עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by jj516,

חברים אני בבעיה, אני מחפש תוכנה שתוכל לתפוס STREAMING VIDEO (לא משנה עם זה REAL או QUICKTIME או WMP) ולשמור אותם במחשב, יש כזאת? (אבל שעובדת?...)

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by snop,

קידדתי קובץ Divx-Avi... וזה קידד לי ל-Pal כמו שרציתי ו-SVCD. אבל לפי מה שאני רואה זה לא קידד עם קול... למה ? צרבתי ואין קול... יש לכם מושג למה ? חיפשתי בהגדרות של התוכנה משהו לגבי זה אבל לא מסומן שם ביטול קול או משהו בסגנון... מה הבעיה ? תודה לעוזרים ולילה טוב

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  3. Started by idanmal,

חברים אני צריך עזרה ......! היה לי פעם תוסף ל-FIREFOX ....תוסף הכי פשוט בעולם,שהיה פשוט שומר לי דפים מועדפים . הוא היה ממוקם ליד כלים למעלה ונקרא Bookmarks . משום מה אני לא מוצא אותו , יש למישהו תוסף כזה פשוט ששומר דפים שאהבתי ???

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  4. כשה-Popup Block של NIS 2003 פועל אז קורה הדבר הבא: החלונות הקופצים האלו - Javascript:Popup לא פועלים (פשוט לא קורה כלום כשלוחצים עליהם) הדברים האלו זה כמו הצג מפרט מחשב כאן ב-HWzone זה, או הורדה של קבצים מאתרים מסויימים שמשתמשים בדבר הזה. העניין הוא שאני צריך את הדבר הזה כי אין הרבה תוכנות אחרות שעושות את הדבר הזה בצורה כל כך טובה כמו NIS 2003... ולא הצלחתי לבטל את זה באפשרויות את החלונות הקופצים מהסוג הזה אז מישהו יודע איך?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by nosterdmus,

שלום אנשים. יש לי בעייה בהצגת סרטים באתר מסויים - הנה דוגמא: hhttp://bidur.finder.co.il/online/news/4761.html במקום לראות את הסירטון אני רואה חלון ריק. לשם השוואה, באתרים אחרים שמציגים סרטים כגון YOUTUBE וחבריו אין לי את הבעייה הזו. הבעייה קיימת גם ב IE7 וגם ב FF2. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  6. Started by dog,

התקנתי את התוכנה. כשאני בוחר advance לצריבה וכו' זה לא עושה כלום. במצב רגיל (לא advance ) זה עובד בסדר. עזרה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  7. זה רק הודעות שמישהו שולח שאני לא ברשימה שלו רק שהוא מצרף אותי אז אני מקבל את ההודעות בעברית אבל כשאני לא ברשימה עדיין אז הז כותב את זה בגיבריש כזה שפה מוזרה כזאת עם ריבועים מה אפשר לעשות? ???

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  8. Started by sSs Dragon,

שלום, יש לי ObjectDock Plus וAd-Aware וכשאני מנסה לפתוח תיקיה מתוך הObjectDock, כמו My Picture או התיקיה שלי במקום שתפתח התיקיה הAd-Aware נפתח וסורק את התיקיה. יש למישהו רעיון מה גורם לזה ואיך לפתור את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by Bar1234,

