עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by big foot,

יש לי אופיס 2000 בעברית כאשר אני פותך את WORD אין לי את התפריט של כל הקובץ,עריכה ,הוספה וכ'ו... מה אני עושה בבקשה זה די דחוף לי תודה מראש :s05: ??? נ.ב בין היתר אני הסרתי את כל האופיס והתקנתי אותו פעמיים וכמו כן עשיתי גם תיקון קבצים ושום דבר לא עזר לי

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  2. Started by ori83,

היי, אני רוצה לשדרג בימים הקרובים לויסטה. יש לי amd athlon 2500 MEM 1.5GB HD 250GB כרטיס המסך שלי מיושן ויוחלף לפני השדרוג. אני יודע ש"על הנייר" המחשב מתאים לשדרוג אבל רציתי לקבל רשמים אישיים שלכם: 1. המחשב חזק מספיק? 2. המערכת הפעלה תרוץ לאט מדי? 3. כדאי להשקיע בכרטיס מסך יקר עם זיכרון גדול? זה ישפר את המהירות של הGUI? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  3. Started by rotem75,

היי לאחר ש"שדרגתי" את המדיה פלייר מגירסא 9 לגירסא 10 כל הסרטים שאני מנגן בו ובנגנים אחרים מופיעים כאילו תחת פילטר צהוב לבן מזעזע (כמו צילום ספייה למי שמכיר) ניסיתי לבצע חזרה לאחור עם הסיסטם ריסטור + חזרה לגירסא 9 - אך ללא הועיל. כמו כן, התקנתי שוב את כל הקודקים האפשריים וכן שוב את הנגנים האחרים אך ללא הועיל הבעייה לא נפתרת. פרט לבעייה זו השמע וכל אופציות המסך האחרות עובדות נפלא. עזרה בבקשה רותם

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  4. Started by major winters,

זה נתקע באמצע.... זה מאוד מתסכל.... זה לא נותן הודעת שגיאה ספציפית אלא רק את האופציה לשלוח error report.... מה עושים?!?! (אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער)

5. Started by 2good4u,

יש לי מסך lcd הבעיה שלי היא איך אני עושה שהוא יראה לי את מצב הטמפרטורה? מה אני לוחץ והכין אם מישהו יודע בבקשה אני נואש?....

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  6. מי שמכיר אולי יוכל לעזור לי... בפעם הראשונה שנכנסתי כל התמונות וה"גרפיקה" בתוכנה עבדו מצויין ויפה... אבל בפעמים הבאות זה נעלם, וזה פוגע בסביבת העבודה של התוכנה.... מישהו מכיר או יודע למה זה קרה? או מה הפיתרון? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך Print Screen כדי להבהיר את הבעיה, אין בעיה רק תגידו.... אה ולפני ששכחתי-אני מצטער שפתחתי ת'רד נוסף בגלל שמשום הת'רד הקודם לא עלה/לא רואים את תוכן ההודעה משום מה...

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  7. Started by DRAMAKING,

אהלן התקנתי לא מזמן עדכון דרייבר לכרטיס מסך שלי (ATI RADEON 9600XT) ומאז אני לא מצליח לראות סרטים. המסך של נגן הסרטים שחור אבל את הסאונד של הסרט אני כ ןשומע... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  8. כותרת. אני כמעת בטוח שזו בעיית תוכנה כי גם במחשב הקודם היה לי את זה. וזה לא בעיה בדיסקים.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  9. בקיצור, במחשב שלי יש כונן ראשי © שמחובר באמצעות כבל SATA2, ועליו מותקן ויסטה הום פרימיום. עכשיו חיברתי כונן פיזי נוסף (E) שמחובר באמצעות כבל IDE, ועליו מותקן XP הום SP2 (יש לציין שפעם הכונן שימש ככונן ראשי במחשב אחר, וכך גם מערכת ההפעלה). אני מנסה ליצור dual boot של מערכות ההפעלה, אך ללא הצלחה. השתמשתי בתכנה EasyBCD כדי לקנפג את ה-boot loader של ויסטה כדי להכיר בהתקנה של XP. כל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני מנסה להריץ את XP, אני מקבל הודעה ש-NTLDR לא נמצא או הושחת. חיפשתי בגוגל, וניסיתי לשחק עם הקובץ boot.ini שבכונן E (זה שמותקן עליו XP) כדי שהעסק יעבוד. עכשיו כשאני בוחר XP בבוט לודר של ויסטה, המחשב פשוט מאתחל את עצמו. איך פותרים את הבעיה? מצורפת תמונה של ההגדרות ב-EasyB…

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  10. Started by Nadav_Peretz,

שלום אני מנסה למצוא תוכנה אשר ממירה DVD של קבצים, לתוך קובץ ISO. אני עוקב כרגע אחרי מדריך ופשוט אמרו לחפש בגוגל איך להמיר - אבל החיפוש פשוט לא הניב שום תוצאות. אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא תוכנה ומדריך שימוש בה, אודה לו מאוד תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  11. מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!

12. היי אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה, הורדתי סרט מאתר טורנט, DVDR-TGP (ככה כתוב) בתוך התקייה יש הרבה קבצי ראר שמכילים לדעתי את אותו הקובץ (הקובץ נראה כמו הסרט והוא בפורמט img) בנוסף בתקייה יש גם עוד הרבה קבצים שאני לא יכולה לפתוח. יש לי צורב DVD וניסיתי פשוט לצרוב את כל התקייה של הסרט אבל הצריבה נעצרה והראתה לי שגיאה שאני לא זוכרת מה היא. אני גם לא מצליחה לחלץ את אחד מקבצי הראר שם, גם אז אני מקבלת הודעת שגיאה בווינראר. אני לא יודעת אם כך, איך לפתוח את הקובץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי ימית

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  13. שלום, ה-IE עושה לי בעיות ולא מעלה אתרים כמו שצריך, החזרתי הכל לברירת מחדל וניסיתי הרבה דברים ללא הועיל. רציתי לדעת איך אני יכול להסיר את IE לחלוטין ולאחר מכן להתקין אותו מחדש. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  14. Started by nitayc1,

שלום. מקווה שזה המקום הנכון לבקשה זו. יש לי מחשב נייד Gateway Solo 9550 הורדתי מאתר היצרן של המחשב את כל הדרייברים שייש לכ.מסך של מחשב זה ואף אחד מהם לא מתאים. דרך אגב ביצעתי חיפוש באתר היצרן גם עפ"י Part Number של המחשב. הורדתי תוכנה שתזהה לי את רכיבי המחשב והוא זיהה לי את הכרטיס מסך הבא: Nvidia Corp GeForce 2 GO/MX Ultra [NV11] Nvidia Corp (Gateway 2000) אשמח לעזרה במציאת דרייבר לכ.מסך זה, גם חיפשתי בגוגל ובאתר של NVIDIA ולא מצאתי כלום. תודה 8) בטעות שמתי את ההודעה בפורום מסכי מחשב ולא בפורום כרטיסי מסך, סורי אשמח אם תעבירו את זה בבקשה

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  15. אני לא מצליח לשנות את האפשרות פתיחה שלי של השירים לreal player (תמונה בפנים) http://img164.imageshack.us/img164/3489/58548189jc9.jpg

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  16. Started by Alex89,

אחרי שאני דליק אותו ונילק לי אתר כל שהוא אני לא יכול ללחוץ על כלום באתר בשביל שאני יוכל ללחוץ אני צריך למזער ואז להחזיר ורק אז אני יכול ללחוץ וכך זה קורה אחרי כל לחיצה על משהוא בתןך אתר כל שהוא יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום יש לי IE6 אני אחרי פרמוט ומשום מה מאז שפרמטתי הסרגל כלים בכניסה לאתרים מיושר אוטומטית לצד שמואל(אני עם IE בעיברית יש תמונה) משהו יכול להגיד לי אך לסדר את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  18. שלום לכל התותחים בפורום! הבעיה שלי היא כזו: צילמתי במצלמה רגילה (לא מצלמת וידאו) קטע וידאו בן 3 דקות. לתדהמתי הקובץ "שוקל" 290MB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הקובץ שהמצלמה יצרה הוא קובץ עם סיומת AVI. ההיגיון הפשוט שלי אומר שיש איזה קומבינה להקטין את הקובץ הזה (ואני לא מתכוון לתוכנת כיווץ) כי לא פעם ולא פעמיים הורדתי מהאינטרנט קטעי וידאו הרבה יותר ארוכים ששקלו הרבה פחות מ-290MB. תודה מראש לעוזרים.

19. הכל עובד לי מצויין, אבל הסאונד אפילו ב preview כבר, הוא צורם כזה וממש לא מובן משהו לא בסדר, אין לי מושג מה בדקתי כמה סרטים עדכנתי מקודדים

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  20. Started by shmaram,

שלום לכולם וחג שמח כבר חודש אני נתקל בבעייה בויסטה בזמן גלישה. אני גולש דרך תוכנת EXPLORER גירסא 7 , ובכל פעם שאני מנסה לראות קטעי וידאו באתרים , ה EXPLORER נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית תוכנה אך התקנתי MOZILA וגם שם הבעיה הופיעה. בנוסף ניסיתי להתקין מקודדים חדשים וגם ביצעתי עידכון ל VISTA ולכל שאר התוכנות שעשויות להיות קשורות ( EXPLORER, MEDIA PLAYER, FLESH...) אך כלום לא עזר.. חשוב לציין שהדבר לא קורה בכל האתרים אך ברובם - מדובר באתרים גדולים כמו YNET, ZAP, ONE וכו'... מבקש את עזרתכם , אני כבר נואש... שחר

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  21. Started by 00000,

יש קובץ וידאו שבא בארבע חלקים. בינתיים סיימתי להוריד רק את הראשון וכשאני מנסה לחלץ הוא מבקש את השני. אהע רוצה לחלץ את הראשון ולצפות בו בנפרד. כיצד? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  22. היי, עזרה דחופה אנשים... צריך דריברים לרמקולים ada890 של altec lansing תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  23. Started by MiGHTyDuCK,

אחרי שאני מתקין את קספרסקי פרסונל 5 גם פרו וגם הרגיל הוא לא נותן לי להתחבר לאינטרנט הוא כאילו מחייג VERYFIYING USER NAME AND PASSWORD ואו שהוא נתקע על זה ולא קורה כלום או שאם הוא איכשו מצליח אז שום דבר בעצם לא עובד וזה כאילו לא מחובר למישו יש מושג ? תודה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  24. המדייה פלייר התחיל לעשות לי בעיות-לפעמים הוא "נתקע", שמתי בגרשיים כי הוא לא בדיוק נתקע הוא מנגן אבל כאילו אני לא יכול לעשות כלום על המחשב...קופא זאת המילה היותר נכונה אולי... ואז פתאום המסך שלי נכבה ונדלק שוב אחרי שתי שניות אבל הכל ממשיך לנגן ובלה בלה...אבל אתמול הוא תקע לי את המחשב כבר פעם אחת איך אני מתקין אותו מחדש? או שאני צריך להוריד אותו מחדש...? אם כן אז מאיפה? האתר של מייקרוסופט? בקשר להמלצות על נגנים אחרים...אפשרי אבל אני דיי אוהב את המדייה פלייר תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  25. Started by ronmashov,

who can assist me with the instructions how to remove the Norton anti virus 2004. It will not allow me to do un-install and re-install ask for un install first! thanks.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים