עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מתחילה בכלל,ולא משנה כמה פעמים אני עושה רסט זה כל פעם ממשיך לבקש...הורדתי פשוט גרסא חדשה יותר ומחקתי את הישנה כבר ואפילו השתמשתי בccleanerועדיין כל פעם שאני נכנס להתקנה של הpc suite זה מבקש לרסט ופשוט אי אפשר להתחיל בהתקנה בגלל זה...מישהו מכיר תבעייה אולי?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  2. Started by AcidBurn10,

שלום חברים. אני מחפש תוכנת גיבוי יעילה וטובה . בעיקר לגיבוי של מסמכים (word ,excel וכו' וכו' .. ) תוכנה עם אופציה לגבות ישירות לצורב , ולא רק לדיסק מקומי , אבל בשיטה שניתן יהיה לקרוא את הקבצים מהדיסק גם ללא התוכנה , כלומר כמו העתקה של DATA רגילה ... תודה !

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  3. שלום לכם גירסה חדשה שוחררה לתוכנה emailaya בנוסף, לתוכנה יש אתר בית חדש: http://www.emailaya.co.il כמו גם לפורום: http://forum.emailaya.co.il גם לאלה שכבר משתמשים בתוכנה מומלץ להוריד את התוכנה ידנית מהאתר הנ"ל ולהחליף את קובץ התוכנה (אין צורך למחוק את שאר קבצי התוכנה!!!) בגלל בעיה טכנית, מומלץ לאלה שכבר משתמשים בתוכנה, לאחר העידכון להיכנס להגדרות החשבונות הקיימים ושם ל "הגדרות מתקדמות" ולבחור שם בדיקת דואר כל X דקות במידה ורוצים כך למשתמשים חדשים - האופציה הזו מסומנת אוטומטית כמו תמיד, הנה רשימת השינויים לגירסה זו: * במידה וכתובת שולח כבר קיימת ברשימת אנשי הקשר, יופיע השם מהרשימה * הוספת איש קשר במסך הראשי/חלון צפייה בהודעה, הייתה הפוכה * שם קבוצה ברירת מחדל שונה ל "כלל…

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם אני משתמש ב MEMTEST86 במחשב! כוון שהתוכנה עולה במצב דוס כל בפתור שאני לוחץ מאתחל את המחשב אם כי הכוונה שלי להכנס לקונפיגורציה של התוכנה בלחיצה על C המקלדת והעכבר אלחוטיים יש איזשהו קשר?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  5. Started by RavivRavR,

אני מריץ משהו ואני רוצה לראות בבוקר מה התוכנה עשתה בלילה. יש איזה תוכמה חינמית ? תודה.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  6. Started by solo53,

לשימוש כמו VCR תוכנה התומכת ב EPG להקליט מייס

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  7. Started by night-fire,

שלום, רציתי להתקין איזה סקין של ויסטה או MAC אך הבעיה היא שהשפה במחשב שלי היא עברית ורוב הסקינים הם באנגלית. האם למישהו יש משהו להציע? נ.ב מזמן חיפשתי תוכנה שעושה את החלונות ב-3d כמו בויסטה וראיתי את התוכנה פעם בנענע הורדות אך אני לא מוצא אותה עכשיו,אוליי למישהו יש שם של התוכנה ו\או קישור הורדה? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  8. מחפש על תוכנה לשליחת פקודות מקלדת או שלט רחוק דרך הרשת המקומית ללא הצגת שולחן העבודה המרוחק. מדובר על פקודות קונטרול+P V B N M S וכדומה. אם יש לכם משהו אז גם לינקים להסבר דרכי שימוש. תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  9. כן אני יודע שהבקשה שלי מוזרה, אני בטוח שיש כזה דבר. פשוט בארץ אנשים מחפשים תירגום לעברית מאנגלית או שפות פופולריות יותר. כרגע השפה הכי חשובה לי לתרגום היא טורקית לאנגלית, או טורקית לעברית. מי שימצא יקבל פרס ישראל

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  10. אהלן יש לי את הבעיה הבאה ואיני מצליח לפתור אותה כאשר אני בא לראות וידאו באחד האתרים למשל כמו nana או קשת איני יכול לבגדיל את גודל החלון של הוידיאו למשל אם אני מנסה להגדיל אותו או שהוא קטן אוטומטי או שהוא מציג לי מסך שחור ואני שומע רק קול יש לציין שבמסך קטן אני גם שומע וגם רואה למישהו יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  11. Started by ofir38,

כמו שרשום אני מחפש תוכנה שיש בה אלגברה וכל סוגי המשוואות.. ריבועיות וכו'.. (כיתה ט') תודה רבה לעוזרים,אופיר.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  12. ראו נושא

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  13. אני צריך את התרגום של נמלטים פרק 3, יש לי אותו כבר בדיסק

14. Started by IM-380,

שלום רב אשמח אם מישהו יענה לי איך צורבים בSMART NERO דיסק של 870 MB (אני מתכון שמנצלים את הדיסק ...ולא שצורבים כמו בכמות של 700MB? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  15. Started by animal,

התקנתי 3dsmax על המחשב שלי ומשום מה הוא לא מצליח לפתוח אותו אני חושב שאולי שהגירסא שקיימת כרגע (9) לא תומכת בויסטה או שאולי זה משהו אחר בכל אופן אם יש איזשהו פיתרון אני אשמח קבל תודה

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  16. כלומר להקצות רוחב פס כמה שארצה לכל הורדה של IE6. יש דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

BERYL יכול לעבוד גם על ווינדוס XP? אם כן אז איך?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  18. Started by sigma,

1. האס תוכנות אנטי-וירוס (אלו שבתשלום) כמו NOD32, KASPERSKY וכ"ד הן בעלות רשיון למשך שנה? צריך להזין לתוך התוכנה שם משתמש וקוד רשיון. את הפרטים האלה מקבלים כשקונים את התוכנה. בתום תקופת הרשיון התוכנות מפסיקות לקבל update מהשרתים של היצרנים. כלומר, מפסיקות לפעול? 2. קיימות כמובן תוכנות בחינם: AVG, AVAST . האם תוכנות אלו פחות טובות באופן משמעותי לשימוש ביתי?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  19. כשאני עושה סריקה בNOD32 מופיעים לי הרבה שורות כחולות, כמו בתמונה.. http://img226.imageshack.us/img226/9272/10dt3.jpg רציתי לדעת מה הם אומרים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  20. Started by tintin,

יש שם מליון הגדרות ואני לא מבין מה הכי טוב בשביל האינטרנט שלי ברק 1.5 מגה בADSL

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  21. Started by zohar678,

מישהו יכול לעזור לי למצא דרייבר לכרטיס קול מובנה realtek audio ac 97 נכנסתי לאתר שלהם דרך לינק בפורום פה אך אינני מבין שם איך בדיוק אני מוריד את הדרייבר הזה. אם מישהו יכול להוריד לי אותו ולהעלות לי אותו על שרת איכסון אני מאוד ישמח. או לחילופין אם יש איזה שהיא אפשרות למצא את הדרייבר הזה באתר אחר.[br]פורסם בתאריך: 14.02.2009 בשעה 10:47:29 הצלחתי להוריד נא לנעול.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  22. Started by etzarfat1981,

שלום, התקנתי את התוכנה EXPLORER PLUS וכאשר אני מפעיל אותה מופיע לי החלון עם ההודעת שגיאה הבאה: "The system date isn't properly set, plese set the system date to the correct date התאריך במחשב שלי מכוון נכון וכמו כן ניסיתי להחליף את הפורמט של התאריך לפורמט אמריקאי אך זה לא הועיל למישהו יש פיתרון?

23. יש לי שתי שאלות: קודם כל, טכנאי אחד שפרמט לי את המחשב עשה לי קובץ GHOST בעזרת התוכנה הזו של נורטון, כדי שאם יהיו בעיות אני יוכל לשחזר למצב הקודם. ועכשיו אני רוצה לשחזר בעזרת הקובץ הזה, אבל אני לא יודע באיזו גרסה הוא השתמש, אז אני יכול לשחזר את הקובץ הזה עם גרסה אחרת? זה לא משנה? וגם אם מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזו, אם אני רוצה לשחזר למשל רק את כונן C (הכונן עם הוינדוס) הבנתי שזה די קל ועוד משהו- מה ההבדל בדיוק בין וינדוס XP פרופיישונל לבייתי? והאם שווה עכשיו להתקין וינדוס 64 ביט, או ויסטה, אם אני הולך לפרמט? כאילו לא יהיו עם זה בעיות תמיכה מצד התוכנות וכאלה? (אולי זה קצת קשור לפורום וינדוס, אבל אם כבר פתחתי נושא...)

• 2 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים