עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Ghoul,

מישהו יכול להסביר לי איך חוסמים פרסומות באנטרנט עם הנורטון סקיורטי.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  2. לפתע פתאום,הופיע לי אייקון של Norton Security Scan על הדסקטופ.לא היה ברור לי מי זה ומה זה אז הסרתי את התוכנה. יומיים לאחר מכן,היא שוב הופיעה.... חיפוש בגוגל העלה שהיא חלק מ Google Pack,אבל לא התקנתי את זה. התוכנות האחרונות שהתקנתי הן Driver Sweeper ו safari. אגב,החיפוש בגוגל העלה עוד שני גולשים שדיווחו על אותו סיפור. מישהו יודע מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by daniel11ryan,

Norton Setup - We live in the day and age where a majority of the population partakes in an online activity, no matter what kind. Surfing online and browsing through your newsfeed is fun; however, things can get pretty hectic if you browse the web without protection. There are millions, if not billions, of malicious online bugs that can infect and harm your system. Damaging your system is not where they stop; your private information and sensitive data can be stolen as well. You can avoid all this and get optimized system performance as an added benefit with Norton antivirus. Norton software programs are the best one available on the global market, which they have been pr…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mega1234,

מישהו יכול למליץ על שילוב יותר טוב ? האם שימוש בפיירוול של XP ובאנטיווירוס של מקאפי לדוגמא יתן זמן BOOT וכיבוי קצר יותר ? פשוט מאז שהתקנתי אותם המחשב מרגיש ממש כבד.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, אבקש מבעלי התוכנה הנ"ל חוות דעת ..... מה השוני בינה ובין גרסאת 2004 ומה השוני בינה ובין הגרסא ה"רגילה". הבנתי שיש בה פיירוול מובנה, האם הוא עדיף על זה של מיקרוסופט. כמו כן אבקש לדעת לגבי באגים, אם יש ושאר המלצות, תלונות והערות. בתודה.

6. Started by DL,

אני הולך לקבל מחשב חדש עוד מעט עם ווינדוס XP, רציתי לדעת מה ההבדלים בין נורטון סיסטם וורקס הרגיל לפרו, והאם כדאי להתקין אליו את הפרו או להסתפק ברגיל. השיקולים הם רק אם בפרו יש סתם דברים שלא צריך ויכבידו על המחשב או שיש שם דברים טובים. אין שיקול כספי בכלל. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by or,

ב-system doctor הןא מראה לי שהמעבד עסוק למה ואיך אפשר לשנות את זה????????

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by nadav1379,

יש לי בעיה הנורטון שלי לא עושה לי עדכון אני רוצה לעשות עדכון וזה נותן לי V על norton antivirus virus Definitions ושאני עושה נקסט זה עושה לי איקס אדום ליד השם וזה לא מעדכן זה גם שם לי ענטנה ליד השעון שזה מנשה לעשות עידכון אבל זה לא מצליח מה אני צריך לעשות בשביל לעדכן את הנורטון?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by gizzz,

כל קבצי הNOTEPAD שלי נהיו ברוסית. היו לי למשל המון קבצי תרגום SRT כולם נהיו ברוסית. אם אני מוריד קובץ תרגום חדש ופותח אותו הוא גם נהיה ברוסית. אם אני כותב בעברית הוא כותב בעברית שאני מחליף לאנגלית הוא כותב אנגלית. רק שאני פותח קובץ מוכן הוא ישר עושה לי אותו ברוסית. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  10. Started by esaly,

אהלן אנשים! מישהו מכיר איזה NOTIFIER שמודיע על מיילים חדשים בלי לפתוח את הWEB כל הזמן או את הOUTLOOK...? ניסיתי את הNOTIFIER המקורי של GMAIL והוא לא עובד הכי טוב...הוא לא מסתנכרן וכו'... אם אתם מכירים משהו בבקשה תגובות...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by kikkler,

מה הגורם העיקרי לאיטיות המשוועת ששורה על המחשב בזמן שהתוכנה פועלת (או לחילופין מה צריך לשפר בשביל להקל על המצב) - זיכרון פנימי, מהירות מעבד או רוחב פס ?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  12. Started by Psy,

מנסה להתקין תוכנה וזאת ההודעת שגיאה שמתקבלת...... (אציין שהקובץ עובד נהדר במחשבים אחרים ואפילו הורדתי כמה פעמים כדי לוודא) מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by neogod,

מופיע לי חלון (תמונה מצורפת) ש nt kernel system מנסה לגשת לאינטרנט ואני לא יודע אם לאשר או לא, מישהו יכול להגיד לי אם זה בטוח לאשר לו את הגישה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לניהול הארד דיסק ממערכת הפעלה DOS עם BOOT (פלופי 1.44 היה לי יותר טוב) שהתוכנה תקרא את מערכת הקבצים NTFS וכל מערכת קבצים אחרת כמו FAT16 FAT32 וכו', והתוכנה תגיד לי אם ההרדיס מנוצל ב - 100% זאת אומרת שאם ההרדיסק מחולק למחיצות היא תגיד ותראה לי. תודה ענקית לכל מי שיעזור, מוטי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by sgsg,

שלום, בהתקנת הווינדוס XP בחרתי בטעות להעביר את המחשב למערכת קבצים NTFS. יש איזו דרך שאני אוכל להחזיר ל- FAT בלי לפרמט ??? ניסיתי עם Partition Magic, אבל הוא עשה לי שגיאה ואמר שהוא לא מצליח לשנות.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Wile E Coyote,

זה המצב: יש מחשב (מערכת הפעלה אקס פי). הכונן הקשיח מפוצל: חצי ל-NTFS וחצי ל-FAT32. אני רוצה לפרמט את כונן C (על ידי אתחול המחשב באמצעות דיסקט הפעלה של 98). כאשר אני עושה את זה, אני רואה שני כוננים: C (שהוא בעצם כל מה שהיה ב-D), ו-D (שזה קבצי מערכת). את כונן C (שהוא NTFS) אני לא רואה. ניסיתי להמיר אותו (את C) ל-FAT32 (באמצעות התוכנה PARTITION MAGIC), ועדיין אני לא רואה את הכונן באתחול עם הדיסקט. מה אני מפספס כאן???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by refael11,

יש לי קובץ כזה על המחשב (לאחר שנעשתה ההעברת חומר מ hd Hשן לחדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה העכשיוות שלי אני לא מצליח להסיר את הקובץ הזה ובנוסף אני לא מצליח לפתוח קבצי אופי או להחיל עבודה באופיס חברים זה חשוב לי תנסו לא לא להמליץ לי על תוכנות למחיקה כי זה לא עובד תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by minnymoony,

שלום, יש תוכנה שקוראים לה "ntvdm.exe" שתופסת 99% מה-cpu במחשב שלי. עקב זאת המחשב עובת בצורה איטית ביותר וזה משגע. אם מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה אודה לו מאד. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by No_Man,

מצאתי באתר של מיקרוסופט סקריפט נחמד שעושה את הפעולה ועשיתי שיעלה עם הפעלת המחשב. הכל טוב ויפה אבל הסיבה העיקרית שרציתי Num Lock דולק עם הפעלת המחשב היא בשביל שאני יוכל להקליד סיסמה ולהתחבר למשתמש אבל הסקריפט עולה רק לאחר ההתחברות למשתמש. יש דרך לעשותשזה יעלה לפני ההתחברות למשתמש ? יש לי XP Pro SP2.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Ac-Boy,

http://www.processlibrary.com/directory?files=nvcpl התגלה בהפעלה של המחשב. עכשיו, עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי קבצי NvCpl מחקתי אותם. אני מריץ את כל ההגנות שיש לי על המחשב שזה SPYBOT, KASPERSKY, AD AWERE, SPYWERE TERMINTOR, Advanced WindowsCare V2 Pro, CCLEANER וTUNEUP ועוד אחת חדשה מהאתר שהבאתי שאמר שזה תולעת: Registry booster. היא היחידה שמצאה אותו ולא יודע מה בדיוק היא עושה איתה אני עושה ריסטרט אני עדיין רואה שהוא נמצא בMSCONFING.. הציעו לי דברים =( אני מתחנן

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by niva401,

למה הם משמשים? האם צפוי בעיה אם אסמן ב MSCONFIG שלא יעלו עם המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by md22,

התקנתי את הדרייבר החדש 21.85 בהגדרות יש סימני שאלה במקום כתב בחלק מהלשוניות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Haflo,

אני לא מבין מה קורה פה, לאחר שקיבלתי (הרצתי 3D Mark 2001 וקיבלתי תוצאה של 1680!) רצתי כמו ילד טוב והתקנתי nVidia Detonator 21.83, ועכשיו גם התפריטים מופיעים לי בסימני שאלה וגיבריש וגם קיבלתי תוצאה של 2480! אז WTF is the Problem? זה הכרטיס ASUS V7700 GeForce 2 GTS 64MB DDR? זה רק בגלל שיש לי 512MB PC133? בגלל ה P3@733Mhz? (ואל תגידו לי כן....!) זה בגלל ה Fucking XP? מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by cleric,

לא ידעתי אם לפתוח את הנושא ב"תצוגה וגרפיקה" או כאן, בסוף החלטתי שזה יותר מתאים לתוכנה ... מישהו ניסה את הדרייברים הרישמיים האחרונים של נוידיה? זה רק אצלי נראה ככה או שזה באמת הקונטרול פנל החדש? זה פשוט מזעזע, נראה כמו איזה תוכנה של ,win3.1 , מה הם חשבו לעצמם? [attachment deleted by admin]

25. Started by compman112,

שהתקנתי את הלוח אם שלי Lan party UTnf4 ultra-d הדרייברים היו כוללים את הפירוול הזה, ואני משתמש כרגע בפירוול אחר, כדאי לי למחוק אותו? אם כן איך? כי לא מצאתי את האפשרות למחוק את זה. תוןדה

• 10 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים