תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, ה-IE עושה לי בעיות ולא מעלה אתרים כמו שצריך, החזרתי הכל לברירת מחדל וניסיתי הרבה דברים ללא הועיל. רציתי לדעת איך אני יכול להסיר את IE לחלוטין ולאחר מכן להתקין אותו מחדש. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה ב- ICQ. הורדתי את התוכנה מהאתר והכל טוב ויפה, אך כאשר אני מפעיל אותה הוא רושם לי: מתחבר... אחר כך הוא רושם מבצע אימות... ואז החלון של ההתחברות פשוט נסגר ומופיע לי פרח צהוב בסרגל הכלים. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אם זה לא קשור לפה בבקשה אל תנעלו כי לא מצאתי מקום יותר מתאים מפה. אז בקיצור זה הבעיה שלי.. מישהו יודע למה זה?
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
התחילת השבוע שעבר האי מיול שלי שהעביר קבצים במהירות סבירה עובד לאט לאט למה? מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני אחרי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה וכו', ועכשיו יש לי בעיה במספר תוכנות שעל סרגל הכלים שלהן, יש מסגרת לבנה מסביב למילים, הנה דוגמא: זה מהמסנג'ר והתופעה קיימת בעוד כמה תוכנות אם כי לא בכולן... אשמח לדעת איך לסדר את זה...
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
-
who can assist me with the instructions how to remove the Norton anti virus 2004. It will not allow me to do un-install and re-install ask for un install first! thanks.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
התוכנה צורכת המון אני חושב, כי המעבד שלי (AMD x2 4600+) לא מצליח לסחוב אותה ממש, גם אם אין עוד הרבה תוכניות פועלות באותו זמן. הגיע הזמן לשדרג מעבד? או שהבעיה בתוכנה?
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרטים באינטרנט לא משנה באיזה אתר,בהתחלה הוא נפתח למלא ואז נסגר בחצי. יש לי K LITE CODEC PACK כשהיה לי WMP 10 לא הייתה לי בעיה כזו. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
יש כזאת תוכנה שמאפשרת לי לזייף את הארץ שאני נמצה בא ? כי יש אתרים שאי אפשר להכנס אלהם כל הזמן (הכוונה שכמות האנשים שיכולים להכנס הוא מוגבל). אז יש כזאת תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני מריץ משהו ואני רוצה לראות בבוקר מה התוכנה עשתה בלילה. יש איזה תוכמה חינמית ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני צריך 2 תוכנות בבקשה: 1.חיבור סרטונים לקובץ אחד 2.הוצאה של סאונד מוידאו
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי מצגת תמונות עם סרטים וקול ל- 10 דקות. באתי לשמור אותו ושהוא מתחיל לשמור הוא מגיע ל- 4% ועוצר אבל עדיין הדקות של Remaining עדיין ממשיכות לעבוד. נתתי למחשב לעבוד כל הלילה ועדיין היה תקוע ב- 4%. מישהו יכול לעזור לי בבקשה ,למה זה לא שומר לי.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
באיזה אתר אני יוצר מסנג'יר? אני לא מתכון להתקנה אני מתכוון ליצור שם משתמש
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להגדלת ה FONT של הטאב הפעיל או גם להחליף את הצבע למשהו אחר מ שחור
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להחזיר במדיה פלייר את האופציה שכשאני ממזער את התוכנה ישאר לי חלון קטן של הסרט.. יש לי ויסטה במחשב ואחרי איזה חודש אחרי ההתקנה זה הפסיק לעשות את זה.. ואין לי מושג איך להחזיר את זה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאד תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
כשאני נכנס דרך הפיירפוקס לאתרים מסוימים בשביל לראות. סרטון מסויים ( לא, לא מדובר באתר פורונו) אלא למשל סרטון בואלה או בנענע , הוא פשוט לא מתחיל לנגן לי אותו לא משנה כמה זמן אני מחכה. לעומת הYOUTUBE שם אני כן יכול לראות הכל. ניסיתי לראות את הסרטונים האלה דרך M.EXPLORER וזה מראה ללא שום בעיה או זמן המתנה. בנוסף יש את אותה בעיה שאני נכנס לאתר של אורנג' לדוגמא כדי לראות איזה מכשירים יש להם.... זה פשוט לא מראה לי את התמונות. לעומת הEXPLORER כמובן. ממש לא מבין איפה הבעיה.... וממש לא בא לעבור לאקספלורר. תודה על העזרה מראש.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
-
הרבה מהתוכנות שיש לי על המחשב שאני פותח נסגרים מייד אחרי שאני פותח אותם ואני לא יכול להשתמש בהם
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אפשר לעשות דבר כזה? אם כן על איזה אני וירוס אתם ממליצים לי??[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 23:14:58 סליחה פתחתי 2 בטעות!
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי בעיה עם הפקד הנ"ל -(בעייה עם פקדי Activex) יוצא מכך שברגע שאני נכנס לאתר מסויים,לצורך העניין וואלה. אני לא יכול לראות תצוגות בפורמט פלש- וזה מפריע לי. והשאלה-- איך אני יכול לשתף את הפקדים האלה עם האתרים,כך שאני לא יחסם אוטומטית לתצוגות מעיין אילו... ומה הסיכונים??? אשמח לתגובה מהירה בתודה מראש אלי
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
זה נתקע באמצע.... זה מאוד מתסכל.... זה לא נותן הודעת שגיאה ספציפית אלא רק את האופציה לשלוח error report.... מה עושים?!?! (אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער)
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס PCI עם יציאות FIREWIRE שעבד מצוין על מחשב ישן עם XP התקנתי את הכרטיס במחשב חדש עם VISTA והוא לא עובד "אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)" מה יכולה להיות הבעיה ? צבי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מחשה תוכנה שמסתירה איפי בפניי אחרים באייס או בכל תוכנה אחרת..ועם אתם יודעים אוליי על איזה תוכנה שמחליפה אייפים כל כמה שניות אני גם אשמח תודה.. מיכאל..ובקר טוב
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שמעתי וראיתי שיש Patch לכפולי ליבה שמתקנים ביצועים במשחקים ובכלליות רציתי לדעת האם הם באמת עוזרים ואם אפשר לינקים תודה...
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-