תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חוץ מקובץ ה- BIN...? תודה The Doorman
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש ב Borland Pascal אחרי שאני עושה Compile והכול טוב, אני לוחץ על ה Run אבל מקבל הודעת Error : " Runtime erorr 105 at 0001.003f" אני יודע שצריך להוסיף איזה קוד או משהוא לתוכנית כשאני רושם אותה מיד אחרי ה Program נראה לי, אבל אני לא בטוח. מישהוא יודע מה אני יכול לעשות???? בבקשה זה דחוף מאוד! ובנוסף עם אתם יכולים להמליץ לי על אתר עם מבחני מתכונות ותשובות זה יהיה נהדר!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הקבצים במחשב שלי עם סיומת jpg ו mp3 הפכו ל VBScript מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט אבי אני מעוניין לצרוב אותו כ VCD אבל הוא ארוך מידי אז אני מענויין לפצל אותו לשני חלקים ולשים על שני דיסקים עם איזו תוכנה אני עושה את זה ? אני מתכוון להפוך אותו לשני סרטים נפרדים שאפשר להפעיל כל אחד בנפרד ולא צריך לחבר אותם שוב כמו נניח בתוכנה HJSPLIT
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
למי שלאחרונה האי סי קוי לא שלח הודעות לפלפון של מישהו כנראה המישהו הזה ב אורנג כי אי סי קוי יותר לא שולחת לאורנג אלה רק לסלקום שזה האכזבה הגדולה ביותר באי סי קוי במקום לשלוח לחבה פופולרית שכולם בה היא עוברת לחברה נטושה כמו סלקום!~!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת שתעשה לי קצת TWEAK ל2000PRO שיש לי על הנייד.. בזמנו כשהיה לי 98SE השתמשתי בWINBOOST שהיה ממש אחלה אבל הוא לא עובד כמובן על 2000 ובXP אני עובד עם TWEAKXP מישהו מכיר משהו ל2000??
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
-
אני צריך לגרום לקובץ של פאור פוינט לפעול כאשר מכניסים את הדיסק לתוך הסידי-רום, ניסיתי בעזרת ה- Powerpoint viewer אך הוא הופך לי את העברית, אני כבר לא יודע מה לנסות, אם משהו יעזור לי אני אודה לו מאוד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דיסקים חדשים לצריבה של יותר מה 700 MB {לא כל כך חדשים אבל עדיין } וכאן השאלה האם כדי לצרוב עליהם צריך תוכנה מיוחדת ואם כן אז אזו ? או האם כל תוכנת צריבה פשוטה יכולה לעשות זאת ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
טוב אז ככה... אני צריך תוכנה שאפשר לקחת איתה קטעים משירים ולהרכיב את זה לשיר אחד (מחרוזת שכזו) ושאפשר להכניס בה רווחים בין השירים וכל מיני שטויות... ועדיף שתתמוך בMP3... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ובכן, כפי שרובכם בטח יודעים, התוכנה הנפלאה AudioGalaxy נסגרה. :'( זמן להמשיך הלאה.. יש איזהשהיא אלטרניטיבה שווה בשטח?(קאזה ממש ממש לא זה בשביל מוזיקה להמונים.) אני חושב שכולם ישמחו לגלות איזה תוכנה טובה למטרה הזו.
-
-
חבר של אחי הביא יום אימונים מסוכן ב-DVD עם תרגום עברי וכשהם ניסו להריץ את הסרט ב-PowerDVD רק הסאונד מנוגן, אצלי במחשב הסרט עובד כמו גדול, יכול להיות שהכונן שלו ננעל ולכן יש רק סאונד? או שזו בעיה במחשב?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
ישנם עמודים שכשאני עושה להם ריפרש אני לא רואה את גרסאת הדף החדש, ורק לאחר טעינת הדף כולו מחדש על קונטרול ו-F5 הגרסא החדשבה עולה, מה יכול לגרום לזה ?
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
קודם כל אני רוצה לדעת אם שווה לנסות להתעסק עם כיווץ מסוג כזה אני יודע שיש הבדל בשמיעה לטובת בmp3 אבל שהwma תופס פחות מקום (דבר שחשוב בכיווץ סרטים) השאלה היא האם ההבדל באיכות הקול משמעותי דבר שני, ניסיתי לכווץ בwma עם virtualDub אבל משום מה הוא לא מוכן ההודעה שמתקבלת היא: error initializing audio stream compression the requested conversion is not possible ועוד שאלה קטנה :jump1: מה ההבדל בין wma1 ל wma 2? :scatter:
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה, חיצונית לא מה שיש במערכת ההפעלה, שמאפשרת להזיז את המצביע ללא עכבר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש דחוף תוכנה ליצירת קבצי PDF או לפחות איך היא נקראת :jump:
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=1431;start=0#lastPost לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג את התוכנה ולמי שיש אודה לו אם ישלח לי.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משהו קרה לאיציק ואמרו לי שזה קובץ dll פגום, אבל אני לא יודע איזה קובץ dll זה כדי להחליף...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-