אתמול פירמטתי את המחשב שלי... ולא הצלחתי לסדר את עניין הסאונד... לא שומעים כלום מכיוון שחסרים לי הדרייברים של הסאונד.... אלו הפרטים שהצלחתי להוציא מהתוכנה CPU-Z.... נתנו לי אתר לחפש בו אבל אני לא ממש מצליח להתמצא בו.... זה האתר: http://www.pcpartner.com/download.php?category_id=20051110113940-295715 מי שיוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד..... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  10. שלום לכולם! לאחרונה התקנתי VISTA HOME PREMIUM ונתקלתי בתופעה מוזרה בהפעלת VIRTUAL SERVER 2005 R2 של מיקרוסופט ( לסביבת מערכות וירטואליות - כמו VMWARE למי שלא מכיר ) בכל מקרה מאז ההתקנה שהלכה חלק אני לא מצליח להתחבר לממשק הניהול ואני מקבל כל הזמן ERROR של UNAUTHORIZED בהתחברות .. מישהו נתקל ? ניסה פעם להפעיל את המכונה ולא הצליח כמוני ? אני רוצה לשמוע תגובות תודה מראש לדוגמא : בגישה לאתר : http://shai-pc/VirtualServer/VSWebApp.exe?view=4 מתקבלת הודעה : Server Error in Application "Default Web Site/VirtualServer" -------------------------------------------------------------------------------- HTTP Error 401.2 - Unauthorized Description: You are not authorized to view thi…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by soldier,

שאלה מצלמה דיגיתלית יכולה לתפקד כמו WEB CAMERA? אולי באזרת איזה תוכנה או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום אני כבר מספר שבועות מחפש אחר התוכנה האידיאלית אבל עדיין לא מצאתי בעיקרון יש לי מערכת של 64 ביט ומסתבר שלא כל תוכנה תעלה : אבל ....ניסיתי לבדוק תוכנה מבית סוני שנקראת VEGAS STUDIO ומה שקורה שם פשוט אני טוען את הקבצים מחבר אותם אבל לא מצליח לשמור אותם בחזרה בפורמט המתאים לכן אני מאוד רוצה לשמוע על מגוון התוכנות שיש ואני בטוח שיש ....

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  13. Started by gator_play12,

??

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  14. Started by Ferrari599,

יש לי שער ותוכן עניינים. השער הוא עמוד אחד, התוכן עניינים הוא 32 עמודים. התוכן של העבודה מתחיל בעמוד 34. אני רוצה למספר כך שעמוד 34 יהיה כתוב עליו עמוד 1, עמוד 35 יהיה כתוב עליו 2 וכו. אני מנסה לעשות את זה מעל לשעה וחצע ולא מצליח. איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by ofirrjd,

היי, הבעיה היא די מוזרה ודי ספציפית אז אני אנסה להסביר היטב: פותחים דפדפן של IE ומעלים תחנה של אונליין רדיו דוגמת http://radio.coolsite.co.il ובוחרים תחנה כלשהיא. כעת פותחים מופע אחר של אותו דפדפן וגם שם מעלים את אותו אתר ובוחרים תחנה כלשהיא. כעת יש לנו שני מופעים של אותו דפדפן עם אותה תחנה פועלת. כעת ננסה לבחור אתר אחר באחד הדפדפנים. תוצאה - המחשב נתקע, מופיעים פסים צבעוניים בחלק העליון של המסך, לאחר כמה שניות המסך כבה והמחשב מפסיק לתפקד. אני יודע שזה נשמע מוזר אך זה מה שקורה. הייתי במעבדות IBM בגבעת שמואל, הם התקינו לי אימג' חדש (עם media player 9) והכל היה בסדר. כשהגעתי הביתה שדרגתי כמובן ל MP10 ומובן שלא בדקתי את התופעה כי הייתי בטוח שהיא נפתרה. אך לא, הבעיה שוב מופיע…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  16. יש כל מיני תוכנות שנותנות שליחת SMS חינם....האם ניתן לשלוח דרכם SMS לכל מיני שרתים ואז למעשה יוצא שלא משלמים ?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by pssheba,

אני מבקש להתחבר באמצעות pcanywhere למחשב המחובר לאינטרנט בחיבור מהיר של מודם כבלים. אני מחובר בחיבור מהיר ADSL. מהו ה IP שלי ? (כתבתי IPCONFIG) וממספר ה IP שקיבלתי, לא ברור אם זה מספרי תחת המודם או כתובת האחנטרנט הדינאמית הזמנית שלי. כיצד אדע את מספר ה IP של המחשב השני (מודם כבלים). איזה סוג חיבור עלי לבחור ? (pcanywhere, http, winnt etc...) לי מערכת הפעלה win200, לשני XP. מישהו יוכל לתת לי הסבר מפורט להתחברות ? ברצוני להיות גם host וגם remote ב 2 המחשבים. אני מביו ש host הוא ה "נשלט" ו remote" השולט. נכון ? תודה !

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by daido,

היי שלום! התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה שלי vista וכאשר התקנתי מחדש את התוכנה ANT על מנת להוריד וידאו מופיע לי הסמל הירוק בצד ימין (הסרגל אמור להופיע בצד שמאל של הדפדפן אקספלורר) כאשר את שאר הסמלים שיש בדרך כלל לא מופיעים בכלל. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה daido

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by IME3,

כבר תקופה ארוכה שסרטוני פלאש לא משנה מאיזה אתר יתקעו בנקודה מסויימת רנדומלית אפילו עם כל הוידאו נטען הוא יתקע באיזו נקודה ואפילו אם אני יפתח את אותו הסרטון בדפדפן אחר הוא גם יתקע ואפילו באותה נקודה התקנתי מחדש נגני פלאש כבר כמה פעמים זה לא עזר זה קורה במיוחד באתר http://www.gametrailers.com שאני מנסה להסתכל על קבצים שהוא מעט גדולים מהרגיל קורה יותר בגרסאות HD

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  20. קיבלתי עם הלוח אם דיסק של התוכנה הזאת רשום שם THINK FAST ובכוכבית קטנה רשום , powered by mcafee. משהו מכיר את התוכנה שווה להתקין?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by RayZ,

כשאני עובד על התוכנה, אחרי זמן קצר היא מציגה כמו "X" על המסמכי וידיאו \ תמונה \ קול שהכנסתי לצייר הזמן (העריכה). אחר כך, כשאני בודק את זה, כתוב "אתר קובץ חסר". זה כאילו שהוא פתאום לא זוכר איזה קובץ זה היה. ניסיתי לשחזר פרוייקט קודם, אבל גם שם היו Xים. מישהו נתקל בתופעה, ויודע איך לסדר אותה?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. שלום. הבנתי שאם אני רוצה לצפות בסרט תלת מימד אני יכול לצפות בסרטים מהסוג הזה גם ללא מסך תלת מימד. אבל צריך תוכנה מסוימת. האם זה נכון? ואם כן באיזו תוכנה צריך להשתמש?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום קניתי לפני שבוע מודם 56K של smart link בשביל שאני יוכל לעבוד עם פקסים במחשב התקנתי אותו עם הדרייבר המקורי שקיבתי עם הרכיב לאחר כמה זמן גליתי שיש בעיה והמודם לא מקבל פקסים אוטומטית אלא רק ידנית התקשרתי לתמיכה של מייקורסופט הם אמרו לי שהבעיה היא בתאימות של smart kink לוינדואז הם אמרו לי שיכול להיות באתר שלהם(www.smlink.com) איזה שהוא קובץ תיקון או משהו כזה נכנתי ולא ממש מצאתי , אני יודע שיש כל מיני תוכנות חיצניות של פקסים שאפשר להשתמש בהם אבל אני צריך שזה יעבוד בסביבה מאוד ידידותית זה למה אני צריך שזה יהיה בעברית (בגלל זה אני חייב את תוכנת הפקסים המובנת של וינדואז כי היא היחידה בעברית והכי נוחה ) תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by ofcourse,

היי אני מנסה להעביר מפי3 לנגן שלי.. וכל האלבומים הם ביגבריש .. הייתי מעוניין להמלצה על תוכנה שבא בקלות אני אוכל ללחוץ על ספריה ולשנות לכל השירים שם את האלבום לאנגלית תודה רבה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.