עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מי שמכיר אולי יוכל לעזור לי... בפעם הראשונה שנכנסתי כל התמונות וה"גרפיקה" בתוכנה עבדו מצויין ויפה... אבל בפעמים הבאות זה נעלם, וזה פוגע בסביבת העבודה של התוכנה.... מישהו מכיר או יודע למה זה קרה? או מה הפיתרון? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך Print Screen כדי להבהיר את הבעיה, אין בעיה רק תגידו.... אה ולפני ששכחתי-אני מצטער שפתחתי ת'רד נוסף בגלל שמשום הת'רד הקודם לא עלה/לא רואים את תוכן ההודעה משום מה...

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  2. Started by DRAMAKING,

אהלן התקנתי לא מזמן עדכון דרייבר לכרטיס מסך שלי (ATI RADEON 9600XT) ומאז אני לא מצליח לראות סרטים. המסך של נגן הסרטים שחור אבל את הסאונד של הסרט אני כ ןשומע... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  3. Started by BigDragoon,

האם אפשר להוסיף תרגום ל DVDR? (ל IMAGE של DVDR)

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  4. Started by ophir555,

האם אחד ממומחי הפורם יכול להסביר בעברית פשוטה להדיוטות שבינינו מה אומרים המושגים/משפטים הבאים ואיך נעזרים בהם? טורנטים טרקר פרטי לעומת ציבורי לדעת לבחור לינקים נכונים... יחס סידרים לליצ'רים תודה

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  5. הורדתי נורטון אנטיורוס 2008 ואני רוצה למחוק אותו הוא לא מופיע בהוספה הסרה ואי אפשר למחוק מהתיקיה שלו איך אפשר למחוק את זה ? תעזרו לי תודה!

6. Started by Nadav_Peretz,

שלום אני מנסה למצוא תוכנה אשר ממירה DVD של קבצים, לתוך קובץ ISO. אני עוקב כרגע אחרי מדריך ופשוט אמרו לחפש בגוגל איך להמיר - אבל החיפוש פשוט לא הניב שום תוצאות. אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא תוכנה ומדריך שימוש בה, אודה לו מאוד תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  7. Started by Little SAVAGE,

האם יש במדיה פלייר 11 את האופציה Find Album Info כמו שהיה בגרסאות הקודמות של התוכנה? אם כן, איך מגיעים אליה? חיפשת אותה ולא ממש מצאתי.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  8. הכל עובד לי מצויין, אבל הסאונד אפילו ב preview כבר, הוא צורם כזה וממש לא מובן משהו לא בסדר, אין לי מושג מה בדקתי כמה סרטים עדכנתי מקודדים

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  9. כל פעם שאני מכניס את הדיסק דריבר של הלוח המחשב נתקע.(והדיסק חדש) הדיסק מהנילון והמחשב חדש אחרי פירמוט תגידו יש מצב שפירמטתי פירמוט מהיר בפעם הראשונה ובגלל זה זה ככה? את הכרטיס מסך וכל שאר התוכנות הצלחתי יש מצב שזה בגלל זה? או שאין מצב שהוא היה נותן לי להתקין משהון אם לא הייתי נותן לו בפעם הראשונה פירמוט מהיר?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  10. שלום המחשב שלי כנראה מחק 4GB שלמים של מידע (סרטים) מהדיסק הקשיח שלי האם יש דרך לשחזר אותם מבלי להוריד מחדש? בבקשה עזרו לי,אני באמת זקוק לפתרונות... :'(

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  11. Started by SHAY951,

שלום לכולם, ניסיתי להתקין אצל חבר VB - מדיסק מקורי (יש לציין שנוסו מספר גרסאות נוספות מדיסקים אחרים). בתחילת ההתקנה (בכל המקרים) המחשב מציג הודעה שחסר הקובץ shell.dll ומפסיק את ההתקנה. מה לעשות? לאן להתקין קובץ חדש של DLL ? ואיך בדיוק? (זה אמור להיות בדיסק או משהו?) העניין דיי דחוף, אז אשמח לתשובה מהירה. תודה מראש 8)

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  12. היי, עזרה דחופה אנשים... צריך דריברים לרמקולים ada890 של altec lansing תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  13. Started by SemteX,

שלום, ברצוני לדעת אם קיים PLUG-IN לWINAMP שגורם לתמיכה באומלאוטים. למי שלא יודע - הנה דוגמה לאומלאוט - Ü ,ō, Ä בווינאמפ, במקום ששיר נגיד שוודי ייראה כך - En Mäktig Här הוא נראה בWINAP ככה: En mהktig hהr אז יש תוכנה מסוימת שמשנה את זה? אם יש אני אודה למי שיגיד לי.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  14. Started by shimon23,

אני מעוניין שהתוכנה לא תקיים האזנה תמידית ל-IE אלא רק כאשר אני ילחץ על לינק וכפתור מסוים היא תוריד את הקישור המסוים. לפי מיטב הבנתי זה אמור להיעשות ע"י כלים>אפשרויות>Monitor ושם אני בוחר "השתמש במקש ה-ALT" ומבטל את אפשרות ה"האזנה". למרות זאת לא קורה כלום כאשר אני לוחץ על Alt. האם מישהו יודע איך לעשות זאת? אני משתמש בגירסה 1.96 אבל נראה לי שזה זהה בכל יתר הגירסאות.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  15. אני מחפש איזשהו כלי Freeware\shareware או בתשלום שאיתו אני אוכל לבדוק את ביצועי ה HD ולהשוות לHD אחרים או לאותו HD כאשר הוא חדש. אני מחפש גם כלי שיוכל להראות ולהוכיח שלאחר שימוש ב Defrag ביצועי המחשב משתפרים.

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

תראו בתמונה מה הארור שהוא נותן לי(לא חסמתי אותו בפיירוואל או משהו) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  17. Started by iakovl,

כחלק מהמהלך לשפר את ההורדות שלי אני רוצה ליעל את ההורדות האוטומטיות שלי דרך הRSS באמצעות יציאת פילטר טוב יותר להלן דוגמא ישנו קובץ ששמו [aaa]_bbb_1_[h264].mp4 ישנם 4 גורמים חשובים לי [aaa] - ההוצאה של הקובץ = לכל קובץ שאני מוריד יש מס' הוצאות שונות. אני לדוגמא רוצה רק את aaa ולא CCC BBB - שם הקובץ = לרוב התבנית זהה (כמו כל שם) אך לפעמים נוסף במקום רווח "." או "_". [H264] - הקידוד = לפעמים יש מס' קידודים גם לאותה הוצאה. אני רוצה קידוד מסויים אבל לא קידוד אחר .mp4 - סיומת = אותו רעיון כמו הקידוד איך לפי זה אני יכול ליצור פילטר ביוטורנט על מנת שיבחר בדיוק את הקבצים הנחוצים לי והנחוצים לי בלבד

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  18. Started by dror_gh,

מחפש דרייברים לכרטיסים הבאים ללינוקס : Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card PCI Intel 82801BA ICH2 - AC'97 Audio Controller [b-4] PCI תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  19. שלום אני רוצה לערוך את האווטלוק אקספרס שלי כך שיקבל דואר רק מכתובות המופיעות ברשימת אנשי הקשר שלי. האם יש מישהוא שיכול להדריך אותי כיצד ניתן לעשות זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  20. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש את SP2 ל-XP PRO בכל מקום חוץ מWindows Update

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  21. Started by coorva,

מחפש תוכנה חינמית, (אם קיימת) שמקליטה וידאו באתרים כמו youtube וכדומה. תודה

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  22. כן אני יודע שהבקשה שלי מוזרה, אני בטוח שיש כזה דבר. פשוט בארץ אנשים מחפשים תירגום לעברית מאנגלית או שפות פופולריות יותר. כרגע השפה הכי חשובה לי לתרגום היא טורקית לאנגלית, או טורקית לעברית. מי שימצא יקבל פרס ישראל

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  23. ברשותי כרטיס Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro ואני מנסה לראות סרטי וידאו בטלויזיה דרך חיבור S-VIDEO. אני משתמש ב - CATALYST 6.8 וניסיתי גם 5.10. למי שמכיר מאפשרים צפייה בטלויזיה ע"י הוספת הטלויזיה במצב CLONE או EXTEND. במצב EXTEND אני רואה בטלויזיה רק מסך כחול. במצב CLONE אני רואה את מה שרואים על הצג אבל לא ניתן לראות וידאו. בעבר זה עבד כמו שצריך במצב EXTEND כאשר לא חשוב מה רואים על הצג, אם מנוגן וידאו על המחשב אז רק הוידאו יוצג על הטלויזיה.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  24. Started by The Man123,

הורדתי את התוכנה הזאת ועוד 4 קבצים שאני אמור לפצל בעזרתה אבל אין לי שום מושג איך לעשות את זה מישהו יכול בבקשה לעזור לי ?!

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  25. Started by credo,

היי,בזמן האחרון לחבר שלי יש 100 אחוז CPU USAGE כשהוא משחק.. וכשדולקת אפילו תוכנה אחת כבדה יש איזה 60-70.. ניסינו לבדוק וירוסים,ספייוורים,לסגור תוכנות פועלות ולמעשה הכל.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?המחשב דיי סוס אז זאת גם לא הבעיה. תודה.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.