תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי אינרנט אקספלורר 7 והסירטונים ב-YNET וספורט 5 לא עובדים לי.. ב-FLIX ו-YOUTUBE כן אבל באלה לא.. תעזרו בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני אחד מהאנשים שלא מסוגלים להתמודד עם ממשק עברי, בגלל שאני רגיל למושגים באנגלית. לכן עד עכשיו הייתי שמח ומאושר בגרסה האנגלית של Intel PROSet/Wireless (מנהל הרשת האלחוטית של אינטל) שהגיעה עם המחשב הנייד שלי, אבל עכשיו הגיע הזמן לשדרג אותה. הורדתי תיקיית התקנה מהאתר של אינטל, התקנתי ו... אבוי! זה בעברית! חיפשתי בכל התפריטים, ולא הצלחתי למצוא שום דרך לשנות את השפה. הפתרון היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא מחיקת העברית מהמחשב, התקנה מחדש של התוכנה ואז התקנה של העברית אבל זה סיפור מהפטרה :-\ מישהו יודע איך לשנות את שפת הממשק או לפחות מאיפה אפשר להוריד את הגרסה העדכנית של זה (10.5.2.0) באנגלית בלבד? ושאלה לא קשורה: משום מה Alt+Shift כמעט אף פעם לא עובד בIE7 - איך גורמים לזה לפעו…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
האם יש במדיה פלייר 11 את האופציה Find Album Info כמו שהיה בגרסאות הקודמות של התוכנה? אם כן, איך מגיעים אליה? חיפשת אותה ולא ממש מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה המקום הנכון לבקשה זו. יש לי מחשב נייד Gateway Solo 9550 הורדתי מאתר היצרן של המחשב את כל הדרייברים שייש לכ.מסך של מחשב זה ואף אחד מהם לא מתאים. דרך אגב ביצעתי חיפוש באתר היצרן גם עפ"י Part Number של המחשב. הורדתי תוכנה שתזהה לי את רכיבי המחשב והוא זיהה לי את הכרטיס מסך הבא: Nvidia Corp GeForce 2 GO/MX Ultra [NV11] Nvidia Corp (Gateway 2000) אשמח לעזרה במציאת דרייבר לכ.מסך זה, גם חיפשתי בגוגל ובאתר של NVIDIA ולא מצאתי כלום. תודה 8) בטעות שמתי את ההודעה בפורום מסכי מחשב ולא בפורום כרטיסי מסך, סורי אשמח אם תעבירו את זה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להסיר את 621.0.NOD 3.0 ובאמצע יש שגיאה שמפסיקה את ההסרה . גם כשאני מנסה להסיר דרך התוכנה וגם דרך ווינדוס. השגיאה היא: נסיתי להסיר במצב בטוח וכאשר המחשב מנותק מהאנטרנט וכלום לא עזר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
איך אני יכול להריץ בסרט כתוביות גם בעיברית וגם ברוסית? איך אני יכול להריץ כתוביות ברוסית בלי לשנות את התמיכה של המערכת מעיברית לרוסית?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כותרת, ועוד שאלה, האם ישנה אפשרות לשלוט על כל מאורר בנפרד? כי לפי המדריך באתר הוא מגדיר אצלי ש fan1 = מאוורר של המעבד fan 2= שאר המאווררים במארז
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי כ.מ ATI X1800XL וכרגע יש לי 2 תוכנות שמפקחות עליו 1. Catalyst Control Center 2. ATITool 0.25 אני לא ממש מתכנן OC מה שחשוב לי זה רק שליטה במאוורר מכיוון שהוא מקוון מאד נמוך והכרטיס מתחמם סתם. אז רציתי לשמוע מה עדיף ועל מה אתם ממליצים.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לא מוצא את התקייה של icq6 בregiestry מישהו יודע איפה זה נמצא?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מעוניין שהתוכנה לא תקיים האזנה תמידית ל-IE אלא רק כאשר אני ילחץ על לינק וכפתור מסוים היא תוריד את הקישור המסוים. לפי מיטב הבנתי זה אמור להיעשות ע"י כלים>אפשרויות>Monitor ושם אני בוחר "השתמש במקש ה-ALT" ומבטל את אפשרות ה"האזנה". למרות זאת לא קורה כלום כאשר אני לוחץ על Alt. האם מישהו יודע איך לעשות זאת? אני משתמש בגירסה 1.96 אבל נראה לי שזה זהה בכל יתר הגירסאות.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב MEMTEST86 במחשב! כוון שהתוכנה עולה במצב דוס כל בפתור שאני לוחץ מאתחל את המחשב אם כי הכוונה שלי להכנס לקונפיגורציה של התוכנה בלחיצה על C המקלדת והעכבר אלחוטיים יש איזשהו קשר?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
איך האנטי וירוס הזה : Symantec AntiVirus ? בנעוץ לא ראיתי התייחסות לאנטי וירוס זה, רציתי לדעת איך הוא ביחס לשאר האנטי-וירוסים האחרים תודה לעוזרים 8)
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל סרט שעל המחשב שלי, אך ברגע שאני נוגע בו עם הסמן של העכבר הוא פשוט מאתחל לי את כל האקספלורר.מישהו מכיר את הבעיה? :-\
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום האם אתם ממליצים להתקין את כול התוכנות שמגעיות אם הדיסק של הלוח והאם כדי להתקן את המעבד כי התקנתי את המשחק Company of Heroes ןהןא אמר לי שכדי לי להתקן את הדרייברים של המעבד זה תמיד אומר או שאני באמת צריך לעדכן? המעבד שלי הוא amd atlon 64x2 dual מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מתכוון שאם אני מוסיף לי איזשהו מקום ומוסיף איזה הסבר עם או בלי תמונה אז איך מישהו שמוריד את התוכנה יראה את מה שאני רשמתי ? כי אני רואה שאנשים הוסיפו כל מיני אתרים אז השאלה שלי היא האם זה מתעדכן אוטומטי דרך הסרבר של Google Earth ?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב mouse hz הביאו לי תוכנה ושיניתי את המהירות עכבר ל 500HZ עכשו אני רוצה להחזיר ל 125 (שזה רגיל) ואני יכול להעביר רק ל 250 500 1000 אין לי אפשרות לרגיל שזה 125 עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להחזיר במדיה פלייר את האופציה שכשאני ממזער את התוכנה ישאר לי חלון קטן של הסרט.. יש לי ויסטה במחשב ואחרי איזה חודש אחרי ההתקנה זה הפסיק לעשות את זה.. ואין לי מושג איך להחזיר את זה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאד תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מחפש converter שממיר קבצי adf ל- wav. תודה למי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
צריך עזרה ב startup של המחשב... יש לי את התוכנה של לוגיטק ה setpoint עכשיו הורדתי אותה מההפעלה של המחשב ב msconfig וזה ירד לי מהרשימה שםם איך אני יכול להוסיף חזרה שזה ירוץ לי ישר איך שמחשב נדלק
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי תוכנת icq שנקראת "מירנדה ויסטה" ... התקנתי אותה ושמילאתי את המספר אייסיקיו ואת הסיסמא ולחצתי "התחבר" זה נכנס לי לתוכנה ... יש לי את כל האנשי קשר אבל התוכנה לא מחוברת !! היא כל הזמן על מצב "מנותק" ושאני לוחץ נגיד על מצב "מחובר" זה לא עושה כלום ואני במצב "מנותק" !!!!!!!! מה אני צריך לעשות ?!!?!??! בבקשה תעזרו לי !! למרות שזה נשמע דע דפוק !! חח
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
הסרט נמצא בכתובת הזאת: http://www.pictureit.co.il/ramatgan/rg-eng.html ואני רוצה להוריד אותו שיהיה לי כקובץ וידאו רגיל על המחשב איך אפשר לעשות את זה?(אם אפשר כמובן) תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
משחקים ישנים לא עבדו לי אז המליצו לי להוריד את התוכנה dosbox שאמורה לעזור. אבל הורדתי והתקנתי אותה ווהיא לא עזרה לי.... מישהו יודע אולי איך משתמשים בה????????? תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום!! הורדתי קובץ של 7 גיגה עם פירפוקס עכשיו שהוא הגיע ל 6.1 הפסקתי אותו ושבאתי להמשיך הוא אמר שהוא לא מוצא ומחק אותו...רציתי לדעת אם יש דרך להמשיך את ה6.1 לא משנה איך או שנדפקתי.... נערך ע"י multicore. תלמד לכתוב כותרות בצורה מתורבתת.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
למישהו יש תוכנת recovery עם אפשרות לחיפוש בתוכה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-