תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה קלה עם Gmail, בכל פעם שאני נכנס לאתר, אני מקבל דף לבן ובו הודעת שגיאה : The page can't be displayed, לאחר מכן שאני הולך לסרגל הכתובת בדפדפן, בוחר שוב ב - Gmail, ואז האתר עולה, רק בניסיון השני. זה קורה בכל פעם, מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי אז ככה , הורדתי תוכנה לעריכת טקסט קטנה ומאגניב שקוראים לה bbnote (גוגל תוך שניה) . הפעלתי אותה בעבודה ונדהמתי לגלות שהטקסט שם עובר antialiasing ונראה חלק לגמרי , הפונטים היו עם מרקם חלק ונעים לעין. התקנתי את התוכנה אצלי בבית ואצלי עם אותם פונטים זה נראה ממש שונה. כאילו אצלי הטקסט גס יותר. אני ניסיתי לשנות ב windows את ההגדרה של text ל cleartype וזה לא עזר. יש למשהו מושג איך מסדרים את זה ? האם אפשר לעשות את זה בכל תוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי תמיד פינגים גבוהים באימיול והפורטים פתוחים וגם בלי הראוטר זה ככה מה עושים ?עדכנתי SERVERMET http://rotter.name/User_files/nor/47b5f4d71a9f82b9.jpg
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
הרבה מהתוכנות שיש לי על המחשב שאני פותח נסגרים מייד אחרי שאני פותח אותם ואני לא יכול להשתמש בהם
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
נגיד שמצאתי אתר עם מדריך מצויין, שכולל תמונות. המדריך בן 20 עמודים בערך, כולם מוצגים לאורך. אני רוצה לשמור את המדריך למחשב, אבל זה לא ריאלי לצלם אתה הכל (רבע עמוד רק יוצא, כך שיוצא כמעט 80 צילומים!). אז אני מחפש תוכנה, שפשוט תיקח את כל המדריך שבאתר על כל העמודים שלו, ופשוט באופן אוטומטי תשמור את כל העמודים לקבצים או קובץ אחד. יש תוכנה כזאת? להעתיק ולהדביק גם לא יעיל, כי יש תמונות. בסופו של דבר אם אין תוכנה כזאת, אז אני אצטרך לעשות את זה ולסדר את התמונות בין הטקסטים אצלי ב-WORD, אבל חבל על הטרחה אם ניתן לבצע אוטומטית.
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב סרטים וזה טוען לי מלא זמן וזה לא מצליח ליי..!! לא יודע למה!!! איך צורבים סרט די וי די כדי שהוא יעבוד בDVD שבסלון יענו? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין תוכנה בשם PC SUITE כדי שאני אוכל להעביר דברים לפלאפון. ואני לא מצליח בגלל השגיאה הבאה: מישהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
למשל את כל מה שסימנתי אני רוצה שלא יופיע [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
זה נתקע באמצע.... זה מאוד מתסכל.... זה לא נותן הודעת שגיאה ספציפית אלא רק את האופציה לשלוח error report.... מה עושים?!?! (אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער)
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אין לי כבר כמה ימים צלילים במסן >< בכלים- אפשרויות- כללי כל האיזור של הצלילים מסומן כמו שצריך אבל אין צלילים!! מישהו יודע איך לעזור לי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם האקספלורר 7 לפעמים כשאני נכנס לאתרים אני מקבל הודעה הבאה בתחתית הצד השמאלי של החלון: Done, but with errors on the page מה זה אומר? ואיך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Avg Anti-Virus v7.1.375 ואחרי שהתקנתי ראיתי למשל שהmail scanner לא מותקן 1) איך אני יכול להתקין את ה mail scanner 2) האם מישהו מוכן לתת לי הגדרות מומלצות ואיך משנים אותם (כי מבחינת ממשק משתמש התוכנה לא בדיוק טובה)
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
האם יש במדיה פלייר 11 את האופציה Find Album Info כמו שהיה בגרסאות הקודמות של התוכנה? אם כן, איך מגיעים אליה? חיפשת אותה ולא ממש מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות את האפשרות פתיחה שלי של השירים לreal player (תמונה בפנים) http://img164.imageshack.us/img164/3489/58548189jc9.jpg
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
כשהוא בסוף הסריקה של ה REGISTRY הוא פשוט נתקע. גם בסריקת ה SMART וגם ב FULL. הורדתי גרסא אחרונה ועשיתי UPDATE ועדיין זה נתקע. למשהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח כבר חודש אני נתקל בבעייה בויסטה בזמן גלישה. אני גולש דרך תוכנת EXPLORER גירסא 7 , ובכל פעם שאני מנסה לראות קטעי וידאו באתרים , ה EXPLORER נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית תוכנה אך התקנתי MOZILA וגם שם הבעיה הופיעה. בנוסף ניסיתי להתקין מקודדים חדשים וגם ביצעתי עידכון ל VISTA ולכל שאר התוכנות שעשויות להיות קשורות ( EXPLORER, MEDIA PLAYER, FLESH...) אך כלום לא עזר.. חשוב לציין שהדבר לא קורה בכל האתרים אך ברובם - מדובר באתרים גדולים כמו YNET, ZAP, ONE וכו'... מבקש את עזרתכם , אני כבר נואש... שחר
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
עזרה זה עושה לי לפני שאני מתקין ! (תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
-
המדייה פלייר התחיל לעשות לי בעיות-לפעמים הוא "נתקע", שמתי בגרשיים כי הוא לא בדיוק נתקע הוא מנגן אבל כאילו אני לא יכול לעשות כלום על המחשב...קופא זאת המילה היותר נכונה אולי... ואז פתאום המסך שלי נכבה ונדלק שוב אחרי שתי שניות אבל הכל ממשיך לנגן ובלה בלה...אבל אתמול הוא תקע לי את המחשב כבר פעם אחת איך אני מתקין אותו מחדש? או שאני צריך להוריד אותו מחדש...? אם כן אז מאיפה? האתר של מייקרוסופט? בקשר להמלצות על נגנים אחרים...אפשרי אבל אני דיי אוהב את המדייה פלייר תודה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
התוכנה צורכת המון אני חושב, כי המעבד שלי (AMD x2 4600+) לא מצליח לסחוב אותה ממש, גם אם אין עוד הרבה תוכניות פועלות באותו זמן. הגיע הזמן לשדרג מעבד? או שהבעיה בתוכנה?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
ראיתי דרישות מינימום לתוכנה וכתוב שם שהיא תומכת בXP HOME SP2 ובמיקרה של ויסטה היא דורשת החל מפרימיום. האים המצב יתכן או שזאת קונספירציה? האים ניתן להיסתכן ולהפעילה בגירסת ויסטה בייסיק?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
תראו בתמונה מה הארור שהוא נותן לי(לא חסמתי אותו בפיירוואל או משהו) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
KAZAA לא ממש עובדת.. ואני לא מוצא תוכנה אחרתת. (אני מקווה שזה לא נגד חוקי הפורום לבקש תוכנות כאלו)
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אחרי שהתיאשתי מהתוכנה המובנת בVISTA אני מחפש משהו אחר, יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-