תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי תגרסא הזו ושאני חילצתי תקבצים והשתמשתי ב-DT הוא רושם לי בתחילת ההתקנה: http://img124.imageshack.us/img124/4769/33dm0.png
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אם אפשר, רק דברים שניסיתם בעצמכם לא סתם ניחושים או שמועות, מה שבוודאות בדקתם וכל הפונקציות עובדות פרפקט כמו ב XP. תודה! (:
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איפה בסנדרה אני רואה את הטמפ של הלוח אם ? אני לא מוצא ... הורדתי את הגירסא הרגילה .. החינמית
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי ASUS P5B Deluxe ואני משתמש בכרטיס הקול שלו (On Board). מהרגע שהתקנתי חבילת קודקים שהורדתי יש לי בעיות עם הסאונד -> יש קבצי MP3 שלא נשמעים טוב למרות שפעם הם נשמעו מצויין. החבילה שהתקנתי היא : Coadec Pac All In 1 - 6.0.3.0 כמובן שהיא הותקנה לאחר שכל הדרייברים הותקנו. אני לא מצליח לחזור למצב הקודם. יש לכם רעיון? יש לכם חבילת קודקים יותר מוצלחת?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם! היה לי IE והתקנתי עליו FF...לאחר שהתעצבנתי שמלא אתרים עדיין לא תומכים בו מחקתי אותו וחזרתי לIE.. אולם מרגע זה קרו שתי תקלות: 1. לא ניתן לעבור מאנגלית לעברית..ולהיפך...אלא ע"י לחיצה על EN או HE בתחתית המסך...למרות שישנם אתרים ממש בודדים שכן מאפשרים מעבר....איך מסדרים את זה? 2. כאשר אני מעלה אתר בIE הוא עולה והכל...אבל נכון בשורת הכתובת יש כתובת ומצד שמאל אייקון של אקספלורר? אז זה שם איקון של קובץ שלא ידוע איך לפתוח אותו...כאילו הסרתי את האקספלורר או משהו.. עוד בעיות נוספות שקשורות באותו דבר..אם שולחים לי קישור כלשהו ואני בא ללחוץ עליו אז שום דבר לא קורה..אני חייב לפתוח את הדפדפן, להדביק את הקישור ואז רק אפשר להיכנס.. כנ"ל לגבי קיצורי מקשים במקלדת שפותחים לי את …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני משתמש די חדש בתוכנה וכאשר אני מנסה להוריד קבצים קטנים בסדר גודל של עד 20MB שמתי לב שלאימיול לוקח הרבה זמן להוריד את הקבצים ....... מישהו יכול לעזור לי איך לגרום לאימיול לעבוד יותר מהר???? תודה...
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לאינטרנט 1.5 מגה של בזק, ונמצא עם רשת אלחוטית. ורק בזמן האחרון אני לא מצליח להיכנס לחשבון (דרך ה- FireFox הוא לא נכנס לי) (דרך Internet Explorer הוא מצליח להיכנס לי) מה עושים? ??? בתודה! תמונה בכתובת: http://img149.imageshack.us/my.php?image=gmailhr5.png
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה פרוקסי אני יסביר לכם את מה שאני צריך ואתם תוכלו לעזר לי אז ככה אני צריך תוכנה שתסתיר את האי פי האמיתי שלי אני חושב שקורים לזה פרוקסי אנונומי אני צריך תוכנה האם דריך תעזרו לי בבקשה! ((וחיפשתי כבר בפורום ולא מצאתי))
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי אולי אתם מכירים תוכנה שעוזרת לשפר את האיכות של הסרט ... ?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מישהו הצליח? אם תוכנה חליפית שאפשר להשתמש בה כדי לקדד למפי3 .?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני משדר רדיו דרך הוינאפ והשאלה שלי היא איך אני עושה לינק דרך האינטרנט שאנשים ילחצו וזה ישר יפתח להם את הוינאפ ויפעיל את השידור ?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את העבודה ? לחלופין איך אני מצליח לייצא את המועדפים של פיירפוקס לאספלורר,ניסיתי כמה פעמים ולא יצא טוב,כל אחד מהם בפורמט שונה ( אחד ב - HTM והשני ב - HTML , אם אני לא טועה ).
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום השתמשתי בגרסת בטא ואז הסרתי והתקנתי את הגרסה הקודמת. זהוא אני לא יכול להתחבר לא משנה איזו גירסה אני מתקין התוכנה מקפיצה הודעה על זה שאין חיבור אינטרנט ו/או המחשב נמצא מאחורי פייר וול בדקתי בנורטון וסקייפ מאושר. מישהוא שנתקל בבעיה ו/או יודע מה יכולה להיות הבעיה אשמח לתגובתכם תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת. אתמול התקנתי את ה-AV של AVAST (הגירסא המקצועית) ומארז כל האתרים עובדים לי בסדר ורק כשאני נכנס ל-IQPC ולוחץ "בנה מחשב" שום דבר לא קורה.אני לא יכול להיכנס לזה ולא לאף "אגף" בתפריט מצד ימין. מה קורה פה? זה קשור למשהו ב-AVAST? עריכה: שכחתי לציין שהעניין קורה רק ב-IE וגם כשאני נכנס עם ה-FF ומשתמש ב-IETAB
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי עם אזו תוכנת ריפ טובה כדאי לעבוד? ואחרי זה = עם איזו תוכנה אפשר ליצרוב את זה בהתאמה לDVD קונבנציונאלי (4.7G ) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי babylon והוא מתרגם לי מילים במחשב והכל אבל רק בדפי אינטרנט הוא לא מתרגם... איך אני יכול לסדר את זה? מה הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
זה הבעיה בהתקנה: זה עושה לי את זה בכול גרסאות התוכנה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
hi i got new hebrew keyboard and i did what told me in the instructons to make the hebrew working and it didnt work it was working min ago in document but not in the internet now its didnt work at all after i did someting trying to help myself what do you think i need to do? i have XP media center 2005 thank you for your help
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
האם אפשר להגדיר במקום מסיום אם איזה קידוד יעלה ה IE7 ? כמו שיש אפשרות כזו ב firefox.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
יש לי את כל הקודקים [חבילת קודקים של K-LITE המלאה] ועדיין יש סרטונים שאני רואה ככה ויש כאלה שאני רואה רגיל איך אני מסדר את זה? [לצורך העניין אני על פיירפוקס אבל זה קורה גם בוווינאמפ לפעמים]
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קיבלתי עם הלוח אם דיסק של התוכנה הזאת רשום שם THINK FAST ובכוכבית קטנה רשום , powered by mcafee. משהו מכיר את התוכנה שווה להתקין?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין איזה משחק חדש אבל הוא טוען שאין לי את ה-DirectX המתאים, אז על הדיסק של המשחק יש DirectX אחד שכנראה הוא המתאים (DirectX 0 או משהו כזה), אבל כשאני מנסה להתקין אותו יוצאת לי הודעת שגיאה ובא רשום: An internal system error occurred Please refer to DXError.lon and DirectX.log in your windows folder to determine problem. ואז זה רושם לי שההתקנה נכשלה. רציתי לדעת מה הבעיה ומה לעשות, כי לי ההודעה הזאת לא אומרת הרבה. תודה מראש! עריכה:------------------------ חשבתי על זה שאולי ה-DirectX לא טוב, אז הורדתי אחד חדש מהאתר של מיקרוסופט, וכשאני מנסה להתקין אותו אז עוד לפני שמתחילה ההתקנה יוצאת לי הודעת שגיאה שבה רשום שהקובץ אינו חוקי.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לחבר מחשב לראוטר וככה לחלוק אינטרנט וLAN בין שלושה מחשבים. אני מחפש פיירוול לאחד המחשבים שלא יעשה בעיות עם הרשת LAN/WAN ויהיה קל לשימוש. מה מומלץ? (לא חובה שיהיה חינמי)
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-