עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by assaf990,

סרקתי עם HijackThis וזה מה שקיבלתי כחשודים. אבל מה באמת מזיק?? (כי חוץ משורת 017 שלא הבנתי מה זה, הכל קשור לתוכנות שהתקנתי...) מה להסיר? O2 - BHO: SpearCast BHO - {93AE98A9-E4F6-4F76-BD98-872FA7D45E51} - D:\PROGRA~1\Phone\SpearCast Web AddOn.dll - Unknown O3 - Toolbar: Palore - {C44B1312-178E-40A7-8B32-FEC9D6F4A159} - D:\PROGRA~1\Phone\SpearCast Web AddOn.dll - Unknown O8 - Extra context menu item: הורד באמצעות פלאש-גט - D:\Program Files\FlashGet\jc_link.htm - Possibly nasty O8 - Extra context menu item: הורד הכל באמצעות פלאש-גט - D:\Program Files\FlashGet\jc_all.htm - Possibly nasty O16 - DPF: {D79B6F43-F214-4E7A-9ECB-CCC8771F2416} (LauncherV1 Class) - http://www.tapuz.c…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by SkeletonBoy,

כל פעם כשיש סרטונים ברשת שמופעלים ע"י ה media player (לא בחלון חדש, בתוך החלון של האקספלורר) אחרי כמה שניות הוא נתקע ויוצא לי מהאספלורר גם בפירפוקס זה עושה לי את הבעיה הזאת אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט, אלא אם כן זה בפורמט qt ניסיתי להסיר את ה wmp10 וחזרתי ל 9 ועדיין היו בעיות, וגם כשניסיתי לחזור עוד פעם ל 10 מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  3. Started by IzikDude,

יש לי את הלוח אם - DFI Lanparty UT NF4 Ulra - D ומעבד - AND Athlon X2 וכשאני בא להוריד את הדרייבר מהאתר של Nvidia יש לי שתי אפשרויות - מה לבחור ?? באחד כתוב AMD ULTRA ובשתיים כתוב AMD X16 תודה מראש לעוזרים !!! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  4. אחרי שהתיאשתי מהתוכנה המובנת בVISTA אני מחפש משהו אחר, יש הצעות ?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by overload,

לא חשוב.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  6. קודם כל, ניסיתי את החיפוש אך לא הצלחתי למצוא שם תשובה מתאימה. אז ככה, הרבה זמן אני משתמש בSYGATE וזה אכן פיירוול מצוין, ומאוד מאוד קל ומומלץ. הבעיה התחילה כאשר התקנתי רשת ביתית, הייתה לי גישה לאינטרנט אך שיתוף קבצים ומדפסות לא היה אפשרי. הייתי בטוח תמיד שהתקלה הייתה בעצם מהראוטר ושניה לפני שבאתי להחזיר אותו לחנות לבדיקה, מצאתי תוכנה נהדרת שגם אמליץ עליה והיא נקראת Network Magic ועזרה לי בהגדרות והכל אך היא גם לא הצליחה לאפשר את השיתוף ואמרה לי שהבעיה היא שהפיירוול בעצם חוסם את האזור של טווח IP הפנימי ברשת. לא ידעתי איך לאפשר "אזור בטוח" של כל טווח IP אז חיפשתי פיירוולים אחרים, שאותם התוכנה הכירה ושם ידעה להדריך בדיוק כיצד לאפשר אזור בטוח זה. לבסוף התקנתי ZONEALARM ואכן יש…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  7. שלום, לפני כמה זמן התקנת crysis על המחשב ומשום מה המשחק לא רץ לי טוב. יש לי מחשב די טוב(מפרט מימין) אך עדיין המשחק לא זז על יותר מ-20 fps לדעתי.. אמרו לי לנסות לעדכן דרייבר של כרטיס מסך אבל עדיין אותו דבר. בנוסף, כשאני מנסה לעדכן/להסיר דרייבר של כרטיס מסך באמצע ההתקנה/ההסרה המסך נכבה וניהיה שחור והמחשב לא מגיב.. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  8. Started by מאור247,

יש לי מדיה פלייר 11 , יש לי גם מערכת עם סאב..... מתי שאני מפעיל שיר דרך המדיה פ]לייר ... לא שומעים ת'סאב.... רציתי לדעת אם אפשר לשנות משו בהגרות כדי שזה יפעל

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  9. שלום, יש לי בעייה קשה עם פופ אפים- הם לא מפסיקים להופיע! ניסית כמה תוכנות ביניהם- ICQ TOOLBAR, YAHOO TOOLBAR, POP UP STOPER, POP UP BLOCKER ויש עוד כמה... ניסיתי גם לסרוק את המחשב בעזרת Ad Aware, ועדיין, הם ממשיכים להופיע. יש דרך להפסיק אותם? אני ממש חייב עזרה, יש לציין שאין לי SP. ושאלה בקשר לנורטון פירוואל 2003. יש לי אותו אבל הבעייה היא שאני שם אותו על ENABLED הוא לא נותן לי גישה לאינטרנט ואין לי אפשרות לגלוש. איך אני נותן אפשרות לאינטרנט לפעול דרך הפירוואל? תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by asichen,

היי, יש לי בעייה בפוטושופ CS2. יש הרבה מקרים שבהם אני עובד עם קובץ כבד פתאום מופיעה לי השגיאה שלמטה (בתמונה המצורפת). מישהו יודע מה הבעייה? בעיית חומרה/תוכנה? תודה רבה רבה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  11. ראיתי שיש בפורום איזה אשכול שאומר איך פותרים את זה אבל זה לא מצליח לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335972.0;wap2 פשוט אין פקודה כזאת COPY... בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  12. כל פעם שאני מנסה להתקין קומפיילר לC למחשב במהלך ההתקנה מופיעה לי השגיאה הבאה. בבקשה בבקשה תעזרו... אני נואש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  13. האם AVG FREE EDITION 7 יעבוד בוינדוס של 64 ביט?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. Started by עמיר שחר,

שלום רב, אני רוצה להעתיק קטע טכסט מתוך אתר אינטרנט לוורד, הבעיה הינה שהוא כתב יוצא הפוך כלומר "שלום" יוצא "םולש". איך ניתן לי להפוך את זה כך שהטכסט היה כמו שצריך בתודה מראש עמיר שחר

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  15. כמו ה-image toolbar ל-FF או ב-IE6 יש משהו כזה ל-IE7 ?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  16. Started by TrancEnergY,

כאשר אני מנסה להיכנס לאתר מסוים (חשבונית חשבונית המוצגת באתר פלאפון) אני מקבל הודעה "ישנה בעיה באישור האבטחה של אתר זה" איך אני בכל זאת יכול להיכנס אל האתר למישהו יש רעיון??

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  17. Started by hedva,

משהו מוזר, או פשוט חוסר נסיון אתמול התקנתי בבית את שועל האש על xp באנגלית עכשיו התקנתי בעבודה (אם אפשר לקרא לזה כך), את השועל על xp בעברית הדבר המוזר שכל הדפים של mozilla הם בעברית (וואו אפשר להשתגע לפעמים מלכתוב באותה שורה עברית ואנגלית) לא נראה לי שהתקנתי גרסה העברית של השועל, למרות שכך יותר נוח להשתמש בו אז האם זה ה xp ? והאם יש דרך שגם בבית הגרסה באנגלית של השועל תעבוד בעברית? בעצם לא ברור איזה xp יש כאן כי ה- start באנגלית (לא התחל) אבל בחלק העליון קובץ עריכה תצוגה... בעברית

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by אמיר יצחקי,

שלום אני רוצה שכל פעם שאני פותח את הדפדפן אז אוטומאטי זה יפתח לי בתוצרה של כפתור F11. תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  19. עשיתי שטות מפגרת, הורדתי סיריאל מאימיול ופתחתי אותו.. למרות שסרקתי אותו עם הNOD32 שלי והוא לא גילה לי כלום כאשר הפעלתי אותו נפתח חלון של משהו שנראה כאילו זה תוכנה לחישוב זמני טיסה(?) כלומר משהו עם שדות תעופה נחיתות המראות.. נראה כאילו זה נועד לבלבל את המשתמש בזמן שהוא טען את עצמו.. בכל אופן, אחרי שכיביתי אותו הוא לא איפשר לי למחוק אותו, לא נתן לי להכנס למצב בטוח (עשה איתחולים) לא להפעיל אנטי וירוס, ADAWARE בטענה שהאנטי וירוס NOT VALID WIN32 APPLICATION . אחרי משחקים שונים עם המחשב הצלחתי למחוק את הקובץ ולהכנס למצב בטוח. אבל אינטרנט הוא לא נותן לי להפעיל ותוכנות אנטי וירוס גם. עכשיו לאחר שהתקנתי מחדש את NOD הוא מפעיל אותו ועושה גם סריקה למחשב למרות שהגנה און ליין הוא לא ע…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. ראיתי שמלא אנשים באינטרנט מחפשים ולא מצאו, יש לי Audigy2 והסרתי אותו והתקנתי אבל עכשיו אין לי את כל ה mixer והשטויות האלו שהגיעו איתו, שהם דווקא שימושיים

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  21. Started by ladani22,

יש לי לפטופ של קומפאק פרסריו 1700 עם כרטיס מסך ATI RAGE MOBILITY-M1. אני צריך דרייבר שלו עם INSTALL ולא INF. חרשתי את DRIVERGUIDE ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  22. Started by y42r,

כנראה שחטפתי - הסייר כל הזמן נפתח לי עם הכתובת www.2dir.com/random.php . הרצתי את כל התוכנות המנקות שיש לי וזה לא עזר. ניסיתי גם במצב בטוח. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by אנדרי07,

שלום לכולם,אני צריך לצרוב מספר תוכנות שיעלו מהBOOT למישהו יש מושג איך עושים את זה? הבנתי שזה משהו דרך BURN IMAGE אבל לא ממש הצלחתי...

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  24. האם יש דרך לראות "הצגת לפני הדפסה" כמו שרואים ב Word גם בשימוש בדפדפנים ובתוכנות הדואר ? הרבה עמודי אינטרנט אינם מובנים להדפסות ובגדול זה בזבוז של דפים. כמובן יש את הפתרון של יצוא ל PDF אבל אני מחפש פתרון יותר אלגנטי ומהיר.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  25. אז כמו שאמרתי, האנטיוירוס( avast) מודיע כל כמה דקות על נסיון של כניסת קובץ בשם "DCOM Expliot" למחשב, האנטיוירוס מודיע שהוא כל פעם חוסם אותו מחדש אבל אני רוצה להיפטר מהבעיה הזאת, למה זה קורה? וזה גם מראה את הפינג שממנו נשלח הקובץ. מה לעשות כדי שזה לא ימשך? תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים