תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האנימציה תהיה מורכבת מקווים ומלבנים שצריכים לזוז - שום דבר מעבר לכך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
טוב אני רואה שהפורום פה יבש מאוד... מה שעדכם על אתגר ציור דיגיטלי ? לבחור קונספט, או לתאר דמות או משהו... ושכל אחד יצייר את זה איך שהוא רואה ויעלה את זה לכאן מה דעתכם ? בוקר טוב להתעורר ! :yelclap: :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן שאלו אותי היום איך משנים את זמן TIME OUT של האקספלורר....... אני אסביר: אם טוענים אתר כבד אז אחרי כמה זמן האקספלורר מתייאש ומציג TIME OUT 505........... איך משנים שהTIME OUT יהיה אחרי שעתיים שלוש? פשוט בן דוד שלי משדרג אתר והוא צריך להאריך את הTIME OUT של האקספלורר שלו.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הבעיייה היא כזאת, יש לי מסנג'ר ומספר מחשבים בבית שלפעמים אני מתחבר דרכם למסנג'ר, בגרסא האחרונה הוא לוקח את התמונה לפי ה-LIVEID ומשנה אוטומאט לא משנה איזה מחשב אני מתחבר לאותה תמונה ולאותו כיתוב תחתון. איך אני יכול לבטל את השינוי האוטומאטי ככה שבכל מחשב יהיה התמונה משלו ? נשמע קטנוני אבל זה מאד מעצבן...
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
איזה תוכנת אופיס הכי טובה? אופיס XP 2004 ? אופיס XP 2003? Microsoft אופיס 2003? Microsoft אופיס 2004? הוא שייש תוכנה אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עושה MOUNT לסרט והוא מזוהה בMY COMPUTER ואפשר לפתוח אותו ולצפות והכול אבל אם אני רוצה להשתמש בתוכנה DVD Decrypter כדי לערוך את הסרט היא לא מזהה את הכונן , גם התוכנה ANYDVD לא מזהה שיש את הכונן הזה.. נורא מוזר .. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד תוכנה שצורבת כל דיסק מוגן? ואני לא מתכוון לקולון סי די!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי צורב DVD ומה שאני רוצה לשאול זה איך אני ממיר סרט ומצמיד לו כמה כתוביות לדוגמה: נכון תמיד בספריות וידאו יש סרטים שבתפריט שלהם יש אפשרות לשנות את שפת הכתוביות... אז לזה אני מתכוון.... תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך צורבים או משתמשים בקובץ tar?
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום רציתי לישאול אם יש אפשרות לחבר שלושה כוננים קשיחים למחשב אחד! ואם כן איך אני מגמפר אותם?!
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת IP אבטחה שתחובר למחשב או דרך RJ45 או דרך WIFI בכדי לחסוך את העיניין של הכרטיס היעודי. האם יש תוכנה בה אוכל להקליט את השידור ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקחת סרט דיוידי מהספרייה ולהפוך אותו לויסידי רגיל שיעבוד על מכשירי דיוידי וויסידי רגילים ושיתפוס מקסימום 3 דיסקים רגילים ושתהיה האופציה לחפצל אותו.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכל הגראפיקאים כבר הרבה זמן אני לא מצליח להשתלט על ה Pen Tool בפוטושופ. אני רוצה ללמוד לצייר איתו -מהם הכללים בשימוש וכו'. תודה
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בזמן גלישה קופץ לי חלון שמוביל לקישור: http://www.zoomabet.com/bets/group674.html הרצתי AD AWARE ואנטי וירוס והם לא מוצאים אותו מה אני יכולה לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך IE 6 standalone שירוץ בוסף לIE8 שיש לי על ויסטה. כל הגרסאות שמצאתי בגוגל מביאות שגיאה בהפעלה... תודה
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום! יש לי אינטרנט מוגבל לנפח של 20GB באורנג' למחשב הנייד (חיבור באמצעות טלפון שמשמש כמודם), ואני מחפש תוכנה קטנה שתשב בtraybar ותנטר את תעבורת האינטרנט שלי. התפקיד של התוכנה הוא להציג כמה MB שלחתי, כמה MB קיבלתי ובכמה MB השתמשתי סה"כ, וזאת כדי לא לעבור את המגבלה של ה20GB בחודש. זה יהיה נחמד אם התוכנה תדע לאפס את המונים שלה בסוף החודש שאני אגדיר לה (החשבונית שלי נסגרת ב6 לחודש בחצות), ותשמור היסטוריה של חודשים לאחור. זה גם יהיה נחמד אם היא גם תדע להציג לי הודעה במסך קופץ במידה ואני אגיע לכמות מסויימת של דאטה (נגיד 18GB), כדי שאני אדע שלא נשאר לי עוד הרבה, ותתריע שוב כשאני אגיע ל20GB ואולי אפילו תנתק לי את החיבור לאינטרנט באופן יזום כדי שאני לא אחרוג מהמכסה. אם התוכנה תדע…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה פרמטתי את המחשב ועברתי מווינדוס XP לווינדוס 7. מהירות האינטרנט שלי היא 10Mbps, לפני הפרמוט הורדתי בקצבים שתואמים למהירות שלי, עכשיו בווינדוס 7 מהירות ההורדה מתחילה מגבוהה ומהר מאוד צונחת. מבדיקות מהירות אני מקבל שהמהירות היא 2.5Mbps כרגע. הבעיה היא רק במחשב ספציפי בבית שלי שמחובר ישירות לנתב האלחוטי ולא בתשתית או אצל הספקית. כרטיס הרשת שלי הוא Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC ומעודכן ל 23/7/2009. מותקן אצלי קספרסקי מהרגע הראשון של הפרמוט והרצתי windows update, בנוסף, עשיתי בדיקה עם NetLimiter שאין איזו תכנה שאוכלת לי את רוחב הפס ואכן אין.. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אולי הכרטיס לא מותאם לווינדוס 7? יכול להיות שמשהו בהגדרות ש…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, מעניין אותי לדעת - יש איזו תוכנה בסיגנון KaZaA או IMesh שלא מתחילה לבלוס את מערכת ההפעלה כשמנסים להשתמש בה? אני יודע - מורפיאוס. איחס, לא אהבתי. חוץ מזה, לא ניסיתי אותו מספיק זמן בשביל לבדוק את מידת התאבון שלו כלפי ה 2000 למודת הסבל שלי. ? כלומר, את ניסיוני עם KaZaA תארתי פה לפני איזה יום - הוא לא איפשר ל IE ול Windows Explorer לרוץ. הוא גם עיצב לי מחדש את ה Task Manager. ה IMesh עשה כל זאת (טוב, הוא לא נגע לי ב TM, אני מוכרח להודות) ואף הגדיל עשות - הוא העיף לי את ה Taskbar והקפיא את Windows, וכך זה נשאר עד שלא יצאתי ממנו. אז שוב, ??? דניאל.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגלל שאני מפנה את הדומיין שלי מאחסנה ציבורית אליי למחשב אני צריך תוכנה שתדע לעדכן את ה-IP שלי בכל פעם מחדש.. מעוניין בתוכנה טובה בגלל שהיא נמצאת בזכרון כל הזמן אז חשוב שהיא לא תהיה מהזוללות + לא חייב חינמית.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במירנדה לייט כבר דיי הרבה זמן ועכשיו שניסיתי לשלב בה מסנג'ר ראיתי שהיא עושה קצת בעיות...בכל מקרה אני מחפש תוכנה אחרת שתשמש לי גם ICQ וגם מסנג'ר ויש לי קצת דרישות חובה- טאבים, וכמובן כמו שכבר ציינתי שיהיה אפשר להתחבר גם לאייסי וגם למסנג'ר אפשר- ממשק יפה ונוח כל השאר לא ממש חשוב לי מצדי שלא יהיה בתוכנה שום אופציה חוץ מהתחברות לשתי הרשתות ושליחה וקבלת הודעות העיקר שיהיה טאבים ואם אפשר ממשק יפה גם עריכה: אגב עכשיו נזכרתי שפעם עברתי מאייסי למירנדה או הפוך לא זוכר בדיוק ואחרי שסידרתי קצת את הרשימה העפתי כמה עשרות משתמשים הכל חזר להיות כמו מקודם...אם אפשר לדעת איך אפשר להימנע ממצב כזה(אם יש סיבות מיוחדות שזה קורה או משו) בכל מקרה גם אז שלא הסרתי את הת…
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
-
אהלן, יש לי office 2007 שרכשתי לפני כמה שנים. חסרה לי מאוד האפשרות של חיפוש חכם במסמכי וורד, שראיתי שקיימת ב-word 2010. אני מתכוון לאפשרות חיפוש שמראה בו"ז את כל המקומות במסמך בהם מופיע הביטוי אותו מחפשים. - האם יש דרך להכניס ל-word 2007 את אפשרות החיפוש הזו? - אם לא, מהי האפשרות הכי זולה לשדרג מ-word 2007 לגרסה מתקדמת יותר, עבור סטודנט? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חוץ מלהוריד אנטי וירוס וספייוור ולהריץ אותם גם בסייפ מוד וגם לא, ובנוסף לעשות איחוי... עוד משהו? המחשב לא עמוס מבחינת מקום. יש 45 פנויים מתוך 60 ג'יגה
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-