תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
באתר הבית שלהם לא מצאתי Sound Blaster 16 אפשר בבקשה קישור להורדת הדריבר
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי את המירנדה הזו אבל אין עיברית... אנשים כותבים לי ואני רואה כתב מוזר... צריך עזרה בבקשה איך אני מסדר את זה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להגדלת ה FONT של הטאב הפעיל או גם להחליף את הצבע למשהו אחר מ שחור
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אם אפשר לעזור לאתר מדריך לתוכנה Processguard אנטי טרוינית .. תודה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי התקנתי את המשחק Conflict: Global Storm והוא עבד כמו שצריך. אז הוינדואוס שלי קרס והתקנתי אותו מחדש. התקנתי את המשחק על הוינדואוס החדש, וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא נתקע. למה שזה יקרה? זה אותו מחשב התקנתי DirectX ואת הדרייברים לכרטיס המסך. תודה
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
התוכנת Windows Media Player 10 Setup Hebrew בעברית. החלטתי להסירה, חלק מהקבצים מתעקשים ולא נמחקים, וכביכול נמחקים אבל אחרי עשר (10) שניות חוזרים לספרית המקור. כשפותחים את סל המיחזור רואים גם את הקבצים שנמחקו ואלו שלא נמחקו. מוזר לא.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
כשאני עושה קליק ימני על הדף איפה שיש את כל הקישורים ופותח את ה-DownThemAll אני מסמן למטה בפילטר V ליד ARCHIVE ו-RAR אז הוא לא מראה לי את הקישורים של RAPIDSHARE (למרות שכולם בסוף RAR)
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני תקוע פה אם הדריבר של הכרטיס מסך של המחשב EVERST התוכנה טוענת שהדריבר זה SiS 315 עכשיו הורדתי תדריבר מהאתר של החברה וזה לא הדריבר המתאים עכשיו אני זוכר שפעם שעברה זה גם קרה לי ואחרי חיפושים הגעתי לאתר כזה שמחפש לך במחשב תדריברים שאתה צריך ונותן לך להוריד אותם אבל אני לא מוצא תאתר הזה משהו יודע מה הכתובת שלו? או איך אני פותר תבעיה של הדריבר של הכרטיס מסך הזה בדרך אחרת? במקרה ופרסמתי תהודעה במקום לא נכון מצטער. תודה מראש לכול העוזרים
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
קיבלתי אתה זה אתמול בבוקר... מאז הרצתי AVG וSPYBOT 1.4 גם על הוינדוס רגיל וגם במצב בטוח הם מצאו ומחקו מספר דברים אבל ההודעה הנ"ל מסרבת להעלם ...
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין תוכנה בשם PC SUITE כדי שאני אוכל להעביר דברים לפלאפון. ואני לא מצליח בגלל השגיאה הבאה: מישהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
רציתי לדעת... כשמתקינים דרייבר של כרטיס מסך חדש יש להתקין את הדרייבר המקורי שבא איתו ורק אח"כ לעדכן אותו בדרייבר הכי חדש או שאפשר ישר להתקין את הדרייבר החדש ביותר? כי שמעתי פעם שיש להשתמש בהתקנה המקורית של הכרטיס ורק אחר כך לעדכן אותו! מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה עם התוכנה MpegTool כשאני לוחץ על הסט-אפ שלה זה רושם לי הודעה כזאת... "מערכת windows משנה של 16 סיביות" C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXE.NT קובץ מערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של Microsoft ושל MS-DOS לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום Windows עם מישהו יכול לעזור לי בבעיה הנ"ל אני יודהה לו מאוד למה התוכנה הזאת נחוצה לי בדחיפות....
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לאחרונה התחלתי לגלוש בעזרת פיירפוקס ועד כה הכל בסדר. העניין הוא שיש מספר אתרים שהדפדפן לא מציג לי נתונים בדף. אני אתן את הדוגמא החשובה לי ביותר והיא תצוגת דף חשבון מהבנק. אני נכנס לחשבון בנק שלי וכל התפריטים וכו' מופיעים,איך אינני יכול לצפות בנתונים עצמם. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור? תודה, עדו
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
הורדתי את גרסת הניסיון מהאתר שלהם. התוכנה לא עולה ומופיע תיבת זו שיח ובה נאמר שאין תמיכה במערכות unicode. ??? המערכת שלי היא dual boot ל XP ו VISTA אופיר[br]פורסם בתאריך: 7.02.2008 בשעה 08:35:12 אני מתנצל, הייתי מוחק את ההודעה אם הייתי יודע איך.אחרי חיפוש בגוגל מסתבר שיש ל RM7 בעיה עם מערכות שיש בהן שפת unicode בנוסף לאנגלית, דוגמת עברית. הם אומרים שהבעיה עברה למפתחים להמשך טיפול. בינתיים יש את גרסה 6. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום יש לי IE6 אני אחרי פרמוט ומשום מה מאז שפרמטתי הסרגל כלים בכניסה לאתרים מיושר אוטומטית לצד שמואל(אני עם IE בעיברית יש תמונה) משהו יכול להגיד לי אך לסדר את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים בפורום! הבעיה שלי היא כזו: צילמתי במצלמה רגילה (לא מצלמת וידאו) קטע וידאו בן 3 דקות. לתדהמתי הקובץ "שוקל" 290MB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הקובץ שהמצלמה יצרה הוא קובץ עם סיומת AVI. ההיגיון הפשוט שלי אומר שיש איזה קומבינה להקטין את הקובץ הזה (ואני לא מתכוון לתוכנת כיווץ) כי לא פעם ולא פעמיים הורדתי מהאינטרנט קטעי וידאו הרבה יותר ארוכים ששקלו הרבה פחות מ-290MB. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
התקנתי ZONE ALRAM PRO במקום הSYGATE וכשניסיתי לעדכן אותו הוא רשם שיש עידכון ונתן לי להוריד את הפיירוואל בכללי ללא עדכון,זה אמור להיות ככה? כל עדכון חדש יצא גרסא חדשה?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת אלחוטי אבל אבד לי דיסק ההתקנה ואין לי שמץ של מושג איך קוראים לדגם של הכרטיס (חברה + דגם) ככה שאני לא יודע איזה דרייבר להוריד.... איך אני יכול לדעת את הדגם? תודה מראש..!
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אם קיים PLUG-IN לWINAMP שגורם לתמיכה באומלאוטים. למי שלא יודע - הנה דוגמה לאומלאוט - Ü ,ō, Ä בווינאמפ, במקום ששיר נגיד שוודי ייראה כך - En Mäktig Här הוא נראה בWINAP ככה: En mהktig hהr אז יש תוכנה מסוימת שמשנה את זה? אם יש אני אודה למי שיגיד לי.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני יכול להתקין OFFICE 2007 בויסטה ואופיס XP בXP זה יתכן? נ.ב הויסטה במחיצה והXP במחיצה שנייה
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות עברתי ל1.5 מגה , לפני זה היה לי 750 k עם 750 k הביטורנט שלי הוריד בממוצע על 40~ לקבצים פופולאריים בזמן האחרון הביטורנט שלי פשוט איטי בלי שום סיבה , הוא בקושי עובר את ה10k וזה ממש לא הגיוני אני מוריד קובץ מאוד פופולארי וניסיתי כמה טורנטים בדקתי אם הפורטים פתוחים והכל עובד כשורה , אני לא מאחורי רשת או ראוטר הקליינט שלי הוא Azureus וניסיתי קליינטים אחרים גם (כולל ליצ'רים ) ואותו דבר. ??? help? :-\
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לאחרונה כמעט כל אתר שאליו אני נכנס מציג לי 404. אני צריך לרענן כדי שהאתר יוצג. בעיה זו קורה לפעמים גם כשאני מנסה להתחבר למסנג'ר ומיד נאמר לי שאיני יכול להתחבר כעת, וכשאני מנסה שוב המסנג'ר פועל רגיל. אותו דבר קורה גם עם הwindows update שטוען שאין חיבור אינטרנט פעיל ומתחבר רק אחרי מספר נסיונות. בעיה זו מציקה מאוד וגורמת לשימוש באנטרנט למטרד. עדכנתי את מערכת ההפעלה, ניסיתי לעשות רסטרט למודם והתקנתי מחדש את הדרייברים של כרטיס הרשת שלי, אך כולם לא עזרו. מה אוכל לעשות?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מה הוא האנטיוירוס שתופס הכי פחות משאבי מערכת (לא הכי טוב או יעיל אלא הכי קל) וזה בטוח לא AVG ...
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני מריץ משהו ואני רוצה לראות בבוקר מה התוכנה עשתה בלילה. יש איזה תוכמה חינמית ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-