עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, אני רוצה להתקין את Norton Internet Security 2007 על מערכת ויסטה 32 ביט. ידוע לי שיש שתי גרסאות של התוכנה. אחת שכתוב עליה: Eligible for free Windows Vista compatibility update והשניה שכתוב עליה: Ready for Windows Vista על הראשונה כתוב באתר של Symantec שיש להוריד ולהתקין את העדכון לויסטה על ה- XP לפני השידרוג לויסטה. יופי! ומה אם אני רוצה להתקין ישירות על ויסטה? משהו יודע האם אפשרי להתקין את הגרסא הראשונה ישירות על ויסטה?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  2. כשאני עושה סריקה בNOD32 מופיעים לי הרבה שורות כחולות, כמו בתמונה.. http://img226.imageshack.us/img226/9272/10dt3.jpg רציתי לדעת מה הם אומרים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  3. התקנתי WIN 7 גירסת ה RC וכשאני בא להתקין את DEAMON TOOLS גירסה 4.3 ה WIN מקפיץ לי הודעה ואין תאימות לתוכנה הזאת, והוא שואל אותי האם אני רוצה להמשיך להריץ את ההתקנה, ואז אני אומר לו כן, ההתקנה עולה עד למצב שהוא מבקש RESTART ואחרי שעולה ה WIN הוא חוזר על אותה פעולה.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by vinipyx,

אני מחפש קוד או תוכנה בישביל לפתוח את המכשיר ,כרגע הוא של סלקום ואני רוצה לפתוח אותו לאורנג'

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  5. Started by roy1878,

הורדתי והתקנתי פיירפוקס ואני פשוט לא מצליח לפתוח אותו אני לוחץ עליו ושום דבר לא קורא אין שום חלון ואין שום הודעת שגיעה ניסיתי מצב בטוח ועדיין כלום ניסיתי למחוק ולהוריד ולהתקין עוד פעם ועדיין אותה בעיה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  6. Started by shon,

יש לי אופיס 2003 וכשאני בא להדפיס תמונות מסויימות שסרקתי למחשב, חלק מהן יוצאות רק עם מסגרת ולא עם התמונה עצמה! אין לי מושג איך זה קורה??? החלפתי מדפסות, ניסיתי במחשבים שונים ואין לי מושג מה לעשות??? חיבב עזרה !! תודה !! ( יצויין שיש לי 2 מדפסות של hp : 710 ו 5510 משולבת.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  7. Started by uriya,

מישהו יודע למה הסוניק סטייג' עושה convert לקבצים של איזה 60k אח"כ שאני מקליט אותם על המכשיר הוא מקליט אותם כ-קובץ מוזיקה של איזה שניה או שתיים.... ראו תמונות מצורפות אני סורק את המחשב לא נגעתי בהגדרות של התוכנה, למה זה קורה לי? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום.. רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל דיסק דיודי שיעלה ישר במחשב ברגע שאני מכניס את הדיסק לכונן (במיקום להיכנס לתקיות בשביל להפעיל אותו? ואם כן אז איך עושים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  9. Started by eli24,

שלום לכולם!!! יש לי בעיה עם הפקד הנ"ל -(בעייה עם פקדי Activex) יוצא מכך שברגע שאני נכנס לאתר מסויים,לצורך העניין וואלה. אני לא יכול לראות תצוגות בפורמט פלש- וזה מפריע לי. והשאלה-- איך אני יכול לשתף את הפקדים האלה עם האתרים,כך שאני לא יחסם אוטומטית לתצוגות מעיין אילו... ומה הסיכונים??? אשמח לתגובה מהירה בתודה מראש אלי

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  10. למשל את כל מה שסימנתי אני רוצה שלא יופיע [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  11. ניסיתי להתקין גרסאות שונות של וינראר, שיחזור מערכת, העברה לכונן אחר, הורדה מחדש של הקבצים- שום דבר לא עוזר. סריקת סקטורים פגומים, איחוי הדיסק וכל התוכנה האלה לא עוזרות. חשוב לציין שהקבצים אלה היו טובים עד שלשום ומשום מה הם הדפקו. לא נעשה שום שינוי חשוב במחשב, למעט סידור תיקיות.. מה אני עושה ?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  12. עכשיו אני משתמש בquickpar כדי לתקן אותם...השאלה היא אם התוכנה באמת עושה את העבודה? או שיש סיכוי שדבים שאני יוריד לא יפעלו כמו שצריך?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  13. הורדתי נורטון אנטיורוס 2008 ואני רוצה למחוק אותו הוא לא מופיע בהוספה הסרה ואי אפשר למחוק מהתיקיה שלו איך אפשר למחוק את זה ? תעזרו לי תודה!

14. Started by za-david,

עברתי למערכת הפעלה ויסטה וה- DAEMON Tools שהשתמשתי בו ב XP לא עובד בויסטה. מישהו יכול להמליץ על תוכנה חינמית שכן תעבוד בויסטה אפילו אותה תוכנה בגירסא אחרת , יעזור מאוד אם תצרפו לינק תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  15. חסר לי דריבר של usb במנהל התקנים.איזה דריבר אני צריך להתקין כדי שהUSB יותקן? של הצ'יפסט או של GSATA?

16. קראתי פעם באיזה אתר על תוכנה שמותקנת על הווינדוס ומאפשרת להתקין עליה תוכנות אפילו ווינדוס אחר ובמידה והתוכנה טובה אתה יכול להתקין אותה במערכת ההפעלה שלך, כלומר היא מקצה לעצמה זיכרון וכל התקנה שמתקינים דרכה לא נוגעת במערכת הפעלה הקיימת מין סביבת ניסויים כזאת. ניסיתי לחפש אין לי מושג איפה קראתי את זה. אשמח אם מישהו מכיר וידע איך קוראים לתוכנה שירשום. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  17. כותרת, ועוד שאלה, האם ישנה אפשרות לשלוט על כל מאורר בנפרד? כי לפי המדריך באתר הוא מגדיר אצלי ש fan1 = מאוורר של המעבד fan 2= שאר המאווררים במארז

18. קניתי כרטיס רשת אלחוטי אבל אבד לי דיסק ההתקנה ואין לי שמץ של מושג איך קוראים לדגם של הכרטיס (חברה + דגם) ככה שאני לא יודע איזה דרייבר להוריד.... איך אני יכול לדעת את הדגם? תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by free fraek,

יש לי סורק של HP דגם 4400Cואני מחפש לו דרייבר ותוכנת סריקה כי הדיסק נהרס אז אם אפשר... (אם תביאו לי גם אחת שיודעת לזהות טקסט זה יהיה מעולה) תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by teamate,

בכל פעם שאני נכנס למחשב מופיעה לי הודעה שאומרת שה-windows שלי אניו מקורי! וזה גורם לכך שאני לא יכול להשתמש בתוכנות עדכניות !! מישהו יודע אולי אם איך לסדר את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  21. Started by shlomo_artzi,

לפני כמה שבועות עברתי ל1.5 מגה , לפני זה היה לי 750 k עם 750 k הביטורנט שלי הוריד בממוצע על 40~ לקבצים פופולאריים בזמן האחרון הביטורנט שלי פשוט איטי בלי שום סיבה , הוא בקושי עובר את ה10k וזה ממש לא הגיוני אני מוריד קובץ מאוד פופולארי וניסיתי כמה טורנטים בדקתי אם הפורטים פתוחים והכל עובד כשורה , אני לא מאחורי רשת או ראוטר הקליינט שלי הוא Azureus וניסיתי קליינטים אחרים גם (כולל ליצ'רים ) ואותו דבר. ??? help? :-\

22. לאחרונה כמעט כל אתר שאליו אני נכנס מציג לי 404. אני צריך לרענן כדי שהאתר יוצג. בעיה זו קורה לפעמים גם כשאני מנסה להתחבר למסנג'ר ומיד נאמר לי שאיני יכול להתחבר כעת, וכשאני מנסה שוב המסנג'ר פועל רגיל. אותו דבר קורה גם עם הwindows update שטוען שאין חיבור אינטרנט פעיל ומתחבר רק אחרי מספר נסיונות. בעיה זו מציקה מאוד וגורמת לשימוש באנטרנט למטרד. עדכנתי את מערכת ההפעלה, ניסיתי לעשות רסטרט למודם והתקנתי מחדש את הדרייברים של כרטיס הרשת שלי, אך כולם לא עזרו. מה אוכל לעשות?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  23. שלום, התקנתי לפני חצי שעה בערך את ה - FlyakiteOSX v3.0, חשבתי שזה רק משנה את העיצוב של הווינדוס לעיצוב כמו של מאק, אבל זה פשוט שינה הכל ! את הלוגון, את ההפעלה עצמה .. צלילים וכל זה .. ואני פשוט לא רוצה תזה |: אני מנסה למחוק דרך ההסרה של התוכנה .. ופשוט לא נמחק .. כשהמחשב עולה הלוגון של מאק נשאר במקום שזה יחזור ללוגון המקורי של ווינדוס אקס פי .. מה אני יכול לעשות ?! זה ממש מעצבן .. אין לי כוח לפרמט בגלל זה \: תודה רבה מראש לעוזרים ..

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  24. תוכנה יהיה אפשר להקליט איתה יותר טוב , יותר מדקה.. ושיהיה אפשר להוריד את הקול של הזמר בשיר , שיישמעו רק את הרקע.. תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים