עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SEangel,

יש לי סרט עם 2 STREAMים של אודיו. איזה תוכנה/תוכנות אני צריך כדי להשאיר את הוידאו עם סטרים אחד? (להפריד את הקול מהתמונה, להפריד את שני הסטרימים (אחד מהשני), ולחבר את התמונה עם אחד הסטרימים או תוכנה שעושה את כל זה בעצמה)

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by Royz,

אפשר לנעול, פתרון נמצא.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. אני מחפש תוכנה שעושה Monitor על לחצן (בדפי אינטרנט) ולאחר שאני לוחץ עליו היא אומרת לי איזו פקודה הוא שלח. אני מתכוון ללחצן רגיל (כמו ה"שלח" שיש בתחתית ההודעה שאני כותב עכשיו ). זה מאוד חשוב לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  4. היי אנשים טוב אז ככה אני צריך תוכנה או משהו בסיגנון שפשוט אומר לי לאיזה חלק צריך לעשות UPDATE אני מדבר על DRIVERIM אני יודע שיש את זה על ה XP אבל על שלי הוא לא עובד .... אז בטח יש איזה תוכנה שבודקת את הדרברים ואומר למה יש UPDATE ולמה לא צריך ... מישהו מכיר

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by onn_the_vy,

יש רמקולים, 15 איטצ' 300 וואט. יש מגבר, 300 וואט. יש מיקסר, הוא חמוד.. יש כבלים. יש מחשב, נו....רשום למעטה... יש שירים, בסביבות 5000.. יש עוד מחשב, עגלה.. אבל אין לי תוכנה לעשות איתה מיקסים לייב... הם מישהוא מכיר את MJ_STUDIO? יש לו אותה? יש לו תוכנה דומה? יש לו תוכנה אחת לעשות מיקסים לייב לשירים ב MP3? בבקשה, ממש ממש דחוף לי.. ואני יתן לכם משת'ם רוצים.............. תרשמו הודעה בבקשה....או פרטית..או אימיל....או איסיקיו... תודה

• 19 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. הכותרת אומרת הכל, צריך תוכנה שהיא לא FRAPS ושאפשר להקליט בא את המשחק בדרך נאותה ויפה, ושלא תיצור קבצים ענקיים.

7. היי אני מחפש תוכנה שכל תפקידה הוא שבהקלקה עליה ייפתח תפריט התחל (המטרה: הטמעת פונקציה באחד מלחצני העכבר לפתיחת התוכנה כך שלבסוף ייצא שאוכל לפתוח את ווינדוס דרך הקלקה על העכבר). תפריט התחל - הכוונה לתפריט שמופיע כאשר מקליקים על מקש Windows שבמקלדת. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ari,

אם מישהו מכיר תוכנה כזו אשמח אם יציין לי את שמה ולינק אם אפשר

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  9. אוקיי אז ככה אני רוצה שיהיה לי תוכנה שאני קובע לה שעות מסויימות ואז אחרי זה שאני לא ליד המחשב היא תפתח אותם אוטומטית בשבילי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  10. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שתרשום לי את כל הפעולות שנעשות במחשב, שירשום כל תוכנה שהופעלה, ואת השעה והיום וכו' יש כזה דבר??

11. Started by nargsi,

ערב טוב לכולם, פסח הגיע ואיתו הנקיונות. באמת, כבר לא צריך ספריי, אני משתעל וכל הקיר מלא ספרי כחול של סנו. ועכשיו ברצינות, אני מצאתי את הנרתיק עם כל המשחקי PS2 שלי, יש שם כמה שממש אהבתי ואני חייב לשחק בהם שוב. כמו RAW VS SMACKDOWN 2007, והמשחק הזה לא רואה ממטר את משחקי ה2K. יש תוכנה כל שהיא, איפושהו שתאפשר לי לשחק במחשב עם משחקי PS2 ? אני ממש ממש ממש חייב את זה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. האם מישו מכיר תוכנה שעושה לוג של כל ההמקשים שלחצו עליהם במקלדת?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  13. חייב תוכנה יכולה להקליט את כל מה שאני עושה את השולחן עבודה לסרטון וידאו???? ושהתוכנה לא תגביל אותי בזמן??? ושהתוכנה תוכל להקליט גם את השיחות וידאו שלי דרך המסנג'ר כולל את המצלמות שלי ושל החבר!! תודה מראש

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  14. טוב תוכנה קטנה ומעולה! לאחר הפעלת התוכנה הזו לא יוכלו אנשים לפתוח את אותו מספר שלכם ממחשב אחר כאשר האייסי שלכם פתוח... זה טוב לאנשים שפורצים מספרים ע"י כוח ברוטלי וכו'.... אז מהיום אם אתם רוצים להפעיל את האייסי שלכם מחבר זכרו לכבות את האייסי אצלכם... איך לא חשבו על זה קודם?? אחלה תוכנה! ירד כי כרגע לא ברור עם הקובץ נגוע. רק לאחר שאני יהיה בטוח שזה לא אני יחזיר.... בוא נבדוק עם קפרסקי... תגובות!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Nir666,

שלום ובוקר טוב לכולם ברצוני לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לשמור את קבצי הוידאו שמשודרים באתרים השונים

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  16. שלום. אני מעוניין לשים על מספר תיקיות במחשב שלי סיסמא...(משתמש בווינדוס xp). האם זה אפשרי דרך הווינדוס ואיך, או שיש תוכנה מסויימת שעושה זאת. תודה.

17. Started by nisim_y,

אני מחפש תוכנה טובה שתאמץ את המחשב כמו PRIME 95 אבל לא אותה יש תוכנה אחרת גם טובה ואם אפשר גם מדריך אז עוד יותר טוב לא חייב עם תמונות

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה שכשאני משחק אני יאכל לעצור את המשחק ולהיכנס לדפדפן, נגן מוסיקה, סקייפ וכו'. יש תוכנה כזאת שעושה עבודה טובה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם... אני צריך תוכנה פשוטה שתאפשר לי להפוך תמונה...אבל לא ממאונך למאוזן....אלא להפוך אותה כמו בכתב מראה... בתודה ניר

20. ה-MSN מאפשר חיבור משתמש אחד לוידאו בלבד, אני מעוניין להוסיף 2... מישהו מכיר תוכנה שעושה זאת ?

21. יש לי ספק בקשר למהירות הזיכרון שלי ורציתי לדעת מהו מהירותו האמיתית מישהו מכיר תוכנה שבודקת את זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  22. שלום לכולם !! אני צריך שתעזרו לי אני קניתי כרטיס מסך hd 4850 ואני רוצה לבדוק טמפרטורה אם תוכלו להביא תוכנה שאומרת מה הטמפרטורה של הכרטיס אבל תוכנה תובה שאומרת אמת אם תוכלו להביא לי תוכנה אני אשמח תודה לכולם !! :)

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  23. שלום, יש לי תמונה שהכנתי במחשב שבה יש ברכה עם תמונות יפה מאוד, השקעתי הרבה זמן בזה , הרזולוציה של התמונה היא 800*1445 , רוחב המסך של הבחורה שתראה את זה הוא 800 אבל הייתי מאוד רוצה שהיא תפתח את הקובץ והוא יגלול עצמו לאט לאט כך שהיא תקרא את הברכה ותראה הכל יפה כזה, ושירוץ ברקע שיר יומולדת עם איזו תוכנה ניתן לבצע זאת?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה שתדביק לי כמה טקסטים שונים. שאני לא יצטרך ללכת לטסקט מסויים, להעתיק, להדביק ואז ללכת לטקסט הבא... אלא שהיא תדביק כמה טקסטים שונים בלחיצות מקלדת. למישהו יש אחת כזאת? תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שמתי לב שנגני המדיה השונים יודעים להציג את התמונה של האלבום של השיר המתנגן, בתנאי שהתמונה טמועה בהגדרות של השיר. אני יודע איך לההגדיר תמונה לשיר, אבל לעבור שיר שיר ולעשות את זה פשוט יקח נצח.. יש איזה תוכנה שמאפשרת להגדיר תמונות לכמות של שירים? או לחלופין, יודעת למצוא את תמונות האלבום ולהטמיע לבד? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים