תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי IE6 אני אחרי פרמוט ומשום מה מאז שפרמטתי הסרגל כלים בכניסה לאתרים מיושר אוטומטית לצד שמואל(אני עם IE בעיברית יש תמונה) משהו יכול להגיד לי אך לסדר את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מארה"ב ואני רוצה לדעת האם המעבדים במחשב אכן הם אותם אלו שהזמנתי כמובן שאני רואה במאפיינים הכלליים את דגם המעבדים אבל אני לא בטוח שאין כאן זיוף האם יש תוכנה או דרך לבדוק זאת ? תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
הוא לא רוצה להתחבר לי לשרת מאז שהתקתני את ה zone alarm אבל ב za זה מראה שהאימיולב ווי ירוק כאילו יש אישור להעברת מידע באימיול וזה עדיין לא עובד גם כשסגרתי את ה za . ניסיתי להתקין את האימיול מחדש ועדיין יש תבעיה.. עזרה דחוףף
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום אני צורב ב-Nero עכשיו הכנסתי לכונן דיסק DVD וניסתי לצרוב איתו (ב-Neo burinig ROM ) אבל שאני מסמן לו שילך לדיסק זה אומר שהקובץ גדול מדי (הקובץ 2.3 ג'יגה) ואי אפשר להעביר איתו, מה אני צריך לעשות בשביל שאני כן יוכל לצרוב אותו? ניסתי עם Nero express אבל יש בעיה... מה אני יכול לעשות שה-UDF file system הזה לא יופיע? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי משהו טוב שמסביר...
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
האם ה-media player 11 שיצא הוא בגרסת בטא ?באתר של מיקרוסופט אני מצליח להוריד רק בטא ובעברית ,האם יש גרסא מלאה ובאנגלית תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי, עזרה דחופה אנשים... צריך דריברים לרמקולים ada890 של altec lansing תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אחרי שאני מתקין את קספרסקי פרסונל 5 גם פרו וגם הרגיל הוא לא נותן לי להתחבר לאינטרנט הוא כאילו מחייג VERYFIYING USER NAME AND PASSWORD ואו שהוא נתקע על זה ולא קורה כלום או שאם הוא איכשו מצליח אז שום דבר בעצם לא עובד וזה כאילו לא מחובר למישו יש מושג ? תודה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אם קיים PLUG-IN לWINAMP שגורם לתמיכה באומלאוטים. למי שלא יודע - הנה דוגמה לאומלאוט - Ü ,ō, Ä בווינאמפ, במקום ששיר נגיד שוודי ייראה כך - En Mäktig Här הוא נראה בWINAP ככה: En mהktig hהr אז יש תוכנה מסוימת שמשנה את זה? אם יש אני אודה למי שיגיד לי.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני משתמש כבר המון זמן בתוכנה הזאת (הגירסה הכי חדשה נכון לרגע זה) - כי מה לעשות היא באמת יודעת לעשות את העבודה. בעיה אחת שיש לי איתה מהיום הראשון, היא עם השפה של הממשק. יש לי ווינדוס XP בעברית, וכשהתוכנה מותקנת אצלי (לא משנה איזו גירסא) היא יוצרת איזשהו שילוב בכל בתפריטים וההודעות בין אנגלית לכתיבה מימין לשמאל ולעברית. מה שקורה בסוף זה שהשימוש השוטף בתוכנה מתאפשר, והיא מבצעת את תפקידה (זאת הסיבה שאני עדיין משתמש בה למרות הבעיה). אבל כל הדיווחים, הניתוחים, ההודעות ואפילו רוב התפריטים לא ברורים ואפילו חסרים. הכוונה שלא כל הטקסט נכנס בחלון התוכנה, וזה שנכנס עולה אחד על השני. בסופו של דבר מתקבל סוג של ג'יבריש חלקי! פניתי עם הבעיה הזאת מספר פעמים לחברה שפיתחה את הת…
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
ה DRIVER החדש של CREATIVE לויסטה 32ביט תוקע לי 2 משחקים של ghost recon 1+2 כאשר אני מנסה להכנס להגדרות.מדוע? :please:
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
טוב אני מחפש את SP2 ל-XP PRO בכל מקום חוץ מWindows Update
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע האם זה פורום הנכון תעזרו לי בבקשה יש לי מחשב נייד של ASUS עם מערכת הפעלה VISTA אני רוצה לעבוד עם webaccess . אבל יש לי בעיה אני יכול לקבל מיילים אבל לא יכול לשלוח או להשיב . אני עושה השב רושם כתובת , ולמטה איפה שאני רוצה לרשום משהוא אין אפשרות לרשום כלום כאילו השדה חסום, ויש X אדום למעלה בצד שמאל מה זה יכול להיות ? אנשים תעזרו לי בבקשה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
התברר לי (לאחר שקניתי) ש-Norton-360 לא תומך ב-Windows XP 64bit. אשמח לקבל המלצות להגנה כוללת (antivirus, firewall) עבור xp64. תודה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
-
-
אני צריך ליצור דיאגרמה של רשת [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעיה שאני לא מצליח להשמיע סאונד באתרים כמו YOUTUBE ו PANDORA ועוד אתרים מבוססי פלאש... לא באקספלורר ולא בפייר פוקס התקנתי את הגרסא האחרונה של פלאש פלייר, ועדיין... כמו כן בדקתי שבמדיה פלייר ובQUICK TIME הווליום על מקסימום... אשמח לעזרה בנושא. בתודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שדרתי מIE6 ל7 . אולי מישהו יודע אולי איך אני משנה את ההגדרות מהשלמה אוטומטית לCOM לCO.il ? אני יודע שבגרסא עברית זה אמור להיות לבד ככה , אבל מה עושים עם הגרסא באנגלית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
כשאני עושה סריקה בNOD32 מופיעים לי הרבה שורות כחולות, כמו בתמונה.. http://img226.imageshack.us/img226/9272/10dt3.jpg רציתי לדעת מה הם אומרים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
איזה גרסה הכי עדיפה? לפי מה שהבנתי לא בכל הגרסאות אפשר ליצור דיסק boot של התוכנה. אשמח לקבל המלצה(:
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי תוכנת icq שנקראת "מירנדה ויסטה" ... התקנתי אותה ושמילאתי את המספר אייסיקיו ואת הסיסמא ולחצתי "התחבר" זה נכנס לי לתוכנה ... יש לי את כל האנשי קשר אבל התוכנה לא מחוברת !! היא כל הזמן על מצב "מנותק" ושאני לוחץ נגיד על מצב "מחובר" זה לא עושה כלום ואני במצב "מנותק" !!!!!!!! מה אני צריך לעשות ?!!?!??! בבקשה תעזרו לי !! למרות שזה נשמע דע דפוק !! חח
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
כשאני נכנס דרך הפיירפוקס לאתרים מסוימים בשביל לראות. סרטון מסויים ( לא, לא מדובר באתר פורונו) אלא למשל סרטון בואלה או בנענע , הוא פשוט לא מתחיל לנגן לי אותו לא משנה כמה זמן אני מחכה. לעומת הYOUTUBE שם אני כן יכול לראות הכל. ניסיתי לראות את הסרטונים האלה דרך M.EXPLORER וזה מראה ללא שום בעיה או זמן המתנה. בנוסף יש את אותה בעיה שאני נכנס לאתר של אורנג' לדוגמא כדי לראות איזה מכשירים יש להם.... זה פשוט לא מראה לי את התמונות. לעומת הEXPLORER כמובן. ממש לא מבין איפה הבעיה.... וממש לא בא לעבור לאקספלורר. תודה על העזרה מראש.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
לרוב כשאני עושה חיפוש באימיול לתכנים בעברית זה מוצא דברים אבל השמות כתובים בג'בריש ואני לא יודע מה להוריד. יש דרך לשנות את זה לעברית שאפשר יהיה להבין מה השם של כל דבר??
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
מתקבלת ההודעה הבאה בעת ניסיון להתקין את VMware Player . יש לציין שהרצתי על המחשב הזה בעבר Vmware Server GSX , וגם את תוכנת ה לקוח והסרתי את כולן . אולי שכחתי מאחורה כמה קבצים ? בכל מקרה סרקתי ברישום , סרקתי את התקייות ושום דבר . אפילו הורדתי את הכלי Windows Install Clean Up כי חשבתי שזו בעייה בחבילה עצמה , וגם שם אף אחד מהפריטים לא נמצא . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
למישהו יש תוכנת recovery עם אפשרות לחיפוש בתוכה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-