תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת... כשמתקינים דרייבר של כרטיס מסך חדש יש להתקין את הדרייבר המקורי שבא איתו ורק אח"כ לעדכן אותו בדרייבר הכי חדש או שאפשר ישר להתקין את הדרייבר החדש ביותר? כי שמעתי פעם שיש להשתמש בהתקנה המקורית של הכרטיס ורק אחר כך לעדכן אותו! מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
היי לאחר ש"שדרגתי" את המדיה פלייר מגירסא 9 לגירסא 10 כל הסרטים שאני מנגן בו ובנגנים אחרים מופיעים כאילו תחת פילטר צהוב לבן מזעזע (כמו צילום ספייה למי שמכיר) ניסיתי לבצע חזרה לאחור עם הסיסטם ריסטור + חזרה לגירסא 9 - אך ללא הועיל. כמו כן, התקנתי שוב את כל הקודקים האפשריים וכן שוב את הנגנים האחרים אך ללא הועיל הבעייה לא נפתרת. פרט לבעייה זו השמע וכל אופציות המסך האחרות עובדות נפלא. עזרה בבקשה רותם
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שכל פעם שאני פותח את הדפדפן אז אוטומאטי זה יפתח לי בתוצרה של כפתור F11. תודה
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין גרסאות שונות של וינראר, שיחזור מערכת, העברה לכונן אחר, הורדה מחדש של הקבצים- שום דבר לא עוזר. סריקת סקטורים פגומים, איחוי הדיסק וכל התוכנה האלה לא עוזרות. חשוב לציין שהקבצים אלה היו טובים עד שלשום ומשום מה הם הדפקו. לא נעשה שום שינוי חשוב במחשב, למעט סידור תיקיות.. מה אני עושה ?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לניהול לקוחות עבור עסק (מכירה ושירות של מטהרי ומכשירי מים) עם עדיפות לממשק פשוט ושפה עברית (הדרישות מהתוכנה - שמירת פרטי לקוחות והתרעה כאשר הגיעה עת מתן שירות תקופתי), יחד עם זאת תגובה לכל תוכנה תתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ראיתי שמלא אנשים באינטרנט מחפשים ולא מצאו, יש לי Audigy2 והסרתי אותו והתקנתי אבל עכשיו אין לי את כל ה mixer והשטויות האלו שהגיעו איתו, שהם דווקא שימושיים
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
בקיצור, במחשב שלי יש כונן ראשי © שמחובר באמצעות כבל SATA2, ועליו מותקן ויסטה הום פרימיום. עכשיו חיברתי כונן פיזי נוסף (E) שמחובר באמצעות כבל IDE, ועליו מותקן XP הום SP2 (יש לציין שפעם הכונן שימש ככונן ראשי במחשב אחר, וכך גם מערכת ההפעלה). אני מנסה ליצור dual boot של מערכות ההפעלה, אך ללא הצלחה. השתמשתי בתכנה EasyBCD כדי לקנפג את ה-boot loader של ויסטה כדי להכיר בהתקנה של XP. כל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני מנסה להריץ את XP, אני מקבל הודעה ש-NTLDR לא נמצא או הושחת. חיפשתי בגוגל, וניסיתי לשחק עם הקובץ boot.ini שבכונן E (זה שמותקן עליו XP) כדי שהעסק יעבוד. עכשיו כשאני בוחר XP בבוט לודר של ויסטה, המחשב פשוט מאתחל את עצמו. איך פותרים את הבעיה? מצורפת תמונה של ההגדרות ב-EasyB…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
האם אחד ממומחי הפורם יכול להסביר בעברית פשוטה להדיוטות שבינינו מה אומרים המושגים/משפטים הבאים ואיך נעזרים בהם? טורנטים טרקר פרטי לעומת ציבורי לדעת לבחור לינקים נכונים... יחס סידרים לליצ'רים תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
באיזה קובץ או תיקיה נשמרת ההיסטוריה של ההודעות באייסקיו?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
הורדתי נורטון אנטיורוס 2008 ואני רוצה למחוק אותו הוא לא מופיע בהוספה הסרה ואי אפשר למחוק מהתיקיה שלו איך אפשר למחוק את זה ? תעזרו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום אני מנסה למצוא תוכנה אשר ממירה DVD של קבצים, לתוך קובץ ISO. אני עוקב כרגע אחרי מדריך ופשוט אמרו לחפש בגוגל איך להמיר - אבל החיפוש פשוט לא הניב שום תוצאות. אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא תוכנה ומדריך שימוש בה, אודה לו מאוד תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה, הורדתי סרט מאתר טורנט, DVDR-TGP (ככה כתוב) בתוך התקייה יש הרבה קבצי ראר שמכילים לדעתי את אותו הקובץ (הקובץ נראה כמו הסרט והוא בפורמט img) בנוסף בתקייה יש גם עוד הרבה קבצים שאני לא יכולה לפתוח. יש לי צורב DVD וניסיתי פשוט לצרוב את כל התקייה של הסרט אבל הצריבה נעצרה והראתה לי שגיאה שאני לא זוכרת מה היא. אני גם לא מצליחה לחלץ את אחד מקבצי הראר שם, גם אז אני מקבלת הודעת שגיאה בווינראר. אני לא יודעת אם כך, איך לפתוח את הקובץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי ימית
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה ב- ICQ. הורדתי את התוכנה מהאתר והכל טוב ויפה, אך כאשר אני מפעיל אותה הוא רושם לי: מתחבר... אחר כך הוא רושם מבצע אימות... ואז החלון של ההתחברות פשוט נסגר ומופיע לי פרח צהוב בסרגל הכלים. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים בפורום! הבעיה שלי היא כזו: צילמתי במצלמה רגילה (לא מצלמת וידאו) קטע וידאו בן 3 דקות. לתדהמתי הקובץ "שוקל" 290MB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הקובץ שהמצלמה יצרה הוא קובץ עם סיומת AVI. ההיגיון הפשוט שלי אומר שיש איזה קומבינה להקטין את הקובץ הזה (ואני לא מתכוון לתוכנת כיווץ) כי לא פעם ולא פעמיים הורדתי מהאינטרנט קטעי וידאו הרבה יותר ארוכים ששקלו הרבה פחות מ-290MB. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
הכל עובד לי מצויין, אבל הסאונד אפילו ב preview כבר, הוא צורם כזה וממש לא מובן משהו לא בסדר, אין לי מושג מה בדקתי כמה סרטים עדכנתי מקודדים
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת אלחוטי אבל אבד לי דיסק ההתקנה ואין לי שמץ של מושג איך קוראים לדגם של הכרטיס (חברה + דגם) ככה שאני לא יודע איזה דרייבר להוריד.... איך אני יכול לדעת את הדגם? תודה מראש..!
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי היום בפעם הראשונה את התוכנת norton ghost 12 כדי לגבות את כל המחשב שלי היום הפעלתי אותה בפעם הראשונה וישר עלה לי חלון של ה-norton ghost עם עיגול אדום וכתוב בו at risk אני מצרף תמונה כדי שתראו את החלון שניפתח לי אין לי מושג אייך אני מגבה איתה את המחשב ואייך מפעילים אותה אייך אני מסדר את החלון הזה שמופיע אשמח למדריך טוב עם תמונות כדי שאני ילמד לגבות איתה וגם לעבוד איתה אני לא מכיר אותה פעם ראשונה שאני משתמש בה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
who can assist me with the instructions how to remove the Norton anti virus 2004. It will not allow me to do un-install and re-install ask for un install first! thanks.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
תראו בתמונה מה הארור שהוא נותן לי(לא חסמתי אותו בפיירוואל או משהו) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
כחלק מהמהלך לשפר את ההורדות שלי אני רוצה ליעל את ההורדות האוטומטיות שלי דרך הRSS באמצעות יציאת פילטר טוב יותר להלן דוגמא ישנו קובץ ששמו [aaa]_bbb_1_[h264].mp4 ישנם 4 גורמים חשובים לי [aaa] - ההוצאה של הקובץ = לכל קובץ שאני מוריד יש מס' הוצאות שונות. אני לדוגמא רוצה רק את aaa ולא CCC BBB - שם הקובץ = לרוב התבנית זהה (כמו כל שם) אך לפעמים נוסף במקום רווח "." או "_". [H264] - הקידוד = לפעמים יש מס' קידודים גם לאותה הוצאה. אני רוצה קידוד מסויים אבל לא קידוד אחר .mp4 - סיומת = אותו רעיון כמו הקידוד איך לפי זה אני יכול ליצור פילטר ביוטורנט על מנת שיבחר בדיוק את הקבצים הנחוצים לי והנחוצים לי בלבד
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני מקווה שקשור לפה... הכוונה שברגע שאני יכניס אותו ויעשה שהבוט הוא מהסידי הוא יעלה לי את התפריט הזה עם ה3 אפשרויות...
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
למה כשאני עושה כיבוי למחשב או סתם עושה ניתוק מהמשתמש בוינדוס, אז האנטי וירוס קספרסקי לא נסגר לבד ותמיד אני נאלץ ללחוץ לבד על "סיים כעת"? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
בוואלה יש כל מיני סרטוני ווידאו מצחיקים ואני לא מצליח לראות אותם.. אני לוחץ על אחד הקטעים וזה מראה לי שיש בעיה באקספלורר למרות שהקטעים אמורים לפעול עם המדייה פלייר. מה אני עושה?????
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
לא ממש ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה...אז אם זה לא מתאים תעבירו. אקיצר לא מזמן קניתי תפאלפון N95 8GB ואיתו הגיעו כל מיני תוכנות, ביניהן Nokia Music שרק דרכה אני מסוגל להעביר מוזיקה לפאלפון (אם מישהו יודע על דרך אחרת הוא מוזמן לספר עליה). לפני כמה ימים פתחתי את התוכנה ויצא לי חלון שאומר שיצא עידכון חיוני לתוכנה או משהו ושבשביל להמשיך להשתמש בה אני חייב להתקין אותו |: ואז אני יכול לבחור אם להוריד ולהתקין אותו או להתעלם, ואם אני מתעלם זה פשוט יוצא לי מהתוכנה ולא נותן לי להשתמש בה... אז אני שם להוריד ולהתקין, לפתע לאחר מספר דקות של טעינה יוצא לי חלון שגיאה שבו כתוב: "לא היתה אפשרות גישה אל שירות Windows Installer. זה עלול להתרחש כאשר המחשב פועל במצב בטוח או Windows Install…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית, (אם קיימת) שמקליטה וידאו באתרים כמו youtube וכדומה. תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-