עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי מערכת חדשה, אך עדיין לא הסתפקתי להתקין אנטיוירוס... ניסיתי להתקין כמה פעמים את AVAST, אבל משום מה הייתה לי בעיה.. לא הבנתי את זה עד עכשיו... יש איזה משהו במחשב שמונע ממני להתקין קבצי EXE, כי גם ניסיתי להתקין את פנדה, ואת קספרסקי..... הרצתי בדיקת וירוסים ברשת באתר של פנדה ושל קספרסקי, פנדה מצא לי 10, 9 מהם הוא מחק, את העשירי הוא רצה שאני אקנה. (כמו כן מצא עוד ספייוור, ותוכנת האק) קספרסקי מצא 3, אבל לא עשה איתם כלום איך אני מטפל בוירוס הזה בלי יכולת להתקין אנטיוירוס???

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. היי! נעלם לי האייקון של הדואר אלקטרוני (האוטלוק אקספרס) איך אני מחזיר אותו? הוא לא נמצא "בהתחל" "תוכניות". תודה!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  3. אני לא מצליח לשנות את האפשרות פתיחה שלי של השירים לreal player (תמונה בפנים) http://img164.imageshack.us/img164/3489/58548189jc9.jpg

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by OpenCan,

בזמן האחרון יותר ויותר אתרים (בדגש כבד על ישראלים) החליטו שזה רעיון מעולה להטריד אותי עם פרסומות מזמרות. מתחיל להשבר לי מזה, אני אוהב את המחשב שלי עם המוזיקה שלי ובלי דברים מפריעים. איך אני יכול לבטל את הסאונד מהאקספלורר? (ואם יש דרך להעיף את הפופ אפים של הפלאש שממלאים את המסך, אז בכלל טוב)

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  5. Started by alia,

התקנתי את התוכנה antivir personal free antivirus בכל מקום רשום שהיא חינמית(ואגב,הכי קלילה מכל התוכנות) במאפייני התוכנה רשום:valid 30/11/08 האם לאחר תאריך זה ייפוג התוקף או שניתן להאריכו? אני התקנתי כאמור את הגירסה החינמית תודה מראש

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by rtr,

הוא אפילו לא מזוהה - מה שאומר שזה לא בעיית קודאק ?! מה צריך כדי לנגן אותו ?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by talisman,

האם יש נגן מוזיקה טוב חוץ מ winamp שלא יכביד על המערכת וגם שיהיה בו Library כמו winamp?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  8. שלום לכם! הדוד שלי הביא לי מחשב מלבד דיסק של xp prof אין לו שום דיסק של לוח או כרטיס מסך כלום , :s05:למחשב כמה כרטיסים מורכבים ניתן לראות מאחור,אפילו אם אפתח מארז חוץ מהלוח אני לא מאמין שאזהה את שאר החומרה,עוד בקשה ממכם על המחשב מותקן כבר xp prof האם אני יכול לעשות שחזור מערכת ,כי ניסתי ומופיע לי בעיה של רזולוציה ,ניסתי לשנות ללא הצלחה,גם saf-mode לא הצלחתי ,האם ישנה אפשרות בלי לפרמט לנסות להחזיר המערכת לקדמותה ,אם כן איך? או לצרוב תוכנה כגון everest על דיסק אצלי, וללא אינטרנט לנסות לזהות חומרה המורכבת במחשב שלו ...

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  9. שמורידה אותם, אבל בגלל שהקישורים הם בעברית הוא משתגע ומקבל את זה בתור סימני שאלה?? במקרה הזה הקישור הוא בצורת MMS :'(

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by dbx22,

שלום יש לי את התוכנה הזאת, ואני לא מצליח להבין אותה ואת השימוש בה מישהו יכול אולי לקשר אותי או לתת לי אתר עם מדריכים שמסבירים בצורה טובה עם עבודה עם התוכנה? אפשר גם באנגלית. תודה.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  11. שלום יש לי נורטון 2005 ואחרי שהתקנתי אמיול נוא קפץ לי עם ההודעה הזאת שלו שאני צרי לאשר את זה , אז עשיתי permit" ןלחצי OK אבל זה חוזר כל זנייה בערך, הוא לא מסכים לאשר את זה!! יש משוט שאפשר לעשות?? ובבקשה, לא להגיד לי להחליף אנטי וירוס

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  12. ללא שימוש בקוד HTML חינמי וטוב לעיצוב דפים בסיסיים בלבד לא צריך משהוא מתוחכם

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  13. Started by t0mEsh,

אהלן אנשים, אני משתמש כבר המון זמן בתוכנה הזאת (הגירסה הכי חדשה נכון לרגע זה) - כי מה לעשות היא באמת יודעת לעשות את העבודה. בעיה אחת שיש לי איתה מהיום הראשון, היא עם השפה של הממשק. יש לי ווינדוס XP בעברית, וכשהתוכנה מותקנת אצלי (לא משנה איזו גירסא) היא יוצרת איזשהו שילוב בכל בתפריטים וההודעות בין אנגלית לכתיבה מימין לשמאל ולעברית. מה שקורה בסוף זה שהשימוש השוטף בתוכנה מתאפשר, והיא מבצעת את תפקידה (זאת הסיבה שאני עדיין משתמש בה למרות הבעיה). אבל כל הדיווחים, הניתוחים, ההודעות ואפילו רוב התפריטים לא ברורים ואפילו חסרים. הכוונה שלא כל הטקסט נכנס בחלון התוכנה, וזה שנכנס עולה אחד על השני. בסופו של דבר מתקבל סוג של ג'יבריש חלקי! פניתי עם הבעיה הזאת מספר פעמים לחברה שפיתחה את הת…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. Started by BIGWOLF,

שלום לכולם אני רוצה לפתוח קובץ עם סיומת MDF , לצערי לא הצלתי לעשות זאת עדיין מפני שאחרי שבחרתי בתוכנה אופציה Image burning wizard - לפני הלחיצה האחרונה (START) - אני מקבל הודע "הכנס דיסק ריק" - הכנסתי...ושם דבר..."הכנס דיסק ריק אולי מישהו יכול לעזור ? האם יש עוד תוכנה שיכולה לפתוח קבצי MDF ? תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  15. Started by LORIANTA,

שלום יש לי על המחשב OUTLOOK שמחובר לרשת אינטרנט פנימית אני מעוניין לפרמט את המחשב וברצוני אחרי זה להיתחבר שוב לOUTLOOK שלי אבל אין לי ידע בהגדרת התוכנה... מישהו יכול לכתוב איזה פרמטרים אני צריך לקחת ואיך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי את האנטי וירוס של BitDefender 8 Professional Plus [שאגב אני מרוצה ממנו],אבל השאלה עם הFireWall שלו מספיק? עכשיו לגבי ZoneAlarm 5.0 [כדאי להתקין? או ש BD מספיק לי],איך אני מגדיר אותו כך שלאחי יהיה גישה מלאה למחשב [הם מחוברים בעזרת LAN] כי בפעם שעברה שהתקנתי אותו הוא נתן גישה והיה כזה בלאגן! לקח לי שלוש שעות להגדיר את הרשת מחדש

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  17. התקנתי XP חדש על המחשב והוא זיהה בלי בעיה את הכרטיס מסך:GeForce 3 TI 200. התקנתי TVtool והוא דורש ממני חבילת דרייברים עדכנית. הורדתי את הגירסא האחרונה: 93.71_forceware_winxp2k_english_whql ופתאום הוא מזהה לי Video Controller (VGA compatible( ועכשיו הוא בכלל לא מוצא לו דרייברים. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by RavivRavR,

אני מריץ משהו ואני רוצה לראות בבוקר מה התוכנה עשתה בלילה. יש איזה תוכמה חינמית ? תודה.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by X-It,

SpeedFan התוכנה שבטח כולכם מכירים... מסוגלת לשנות את מהירות המאווררים במחשב... (RPM) יש לי את התוכנה הזאת ויש לי בעיה... כאשר אני מדליק את המחשב בזמן שהוא עדיין לא בווינדוס הוא רועש מאוד מאחד המאווררים ,(נראה לי של המעבד) והוא ממשיך להרעיש כשאני בתוך הווינדוס ורק כשאני נכנס לSPEEDFAN אז אני משנה את המאוורר ל85% מהמהירות(הוא ב100% תמיד) ואני יוצא מהתוכנה(וזה אמור לשמור על 85% תמיד! ) ואני עושה ריסטרט ועוד פעם המחשב רועש ובספידפאן הוא חוזר ל100% מה לעשות??? האם יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה טוב... אולי אני עושה משהו לא נכון בתוכנה...? PLEASE HELP ME תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by yuvaliat,

התברר לי (לאחר שקניתי) ש-Norton-360 לא תומך ב-Windows XP 64bit. אשמח לקבל המלצות להגנה כוללת (antivirus, firewall) עבור xp64. תודה מראש, יובל

21. ^ אשמח אם מישהו יוכל למצוא לי, מפני שאני כבר הרמתי ידיים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  22. אני צריך שם, תודה!

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  23. עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי רק בעיות שיש לאנשים עם התוכנה הנ"ל ולא מצאתי שום מקום שיש בו סקין להורדה, האם מישהו יכול לעזור לי? אני מחפש סקינים לתוכנה.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  24. היי,יש לי קובץ סרט עם תרגום מובנה. הבעיה היא שהתרגום מופיע בפונטים קצת גדולים מדי. ראיתי שיש מין אופציה כזו שמשנה את הפונטים מ 10-72 הענייו הוא שזה לא ממש משנה את הפונטים האלה.איך אני יכול בכל זאת לשנות ? הקובץ הוא dvdrip.xvid (אם זה משנה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  25. Started by bikona,

התערבתי עם חבר שאפשר להכנס לו למחשב גם בלי טרוין וכו..(אמרו לי שזה אפשרי ואין לי מושג איך..לא שאני יודע גם עם טרוין אבל שיהיה חח) אני רוצה להוכיח לו שזה אפשרי על ידי כך שאצור לו מסמך טקסט חדש על שולחן העבודה שכתוב שם "הנה רואה שזה אפשרי? " או משהו בסגנון.. ושאוכל לראות את המסך שלו והקבצים שלו שאגיד לו "הנה יש לך אתזה אתזה ואתזה.." "עכשיו אתה מטייל בחלון זה זה וזה.. זה אפשרי? איך אני עושה אתזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים