עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sigma,

התקנתי תוכנות Ad-aware Professional, AVG 7.5. האם מומלץ להתקין גם תוכנת Zone Alarm?

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  2. תוכנות אבטחה מומלצות: אנטי-וירוסים חינמיים: Avira AntiVir Personal AVG Avast Comodo AntiVirus אנטי-וירוסים בתשלום: Kaspersky ESET Nod32 Avira AntiVir Premium חומות אש (פיירוואל) חינמיים: Comodo Firewall Pro ZoneAlarm Sygate Personal Firewall - הפרויקט נסגר, לא מתעדכן. Agnitum Outpost Free חבילות אבטחה בתשלום: Kaspersky Internet Security ESET Smart Security אנטי-ספייוור חינמיים: Spybot Search & Destroy SpywareBaster Malwarebytes Anti-Malware Lavasoft AdAware SUPERAntiSpyware Comodo BOClean Spyware Terminator Microsoft Windows Defender Spyware Doctor Starter Edition SpySweeper TrendMicro HijackThis * לצורך ניקוי ספייוור קיים יש לבצע Deep\Full Scan ולא Quick\Smart כנהוג…

• 836 תגובות
    • 473.2k צפיות
  3. שלום, בדיוק רכשתי מחשב חדש (בעזרתכם, תודה) ואני מעוניין לדעת האם שווה להשקיע כסף בתוכנות, בעיקר אנטיוירוס או להסתפק בחינמיים וגם האם יש צורך בפיירוול ואנטי רוגלות אם אני צריך לדאוג מהתנגשויות בין תוכנות מסויימות חיטטתי קצת בדביקים ובעיקר ראיתי תגובות כמו זה חרא וזה טוב והייתי שמח לקבל קצת יותר פירוט בנוסף הייתי שמח לקבל מידע על תוכנות לתחזוקת המחשב בעיקרון רשימה של תוכנות שחובה שיהיו לי על המחשב החדש כשהוא יגיע ואיזה מהן הכי טובה תודה, דניאל.

• 20 תגובות
    • 6.7k צפיות
  4. שלום חברים, אתם יודעים להמליץ על חקר שוק כזה או אחר למוצרי האבטחה למה שנקרא Enterprises? Symantec, McAfee וכו' מציגים רשימות מוצרים ארוכות מבלי שנראה שאף-אחד בדק או השווה וממש אין לי כוח לשבת עם ספקים כדי שימרחו אותי בסיפורים. אז... יש מצב להיעזר בכם, אנשים טובים? :-) תודה.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by beast_master,

אני מחפש אתר הורדה לתוכנת **** בעברית של ***** אם משהוא יוכל לעזור לי אני אהייה אסיר תודה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  6. Started by Dead_pool,

למשהו יש ניסיון עם תוכנות כגון http://www.retroarch.com או https://emulationstation.org/ איזה תוכנה עדיפה מביניהן ? מאיפה אפשר להשיג משחקים לאימולטורים אלו ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. איזה תוכנות מומלצות למה שרשמתי בכותרת בזמנו השתמשתי בSpyBot, AdAware, tuneup utils. האם יש דברים עדיפים היום?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  8. את פנדה התקנתי לפני שנה בערך והיא היתה פשוט גרועה. המליצו לי על NOD ,רכשתי אותה וגם היא לא הצליחה לגבור על וירוסים באופן מוחלט. עכשיו אני מתקין את תוכנה חימית שהמליץ לי חבר טוב: http://www.download.com/Avast-Home-Edition/3000-2239_4-10634953.html?tag=lst-0-2 מה אתם אומרים? יש אחרות מומלצות?

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by borg,

אני מחפש תוכנות אנטי-וירוס שניתן להריץ מ-Boot-CD בלי התקנה וללא תלות במערכת הפעלה. בעיקרון, תוכנות האנטי-וירוס שאני מחפש אמורות לעבוד במצב DOS עם GUI או ב-Linux Live-CD. עדיף שהתוכנות יתמכו בצריבה ב-Multi-session כך שניתן יהיה להוסיף לדיסק עדכוני וירוסים שיורדו מהאתר של תוכנת האנטי-וירוס, והאנטי-וירוס יזהה את העדכונים באופן אוטומאטי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לא מזמן כל התוכנות שאני משתמש בהן כמו adaware spybot נתקעות בזמן סריקה ובדרך כלל גם באותו מקום הספייבוט נתקע על 643 CENTRAL24 תוכנת האנטיווירוס הקודמת שלי של נורטון מוציא שגיאה כל פעם שאני מנסה לסרוק דרכה מישהו נתקל בבעיה במקרה ויודע איך פותרים אותה?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by nimrodim,

רציתי להתדכן בנושא. מזה מספר שנים אני משתמש ב NOD 32 ו SYGATE PERSONAL FIREWALL PRO. הבנתי ש SYGATE נרכשה ע"י סימנטק :\. לאחר שמאסתי קצת ב NOD32 ניסיתי את KASPESRKY TRIAL היום ללא הצלחה. המחשב נחסם לחיבור אינטרנט (דרך ראוטר SPEEDTOUCH) ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. - חזרתי ל NOD32 הגרסא האחרונה...אבל אינני מרוצה ממנה עדיין. אולי למישהו יש פתרון לגבי הקספרסקי? עכשיו לגבי FIREWALL - האם לדעתכם כדאי לעבור מה SYGATE אליה התרגלתי שנים רבות? אני ממש לא אוהב את ZONEALARM ולכן המלצות לגבי FIREWALL אחר יתקבל בברכה. - האם למישהו יש נסיון עם COMODO?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, יש לי מחשב חדש וכמה תוכנות לא נותנות לי להתקין מכיוון שהווינדווס של ה64 ביט חדש מידי. רציתי לדעת אם כאשר אני יוריד את התוכנות האלה בגירסה חדשה יותר הם יפעלו. (התוכנות שלא עובדות הם: NERO 6 , D-TOOLS 3.47, TUNE-UP 2006, NORTON ANTIVIRUS 2006) תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  13. Started by ZenMaster,

יש לי מק ואני רוצה לבדוק את היכולות שלו, מישהו מכיר תוכנת באנצ'מרקינג למק ?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by Asaff,

מישהו יכול להציע לי תוכנות לבדיקה של כל סוגי החומרה שיש במחשב כגון: זכרון, דיסק, כונן דיסקטים, כונן דיסקים וכו'? יש לי תוכנות שבודקות חלק מהדברים אבל אני חושב שאפשר למצוא דברים יותר טובים אז אם יש לכם משהו שלי אין אני אשמח לנסות אותו. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  15. Started by lordgod,

אני מדבר על אופיס כזה שאפשר לעבוד איתו בדפדפן , עורך תמונות ועוד כאלה ... מי שמכיר כמה אשמח לכמה ללינקים

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  16. האם יש תוכנות בלימודי הנדסת חשמל? איזה תוכנות ולאיזה שימושים? אני סטודנט במכינה, מקווה להתחיל שנה א' בספטמבר הבא.

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by dovik,

נתון. מחשב עם WIN 7 בעברית. בהתחלה הופעלה עליו תוכנה בעברית שעבדה מצוין. אח"כ התקינו במחשב משחקים ברוסית ובינתיים לא השתמשו בתוכנה ההיא בעברית. לאחרונה כשניסו להפעיל שוב את התוכנה בעברית, במקום האותיות מופיעות כל מיני קישקושים והתוכנה לא עובדת. יש פתרון, והאם ניתן בכלל לשלב בין השפות הנ"ל שהכל יעבוד פיקס? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by gkman,

שלום אני משתמש ב Winamp בתור נגן המוזיקה שלי ברירת מחדל שלי. זה כמובן גורם שכל האייקונים של הקבצים שנפתחים עם Winamp מציגים את האייקונים של Winamp. אני רוצה להשאיר את האייקונים המקוריים של ווינדוס (כי אני אוהב לראות את הסוג קובץ באייקון.) (המערכת היא ווינדוס 7) יש דרך לעשות את זה? (אם אפשר אז בלי לחטט ב-registry) תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  19. יש לי לקוח שלא שולט באנגלית, והוא ביקש ממני למצוא לו תוכנות קיימות בעברית, כדי שיוכל לבצע תחזוק מערכת יעיל. אני יודע שיש את spybot בעברית... אך האם קיים גם אנטיווירוס , firewall וממ זהו בעקרון.

20. Started by אורית כהןן,

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  21. Started by shlomi219,

שלום לכולם. קניתי מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט. אני מתעניין לגבי תוכנות גרפיקה. השאלה שלי האם כל תוכנה תפעל על מערכת ההפעלה שלי או שצריך משהו מיוחד. אני צריך להתקין פוטושופ.. האם יש הבדל במערכת ההפעלה? פשוט לא מצאתי שום דבר שיעזור לי בחיפוש.. תודה ..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by moonjib,

לפני כמה שנים או אפילו פחות ראיתי בכמה תוכניות: זומביט, call for help , screen saver ועוד. שמדברים על תחום תוכנות הדיבור-כתיבה. התוכנות עוזרות לך ב"כתיבת" מסמכים, אתה מדבר והמילים פשוט נכתבות. הדגש כמובן הוא על זומביט שם ראיתי כמה מפתחים עם תוכנה כזאת, שאמרו שהיא עדיין בגרסת בטא. גם עוד אמרו בתוכנית שהתחום יתפתח בשנים הבאות ובינתיים לא שמענו כלום (לפחות אני). אז מה קורה עם זה? יש תוכנות כאלה? וקצת הסבר על התוכנות האלה

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Started by kobibo,

מה קורה לתוכנות ה Trojan כמעט כל תוכנה שמעדכנים אותה פשוט מפסיקה לעבוד וצריך אח"כ לבצע רישום באתר של התוכנה. הייתה לי את ה trojan remover והייתי דיי מרוצה ממנה אך כאשר נסיתי לעדכן אותה היא הפכה לי ל trail . הורדתי את תוכנת ה Anti-Hacker&Trojan Expert אך לא ניתן לעדכן גם אותה,גם אתר הבית שלה כבר לא קיים. אנא עזרתכם ואו המלצה לתוכנה טובה שיהיה ניתן לעדכנה אוטומטית מהאינטרנט ללא חשש שגם היא תפסיק לעבוד.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by Jenia24,

יש באמת איזהשהיא תוכנה שבאמת מאיצה את המחשבים הישנים לרמה שבאמת מרגישים את השינוי?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  25. Started by nick988,

על אילו תוכנות הגנה תוכלו להמליץ למחשבים ישנים(פנטיום 2) כדי שישארו מוגנים כמובן שמדובר בווינדוס 98 ... לגבי פירוול חשבתי על sygate תמיד משתמש בו לגבי אנטי ווירוס אין לי מושג נראה לי שנוד לוקח פחות משאבים מקספרסקי אבל עדיין בספק שמחשב ישן יוכל לסחוב אותו ביחד אם פיירוול ואולי גם antispyware השאלה בעצם איך אפשר להגן על מחשבים ישנים שלא מסוגלים להריץ את כל התוכנות ומה הכי כדי להתקין אליהם?

• 7 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים