תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם א.רציתי המלצה לפיירול שלא יגזול לי הרבה זיכרון שיהיה קל לשימוש ושהיה משהו רצחני היה לי את הפיירול של מקאפי והוא גזל המון זיכרון עוד אחד סיגפט משהו כזה וקריו שהוא היה נחמד אז תודה רבה לכם ב.במחשב שלי יש שני משתמשים (הכוונה כשאני מפעיל את המחשב אז יש לי שני בחירות של משתמשים) אז רציתי לדעת אם זה מאיט לי את המחשב... ג. תודה על העזרה ד.עשיתי עכשיו חיפוש אז מכיוון שאני לא יכול למחוק הודעה אז סליחה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הבעיה הבאה ואיני מצליח לפתור אותה כאשר אני בא לראות וידאו באחד האתרים למשל כמו nana או קשת איני יכול לבגדיל את גודל החלון של הוידיאו למשל אם אני מנסה להגדיל אותו או שהוא קטן אוטומטי או שהוא מציג לי מסך שחור ואני שומע רק קול יש לציין שבמסך קטן אני גם שומע וגם רואה למישהו יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
למה זה קרה ?......הוא ניגן לי הכל MOV RM WMV AVI MPG ........ובמיוחד ניגן RM מה שהחליף לי את הצורך בתוכנת REALMEDIA PLAYER פתאום הוא הפסיק לנגן קבצי סרט RM שומעים רק קול אבל מסך שחור ... למה זה קרה ? הורדתי גרסאות שונות של MEDIA PLAYER XP CLASSIC עדיין זה קורה ...(אין התקנה לזה זה קובץ אחד) ?
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני צריך ליצור דיאגרמה של רשת [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעיה שאני לא מצליח להשמיע סאונד באתרים כמו YOUTUBE ו PANDORA ועוד אתרים מבוססי פלאש... לא באקספלורר ולא בפייר פוקס התקנתי את הגרסא האחרונה של פלאש פלייר, ועדיין... כמו כן בדקתי שבמדיה פלייר ובQUICK TIME הווליום על מקסימום... אשמח לעזרה בנושא. בתודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני צריך להוריד חבילת התקנה מלאה לXP64 ביט אני תקוע עם זה לא מצאתי בשום מקום
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שדרתי מIE6 ל7 . אולי מישהו יודע אולי איך אני משנה את ההגדרות מהשלמה אוטומטית לCOM לCO.il ? אני יודע שבגרסא עברית זה אמור להיות לבד ככה , אבל מה עושים עם הגרסא באנגלית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אפשר לעשות הורדות ממויינות לפי סוג קובץ? כלומר, שאם אני מוריד סרט הקובץ יגיע לתיקייה אחת, ואם אני מוריד סרט לדוגמה, לתיקייה אחרת.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב, נכנסתי לפייפוקס, ואני רואה שרוב האתרים שאני מציג בו, פשוט קופצים. זה לא שהם קופצים מתחילת הדף אל סופו, הם קופצים בערב בהפרש של כמה שורות, הלוך וחזור. מזערתי את הפיירפוקס וראיתי שאין לי את הבעיה בתוכנות אחרות, רק בו. מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
איזה גרסה הכי עדיפה? לפי מה שהבנתי לא בכל הגרסאות אפשר ליצור דיסק boot של התוכנה. אשמח לקבל המלצה(:
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול להדריך אותי איך מגיעים למסך הכנסת הסיסמא להפעלת התוכנה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום רב בכל אתר שאני נתקל בו שיש בו וידאו ב Stream זה אף פעם לא עובד טוב תמיד לוקח לו הרבה מאוד זמן להטען או שהוא עובד 10 שניות ואז עושה Buffer איך אני מסדר את זה אחת ולתמיד ? יש לי אינטרנט 2.5 והעלאה של 250K תודה מראש לעזורים,עידן.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כאשר מופעל סרטון מכל הסוגים באתר וואלה אין אפשרות לעשות את כל הפעולות הקשורות בסרטון- הרצה קדימה, הרצה אחורה, שעון הזמן לא מופיע בכלל, אי אפשר ללחוץ על מסך מלא ולא ניתן לעשות puase/play בקיצור כל הפקדים הקשורים בסרטון אינם מגיבים האם צריך דפדפן חדש ? או שצריכים רכיבים שחיוניים להפעלת הסרטון ואין לי אותם (פקדים) בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב WINDOWS XP וכשהוא נכנס לווינדוס הוא מעלה הודעה של "אין די משאבי מערכת להמשך API" ולא ממשיך משם - רק עושה לעצמו איתחול. האם יש מישהו שנתקל בזה ויודע איך לפתור? תודה רבה וחג שמח!!!
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הורדתי סרט שתופס 800 מגה. כשאני פותח אותו במדייה פלייר, אני רואה שהאורך של הסרט הוא רק 2 דקות... שזה לא הגיוני.... שתי הדקות האלו הם בעצם הטריילר לאותו סרט..... מה אפשר לעשות כדי לראות את ההמשך? יש אולי איזה תוכנה שמציעה אפשרויות שהמדייה פלייר לא נותנת?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
הרבה מהתוכנות שיש לי על המחשב שאני פותח נסגרים מייד אחרי שאני פותח אותם ואני לא יכול להשתמש בהם
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מישהו יודע למה הסוניק סטייג' עושה convert לקבצים של איזה 60k אח"כ שאני מקליט אותם על המכשיר הוא מקליט אותם כ-קובץ מוזיקה של איזה שניה או שתיים.... ראו תמונות מצורפות אני סורק את המחשב לא נגעתי בהגדרות של התוכנה, למה זה קורה לי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
ניסיתי להתקין גרסאות שונות של וינראר, שיחזור מערכת, העברה לכונן אחר, הורדה מחדש של הקבצים- שום דבר לא עוזר. סריקת סקטורים פגומים, איחוי הדיסק וכל התוכנה האלה לא עוזרות. חשוב לציין שהקבצים אלה היו טובים עד שלשום ומשום מה הם הדפקו. לא נעשה שום שינוי חשוב במחשב, למעט סידור תיקיות.. מה אני עושה ?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שמתי תמונה, היא מתוך המחשב של חבר שלי פשוט הוא ביקש ממני לשאול כאן מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה הוא התקין את הדרייברים של הלוח אם,כולל התקנה של הדייברים מהדיסק שקיבל בשביל הכרטיס מסך ואז ניסה את החדשים שהוריד אך לא עוזר... עדיין הוא מקבל את הודעת השגיאה הזאת... יש דרך לעזור? אולי ע"י התקנת דיירקס 9? בבקשה ותודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
כותרת. אני כמעת בטוח שזו בעיית תוכנה כי גם במחשב הקודם היה לי את זה. וזה לא בעיה בדיסקים.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
האם אחד ממומחי הפורם יכול להסביר בעברית פשוטה להדיוטות שבינינו מה אומרים המושגים/משפטים הבאים ואיך נעזרים בהם? טורנטים טרקר פרטי לעומת ציבורי לדעת לבחור לינקים נכונים... יחס סידרים לליצ'רים תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת המרה לקבצים האלה.... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שבת שלום , שלשום פירמטתי את המחשב , ואתמול התקנתי מסנג'ר איכשהו לא הייתי מרוצה מההתקנה אז מחקתי אותה באמצע , ובאתי להתקין גירסא 2 גרסאות אבל בשתיהן הוא עושה לי בעיות , באחת מהן הוא כותב לי הודעה כזאת : http://img374.imageshack.us/my.php?...85722201tk6.jpg ובשניה הודעה כזאת : http://img84.imageshack.us/my.php?image=23975215sz3.jpg זה בחיים לא קרה לי ! מה ניתן לעשות ? ניסתי להסיר את התכונה דרך הוספה הסרה ( אפשר לראות את התכונה של המסנג'ר בהוספה הסרה) אבל פשוט לא ניתן להסיר אותה משם. הוא נותן לי עוד שגיאה http://img76.imageshack.us/my.php?image=44654460va8.jpg אשמח לקבל עזרה !
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום. יש לי איזה אתר שניתפס לי בIE מישהו יודע איך אני מוריד אותו זה ניסית להכנס לאתר והוא גם לא מראה לי כלום העלתי תמונה זה הTEENKELLY הזה מישהו יודע איך אני מעיף את זה? ניסיתי DEL קוקיז&קבצים זמנים&היסטוריה יש עוד פתרונות הרצתי גם סריקה של אנטי וירוס&רוגולת כל מה שרק יכולתי לחשוב עליו למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-