עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kobibo,

יש לי כרטיס ישן מאוד של ATI עם יציאת טלויזיה ווידיאו ורציתי באמצעותו לצפות בטלויזיה במחשב. רציתי המלצה לתוכנה שבאמצעותה אוכל לצפות בטלויזיה ע"ג המחשב תוכנה שתתאים ל XP. אודה ללינקים אם אפשר?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by tgl,

כן .. כמו ההיא המובנת ב XP אבל יותר אמינה. המובנית ב XP לא תמיד מזהה את כונן הרשת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by kisin,

שלום לכולם, אני מנסה להריץ את התכנה Torrentspy שלא דורשת התקנה ומקבל הודעת שגיאה (צירפתי כקובץ JPG). יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? במחשב אחר שלי זה רץ בלי שום בעיה... תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  4. Started by ruff stuff,

שלום לאחר שהיו לי בעיות עם הדפדפן הקודם שלי הסרתי אותו והתקנתי את הפיירפוקס. מאחר ולא התנסתי בו בעבר רציתי לשאול מיספר שאלות : 1. איך אפשר לראות את הסרטונים של ויינט או כל דבר אחר כי הדפדפן לא תומך בו. 2. הורדתי את הגירסא האנגלית 2.0 אבל לפעמים רואים את העיברית בצורה משובשת לדוגמא אתר בנק הפועלים מה אפשר לעשות בנידון. תודה. ואשמח אם תייעצו לי על דברים שהדפדפן הזה יכול לעשות.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by artyom,

יש לי קובץ שאני צריך להפעיל ואני לא יודע עם איזה תוכנה... זה קובץ .VW ו הוא אמור להיות משהו שקשור לסאונד תודה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם! לאחר עידכון לאניטטרנט אקספלורר 7 נעלם לי הסמל של המנעול שצריך להיות בתחתית הדפדפן כאשר נכנסים לאתר מאובטח. עכשיו השאלה שלי היא האים זה צריך להיות ככה או שיש איזשהיא בעיה ויכולים לראות מה שאני רושם באינטרנט? תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by erezmanh,

שלום לכולם מישהו יודע איך משדרגים את התוכנה לע"יל כך שתתמוך גם בעברית בזמן צפיה במחשב או בטלויזיה?? יש משהו משלים? תחליפי??

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  8. יש אולי איזה מדריך שמישהו כתב פעם?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. מחפש תוכנה לניהול ולכידת מצלמות במעגל סגור. לא מחפש יותר מידי אפשרויות, לכידת וידאו\קול הקלטה בתזוזה תודה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by moo2004,

היי ברוב התוכנות אפשר לקבוע לאן הן יוציאו Sound, אני אסביר. אני משתמש גם באוזניות (USB) וגם בכרטיס קול. אני רוצה לקבוע ל iTunes שיוציא את ה Sound לכרטיס קול ולא לאוזניות. איפה נמצאת ההגדרה הזו??

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  11. Started by overload,

מישהו פה משתמש באתר למכירה או קנייה?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  12. ועוד שאלה אני יכול להעביר סרטים מווידאו למחשב דרך כרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם! אם מישהוא יודע מאיפה אני יכול להוריד eMule Fluxe שיגיד לי בבקשה בתודה!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. כשאני צורב סרטים בצורת DIVX (זאת אומרת סרט+כתובית באותו שם...) אני צורב בצריבת DATA... האם יש אפשרות להכין תפריט לסרט? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by ex_,

היי אני מנסה לעשות UNINSTALL למשחק SPLINTER CELL-CHAOS THEORY ומקבל הודעת שגיאה, כל מה שניסיתי לא עובד ואין אפשרות להתקין את המשחק שוב ואז לנסות כפי שמופיע בצילום מסך: *דיסק מקורי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי זמן רב קניתי ב DVD את הסרט של הדלתות בחו"ל ממיטב כספי העניין הוא שאין לסרט תרגום כמובן בעיברית חבר שלח לי את התרגום שיצא לסרט בעיברית ופשוט ניסיתי להדביק את הכתוביות מה שלא צלח אז פשוט גיביתי את הסרט על המחשב בתור קובץ AVI ואיזה פלא התרגום עולה בסנכרון מעולה הבעיה שלי היא שהקובץ של התרגום הינו 2 חלקים כיצד אני מאחד את הקובף ליחידה אחת? עכשיו תגידו לי בטח תוריד את ווב סאב וכאלה העניין הוא שאני צריך הדרכה כיצד לעשות זאת בתודה מראש אני מקווה שהנושא אינו נכנס לקטגוריית הווארז

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

פיתאום שמתי לב למהירות הורדה נמוכה ב µTorrent אני שם לב שבחלק התחתון של חלון התוכנה כתוב לי שקצב ההורדה מוגבל, למה זה? פעם ראשונה שאני מבחין בדבר כזה אוי איזה דביל אני, כניראה שבלי כוונה הגבלתי את מהירות ההעלאה וזה מה שגרם להגבלה אפשר לנעול... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by Eden 6600,

שלום אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות על סרט וידאו (XviD לצורך העניין) מישהו יודע איפה יש לינקים להורדה של תוכנה כזאת או שם שלה? תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by zvkel,

מחפש תוכנה שמורידה אתרים פשוטים (15-20 דפים) אני צריך לגבות את האתר של החברה שאני עובד בה.... ומאחר לאף אחד כאן אין מושג איך בכלל העלו את האתר נראה לי שזו האופציה הכי מהירה כרגע

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by schwartsa,

שלום, אשמח לדעת כיצד ניתן להתקין ולהפעיל במקביל את שני הדפדפנים (חוץ מ- VMWARE). תודה,

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  21. Started by a_beilis,

איך אני פותח פורטים לאימיול ולicq בקספרסקי? יש לי ראוטר של msi והפורטים פתוחים בו...

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by rotman,

שלום , ה IE7 שלי לא מראה פלאש , התקנתי את התוכנה מחדש מהאתר של adobe ולמרות זאת , עדיין הוא לא מראה פלאש. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  23. Started by free fraek,

יש לי סורק של HP דגם 4400Cואני מחפש לו דרייבר ותוכנת סריקה כי הדיסק נהרס אז אם אפשר... (אם תביאו לי גם אחת שיודעת לזהות טקסט זה יהיה מעולה) תודה

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  24. Started by cohenha,

מי יודע כייצד להפעיל JAVA בדפדפן של OPERA האם צריך תוסף

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  25. Started by compman112,

אוקיי, קודם אXP שלי בעברית, הFF באנגלית, באתרים מסוימים: 1. המספרים הפוכים, לדומגא: במקום 10, זה 01, במקופ 45, זה 54. 2. ההורדה איטית נהיית 3. הרבה אתרים אני צריך ללכת להגדרות ולרעננן לעברית את הדף, כי הוא נטען בג'בריש. 4. אני צריך המלצות לתוספים שימושיים, כי עברתי על הדיון של "התוספים שלכם", התקנתי כמה, והם ממש האייטו לי את המחשב. אני צריך ממש תוספים טובים. תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.