עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Gilo2005,

רכשתי מצלמת אינטרנט שכרגע אני לא מוצא את שם החברה שלה. ביחד עם המצלמה הגיע דיסק התקנה,אבל מה שאני מתקין,הוא כותב שחסר קובץ מסויים snpstd3.sys זהו שמו של הקובץ,רציתי לדעת היכן אני יכול למצוא את הקובץ הזה. אם זה לא קשור לפה אני מצטער,מצלמת אינטרנט זה בכול זאת ציוד הקפי.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  2. אני מחפש איזשהו כלי Freeware\shareware או בתשלום שאיתו אני אוכל לבדוק את ביצועי ה HD ולהשוות לHD אחרים או לאותו HD כאשר הוא חדש. אני מחפש גם כלי שיוכל להראות ולהוכיח שלאחר שימוש ב Defrag ביצועי המחשב משתפרים.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  3. אחרי שהתיאשתי מהתוכנה המובנת בVISTA אני מחפש משהו אחר, יש הצעות ?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  4. Started by shugon,

לא ממש ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה...אז אם זה לא מתאים תעבירו. אקיצר לא מזמן קניתי תפאלפון N95 8GB ואיתו הגיעו כל מיני תוכנות, ביניהן Nokia Music שרק דרכה אני מסוגל להעביר מוזיקה לפאלפון (אם מישהו יודע על דרך אחרת הוא מוזמן לספר עליה). לפני כמה ימים פתחתי את התוכנה ויצא לי חלון שאומר שיצא עידכון חיוני לתוכנה או משהו ושבשביל להמשיך להשתמש בה אני חייב להתקין אותו |: ואז אני יכול לבחור אם להוריד ולהתקין אותו או להתעלם, ואם אני מתעלם זה פשוט יוצא לי מהתוכנה ולא נותן לי להשתמש בה... אז אני שם להוריד ולהתקין, לפתע לאחר מספר דקות של טעינה יוצא לי חלון שגיאה שבו כתוב: "לא היתה אפשרות גישה אל שירות Windows Installer. זה עלול להתרחש כאשר המחשב פועל במצב בטוח או Windows Install…

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  5. אני הולך לפרמט בקרוב את המחשב ,רציתי לדעת איך אני מגבה את ההיסטוריה של השיחות.(?)

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  6. ישנם אתרים שלא תומכים בדפדפנים האלה וכשנכנסים לאותם אתרים לא רואים חלקים מדף האינטרנט. האם יש פתרון לבעייה הזו?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  7. Started by solo53,

לשימוש כמו VCR תוכנה התומכת ב EPG להקליט מייס

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by yuvaliat,

התברר לי (לאחר שקניתי) ש-Norton-360 לא תומך ב-Windows XP 64bit. אשמח לקבל המלצות להגנה כוללת (antivirus, firewall) עבור xp64. תודה מראש, יובל

9. אני צריך את התרגום של נמלטים פרק 3, יש לי אותו כבר בדיסק

10. Started by Y-T-M,

התקנתי אימיול ועכשיו אני רואה שאני מוריד במהירויות ממש איטיות והם אומרים שזה בגלל שיש לי ראוטר ובשביל זה אני צריך לפתוח פורטים הייתי רוצה לדעת איך פותחים את הפורטים לראוטר של edimax ?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  11. Started by danield51,

לפני כחודש וחצי קניתי מחשב בלי כרטיס מסך.. שסמכתי על הכרטיס המובנה של ASUS M2A-VM HDMI עכשיו קניתי 1950XT והתקינו לי אותו בSKYPC ואני לא מצליח להתקין את הati display driver והוא כותב לי setup was unable to complate the installation try to setup your disply adapter with standard vga driver before running setup עכשיו שהתקינו לי את ה1950XT הוציאו לי את המובנה של הASUS (אני חושב) יכול להיות שזה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  12. אני לא יכול לשנות פונטים באיסיקיו 6 הרגל מהאתר שלהם בעברית ולא בווואלה איסיקיו נסיתי להתקין אותם מליון פעם וזה לא עוזר מצורף תצלום תמונה http://www.fileflyer.com/view/4WdyfBS

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  13. אני יודע שזה אפשרי דרך הרגיסטרי אבל שכחתי איך...

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  14. Started by Big_Guy7,

הדלקתי את המחשב, נכנסתי לפייפוקס, ואני רואה שרוב האתרים שאני מציג בו, פשוט קופצים. זה לא שהם קופצים מתחילת הדף אל סופו, הם קופצים בערב בהפרש של כמה שורות, הלוך וחזור. מזערתי את הפיירפוקס וראיתי שאין לי את הבעיה בתוכנות אחרות, רק בו. מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  15. כשאני עושה סריקה בNOD32 מופיעים לי הרבה שורות כחולות, כמו בתמונה.. http://img226.imageshack.us/img226/9272/10dt3.jpg רציתי לדעת מה הם אומרים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  16. Started by zohar678,

מישהו יכול לעזור לי למצא דרייבר לכרטיס קול מובנה realtek audio ac 97 נכנסתי לאתר שלהם דרך לינק בפורום פה אך אינני מבין שם איך בדיוק אני מוריד את הדרייבר הזה. אם מישהו יכול להוריד לי אותו ולהעלות לי אותו על שרת איכסון אני מאוד ישמח. או לחילופין אם יש איזה שהיא אפשרות למצא את הדרייבר הזה באתר אחר.[br]פורסם בתאריך: 14.02.2009 בשעה 10:47:29 הצלחתי להוריד נא לנעול.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  17. Started by moshe_ben_kipod,

אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב, כלומר, אני יכול, אבל אחרי שאני עושה ריסטרט והווינדוס במסך השחור שבו הוא מתחיל לעלות, הוא אומר לי שיש בעיה שהוא לא יכול/צריך לעשות boot from cd משהו בסגנון וככה הוא נשאר ואי אפשר לעשות כלום. מה שמעניין זה שזה קורה רק כשאני עושה ריסטרט, ואז נשארת לי אפשרות רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש, אז הווינדוס עולה כמו גדול. מה הולך פה ומה הבעיה? אני צריך לדעת מה אפשר לעשות עם זה, כי אני לא יכול להתקין מלא תוכנות למחשב, כי כל תוכנה דורשת לעשות ריסטרט על מנת שהשינויים ייכנסו לפועל, ואז כשאני עושה, הווינדוס לא עולה כמובן, אני חייב לכבות את המחשב, להדליק מחדש, ואז כל השינויים לא נכנסים לתוקף ואני לא יכול להתקין כלום. בתקווה שתעזרו לי זה די דחוף, כי אני …

18. Started by roy1878,

הורדתי והתקנתי פיירפוקס ואני פשוט לא מצליח לפתוח אותו אני לוחץ עליו ושום דבר לא קורא אין שום חלון ואין שום הודעת שגיעה ניסיתי מצב בטוח ועדיין כלום ניסיתי למחוק ולהוריד ולהתקין עוד פעם ועדיין אותה בעיה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  19. Started by TimoTy,

טוב אני מנסה להריץ את הסרט והוא ננותך לי שגיאה כזאת בניית גרף הצגת הווידאו של תקליטור DVD נכשלה. נ.ב. אני חושב שזה בגלל שכשאני נכנס למחשב שלי אני רואה על בציור של הכונן את הדיסק האחרון שהכנסתי (לא את שם הסרט)

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  20. Started by Oztriker,

כשאני נכנס דרך הפיירפוקס לאתרים מסוימים בשביל לראות. סרטון מסויים ( לא, לא מדובר באתר פורונו) אלא למשל סרטון בואלה או בנענע , הוא פשוט לא מתחיל לנגן לי אותו לא משנה כמה זמן אני מחכה. לעומת הYOUTUBE שם אני כן יכול לראות הכל. ניסיתי לראות את הסרטונים האלה דרך M.EXPLORER וזה מראה ללא שום בעיה או זמן המתנה. בנוסף יש את אותה בעיה שאני נכנס לאתר של אורנג' לדוגמא כדי לראות איזה מכשירים יש להם.... זה פשוט לא מראה לי את התמונות. לעומת הEXPLORER כמובן. ממש לא מבין איפה הבעיה.... וממש לא בא לעבור לאקספלורר. תודה על העזרה מראש.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  21. Started by if_ka,

מחקתי בטעות את השורה של הכתובות מהאקספלור ואני לא יודעת מה עושים עכשיו

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  22. Started by oded6188,

הורדתי סרט שתופס 800 מגה. כשאני פותח אותו במדייה פלייר, אני רואה שהאורך של הסרט הוא רק 2 דקות... שזה לא הגיוני.... שתי הדקות האלו הם בעצם הטריילר לאותו סרט..... מה אפשר לעשות כדי לראות את ההמשך? יש אולי איזה תוכנה שמציעה אפשרויות שהמדייה פלייר לא נותנת?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  23. הרבה מהתוכנות שיש לי על המחשב שאני פותח נסגרים מייד אחרי שאני פותח אותם ואני לא יכול להשתמש בהם

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  24. נגיד שמצאתי אתר עם מדריך מצויין, שכולל תמונות. המדריך בן 20 עמודים בערך, כולם מוצגים לאורך. אני רוצה לשמור את המדריך למחשב, אבל זה לא ריאלי לצלם אתה הכל (רבע עמוד רק יוצא, כך שיוצא כמעט 80 צילומים!). אז אני מחפש תוכנה, שפשוט תיקח את כל המדריך שבאתר על כל העמודים שלו, ופשוט באופן אוטומטי תשמור את כל העמודים לקבצים או קובץ אחד. יש תוכנה כזאת? להעתיק ולהדביק גם לא יעיל, כי יש תמונות. בסופו של דבר אם אין תוכנה כזאת, אז אני אצטרך לעשות את זה ולסדר את התמונות בין הטקסטים אצלי ב-WORD, אבל חבל על הטרחה אם ניתן לבצע אוטומטית.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  25. אני מתכוון להעביר את כל הדיסקים שלי לMP3 ואני צריך תוכנה שתדע לעשות את זה ברגע שאני מכניס לה דיסק חדש, וגם שתהיה לה גישה לCDDB. תודה.

• 3 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים