עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kfir_dnd,

שלום, לפני כמה ימים החלטתי שהגיע הזמן לשפר את ההגנות של המחשב שלי. התחלתי להסתובב באינטרנט ולחפש תוכנות שיכולות להועיל לי. עד עכשיו זאת הרשימה של תוכנות "הגנה" שיש לי על המחשב: -BitDefender -antivir -spybot -ccleaner -spyware terminator -super antispyware -adaware se וכל דבר שאני מוריד לפני הרצה אני בודק בhttp://viruschief.com/ איזה עוד תוכנות אתם מכירים שיכולות לעזור? (BitDefender יותר נוח לי מאנטי וירוסים אחרים ולפי כמה ביקורות באינטרנט הוא לא נופל מהאחרים ככה שאני לא מחפש אנטי וירוס אחר אלא אם יש אנטי וירוס נוסף שיעבוד איתו במקביל בלי בעיות) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by udi,

האם יש תוכנה להורדת קבצים מהאינטרנט חוץ מה- mirc, kaza, morfous ואם לא מה הכי טובה ? אני אישית משתמש ב KAZA אבל לא תמיד מוצא את הקבצים שאני רוצה או שהם האיכות לא ממש גבוה במיוחד הסרטים!!.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by benor,

מאיזו תוכנה אתם מורידים שירים? אני Kazaa, Soulseek

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  4. שלום, האם תוכלו להמליץ לי על התוכנה הטובה ביותר, לפי דעתכם האישית כמובן , אשר תהפוך לי מוסיקה מדיסק רגיל אשר נרכש בחנות לתצורת MP3 ובאיכות הגבוהה ביותר, כמו כן, תוכנה אשר יהיה באפשרותי לרכוש דרך הינטרנט. אין למחיר פונקציה של משחק, חשובה לי האיכות הגבוהה שתפיק התוכנה. מאוד אודה!

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by chase106,

היי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבצע שיחות דרך המחשב לכל מקום דרך קו הטלפון בבית, זאת אומרת שהמחשב יחובר לקו טלפון של בזק ובעצם המחשב עצמו ישמש בתור המכשיר טלפון (רמקולים ומיקרופון). האם יש כזאת תוכנה? והאם יש תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לדיבורית BT? זאת אומרת שאם אני בבית במקום לשים אוזניה, פשוט לחבר דונגל BT למחשב, והמחשב יהיה על תקן אוזניה.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by ofirterev,

יש לי שאלה אני מחפש תוכנה טובה שבודקת האם כל התוכנות והדרייברים והחומרה מותאמים לוינדוס 7

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by JHONLEV,

אהה אני מתלבט אם להתקין ויסטה בגלל שיש הרבה תוכנות שאני מפחד שלא יעבדו ... כמו תוכנות צריבה , MSN , איך אני יודע אם הן יתאימו?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by naoriko,

שלום אני צריך שמות של תוכנות שמחברות סרטים עם תרגומים תודה...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Or94,

אפשר בבקשה תוכנות שיעזור לי לכייל את המסך בצורה טובה? המסך שלי הוא ViewSonic VX2240W. תודה, אור.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  10. אהלן חברה, כמו שחלקכם כבר יודעים קניתי מחשב חדש,הוא מגיע מחר, עכשיו כשאני חושב על זה מזה אין לי כח לפירמוטים כל חודש וכו'... אז רציתי לשאול אותכם,איזה תוכנות אני יצטרך להתקין כדי לשמור על המחשב כמו שצריך באמת אבל? יש לי בינתיים Norton Internet Security 2005 Proffesional למרות שאמרו לי שהוא חרא... אבל אני צריך שתגידו לי על תוכנות,של אנטיווירוס ופיירוול ביחד,וגם תוכנות כמוGHOST וכו',בקיצר לשמור על המחשב בכושר. עוד דבר,יש את האתר www.lionetwork.net (בטוח מכירים) עכשיו,הם עשו IMAGE עם GHOST עם כל התוכנות הנחוצות, והגדרות משופרות,כדי שהמחשב יפעל הכי מהר,קיצר הגדרות לOVERCLOCK,אבל הם רשמו שזה בינתיים רק ללוחות אם עם צ'יפסטים של INTEL SIS ועוד איזה אחד,אבל מה,NVIDIA אין לצערי,רצ…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by Black Knight,

שלום הגיע אליי המחשב החדש עכשיו אני שואל, איזה תוכנות מומלץ להתקין כדי לשמור על בטיחות המחשב? מהשנייה שהתחברתי פה לאינטרנט הופיע הבלסטר הזה של ה60 שניות, ועוד הודעה שאני צריך לנקות רג'יסטרי עם איזה תוכנה. איזה תוכנות כדאי לי להוריד? אני כרגע מוריד את SP1 ואת SP2 (חייבים להתקין קודם את 1 בשביל להתקין את 2 כמו שצריך ושיפעל? איזה תוכנות כדאי שיהיה לי? תודה

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Frozen-Ice,

שלום קניתי מחשב חדש (עדיין לא הגיע) ואני צריך המלצה לתוכנות חיוניות למחשב וגם בכלל תמליצו על כל תוכנה שעוזרת לכם: אנטיוירוס.פיירוול.אנטיספייוור.עריכת וידאו/תמונות.תחזוקה.דפדפן.נגנים ובכלל כל תוכנה רק בבקשה לכתוב את הגירסה המלאה של התוכנה תודה נ.ב מפרט המחשב : Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box Abit AB9 PRO G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION CREATIVE X-Fi Platinum ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE SATA GIGABYTE 3D Aurora 570 BLACK/SILVER ENERMAX LIBERTY 400W Dell 20'' LCD Dell 2007WFP 16MS Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by niv0us,

אני מחפש תוכנות אשר יעזרו לי לעבוד עם מערכת רמקולים 5.1 5400 של קריאטיב אם זה משנה איכשהו. התוכנות שאני מחפש הן תוכנה אשר תאפשר לי לשמוע בכל הרמקולים בכל זמן שארצה ולא רק כאשר אני אצפה בדי וי די אשר תומך ב5.1. שנית אני מחפש תוכנה אשר תגדיר את מיקום הרמקולים ביחס אלי ולפי זה תשנה את רמת הווליום. תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. תוכנה למשל כמו BOOTICE.EXE אם אני משנה דרכה את הMBR של הארדיסק עם שתי מחיצות, אין סכנה שהחלוקה תעלם?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by The Ball,

שלום לכולם אני לא כל כך בטוח אם זה הפורום המתאים אבל לבסוף החלטתי לכתוב את זה אני רציתי לדעת איזה תוכנות טובות יש לניקוי ה- reg? כי בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעבוד לאט ואני סתם חשבתי שאולי זה בגלל זה... תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by חן מ,

שלום אני מבצע ניקיון במחשב,השתמשתי כבר בCC,וגם בADVANCED SYSTEM CARE. זה אומנם פינה לי מקום מהמחשב השימוש בשתי תוכנות אלו,אך אני עדיין מרגיש שהמחשב עולה לאט ולפעמים פועל קצת לאט איזו תוכנות ניקוי יגמרו למחשב לעלות מהר ובאופן כללי לפעול יותר מהר? תודה

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by nbav,

אני מתלבט אם זה שייך לפורום הזה או לפורום ציוד היקפי נראה לי שזה יותר לכיוון של הפורום הזה אני מחפש שתי תוכנות: 1. תוכנה קריאת תווים (או איך שקוראים לזה). אני מתכוון לתוכנה שאני סורק בה דף בכתב יד וזה הופך את זה לגופן כלשהו. דרך אגב, אם כבר סרקתי דפים ויש לי קבצי תמונה שלהם (jpeg) אני יכול עדיין להפוך אותם לכתב יד? 2. תוכנה שסורקת את הדפים בפורמט pdf אני יכול להעביר את הקבצי תמונה שרשמתי עליהם מקודם ולהפוך אותם לקובץ pdf אחד? תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by owen10,

שלום לכולם, אני מנסה לראות סרטים עם כתוביות בכמה תוכנות, ודבר מוזר קרה לי התרגום מתחיל מצויין ואז פתאום באמצע הסרט הוא מאחר או מקדים, אין לי מושג למה?! וניסיתי כמה תוכנות יש לכם מושג מה הבעיה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by maCr0T,

שלום. אני מחפש בשביל אדם העובד בעריכה דיגיטלית, שתי תוכנות, שתיהן לPC, ושתיהם צריכות להיות זולות משהו (לא 10000 דולר). התכנה הראשונה זה תכנה לעריכת וידאו אונליין, עם אפשרויות עריכה OFFLINE טובות, יש כזה דבר? והשני זה תכנה לכתיבת DVD, כמו הIDVD של אפל. (זה מסביר הכל.) שוב, לא כדאי שזה יהיה יותר מדי יקר... תודה רבה מראש, בשמי ובשם שלומי.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by warbird,

1.צריך המלצה לתוכנות לעריכת וידאו 2.למישהו יש ניסיון בהקלטה ממצלמה דיגיטלית למחשב וההפך?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  21. Started by arik_bulldog,

שלום, אני צריך תוכנה פשוטה לעריכת וידאו, קבצים קטנים של AVI או MPG, אני מעוניין לשנות סאונד, ולחתוך/להדביק חלקים. מישהו יכול להמליץ על תוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yuvalkob,

היי בזמן האחרון נכנסתי דיי חזק לעניין של עריכת סרטים. רציתי לשאול על התוכנות אדובי פרמייר ואדובי אפטר אפקט: מה כל אחת מהן עושה ומה ההבדל בינהן (עד עכשיו אני עושה הכל עם WIN MOVIE MAKER2). אם יש מישהו שממש מבין ולא איכפת לו להקדיש כמה דקות לעזור לי אז שבבקשה ייצור איתי קשר באיי סי קיו תודה!!

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by crovei,

אני עורך סרט שצילמתי במצלמת ווידאו mini-dv, ועכשיו אני קצת בבעיות בסוף.. אחרי שערכתי וסידרתי הכל קיבלתי קובץ avi ששוקל 5.5 ג'יגה. מה שאני רוצה לעשות זה לצרוב אותו על DVD ולראות אותו במכשיר DVD רגיל.. אז קודם כל אני צריך להקטין אותו ל-4.7 ג'יגה כדי שייכנס לדיסק DVD רגיל, ואחרי זה אני צריך לצרוב אותו בצורה מסויימת כדי שהוא ייפעל על מכשירי DVD רגילים ללא בעיות.. (חיפשתי ב-nero אבל לא מצאתי משהו..) זה ממש דחוף לי להיום בערב.. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by wow,

אני נתקל כל הזמן בתרגומים לסרטים שרשום בהם שהם מותאמים לתבנית של MICRODVD. והרבה פעמים קורה לי שהם לא מסונכרנים(אצלי) אבל לפי הביקורות הם מושלמים. אז רגע אולי אני אמור לפתוח את הסרט בתוכנה מסויימת? לי יש BSPLAYER,מה עדיף?(ז"א האם התרגומים מסונכרנים לתוכנה מסויימת?)

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by matoki10,

מחפש תוכנות לצפייה דרך כרטיס הטלוויזיה שברשותי סוג הכרטיס: pctv studio אני כרגע משתמש בתוכנת dscaler שהיא חופשית ... ומסוגלת לעבוד עם כרטיס הטלוויזיה שלי השאלה היא האם יש עוד תוכנות בשוק המאפשרות צפייה דרך כרטיס הטלווזיה ומאפשרות צפייה טובה יותר או איכות קליטה טובה יותר...? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים