עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by a04,

שלום, אני כותב מילון ב-WORD, רק שבמהלך העבודה נתקלתי בבעייה: אתם מכירים שבכותרת של כל עמוד במילון, מופיעים הערכים שבראש כל עמוד ובסוף כל עמוד, כגון: א-אבא... איך עושים את זה ב-WORD? ניסיתי לעשות זאת ע"י שדות בשילוב מאקרו, אך לא הצלחתי. אודה מאוד למי שיכול למצוא לי את הפיתרון לבעייה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. טוב אני רוצה להתחיל ללמוד גראפיקה ולעשות דברים מגניבים כמו כולם בפורום. השאלה היא ממה להתחיל ללמוד, אך להתחיל ומה עושים. וגם איזה תוכנות צריך ואיזה מידע צריך אני אשמח מאוד אם תענו על שאלותי. תודה :D :D :D :D :D

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by almonimni,

אהלן אני מכיר הרבה אנשים שמותקן להם vobsub ו bsplayer על המחשב וה vobsub מזהה להם את הכתוביות עם ה bsplayer. אני לא יודע למה , אצלי זה כמעט אף פעם לא עובד (כמעט אף פעם - אחרי שאני מפרמט את המחשב או שופך איזה גוסט). כמובן שאני יודע שצריך ששמות הכתובית והסרט יהיו באותה התיקיה עם אותו שם קובץ , ואני התעסקתי עם החרא הזה מלא , וה vobsub עובד עם כל התוכנות חוץ מ bsplayer........! בבקשה , מישהו יכול להגיד לי מה לא בסדר אצלי?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by דודי הסטלן,

בלי שום שינוי כזה או אחר אני מנסה לצרוב או שירים או סתם תמונות או סרטים ופתאום יש לי הודעת שגיאה בתוכנה NERO מה אני אמור לעשות כדי לפתור את זה? **עריכה: מכיוון שמשום מה אני לא יכול להעלות לכאן את התמונה עם הודעת השגיאה, הודעת השגיאה היא "THE DRIVE IS USED BY ANOTHER APPLICATION", וזה בא בדיוק אחרי שאני בוחר את הקבצים לצריבה ולפני שהצריבה מתחילה. תמונה בכל זאת מצטער ששיגעתי אותכם קצת. http://www.pictor.co.il/sty/115098/2276957.JPG

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכם....... יש לי חומר חשוב בהארדיסק אני צריך תוכנה שתנעל לי אותו עם סיסמא שלכל מחשב שאני יבוא יופיע לי Enter the password ואז אני יוכל להיכנס לדיסק קשיח. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום , צרבתי סרט דרך NERO BURNING באפשרות DVD-VIDEO שיש שני תקיות אדום וצהוב , עכשיו הסרט שיש לי במחשב יש לו רק תקייה של VIDEO?_TS ורק אותו העברתי עכשיו צרבתי אותו והראה לי שגיאה כזאת : לינק למי שאינו רואה את התמונה:http://img78.imageshack.us/my.php?image=errornerorw2.jpg המשך : לאחר מכן לחצתי אישור והיתה עוד הודעה ושוב אישור ואז צרבתי לאחר שסיים הנרו לצרוב בהצלחה והפעלתי את הסרט בדוידי אני רואה את הסרט עם כל מיני פיקשושים על המסך מדי פעם , או נתקע טיפה לפעמיים . (הסרטתי את התקיעות בפלאפון אם אתם רוצים אני יעלה את זה ) (פרט נוסף צרבתי את הסרט על דיסק DVD-RW במהירות 16X ) מה זאת הבעיה שמופיעה בעת הצריבה ?ולמה אני רואה ריבועים מפוקששים של פיקסלים שהורסים מדי פעם את הס…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. טוב, אני אנסה להסביר את מה שאני מחפש... התוכנה שאני מחפש, סביר להניח שהיא מאוד מקצועית ורצינית וכבדה ודורשת מחשב מאוד חזק, מסוג התוכנות ששליטה טובה בהן יכולה אפילו להבטיח לך מקום עבודה. אם ראיתם פעם הדמיות של כוכבים, וכל מיני דברים שקורים בחלל, התנגשויות כוכבים, ואז כל מיני דברים עפים לכל מיני כיוונים, ואז כוח המשיכה מושך את הגדולים שבחלקים חזרה למרכז, והקטנים עפים להם... הינה דוגמא, http://video.stumbleupon.com/?p=fctz6t8xaz http://video.stumbleupon.com/?p=54mu58o2wu הדוגמא הראשונה אליה אני מתייחס במיוחד... אני מחפש את התוכנה, או כמה תוכנות שבעזרתם יצרו את ההדמיות האלה... מישו יודע איזו תוכנה מסוגלת? או מתקרבת לזה? :s05: תודה! =) ---------------------------------------…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by stingeR-,

אתמול גלשתי באינטרנט , ופתאום , אחרי שסגרתי את האקספלורר , דף הבית שלי השתנה לזה , וזה פותח לי פופאפים שהאקספלורר נפתח וכן הלאה , שאני משנה את אתר הבית החזרה למה שהיה , הוא משנה בחזרה לזה , ואין לי שום דרך להסיר את זה! ניסיתי SPYWARE וניסיתי הכל כמעט , איך אני מעיף את הדבר הזה!? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. ^ לדוגמא האתר של נועה מחשבים: www.noacomp.co.il התפריט מצד ימין לא במקום כמו ב-IE תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, לא ברור לי על מה לחצתי, אבל ה FF נפתח לי על כל המסך ואני רואה את הטאבים רק כאשר אני מזיז את הסמן לקצה העליון של המסך. איך מחזירים את המצב לקדמותו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Joli,

בלי שהאיכות תירד... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אורח יותם
    Started by אורח יותם,

אהלן חברים מחפש תוכנה (יחסית פשוטה להפעלה בלי הרבה אפשרויות מיותרות) למציאת כל הקבצים באותה הסיומת שאבחר. למשל: אם ארצה את כל התמונות שקיימות בכונן X אוכל להכניס או לבחור מרשימה JPG,JPEG,GIF וכו' וכו' אותו דבר לגבי וידאו. כמובן שתדע גם להעתיק\להעביר אותם יחד למיקום Y. יש למישהו ניסיון עם אחת כזו? חיפשתי קצת ולא מצאתי משהו ידידותי. תודה לעוזרים.

13. Started by gtabak_37,

בזמן התקנת directx בווינדוס 7 אני נתקל בבעיה שמוצגת בתמונה המצורפת, אשמח לעזרה בכדי לפתור את הבעיה תודה מראש, גל

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי איפה אני יכול למצוא סטיק/ממיר כזה שיתחבר למחשב נייד דרך USB 2/3 או אפילו type-c. חשוב שזה יהיה עם התקן כזה שמחובר לאנטנה ולא דרך אינטרנט (כדוגמת קודי). המחשב בשימוש של אבא שלי והוא בנאדם מאוד מאוד מבוגר וללא אינטרנט במקום בו הוא משתמש במחשב. אני מחפש משהו שלאחר שהמחשב עולה (WINDOWS 10) הוא רק יצטרך ללחוץ על קיצור דרך שאשים על שולחן העבודה ובכך לצפות בשידורים (עדיף ממיר/סטיק עם שלט). תודה רבה לכל מי שיענה, יעזור, יציע ויסביר, אני פשוט לא מבין בזה. (אין בעיה גם לרכוש דרך אתרים בחו"ל!) כמובן אשמח למשהו במחיר מאוד מינימלי אבל עם איכות טובה מאוד. תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by maazg,

שלום רב, יש לי בעיה מתימטית מסויימת ואני אשמח לפיתרון מצדכם. הבעיה שיש לי שני מסלולים על מערכת צירים דו מימדית, וחשוב לציין שאלה שני מסלולילים ולא פונקציות, כלומר עבוד כל x יכולים להיות הרבה ערכים של y. כל מסלול מחושב בנקודות מסויימות ולא בהכרח באותם ערכים של x, ואז את המסלול בונים ע"י חיבור הנקודות. העניין שאני רוצה לעשות הוא לחשב את השגיאה בין המסלול הראשון לבין המסלול השני, למשל ע"י גרף אחר שיתאר את ההפרש. האם ישנה דרך לעשות זאת ב Excel? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. יש לי תיקיה שניסיתי למחוק,במהלך התהליך שמשום מה לא הצליח,גיליתי שיש לי קבצים בתוך התיקיה שמסרבים להמחק. כלומר,כשלדוגמא אני בוחר בקובץ הסרבן ולוץ על DELETE ,במקום שתופיע הודעה שבה נשאל האם אני באמת מעוניין במחיקת הקובץ,לא קורה כלום.אותו הדבר קורה גם בלחיצה על SHIFT+DELETE. כמו כן בלחיצה על הלחצן הימני בעכבר,התפריט שמופיע,הרבה יותר מצוומצם מאשר בכל קובץ רגיל אחר אפילו אין שם את הPROPERTIES. כאשר עשיתי סריקת וירוסים על התיקיה הגדולה,הקספרסקי גילה BACKDOOR אחת אבל הוא פשוט לא מצליח למחוק אותה. ואפילו לא לעשות QUARANTINE,אני מניח שהדלת הזאת היא אחד מהקבצים שמסרבים להמחק. לאחר חיפוש בפורום העליתי את 2 התוכנות הללו: DELETEDR וFILEDELETE לצערי,כאשר ניסיתי ליישם אותן,קיבלתי הודעה …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by magafaim,

שלום, אני רוצה להתשמש באתר של היי קיו שעובד על פלאש, יש לי את התוכנה בגרסא 11. שאני נכנס זה לא מראה לי עברית וגם נתקע, אני יודע שזה עובד טוב עם הגרסא 10 של הפלאש אבל שאני מנסה להתקין אותה זה אומר שזאת לא הגרסא הכי חדשה ושאני יוריד את הגרסא החדשה... בבקשה עזרה תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ktulu,

שלום, לא הצלחתי למצוא שום כלי שמצליח לחלץ וידאו ולהוריד אותו מאתר ספורט 5. למשל בלינק המצ"ב: https://playbyplay.sport5.co.il/?GameID=130835&FLNum=28 למישהו יש רעיון מה יכול לעזור? כל כלי שניסיתי, בין אם תוסף לכרום או אתרי אינטרנט שמאפשרים הדבקה של כתובת ה URL לא הצליחו לסייע. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Tchr0,

שלום לכולם מישהו יודע אם יש איזה תוכנה או אופציה בwindows שעושה את הגלילה חלקה? יענו שתהיה תנועה אחידה ולא קפיצה מדובר בעיקר בדפדפן ובword תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. כל כמה דקות הNOD מעלה הודעה איך מוחקים את הוירוס הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. פשוטה ורגילה כמו המיקסרים הישנים, שיהא אפשר לחתוך ממיקום מדוייק ולהדביק בדיוק מקסימלי

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ManA,

יש לי הרבה קבצים ואני רוצה להוסיף להם סיות של RAR איך אני יכל לעשות אתזה ? (אם זה עוזר אז השם של הקובץ נגמר בRZR...)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי קניתי עכשיו את המחשב הנייד lenovo y510p.(ווינדוס 8.1) הוא מגיע עם כונן טרה. משום מה הם התקינו לי את הווינדוס בכונן אחד וחלק מהדרייברים בכונן אחר.(מצורף צילום מסך). צריך לציין ששניהם הם מחיצות שונות באותו הארד דיסק. כונן c: הווינדוס וכל שאר המידע(שפיצלתי אותו כבר לשני כוננים שונים: חומר כללי לאחד ווינדוס והתקנות לשני) כונן d: כונן ששוקל 25 gb שנקרא lenovo ומותקנים בו דרייברים וכל מיני תוכנות של לנובו. בין הדרייברים המותקנים: כוננים כללי : http://prntscr.com/2r6lh3 בכונן די: http://prntscr.com/2r6lm4 http://prntscr.com/2r6lp7 זה נורא מבוזבז ועושה בלאגן אשמח לדעת אם יש פתרון חוץ מלפרמט את הכונן הנוסף או לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים. ידידיה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by iakovl,

יש לי בעיה יש לי כרגע גלריה של 7.5 גיג'ה (אל תשאלו) אבל יש לי פה ושם תמונות כפולות אני רוצה למצוא תוכנה שתחפש בגלריה שלי ותמצא כפולים

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. בוקר טוב.. יש לי מחשב נייד (מפרט 6) עם Windows 7 ו Firefox וכל פעם שאני נכנס לפייסבוק או לכמה אתרים אחרים אני מקבל מלא חלונות קופצים.. גם כשאני משתמש בIE8.. בשתי התוכנות האופציה לביטול חלונות קופצים מופעלת! בדקתי וסרקתי עם NOD32 וSPYBOT וWindows Defender.. וללא שינוי.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים