תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם בכמה חודשים האחרונים חלו שיפורים בויסטה מבחינת התמיכה במשחקים כי התקנתי אותה לפני 4 חודשים בערך והמשחקים עבדו זוועה לעומת האקס פי שהם עבדו עליו מצוין אז יש טעם לנסות שוב את המערכת או שבינתים אין שיפור במישור הזה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי XP SP2, וכל פעם שאני מגדיר desktop theme מסוים בתצוגה, לאחר שאני מאתחל את המחשב זה חוזר לי ל"Windows XP"
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
התקנתי אימיול ועכשיו אני רואה שאני מוריד במהירויות ממש איטיות והם אומרים שזה בגלל שיש לי ראוטר ובשביל זה אני צריך לפתוח פורטים הייתי רוצה לדעת איך פותחים את הפורטים לראוטר של edimax ?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
1) כול פעם שאני פותח את הדפדפן FIREFOX החלון תמיד מוקטו אצלי...אני רוצה שכול פעם שאני יפתח את הדפדפן הוא יהיה מוגדל עד הסוף....איך עושים את זה? 2) כאשר אני מוסיף לTAB קיצור דרך של "OPEN A NEW TAB" ואני סוגר אחרי זה את הדפדפן...וכשאני חוזר ופותח אותו שוב אז הקיצור נעלם ככה יוצא שכול פעם אני חייב להוסיף אותו...מה עושים כדי שהוא ישמר שם לתמיד? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
ככה הורדתי everrest לא יודע איזה גרסא זה לא מזהה לי תלוח אם תמעבד מזהה כ p930 . התקנתי cpuz מזהה לי כ 925 תלוח כדגם agen יצור asus. חוץ מזה אין פרטים. עכשיו אני רוצה להוריד תוכנה לקראית טמפרטורה אבל אני לא יודע לאיזה לוח.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
כלומר להקצות רוחב פס כמה שארצה לכל הורדה של IE6. יש דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כשאני נכנס לוינדוס זה מראה לי תמונה כזאות... http://img186.imageshack.us/img186/179/121vd8.jpg מה עושים?! תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
1. האס תוכנות אנטי-וירוס (אלו שבתשלום) כמו NOD32, KASPERSKY וכ"ד הן בעלות רשיון למשך שנה? צריך להזין לתוך התוכנה שם משתמש וקוד רשיון. את הפרטים האלה מקבלים כשקונים את התוכנה. בתום תקופת הרשיון התוכנות מפסיקות לקבל update מהשרתים של היצרנים. כלומר, מפסיקות לפעול? 2. קיימות כמובן תוכנות בחינם: AVG, AVAST . האם תוכנות אלו פחות טובות באופן משמעותי לשימוש ביתי?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
התערבתי עם חבר שאפשר להכנס לו למחשב גם בלי טרוין וכו..(אמרו לי שזה אפשרי ואין לי מושג איך..לא שאני יודע גם עם טרוין אבל שיהיה חח) אני רוצה להוכיח לו שזה אפשרי על ידי כך שאצור לו מסמך טקסט חדש על שולחן העבודה שכתוב שם "הנה רואה שזה אפשרי? " או משהו בסגנון.. ושאוכל לראות את המסך שלו והקבצים שלו שאגיד לו "הנה יש לך אתזה אתזה ואתזה.." "עכשיו אתה מטייל בחלון זה זה וזה.. זה אפשרי? איך אני עושה אתזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב mouse hz הביאו לי תוכנה ושיניתי את המהירות עכבר ל 500HZ עכשו אני רוצה להחזיר ל 125 (שזה רגיל) ואני יכול להעביר רק ל 250 500 1000 אין לי אפשרות לרגיל שזה 125 עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על ה IE בשביל לפתוח אותו אז ישנה השהייה של איזה 5 שניות . מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: DFI LANPARTY NF4 ULTRA D CORSAIR PC3200 C2 512*2 6200GT(זמני) ספק 480 THEMALTAKE 250GB SATA II 16MB WD 200GB WD 8 MB ATA המערכת ללא OC הוספתי כבר מתח לזיכרון עד ל 2.8 ולא עוזר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, אממ שלשום חבר שלי הוריד אצלו במחשב ווירוס\טורייאן. שפגע באקספולרר הוא מחכה ומדליק אותו כל פעם מחדש. עכשיו עשיתי סריקה עם אנטי ווירוס, הוא מוצא אותו אומר שהוא מוחק והבעייה ממשיכה. אותו דבר עשיתי עם Spy docktor. אממ הפעלתי את המחשב בSAFE MODE והבעייה ממשיכה. שיננו כבר עובדי עצות. אין לך שום רעיון לפיתרון.. >: יש לכם איזה רעיון? או איך אני יכול לשחזר את הexplorer.exe כי כל המחשב עובד בסדר חוץ ממנו. ממש תודה לעוזרים, תומר.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
התוכנת Windows Media Player 10 Setup Hebrew בעברית. החלטתי להסירה, חלק מהקבצים מתעקשים ולא נמחקים, וכביכול נמחקים אבל אחרי עשר (10) שניות חוזרים לספרית המקור. כשפותחים את סל המיחזור רואים גם את הקבצים שנמחקו ואלו שלא נמחקו. מוזר לא.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
הרבה מהתוכנות שיש לי על המחשב שאני פותח נסגרים מייד אחרי שאני פותח אותם ואני לא יכול להשתמש בהם
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע למה אבל בימים האחרונים פתאום מופיעה לי הודעה כזאת: כשאני לוחץ נסה שינית או התעלם וכו' הקספרסקי קורס לי מייד. ניסיתי להתקין מחדש קספרסקי אלף פעם ולא עזר. בבקשה עזרו לי לפתור את הבעייה ולהבין את פשר ההודעה של הC++ הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שניתן לשדר למחשב שני דרך האינטרנט ניסיתי את active web cam אבל לא הצלחתי להפעיל בגלל הראוטר
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
הסרט נמצא בכתובת הזאת: http://www.pictureit.co.il/ramatgan/rg-eng.html ואני רוצה להוריד אותו שיהיה לי כקובץ וידאו רגיל על המחשב איך אפשר לעשות את זה?(אם אפשר כמובן) תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
משחקים ישנים לא עבדו לי אז המליצו לי להוריד את התוכנה dosbox שאמורה לעזור. אבל הורדתי והתקנתי אותה ווהיא לא עזרה לי.... מישהו יודע אולי איך משתמשים בה????????? תודה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני אחרי התקנה נקיה של ויסטה, לא שזה קשור אבל בכל אופן... כשאני מנסה לפתוח חלון שיחה, המסנג'ר קופא, ואני חייב לסגור את התהליך שלו כדי לשחרר את המחשב. זה כל פעם עם משתמש אחר ברשימה, כאילו התוכנה בוחרת רנדומלית מתי להיתקע. מישהו יכול להציע פיתרון? :s05:
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין תוכנה בשם PC SUITE כדי שאני אוכל להעביר דברים לפלאפון. ואני לא מצליח בגלל השגיאה הבאה: מישהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
למשל את כל מה שסימנתי אני רוצה שלא יופיע [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני טוענת שם סרט והיא כותבת: יש לציין שזה קורה רק בסרט הזה...אבל הוא עובד פיקס בBS. ויש עוד בעיה, אני מתקינה את VOBSUB אבל זה לא מופיע לי בויטואל דוב כפילטר! אולי משהו בהתקנה שלי לא בסדר? קיצר זה נהיה ממש סיוט, אני מתה להמיר סרט אבל זה עושה את כל הצרות האפשריות. בבקשה תעזרו לי כי אני כבר 4 שעות מנסה לפתור את הבעיה... אם זה משנה, אני מתשתמשת בחבילת המקודדים של קאזה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס ל javascript שהפיירול עובד..!?! מה עושים מה מבטלים או מוסיפים או מגדירים? אני רוצה לשחק משחקים ברשת סנוקר שש בש וכאלה משעמם לי javascript:openGame('Snooker')
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מי שמכיר אולי יוכל לעזור לי... בפעם הראשונה שנכנסתי כל התמונות וה"גרפיקה" בתוכנה עבדו מצויין ויפה... אבל בפעמים הבאות זה נעלם, וזה פוגע בסביבת העבודה של התוכנה.... מישהו מכיר או יודע למה זה קרה? או מה הפיתרון? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך Print Screen כדי להבהיר את הבעיה, אין בעיה רק תגידו.... אה ולפני ששכחתי-אני מצטער שפתחתי ת'רד נוסף בגלל שמשום הת'רד הקודם לא עלה/לא רואים את תוכן ההודעה משום מה...
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה המקום הנכון לבקשה זו. יש לי מחשב נייד Gateway Solo 9550 הורדתי מאתר היצרן של המחשב את כל הדרייברים שייש לכ.מסך של מחשב זה ואף אחד מהם לא מתאים. דרך אגב ביצעתי חיפוש באתר היצרן גם עפ"י Part Number של המחשב. הורדתי תוכנה שתזהה לי את רכיבי המחשב והוא זיהה לי את הכרטיס מסך הבא: Nvidia Corp GeForce 2 GO/MX Ultra [NV11] Nvidia Corp (Gateway 2000) אשמח לעזרה במציאת דרייבר לכ.מסך זה, גם חיפשתי בגוגל ובאתר של NVIDIA ולא מצאתי כלום. תודה 8) בטעות שמתי את ההודעה בפורום מסכי מחשב ולא בפורום כרטיסי מסך, סורי אשמח אם תעבירו את זה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-