עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by davidz85,

אני אחרי התקנה נקיה של ויסטה, לא שזה קשור אבל בכל אופן... כשאני מנסה לפתוח חלון שיחה, המסנג'ר קופא, ואני חייב לסגור את התהליך שלו כדי לשחרר את המחשב. זה כל פעם עם משתמש אחר ברשימה, כאילו התוכנה בוחרת רנדומלית מתי להיתקע. מישהו יכול להציע פיתרון? :s05:

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  2. קיבלתי אתה זה אתמול בבוקר... מאז הרצתי AVG וSPYBOT 1.4 גם על הוינדוס רגיל וגם במצב בטוח הם מצאו ומחקו מספר דברים אבל ההודעה הנ"ל מסרבת להעלם ...

3. Started by nathan14,

שלום, אני מנסה להתקין תוכנה בשם PC SUITE כדי שאני אוכל להעביר דברים לפלאפון. ואני לא מצליח בגלל השגיאה הבאה: מישהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  4. Started by liorn,

שלום! אני מוריד דרך אזורוס וכעבור כמה דקות היא מתנקת לי לבד ישמח לשמוע עצות בנוגע הבעיה הזאת(במידה ויש תוכנה מהירה שאפשר להוריד בה משחקים חוץ מאימיול ישמח לשמוע עצות) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by wta,

אני טוענת שם סרט והיא כותבת: יש לציין שזה קורה רק בסרט הזה...אבל הוא עובד פיקס בBS. ויש עוד בעיה, אני מתקינה את VOBSUB אבל זה לא מופיע לי בויטואל דוב כפילטר! אולי משהו בהתקנה שלי לא בסדר? קיצר זה נהיה ממש סיוט, אני מתה להמיר סרט אבל זה עושה את כל הצרות האפשריות. בבקשה תעזרו לי כי אני כבר 4 שעות מנסה לפתור את הבעיה... אם זה משנה, אני מתשתמשת בחבילת המקודדים של קאזה.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by AMD-GUY,

אין לי כבר כמה ימים צלילים במסן >< בכלים- אפשרויות- כללי כל האיזור של הצלילים מסומן כמו שצריך אבל אין צלילים!! מישהו יודע איך לעזור לי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by Atlon-Xp,

שמתי תמונה, היא מתוך המחשב של חבר שלי פשוט הוא ביקש ממני לשאול כאן מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה הוא התקין את הדרייברים של הלוח אם,כולל התקנה של הדייברים מהדיסק שקיבל בשביל הכרטיס מסך ואז ניסה את החדשים שהוריד אך לא עוזר... עדיין הוא מקבל את הודעת השגיאה הזאת... יש דרך לעזור? אולי ע"י התקנת דיירקס 9? בבקשה ותודה מראש. [attachment deleted by admin]

8. Started by yafit224,

איך בגליונות אפשר לדפדף אבל שהשורה הראשונה (הכותרת) תתגלגל למטה יחד עם הדפדוף?? מקווה שהבהרתי את עצמי.... תודה.

• 6 תגובות
    • 495 צפיות
  9. Started by ophir555,

האם אחד ממומחי הפורם יכול להסביר בעברית פשוטה להדיוטות שבינינו מה אומרים המושגים/משפטים הבאים ואיך נעזרים בהם? טורנטים טרקר פרטי לעומת ציבורי לדעת לבחור לינקים נכונים... יחס סידרים לליצ'רים תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  10. אני מחפש תוכנת המרה לקבצים האלה.... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  11. באיזה קובץ או תיקיה נשמרת ההיסטוריה של ההודעות באייסקיו?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  12. Started by idani1983,

היה מותקן לי במחשב אלכוהל 120% גירסא 9.5.2 והחלפתי אותה לגירסא 9.5.3 אך לצערי שכחתי לעשות UNINSTALL לפני. התוצאה היא שהכוננים הווירטואלים שהיו לי נשארו עכשיו והם לא מופעים לי בגירסא החדשה וכרגע הם בעצם כמו כל כונן במחשב רק שאני לא יכול להסיר אותם . הבעיה לא מפריעה כרגע לתפעול המחשב אבל זה מעצבן - הבעיה היא שגם לא ניתן לעשות UNINSTALL לאותה גירסה כיוון שהיא לא מופיעה "בהוסף \הסר תוכוניות" מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  13. Started by creek,

ניסיתי לשנות theme, התקנתי ieview, tabsrmm ואז שיניתי ב-templates אל ה-theme החדש, אבל חוץ משינויים קלים בחלון ההודעה לא ראיתי הרבה. ב-screenshot של ה-theme זה היה נראה הרבה יותר יפה זה בטוח מה עושים? ועוד משהו, הרגל של שנים, איך אני עושה שב-ctrl+enter תשלח ההודעה?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  14. Started by SHAY951,

שלום לכולם, ניסיתי להתקין אצל חבר VB - מדיסק מקורי (יש לציין שנוסו מספר גרסאות נוספות מדיסקים אחרים). בתחילת ההתקנה (בכל המקרים) המחשב מציג הודעה שחסר הקובץ shell.dll ומפסיק את ההתקנה. מה לעשות? לאן להתקין קובץ חדש של DLL ? ואיך בדיוק? (זה אמור להיות בדיסק או משהו?) העניין דיי דחוף, אז אשמח לתשובה מהירה. תודה מראש 8)

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  15. Started by gator_play12,

http://img213.imageshack.us/img213/7910/icqms3.jpg

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  16. Started by liorgadidi,

שלום.! אני עובד במחשב שלי עם התוכנות אימיול וקאזה. עכשיו אחרי פירמוט אני מתקין את התוכנות וככה: באימיול-זה כותב לי על low id ובקאזה-לא מתחבר בכלל. מה אני יכול לעשות במקרים האלה?? אני צריך לפתור את הבעיה מהר. תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  17. Started by yehob,

יש לי מצלמת אינטרנט ללא חברה קיבלתי אותה מתנה.(מנייטויזן) הבעיה שהמחשב לא מזהה אותה, ואין לי את הדריבר, ואני לא יודע מה לעשות. יש לי פה win98. זה ממש ממש חשוב לי מפני שאני נימצא בחו"ל. במנהל התקנים הוא רושם שיש חומרה לא מזוהה אבל אין שום דבר מתאים. גם באוורסט הוא לא מזווהה... האם יש איזה דריבר שמתאים לרוב המצלמות או להרבה? או איזה אשף שהמחשב יזהה... או פיתרון אחר..עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש תשובה בעניין... אני ממש יודה לכל מי שיקרא וינסה לעזור..תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by Spybot,

כשאני מפעיל סרטים באינטרנט לא משנה באיזה אתר,בהתחלה הוא נפתח למלא ואז נסגר בחצי. יש לי K LITE CODEC PACK כשהיה לי WMP 10 לא הייתה לי בעיה כזו. מישהו מכיר את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  19. משום מה האופציות שיש בצד ימין לא פועלות לי למעט האופציה של האוברקלוקינג מישהו יודע איך להפעיל אותן? מה אני צריך לעשות? תודה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200507200114312301/untitled.JPG

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  20. למה זה קרה ?......הוא ניגן לי הכל MOV RM WMV AVI MPG ........ובמיוחד ניגן RM מה שהחליף לי את הצורך בתוכנת REALMEDIA PLAYER פתאום הוא הפסיק לנגן קבצי סרט RM שומעים רק קול אבל מסך שחור ... למה זה קרה ? הורדתי גרסאות שונות של MEDIA PLAYER XP CLASSIC עדיין זה קורה ...(אין התקנה לזה זה קובץ אחד) ?

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  21. Started by יובלבקר,

לפני מספר ימים עשיתי שיחזור למערכת ומאז כשאני רוצה לשלוח תמונות או הודעה הוא מפסיק את הפעולה באמצע ונסגר.

22. Started by credo,

היי,בזמן האחרון לחבר שלי יש 100 אחוז CPU USAGE כשהוא משחק.. וכשדולקת אפילו תוכנה אחת כבדה יש איזה 60-70.. ניסינו לבדוק וירוסים,ספייוורים,לסגור תוכנות פועלות ולמעשה הכל.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?המחשב דיי סוס אז זאת גם לא הבעיה. תודה.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  23. ראו נושא

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  24. Started by devek,

רציתי לדעת אם בכמה חודשים האחרונים חלו שיפורים בויסטה מבחינת התמיכה במשחקים כי התקנתי אותה לפני 4 חודשים בערך והמשחקים עבדו זוועה לעומת האקס פי שהם עבדו עליו מצוין אז יש טעם לנסות שוב את המערכת או שבינתים אין שיפור במישור הזה?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  25. Started by IM-380,

שלום רב אשמח אם מישהו יענה לי איך צורבים בSMART NERO דיסק של 870 MB (אני מתכון שמנצלים את הדיסק ...ולא שצורבים כמו בכמות של 700MB? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים