תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה... הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות לניווט שטח יש למחשבי כף יד? מומלץ למערכת WM2005... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני משתגע התקנתי את התוכנה ואני מנסה להפעיל סרטים ב DVD והיא כאילו אדישה , אני לוחץ פליי לא קורה שום דבר מוסיף קבצים מהתיקייה של ה DVD , לחיצה כפולה , לא קורה כלום , שוב לוחץ פליי ולא קורה כלום מישהו יודע מה הקטע שלה ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה virtual pc 2004 ולאחר מיכן התקנתי את windows xp ויש לי 2 בעיות 1) הוא לא מקבל את דיסק התוכנה של לוח האם שלי ולא נותן לי להתקין 2) בגלל בעיה זו ווינדוס לבד זיהה את כרטיס הרשת שלי בתור intel וכרטיס הרשת שלי הוא nvidia בכלל וכשרציתי להתקין את הדרייבר מהדיסק של לוח האם הוא פשוט לא מצא דרייבר מתאים מתוך הדיסק אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש קובי
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
ישי לי בעיה עם ה- Remote Administration בתוכנת NetLimiter 2.0.9.1 אני לא מצליח להתחבר אל המחשב השני . אני מקבל הודעת: "Access Denied" . בשני המחשבים מותקנת התוכנה. (מערכת הפעלה Windows XP ). וידאתי את כתובת ה- IP של המחשב השני ואת הסיסמה, הגדרתי את ה firewall בהתאם וגם ניסיתי לסגור אותו לחלוטין. שום דבר לא עוזר. מישהו מכיר את התוכנה ונתקל בבעיה הזו ? מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה והיא מזהה את המאווררים שמחוברים ללוח ומראה את מהירותם. האם דרך התוכה אני גם יכול לשלוט על המהירות שלהם ? מתחת למהירות המאוורים יש אחוזים ליד ספיד 1 , ספיד 2 וספיד 3 . אבל שאני משנה את האחוזים האלו לא משתנה כלום ... המאוורים ממשיכים על אותה מהירות. אז האם אפשר דרך התוכנה לשלוט במהירות המאוורים ואם כן איך ?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
המצב הוא כזה: העתקתי מDisk on key ספרייה שלמה למחשב....במקום ספרייה שכבר ההיתה קיימת בו עם שם זהה.. העיניין הוא שבתיקייה שהייתה על המחשב והוחלפה, היה קובץ מאוד חשוב, שעכשיו נעלם. יש דרך לשחזר את זה? דחוף מאוד.... תודה מראש לעוזרים ------------------------------------------------ אני מתנצל אם זה לא הפורום המתאים לשאלות מסוג זה. פשוט לא מצאתי מקום מתאים יותר
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כזאת... אם למישהו יש שם או משהו אני אשמח... בנתיים אני משתמש ב-RAINLENDAR 0.22... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום... יש לי סרט על המחשב. הסיומת של הסרט היא avi. הדבקתי לסרט תרגום מובנה ועכשיו אני רוצה לצרוב אותו לדיסק שיעבוד על DVD. איך אני עושה את זה? עם איזה תוכנה? (אני רוצה לצרוב את הסרט על דיסק dvd-R 4.7 Gb) אני צריך הוראות מדויקות צעד צעד כי אני לא יודע באיזה תוכנה לעשות,איך ומה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי! הסבירו לי בבקשה הגדרות אלה בתוכנת גיבוי אקרוניס: עוד אחת: המון תודה! נ.ב- האם אחת מהגדרות אלה מונעות פתיחת קובץ גיבוי במחשב אחר?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שידרגתי רכיבי תוכנה במחשב. התקנת SP2 לwindows ועדכון דרייבר המסך (fx5200, אם זה רלוונטי למישהו.). מאז התקנת אחד מהם (אני לא זוכר מי בא קודם, אך הם באו בתקופה די צפופה אחד אחרי השני, הכמה ימים האחרונים, אני לא יכול לראות 90% בערך מהסרטונים/סרטים שיש לי על המחשב.. יש אודיו, אבל במקום הוידאו אני מקבל רק ריבוע ירוק ומעצבן. להתקין מחדש קודקים? ניסיתי. להסיר את דרייבר מסך ולהתקין מחדש? ניסיתי. אפילו התקנתי מדייה פלייר 11 לראות אם הבעיה תפתר, והיא לא נפתרה. אם מישהו יודע על הבעיה, ויכול לעזור לי בפתרונה, אודה לו מאוד. בתודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
עדיפות למשהו שמדמה DOK, הכוונה שאני אוכל להעביר את השירים בגרירה לכונן ב-המחשב שלי
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי אני משתמש כבר די הרבה זמן בתוכנה הזאת כדי להוריד תוכנות ריגול ופרסומות.. די טובה.. הבעיה שכאשר אני מכניס נתיב לשורת הrun ומנסה לפתוח אותו הוא מריץ לי סריקה של התוכנה במקום להיכנס לנתיב המצויין. אני לא יודע אם הבעיה התוכנה או בwindows אבל אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי חברה כאשר אני רואה סרטונים באתרים כמו youtube אני לא שומע כלום, תוכלו לעזור לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
היי יש לי מספר סרטונים בפורמט DIVX, שאני רוצה לצרוב אותם על על דיסק DVD אבל ליצור להם תפריט ניווט כמו בסרט DVD אורגינל, ואני רוצה שהקבצים ישארו בפורמט שלהם פשוט תפריט ולצרוב. מישהו יודע איך לעשות את זה? או תוכנה או מדריך כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בסל המחזור בחרתי תצוגת thumbnails, ואני יכול כך לראות את התמונה בצורה מוקטנת. אני רוצה להגדיל או התמונה המוקטנת, או איכשהו לפתוח אותה אבל מאוד חשוב שהיא עדיין תהיה בסל המחזור, ולא משוחזרת. בבקשה אל תציעו לי פשוט לשחזר את התמונות ולצפות בהן, סתם מיותר וחסר טעם. מסיבות שלי אני רוצה לצפות בתמונות כשהם בסל המחזור ולא מחוצה לו, ואם זה אפשרי אז מצויין
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שאני רוצה לראות סרטון בYNET או אתר אחר אז הסאונד עובד במהירות גבוהה מאד...וגם הוידאו. כאילו שאני שם על הרצה קדימה. למישהו קרה ?! איך פותרים ?
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
צריך מדריך שיעזור לי להעביר את סירטי הוידאו שלי (שיש לי במצלמת הוידאו הלא דיגיטאלית) למחשב.. תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להעביר סרט לאייפוד (שאין לו תרגום מובנה) עם תרגום, כלומר שבאייפוד אני אראה את התרגום. מי שיכול כמה שיותר מהר אני אודה לו כי יש לי מחר בבוקר טיול תודה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עזרה אני רוצה להעביר שירים מסרטי די וי די כלומר יש סרט וחלק ממנו זה שיר כמו סרטים הודיים אנא עזרו לי למצוא תוכנה מתאימה ועם אפשר צרפו הוראות והסבר כמה שאפשר תודה
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
http://img222.imageshack.us/img222/86/5614jh4.png חוץ ממה שמסומן שזה ההתקנה את השאר אפשר למחוק? או שזה חלק מההתקנה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
is there any program to take a bunch of still images, and create a movie bu displaying em fast (30 per second) ? something light and free is preferable thanks edit:found
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי! איך אני פותח פורטים לאימיול בתוכנת אנטי וירוס נורטו 2003? תודה!
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
היי אני משתמש ב3 דפדפנים ff, אקפלורר וmaxton ובכולם יש את אותה הבעיה, הדפדפנים קורסים ומופיע הודעה שהדפדפן ביצע פעולה לא חוקית הנה תמונה לדוגמה http://img350.imageshack.us/my.php?image=1489150614971492sf5.png בבקשה תעזרו לי *עריכה: יש לי גם בעיה שהדפדפן פתאום לא מגיב, אז תוכלו לעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אז נכון שזאת לא תוכנה מקצועית, אבל אני עובד איתה על איזה דגם, ומנסה ליצור Face, שמחבר בין ארבע קווים, אבל הוא נוצר איפה שאני לא רוצה. מצורפת פה תמונה לדוגמה, אלה הם שני משולשים חופפים (זהים), ואני רוצה שהפייסים יהיו בינהם, אבל הם נוצרים רק במשטח אחד, ועל כל משולש. אני לא רוצה שעל כל משולש יהיה פייס, אלה רק בין המשולשים. ניסיתי למתוח קו עם העפרון בשביל "לסגור" מלבן בינהם, אבל זה לא עזר. (זוהי הדגמה למצב) http://img354.imageshack.us/my.php?image=701fz3.jpg הבעיה הזאת מפריעה לי מאוד לסיים את הדגם שלי, מכיוון שאני מעוניין "לצבוע" את הפייסים בצבעים שונים. אשמח לקבל תשובה במהרה.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-