תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש כזאת תוכנה שמאפשרת לי לזייף את הארץ שאני נמצה בא ? כי יש אתרים שאי אפשר להכנס אלהם כל הזמן (הכוונה שכמות האנשים שיכולים להכנס הוא מוגבל). אז יש כזאת תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אחי ב"טעות" נכנס לאיזה אתר והתקין ממנו את כל השטויות שהם מציעים ... זה התקין לי עוד TOOLBAR ואני פשוט לא מצליח להוריד אותו.... מישהו מכיר איזה תוכנה שמעיפה את כל השטויות שאלה מהמחשב???? תודה לכל העונים/קוראים
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
-
האם ניתן לעשות סניכרון הפוך בן המועדפים שעל האייפון למחשב?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי מצגת תמונות עם סרטים וקול ל- 10 דקות. באתי לשמור אותו ושהוא מתחיל לשמור הוא מגיע ל- 4% ועוצר אבל עדיין הדקות של Remaining עדיין ממשיכות לעבוד. נתתי למחשב לעבוד כל הלילה ועדיין היה תקוע ב- 4%. מישהו יכול לעזור לי בבקשה ,למה זה לא שומר לי.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי את המייל ב- Microsoft Passport לחשבון ה- GMAIL שלי (היה לי מייל לא פעיל שהמסנג'ר עבד עליו ומכיוון שאני טס לחו"ל אני חייב לשנות למייל רלוונטי) מרבית 95% מהרשימה נהפכה להיות במצב OFFLINE. כאשר החזרתי למייל המקורי והישן הרשימה חזרה לקדמותה. אנא עזרה אני טס ביום שני. תודה לעוזרים ליאור
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לדרישות מינמליות לתוכנה סוליד וורקס ועוד תוכנה שנקראת פ'רי חאנד בקשר לתוכנה האחרונה יש כזואתי ?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
קנתי דיסק למוזיקה ואני מעוניין להעביר את השירים לנגן שלי MP3 הבעיה שהוא מעביר לי את זה ללא שמות השירים אלה track 1 track 2.........
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להגדלת ה FONT של הטאב הפעיל או גם להחליף את הצבע למשהו אחר מ שחור
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להחזיר במדיה פלייר את האופציה שכשאני ממזער את התוכנה ישאר לי חלון קטן של הסרט.. יש לי ויסטה במחשב ואחרי איזה חודש אחרי ההתקנה זה הפסיק לעשות את זה.. ואין לי מושג איך להחזיר את זה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאד תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
ערב טוב (או בוקר טוב עוד מעט)- אני רוצה להשאיר את המחשב דלוק בלילה אך המאוררים של המארז דיי רועשים. יש תוכנה שתראה לי את המהירות שלהם ותאפשר לי להפחית אותה קצת? תודה רבה מראש! ד"א ניסיתי עם ספידפאן וזה מראה לי Speed01 02 ו-03 וכולם על 100%. אני לא יודע אם זה קשור אז לא נגעתי .. תודה!
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה שלפני שאני צורב מידע כלשהו, כפתור הBURN אפור ולא ניתן ללחיצה. חייב לציין שהצורב הנימצא במחשב הוא נבחר בבחירת הצורבים הנימצאת מעל DISC TITLE.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מחפש converter שממיר קבצי adf ל- wav. תודה למי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
התקנתי WIN 7 גירסת ה RC וכשאני בא להתקין את DEAMON TOOLS גירסה 4.3 ה WIN מקפיץ לי הודעה ואין תאימות לתוכנה הזאת, והוא שואל אותי האם אני רוצה להמשיך להריץ את ההתקנה, ואז אני אומר לו כן, ההתקנה עולה עד למצב שהוא מבקש RESTART ואחרי שעולה ה WIN הוא חוזר על אותה פעולה.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
כשאני נכנס דרך הפיירפוקס לאתרים מסוימים בשביל לראות. סרטון מסויים ( לא, לא מדובר באתר פורונו) אלא למשל סרטון בואלה או בנענע , הוא פשוט לא מתחיל לנגן לי אותו לא משנה כמה זמן אני מחכה. לעומת הYOUTUBE שם אני כן יכול לראות הכל. ניסיתי לראות את הסרטונים האלה דרך M.EXPLORER וזה מראה ללא שום בעיה או זמן המתנה. בנוסף יש את אותה בעיה שאני נכנס לאתר של אורנג' לדוגמא כדי לראות איזה מכשירים יש להם.... זה פשוט לא מראה לי את התמונות. לעומת הEXPLORER כמובן. ממש לא מבין איפה הבעיה.... וממש לא בא לעבור לאקספלורר. תודה על העזרה מראש.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב WINDOWS XP וכשהוא נכנס לווינדוס הוא מעלה הודעה של "אין די משאבי מערכת להמשך API" ולא ממשיך משם - רק עושה לעצמו איתחול. האם יש מישהו שנתקל בזה ויודע איך לפתור? תודה רבה וחג שמח!!!
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי בעיה עם הפקד הנ"ל -(בעייה עם פקדי Activex) יוצא מכך שברגע שאני נכנס לאתר מסויים,לצורך העניין וואלה. אני לא יכול לראות תצוגות בפורמט פלש- וזה מפריע לי. והשאלה-- איך אני יכול לשתף את הפקדים האלה עם האתרים,כך שאני לא יחסם אוטומטית לתצוגות מעיין אילו... ומה הסיכונים??? אשמח לתגובה מהירה בתודה מראש אלי
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני אחרי התקנה נקיה של ויסטה, לא שזה קשור אבל בכל אופן... כשאני מנסה לפתוח חלון שיחה, המסנג'ר קופא, ואני חייב לסגור את התהליך שלו כדי לשחרר את המחשב. זה כל פעם עם משתמש אחר ברשימה, כאילו התוכנה בוחרת רנדומלית מתי להיתקע. מישהו יכול להציע פיתרון? :s05:
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט את הXP32 BIT ל-vista 64 bit,הורדתי את ההתקנה צרבתי והכל.. הפעלתי את המחשב מחדש ולחצתי על אינטר הרבה.. ואז זה מראה לי דברים על הויסטה אך רשום שהוא לא מצליח להעלות את הויסטה כי חסרים קבצים.. וניסיתי איזה 3 התקנות שונות.. אפשר הורדה נורמלית לויסטה 64 ומדריך?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
למישהו יש תוכנת recovery עם אפשרות לחיפוש בתוכה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
מי שמכיר אולי יוכל לעזור לי... בפעם הראשונה שנכנסתי כל התמונות וה"גרפיקה" בתוכנה עבדו מצויין ויפה... אבל בפעמים הבאות זה נעלם, וזה פוגע בסביבת העבודה של התוכנה.... מישהו מכיר או יודע למה זה קרה? או מה הפיתרון? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך Print Screen כדי להבהיר את הבעיה, אין בעיה רק תגידו.... אה ולפני ששכחתי-אני מצטער שפתחתי ת'רד נוסף בגלל שמשום הת'רד הקודם לא עלה/לא רואים את תוכן ההודעה משום מה...
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
בקיצור, במחשב שלי יש כונן ראשי © שמחובר באמצעות כבל SATA2, ועליו מותקן ויסטה הום פרימיום. עכשיו חיברתי כונן פיזי נוסף (E) שמחובר באמצעות כבל IDE, ועליו מותקן XP הום SP2 (יש לציין שפעם הכונן שימש ככונן ראשי במחשב אחר, וכך גם מערכת ההפעלה). אני מנסה ליצור dual boot של מערכות ההפעלה, אך ללא הצלחה. השתמשתי בתכנה EasyBCD כדי לקנפג את ה-boot loader של ויסטה כדי להכיר בהתקנה של XP. כל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני מנסה להריץ את XP, אני מקבל הודעה ש-NTLDR לא נמצא או הושחת. חיפשתי בגוגל, וניסיתי לשחק עם הקובץ boot.ini שבכונן E (זה שמותקן עליו XP) כדי שהעסק יעבוד. עכשיו כשאני בוחר XP בבוט לודר של ויסטה, המחשב פשוט מאתחל את עצמו. איך פותרים את הבעיה? מצורפת תמונה של ההגדרות ב-EasyB…
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
שבת שלום , שלשום פירמטתי את המחשב , ואתמול התקנתי מסנג'ר איכשהו לא הייתי מרוצה מההתקנה אז מחקתי אותה באמצע , ובאתי להתקין גירסא 2 גרסאות אבל בשתיהן הוא עושה לי בעיות , באחת מהן הוא כותב לי הודעה כזאת : http://img374.imageshack.us/my.php?...85722201tk6.jpg ובשניה הודעה כזאת : http://img84.imageshack.us/my.php?image=23975215sz3.jpg זה בחיים לא קרה לי ! מה ניתן לעשות ? ניסתי להסיר את התכונה דרך הוספה הסרה ( אפשר לראות את התכונה של המסנג'ר בהוספה הסרה) אבל פשוט לא ניתן להסיר אותה משם. הוא נותן לי עוד שגיאה http://img76.imageshack.us/my.php?image=44654460va8.jpg אשמח לקבל עזרה !
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מחשה תוכנה שמסתירה איפי בפניי אחרים באייס או בכל תוכנה אחרת..ועם אתם יודעים אוליי על איזה תוכנה שמחליפה אייפים כל כמה שניות אני גם אשמח תודה.. מיכאל..ובקר טוב
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-