטלויזיה שלי מחוברת עם RGB שמחובר עם מתאם DVI(בטלויזיה יש חיבור RGB), זה אותו חיבור בו השתמשתי בכרטיס הקודם של ATI... אשמח לעזרה..
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אותי ל google.com איך אני משנה שיביר אותי ל google.co.il ? תודה מראש עמי
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
איזה תוכנה נחשבת למומלצת? אני מחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי בחיבור Fireware ורציתי לדעת איך אני מעביר את התוכן על ה-MINI-DV למחשב... בעזרת איזה תוכנה מומלץ לעשות זאת? תודה לעוזרים מראש נ"ב יש לי את PINNACLE STUDIO PLUS 10, יש אפשרות בעזרת התוכנה לעשות את הפעולה הזאת? אם כן, יש איזשהו מדריך, או שזה קל?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
איך בודקים עם התוכנה ATI TRAY TOOLS את הטמפ' של הכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לפיירוול טוב עבור הויסטה ? לא של הויסטה עצמה אלה משהו חיצוני. נסיתי כמה דברים אך כבר בתחילת ההתקנה קבלתי הודעות שהם לא מיועדות או מתאימות לויסטה וההתקנה שלהם פשוט נפסקה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אחרי שאני מתקין את קספרסקי פרסונל 5 גם פרו וגם הרגיל הוא לא נותן לי להתחבר לאינטרנט הוא כאילו מחייג VERYFIYING USER NAME AND PASSWORD ואו שהוא נתקע על זה ולא קורה כלום או שאם הוא איכשו מצליח אז שום דבר בעצם לא עובד וזה כאילו לא מחובר למישו יש מושג ? תודה
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
http://img213.imageshack.us/img213/7910/icqms3.jpg
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום יש לי על המחשב OUTLOOK שמחובר לרשת אינטרנט פנימית אני מעוניין לפרמט את המחשב וברצוני אחרי זה להיתחבר שוב לOUTLOOK שלי אבל אין לי ידע בהגדרת התוכנה... מישהו יכול לכתוב איזה פרמטרים אני צריך לקחת ואיך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אחרי שהתיאשתי מהתוכנה המובנת בVISTA אני מחפש משהו אחר, יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
משום מה האופציות שיש בצד ימין לא פועלות לי למעט האופציה של האוברקלוקינג מישהו יודע איך להפעיל אותן? מה אני צריך לעשות? תודה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200507200114312301/untitled.JPG
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום לכם גירסה חדשה שוחררה לתוכנה emailaya בנוסף, לתוכנה יש אתר בית חדש: http://www.emailaya.co.il כמו גם לפורום: http://forum.emailaya.co.il גם לאלה שכבר משתמשים בתוכנה מומלץ להוריד את התוכנה ידנית מהאתר הנ"ל ולהחליף את קובץ התוכנה (אין צורך למחוק את שאר קבצי התוכנה!!!) בגלל בעיה טכנית, מומלץ לאלה שכבר משתמשים בתוכנה, לאחר העידכון להיכנס להגדרות החשבונות הקיימים ושם ל "הגדרות מתקדמות" ולבחור שם בדיקת דואר כל X דקות במידה ורוצים כך למשתמשים חדשים - האופציה הזו מסומנת אוטומטית כמו תמיד, הנה רשימת השינויים לגירסה זו: * במידה וכתובת שולח כבר קיימת ברשימת אנשי הקשר, יופיע השם מהרשימה * הוספת איש קשר במסך הראשי/חלון צפייה בהודעה, הייתה הפוכה * שם קבוצה ברירת מחדל שונה ל "כלל…
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם א.רציתי המלצה לפיירול שלא יגזול לי הרבה זיכרון שיהיה קל לשימוש ושהיה משהו רצחני היה לי את הפיירול של מקאפי והוא גזל המון זיכרון עוד אחד סיגפט משהו כזה וקריו שהוא היה נחמד אז תודה רבה לכם ב.במחשב שלי יש שני משתמשים (הכוונה כשאני מפעיל את המחשב אז יש לי שני בחירות של משתמשים) אז רציתי לדעת אם זה מאיט לי את המחשב... ג. תודה על העזרה ד.עשיתי עכשיו חיפוש אז מכיוון שאני לא יכול למחוק הודעה אז סליחה
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתוכל למשל לקחת אודיו מסרט מסוים ולהוריד אותו על ידי אינקוד או משהו כזה... מה שאני מתכוון זה למשל שיש לי סרט ואז יש בו נגיד אנשים מדברים וברקע יש שיר אני רוצה לדעת אם אפשר להוריד את השיר ורק לשמוע את האנשים שמדברים, האם יש תוכנה שעושה את הדבר הזה ועם כן אז מישהו יכול להגיד לי מה השם שלה ? תודה מראש לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי MICROSOFT OUTLOOK 2003 והגדרתי אותו לאימייל של בזק(התקשרתי אליהם והם אמרו לי איך) עכשיו נגיד אני רוצה להתקין OFFICE 2007 אני יצטרך עוד פעם להגדיר אותו ?(כלומר להתקשר לבזק עוד פעם ) ומה לגבי כל ההודעות הם ימחקו ? ויש לי עוד שאלה בקטנה ... יש תוכנה לספר טלפונים בעברית ? שאפשר לגבות אותה על דיסק ? (בשביל אבא) ?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתקין איזה סקין של ויסטה או MAC אך הבעיה היא שהשפה במחשב שלי היא עברית ורוב הסקינים הם באנגלית. האם למישהו יש משהו להציע? נ.ב מזמן חיפשתי תוכנה שעושה את החלונות ב-3d כמו בויסטה וראיתי את התוכנה פעם בנענע הורדות אך אני לא מוצא אותה עכשיו,אוליי למישהו יש שם של התוכנה ו\או קישור הורדה? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
היי, השתמשתי בתוכנה TVersity ועכשיו הסרתי אותה, אני מנסה להשתמש שוב בשיתוף של WMP אבל הוא לא עובד ועל פהם שאני מפעיל מחדש את התוכנה הוא מציג לי את העובדה שהשיתוף לא עובד ומפנה אותי להגדרות השיתוף של WMP. מה עושים? איך גורמים לזה לעבוד?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
לפני מספר ימים עשיתי שיחזור למערכת ומאז כשאני רוצה לשלוח תמונות או הודעה הוא מפסיק את הפעולה באמצע ונסגר.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום רב אשמח אם מישהו יענה לי איך צורבים בSMART NERO דיסק של 870 MB (אני מתכון שמנצלים את הדיסק ...ולא שצורבים כמו בכמות של 700MB? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה קשה עם פופ אפים- הם לא מפסיקים להופיע! ניסית כמה תוכנות ביניהם- ICQ TOOLBAR, YAHOO TOOLBAR, POP UP STOPER, POP UP BLOCKER ויש עוד כמה... ניסיתי גם לסרוק את המחשב בעזרת Ad Aware, ועדיין, הם ממשיכים להופיע. יש דרך להפסיק אותם? אני ממש חייב עזרה, יש לציין שאין לי SP. ושאלה בקשר לנורטון פירוואל 2003. יש לי אותו אבל הבעייה היא שאני שם אותו על ENABLED הוא לא נותן לי גישה לאינטרנט ואין לי אפשרות לגלוש. איך אני נותן אפשרות לאינטרנט לפעול דרך הפירוואל? תודה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי את המייל ב- Microsoft Passport לחשבון ה- GMAIL שלי (היה לי מייל לא פעיל שהמסנג'ר עבד עליו ומכיוון שאני טס לחו"ל אני חייב לשנות למייל רלוונטי) מרבית 95% מהרשימה נהפכה להיות במצב OFFLINE. כאשר החזרתי למייל המקורי והישן הרשימה חזרה לקדמותה. אנא עזרה אני טס ביום שני. תודה לעוזרים ליאור
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שאני מפעיל תמחשב החלון הזה מופיע ונגיד אם אני עושה Cancel ואז מתחבר לאינטרנט זה עוד פעם קופץ ואי אפשר ללחוץ Cancel איך אני מעיף תחלון הזה?? ועוד משהו.. מישהו יכול להביא לי לינק לוירוס שאני יוריד? אני רוצה לראות אם מקאפי מזהה את הוירוס
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
הורדתי 95% אחוז מקובץ כלשהו, וההורדה תקועה לגמרי מכיוון שמשום מה תוכנת הביטורנט שלי לא מתחברת לאף SEED(יש 1063 כאלה..) אלא רק לPEERS. זה לא פעם ראשונה שאני פוגש את התופעה הזאת. האם מדובר בבעיה טכנית, או במדיניות מכוונת של חלק מהאתרים, כלפי אנשים שלא העלו הרבה?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה להדביק לאחד ...שני קבצי וידאו לקובץ אחד ...?! cd 1 cd 1 ...פשוט לקובץ 1 ... תודה לילה טוב
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
התיקיות מופיעות בHD > ניכנסתי לתקיית האיחסון של OE והכל שם אבל אני לא רואה את זה ברישום התיקיות והקבצים בתוכנה עצמה של OE אני זוכר שאפשר למחוק איזה שהוא קובץ ?> וOE משחזר אותו אוטומטית > ואז הכל מופיע כמו שצריך מחדש מישהו יודע איזה קובץ אחראי לרישום עץ התיקיות ? וביכלל איך פותרים את הבעיה ? THX!
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-