עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כיצד אני מגבה על צורב DVD מאות מיילים ששמרתי בתיקיות ב OUTLOOK EXPRESS בלי שאצטרך באופן סזיפי לשמור כל מייל ו ATTACHMENT בנפרד. תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by LRa,

הרגע גיליתי שתוכנת החיפוש הזאת תופסת לי 1.34 גיגה על המחשב, זה פשוט לא ייאמן אצל כולם זה ככה? אני רץ להסיר את התוכנה, ממש מגעיל אותי.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by dan_dekel,

אלה קבצים לסרטים למשל.... צריך לפתוי אותם באיזשהיא צורה, יש את nero שפותח תקבצים רק על דיסק ריק,אבל אם הם גדולים מידי, אי אפשר.... אז השאלה שלי, אם אתם מכירים תוכנה שתפתח את הקבצים ישירות לכונן הקשיח.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. הכי חשוב לי זה עטיפת הדיסק עצמו = והיכולת להכין ע"ג העטיפה הציבעונית גם רשימת שירים האם נכון שאפשר לעשות את זה בנרו? או תוכנה ידידותית ויעודית יותר? יש תוכנה שנותנת טמפלייטים מוכנים עם תמונה? או כאלו שאפשר להוסיף תמונה? וגם = אם אני רוצה שגם הדיסק עצמו יהיה ציבעוני = איך עושים את זה? ( יש מדבקות מוכנות?) מי עוזר לי עם האינפורמצייה ה"בסיסית" בודאי לחלק מיכם....? פשוט אף פעם לא עשיתי את זה THX

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. צריך תוכנה למציאת פורטים (פתוחים\סגורים). פעם היה לי משו שקוראים לו advenced port scanner.. אם יש אותה למישהו שיביא לינק. או שיביא תוכנה אחרת

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by omer1789,

הורדתי כתוביות לכל מיני סרטים, (אני רואה על המחשב) וכשאני שם את הכתוביות בסרט זה בדיליי המילים באות קודם מהתנועת שפתיים והתמונה של מי שמדבר... מה עושים? ויש אפשרות לשים תרגום שיהיה כל הזמן בסרט?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. מאיפה אפשר להוריד מילון אנגלי עברי ועברי אנגלי טוב (לא Babylon כי הוא דפוק)

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by LM10,

שלום. חיברתי אתמול לראשונה את המחשב לטלוויזיה עם HDMI בשביל לראות סרטים, ויש לי בעיה מוזרה שאחרי איזה 40-50 דקות (לא קבוע) הסרט נתקע ואיתו כל המחשב. אי אפשר להזיז את העכבר וללחוץ על שום כפתור, רק RESET מציל את המצב. אני משתמש בBS PLAYER והכרטיס מסך שלי GTX460. החבילת קודקים שניסיתי הייתה גם של הBSPLAYER וגם K-LITE (כל חבילה הותקנה בנפרד ולא במקביל אחת לשנייה). מה יכולה להיות הבעיה?

9. Started by approx,

איך אני שומר את המועדפים והסיסמאות השמורות שיש לי בכרום ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Tiger,

יש לי שירים שהכותרת שלהם היא בעברית , אבל ברשימה של השירים בווינאמפ זה מראה לי בכתב ג'יבריש איך אני משנה את זה לעברית ???

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום , צרבתי סרט דרך NERO BURNING באפשרות DVD-VIDEO שיש שני תקיות אדום וצהוב , עכשיו הסרט שיש לי במחשב יש לו רק תקייה של VIDEO?_TS ורק אותו העברתי עכשיו צרבתי אותו והראה לי שגיאה כזאת : לינק למי שאינו רואה את התמונה:http://img78.imageshack.us/my.php?image=errornerorw2.jpg המשך : לאחר מכן לחצתי אישור והיתה עוד הודעה ושוב אישור ואז צרבתי לאחר שסיים הנרו לצרוב בהצלחה והפעלתי את הסרט בדוידי אני רואה את הסרט עם כל מיני פיקשושים על המסך מדי פעם , או נתקע טיפה לפעמיים . (הסרטתי את התקיעות בפלאפון אם אתם רוצים אני יעלה את זה ) (פרט נוסף צרבתי את הסרט על דיסק DVD-RW במהירות 16X ) מה זאת הבעיה שמופיעה בעת הצריבה ?ולמה אני רואה ריבועים מפוקששים של פיקסלים שהורסים מדי פעם את הס…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by avihy,

הדפדפן Internet Explorer 7 בעברית יצא. להורדה:http://download.microsoft.com/download/5/8/7/587bbf05-6132-4a49-a81d-765082ce8246/IE7-WindowsXP-x86-heb.exe תמונה:

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. הורדתי באייפד את האפליקציה IMO שזה תוכנת מסרים ובין היתר MSN מסנג'ר. התחברתי דרכה מחוץ לבית. הגעתי הביתה ואני מנסה להתחבר למסנג'ר ואני לא מצליח. זה אומר לי שאי אפשר בגלל שהתחברתי לגרסה של מסנג'ר שלא מאפשרת להכנס למסנג'ר ביותר ממקום אחד. מה אני עושה?[br]פורסם בתאריך: 19.03.2011 בשעה 12:31:01 בכל זאת?[br]פורסם בתאריך: 20.03.2011 בשעה 17:57:21טעות.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. בוקר טוב.. יש לי מחשב נייד (מפרט 6) עם Windows 7 ו Firefox וכל פעם שאני נכנס לפייסבוק או לכמה אתרים אחרים אני מקבל מלא חלונות קופצים.. גם כשאני משתמש בIE8.. בשתי התוכנות האופציה לביטול חלונות קופצים מופעלת! בדקתי וסרקתי עם NOD32 וSPYBOT וWindows Defender.. וללא שינוי.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. איזה קודאק צריך להוריד כדי לראות כתוביות במדיה פלייר?? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. האם יש עוד סוגי אופיס או רק השניים האלה ומה ההבדלים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by LRa,

שלום, האם אתם מכירים דרך להוריד וידיאו מהאתר של הוט צפייה ישירה: http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-7250,00.html ? ניסיתי עם תוספים לפיירפוקס, אבל משום מה הוא מראה לי רק את הפרסומת להורדה ולא את הוידיאו שבא אחרי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם! כל פעם שאני מפעיל את הגוגל כרום דף הבית הופך ל-http://www.datecity.co.il/?site=mc3 - שזה אתר הכרויות לא קשור למציאות. בהגדרות דף הבית מופיע לי גוגל! ועדיין זה האתר הראשון שעולה כשאני מפעיל את הגוגל כרום! ניסיתי למחוק קוקיס ולאפס את כל ההגדרות (למחוק היסטוריה והכל...) אפילו התקנתי את הכרום מחדש, סרקתי את המחשב לוירוסים דרך AVG ו- ADVANSE SYSTEM CARE. כלום לא עוזר!!!! מה עושים?! אף פעם לא נכנסתי לאתר הזה...ראיתי את זה כבאנר אבל לא יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי הרדיסק שנידפק וקשה לקרוא ממנו את החומר לכן אני רוצה להעביר ממנו הכככללל לארדיסק אחר ואמרו לי שהדרך הטובה ביותר היא התוכנה SpinRite v6.0 ואני לא יודע להשתמש בה אז אם מישהו מנוסה ועבד איתה פעם אז בבקשה עזרו לי איך אני עושה COPY מהארדיסק הדפוק אל הארדיסק החדש?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by rbeny10,

איפה ניתן להוריד תכנה חינמית?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Gil28,

מישהו יכול לתת לי ולעוד רבים שמחפשים את הסריאל של התוכנה Illustrator cs3? serial number... צריך דחוף.. תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי תיקיה שניסיתי למחוק,במהלך התהליך שמשום מה לא הצליח,גיליתי שיש לי קבצים בתוך התיקיה שמסרבים להמחק. כלומר,כשלדוגמא אני בוחר בקובץ הסרבן ולוץ על DELETE ,במקום שתופיע הודעה שבה נשאל האם אני באמת מעוניין במחיקת הקובץ,לא קורה כלום.אותו הדבר קורה גם בלחיצה על SHIFT+DELETE. כמו כן בלחיצה על הלחצן הימני בעכבר,התפריט שמופיע,הרבה יותר מצוומצם מאשר בכל קובץ רגיל אחר אפילו אין שם את הPROPERTIES. כאשר עשיתי סריקת וירוסים על התיקיה הגדולה,הקספרסקי גילה BACKDOOR אחת אבל הוא פשוט לא מצליח למחוק אותה. ואפילו לא לעשות QUARANTINE,אני מניח שהדלת הזאת היא אחד מהקבצים שמסרבים להמחק. לאחר חיפוש בפורום העליתי את 2 התוכנות הללו: DELETEDR וFILEDELETE לצערי,כאשר ניסיתי ליישם אותן,קיבלתי הודעה …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by maor676,

מה הדרך הכי נוחה להעביר הרבה קבצים ממחשב למחשב. חבר אמר לי שאפשר לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב החדש ואז כשאני מתקין את הווינדוס יהיה אפשר להעביר קבצים. זה נכון? יש דרך יותר יעילה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. איזה תוכנות מומלצות במחשב כדאי לקנות רשיון אנטי וירוס יש לי של בזק MCAFEE אם מומלץ אחר תגידו לי תוכנה לעדכון דרייברים ואם יש לכם עוד רעיונות תגידו לי

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אני עובד עם vmware work station 8 ובכל התקנה של תחנות עבודה(xp או 7) אני מתחיל לחוות דיליי מטורף וירידה בביצועים כמה זמן לאחר סיום ההתקנה. כל כמה שניות המוכנה נכנסת למצב פריז\קיפאון ואז משתחררת וככה חוזר על עצמו. איך ניתן לפתור את הנושא ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים