עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הדיון המלצת תוכנות אבטחה ירד מהסטיקי וצורף כקישור לסטיקי המלצת תוכנות כלליות.

• 6 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. יש לי במחשב כמה תוכנות המרה TMPGENC CUCUSOFT DVD2SVCD וכל התוכנות הללו ממירות לי את הסרט בצורה הפוכה (התרגום למה וכל התמונה הפוכה) כל זה קרה נראה לי ממתי שניסיתי להשתמש ב FFDSHOW ו VOBSUB אני לא יודע אם זה קשור אבל אם אתם יודעים משהו בבקשה עזרה אני חייב את התוכנות האלה אני חייב להמיר את הסרטים בשביל שיצא לי אם תרגום עכשיו שמתי לב שגם סרט שאני מנסה לנגן אותו ב MV2PLAYER REALPLAYER גם יוצא לי הפוך וזה למרות שלא הפכתי את הסרט אלא הורדתי אותו והוא פשוט הפוך למה???????????????????????????????????????????

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by apoelole,

אהלן, עד לאחרונה השתמשתי בתוכנת utorrent לצרכי ההורדות שלי, מוזיקה, סרטים, משחקים וכו'. בימים האחרונים אני סובל מהאטה משמעותית בקצב ההורדה שלי באמצעות תוכנות torrent (כנראה בגלל חניקה מצד ספק האינטרנט). רציתי לבקש המלצות על הדרך היעילה ביותר (מהירות הורדה/אמינות המידע/מגוון המידע/ וכו') להוריד קבצים...

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  4. Started by +Eliran+,

יש לי כמה שאלות בקשר לכמה סוגים של תוכנות המרה(יותר נכון בקשות בשבילהם ): 1. מישו יכול בבקשה למליץ לי על תוכנה שממירה קבצים לMP3? 2. תוכנה שממירה קבצים לAAC 3. תוכנה שממירה קבצים לDIVX/DVD-RIP? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  5. Started by הדר,

שלום, למישהו יצא להשתמש בתוכנת ההסרה של חברת סימנטק לצורך הסרת NIS 2003? והאם מישהו יכול להמליץ לי באיזה תוכנה כדאי להשתמש?RNAV2003? RNisUPG? אני מנסה להסיר הגדרות ישנות של Live update ופשוט לא מצליחה להיפטר מהם! גיליתי באתר שהם מספקים תוכנות שמסירות את כל ההגדרות האלה (כנראה שאני לא היחידה שלא מסוגלת להיפטר מההגדרות הישנות....) אבל אני לא יודעת במה להשתמש. והאם כדאי להשתמש בכלים האלה..

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by torrent,

שלום, יש הרבה תוכנות זדוניות ברשת, איך אני בודק אם תוכנה מכילה וירוס/פוגענית ? לאיזה אנטיוירוס יש את אחוזי הדיוק הטובים ביותר בתחום הזה ואיך אני יודע שהוא לא מתריע "התרעת שווא" והתוכנה אכן נקייה למרות שסימן אותה כזדונית? כאן אני קצת סוטה מהעניין, אם זה אכן וירוס, מה ברוב הפעמים המטרה שלו? להאט לי את המחשב? לדלות ממנו מידע? למחוק לי את הזיכרון? האם כל אלה אפשריים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, אני קצת חושד במערכת שלי... אני כבר לא יכול לבטוח בה כשיש מישהו שרואה מה אני עושה, או מקבל נתונים. הנה: מה זה אמור להיות השווה הזה? האנטי וירוס שלי מנסה לחפש בקבצים והוא לא מצליח לפתוח אותם, הוא רושם ארור אופנינג. האנטי וירוס שלי הוא eset smart securety.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  8. Started by ido95,

שלום, לפני כמה זמן מצאתי אתר שבוא ניתן לסמן ב"וי" את התוכנה שברצוני להוריד ולבסוף האתר מכין חבילת קובץ RAR המכילה את כל התוכנות שסימנתי. האתר מכיל תוכנות חיוניות למחשב לאחר פירמוט כגון דפדפן, נגן מוזיקה, דרייברים וכד'. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את האתר או אתר דומה שעושה את אותה העבודה. תודה רבה! עידו.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. ברשותי התוכנה של מיקרוסופט, windows movie maker אבל היא לא מספקת את הסחורה חותכת את מה שמצולם לקליפים קצרים של עשרות שניות וגם זה לא באופן קבוע אני צריך לצלם הרצאות במשך שעה לפחות לכל סשן, לא מצאתי שום דבר בהגדרות לא נכון (ההגדרה היא לא לצלם יותר משעתיים ,שלוש) ובפועל אחרי צילום של שעה נוצרים עשרות קליפים קצרים וזה ממש לא מתאים אם למישהו יש תוכנה שהוא מכיר, תודה עמוס

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by den,

מישהו מכיר תוכנות צריבה חינמיות?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by leoleo,

האם קיימות תוכנות חיפוש באינטרנט פרט לחיפוש של גוגל ושל שאר המנועים? אילו מנועי חיפוש טובים/מקצועיים אחרים יש פרט לגוגל ולמוכרים ,yahoo altavista וכו'? גם מנועי חיפוש בתשלום יהיו טובים לי. מישהו מכיר אתר שמלמד חיפוש מקצועי באינטרנט?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by kawaii,

קיים?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  13. Started by iakovl,

במקרה שלי אני מריץ על ה SanDisk Cruzer Micro 1G שלי (יוחלף כנראה בTitanium 4G) את התוכנות הבאות PSTART - מערכת הרצה (התוכנה הנחמדה שמאפשרת שימוש נוח בתוכנות מהDOK) הרבה יותר נוח מהU3 וה portableapps (שגם מותקנים) בגלל השימוש במבנה תקיות שזמין מהTRAY. RootkitRevealer - מגלה Root Kit של Sysinternals (כרגע בבעלות מיקרוסופט) ClamWin Portable - אנטי וירוס חינמי וקטן (נוח לנשיאה) Eraser Portable - מחיקה מאובטחת, באמת מוחק דברים מבלי לתת אופציה לשחזור (ברמה העקרונית) McAfee Stinger - עוד "אנטי וירוס" קטן וותיק לש Mcafee Evil Player - נגן אנורקטי של מוזיקה שתומך בכל פורמט קיים Media Player Classic - הנגן המוכר לכולם VLC Portable - גרסה ניידת של נגן הVLC Gspot - זיהוי…

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by ag43,

מישהו מכיר תוכנות טובות לIPOD VIDEO שמחליפות את הITUNES מוסיפות פיצרים, עברית וכו'? גם אתרים יעודיים יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  15. טוב הויסטה עוד לי בעיות בכל מיני תוכנות כמו אייסיקיו ולכל מיני אנשים שאני מכיר זה התקין זה עושה לי שגיאה ורושם "ייתכן שתוכנית זו לא הותקנה כראוי" ואז יש לי אפשרות - "התקן תוך שימוש בהגדרות מומלצות" אני לוחץ וזה עושה אותו דבר למה זה קורה לי ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. Started by jambo7,

ישנם ברשת תוכנות חינמיות לאופטומיזציה של הזיכרון ז"א הם מפנים מקום בזיכרון ram , אני רוה לדעת מה דעתכם בעיניין האם התוכנות האלה באמת עושות את העבודה. ועל איזה תוכנה חינמית אתם ממליצים. תודה

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by rotem_o,

שלום לכולם, לפני יומיים קניתי דיסק קשיח חדש WD6400AAKS שני שאלות: 1. רציתי לדעת איזה תוכנה מומלצת לבדוק את הדיסק שהכל תקין (לפני שאני ממלא אותו, שאני לא יאבד את כל המידע במידה ויש בו כבר עכשיו תקלה כלשהי) בדקתי בנתיים עם HDD Health ו- PartitionMagic . הבנתי שיש תוכנה יעודית של WD אך לא מצאתי באתר שלהם. 2. לאחר חיבור ואתחול הדיסק הקשיח הוא מראה לי במאפיינים ש-83MB בשימוש למרות שאין עדיין כלום בדיסק (גם לא קבצים מוסתרים), מדוע ולמה? תודה מראש לעונים..

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  18. Started by AmitDanan,

האים התוכנות הנל עובדות במצב של boot ? MHDD S&M PRIME95 OCCT אפשר להריץ אותם מהמחשב?

19. Started by רועי אלגרבלי,

שלום וברכה לכולם! ישלי המון מסכים כחולים במחשב ואין לי בעיה לנתח את המסכים וקבצי דאמפ.... החשד הגדול שאחד מהרכיבים(מעבד,לוח אם, דיסק קשיח, זיכרונות) שבק חיים והלך לעולמו השאלה היא, האם מישהוא מכיר תוכנות מומלצות שיכולות לבדוק רכיבים ובמיוחד את המעבד והלוח אם?קיימות תוכנות כאלו?

20. שלום לכולם! ישלי מחשב בן 3 שנים בערך ובזמן האחרון יש איתו המון בעיות ויש חשד שאחד מהרכיבים(מעבד,לוח אם,דיסק קשיח, זיכרונות) נפגמו... הייתי רוצה לדעת האם יש תוכנות מומלצות לבדיקת רכיבי חומרה כמו שהזכרתי למעלה ואני שם דגש על מעבד ולוח אם, כי לשאר הרכיבים ישלי???

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מישהו מכיר תוכנות לבדיקת תקינות ויציבות במאמץ של מערכות מחשב שבהם משתמשות חנויות מחשבים לפני מסירה של מחשבים חדשים ללקוחות? אולי יש תוכנות טובות יותר לביקת כ. מסך, מעבד, זיכרונות, קשיחים ועוד... לא מתכוון למשל ל OCCTPT או Crystaldisk.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  22. שלום רב, רכשתי דיסק קשיח של חברת IOMEGA 3.5" 2TB וברצוני להוריד מאתר היצרן תוכנות גיבוי או כל תוכנה שתועיל לעבודה עם הדיסק. נרשמתי באתר היצרן ואך הנני מתקשה למצוא ולהוריד תוכנות מתאימות. אבקש את עזרתכם להדריך אותי כיצד לבצע את ההורדות. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  23. כשעשיתי קורס של טכנאי מחשבים אמרו לנו שיש תוכנות שאומרות כמה זמן נשאר לחומרה שלנו לפעול (זמן שנשאר לה לעבוד תקין) אני מתאר לעצמי שהתוכנה רושמת בערך ולא הכי מדוייק כמה זמן נותר לחלקים לחיות אם אפשר שמות או קישורים של תוכנות כאלה זה יעזור לי מאוד, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ari,

האם התוכנות האלו אכן עוזרות יש לכם אולי המלצה על תוכנה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by dudi2002,

פרמטתי את המחשב בפעם המי יודע כמה, ואני צריך מס' תוכנות ספציפיות להגנה עליו. מותקנת אצלי כבר אנטי וירוס של mecafee 2007 וAd Aware 2007 נגד סוסים טרויאנים ורוגלות. האם תוכנות אלו מספיקות או שצריך עוד כמה? ואיזה? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים