תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הבעיה היא בסרט בפורמט 16X9 מעביר לתצוגה זאת אבל התמונה לא לינארית זאת אומרת לדוגמה שהתירגום בצד ימין רחב יותר ממרכז המסך ואותו הדבר בצד שמאל יש שם שני כוונים לרוחב ו סנטר אבל איאפשר להגיע לתמונה נורמלית
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום יש לי משהו מוזר במחשב שאני מנתק את הn97 שלי מהמחשב פתאום כל הusbים במחשב קורסים עד להפעלה מחדש..האם גם אצלכם ה ככה?האם אין כפתור של הוצאת חומרה שיעצור את הזרם ולא יפיל לי כל פעם את הusbים מחדש? אני משתמש בPC SUIT כמובן תודה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול 2 שאלות : כשמגבים דיסק קשיח שלם לקובץ image, כיצד ניתן לאפשר את "Restore Anywhere" (אופציה שמאפשרת לשחזר image למחשב עם חומרה שונה מהמחשב בו הוא נעשה)? האם יש למישהו ניסיון עם זה (שזה עבד)? כשמגבים דיסק קשיח שלם לקובץ image באמצעות גיבוי רגיל (ללא "Restore Anywhere"), האם ניתן לשחזר למחשב בעל חומרה דומה (לוח- אותו דגם-זהה, מעבד- שונה, יצרן ותושבת זהים, זיכרון- זהה מבחינת מהירות ונפח, שניהם CL9, היצרן שונה, דיסק קשיח- זהה) ? תודה מראש לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אחרי הפסקת חשמל בזמן שה-Firefox היה פתוח, הפעלתי אותו עכשיו ופתאום כל ההגדרות שלו חזרו לברירת מחדל, כולל כל ההגדרות של כל התוספים. הפרופיל לא נהרס, הכל עובד, הכל קיים (execption rules ב-adblock, כל ה-bookmarks, וכו') - אבל כל ההגדרות חזרו לברירת מחדל: 1. ה-homepage השתנה מ-blank לדף הבית של ff 2. כל ההגדרות ב-google toolbar התאפסו 3. ה-adblock plus למשל הופיע רק למעלה ולא ב-status bar 4. ה-Google browser sync הפעיל לי את החלון של ההפעלה הראשונה (כמו שגם ה-google toolbar עשה) 5. ההגדרה של "לאן לשמור קבצים" חזרה ל-desktop במקום "always ask" 6. ה-FF שאל אותי כמו בהפעלה הראשונה אם אני רוצה להשתמש ב-session restore המובנה שלו 7. כל ההגדרות של tab mix plus התאפסו.. וכו' וכ…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
של הדריבר הורדתי את הגירסה החדשה של נוידיה לכרטיס גיפורס 6600 התקנתי והחרי הרסטארת אחרי שהאקס פי נתען מופעיה מסך שחור אין כלום (בסייף מוד המסך כן עובד ) מה עןשים?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מריץ כבר אולי שנתיים סרטי HD (בפורמט MKV) וזה התחיל לקרטע השבוע.. בדרך כלל אני מתקין KLITE ועל זה CCCP כבר המון זמן.. פתאום זה התחיל לעשות בעיות, ניסיתי להתקין AVC CORE וזה גם לא עוזר. ניתן לציין שלאחרונה היו לי בעיות עם הלוח אם והזיכרונות ושניהם הוחלפו לחקלים ששווים בערכיהם.. הבעיה זה שזה פשוט מקרטע, רץ לחצי שניה, ונתקע לחצי שניה וכו'.. רץ על WINDOWS 7 תודה!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי את הממיר הדיגיטלי הזה http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=107&subcatid=228&prodid=639&keySearch= ניסיתי להתקין את הדרייבר של הממיר וקיבלתי את הודעת השגיאה המופיעה בתמונה המצורפת. ניסיתי להתקין את הדרייבר על מחשב אחר (כדי לשלול את האפשרות שהבעיה אצלי במחשב) ושוב קיבלתי את אותה הודעה. האם מישהו יודע מה פשר ההודעה הזו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לפעמים כשאני רואה קובץ אני רוצה לעשות לו "פתח" ולא "שמור", כמו שיש בפיירפוקס ובאקספלורר, ואין את זה בכרום. יש אפשרות להוסיף את זה אולי? ע"י תוספת? מישהו יודע? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בדיוק עכשיו אחרי פירמוט התקנתי את החבילה של האופיס ובכל פעם שאני מפעיל קובץ טקסט מסויים בוורד הוא מציג לי הודעה כמו בתמונה למטה> אז בבקשה מי שמבין איך לשנות את סוג הקידוד והטקסט שיגיב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אני יכול לעשות רקע עם כמה צבעים וגם רציתי לדעת איך אני עושה אפקטים לחתימה בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברים; אני משתמש בדפדפן פיירפוקס, וכאשר אני נכנס לקישורים של חברים (ישראבלוג) האתר לא מציג תמונות; גם אם אני מנסה להחליף דפדפן לאקספלורר עדיין התמונות לא מוצגות. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לחבר אוזנית Bluetooth למחשב? יש יל USB Bluetooth וגם אוזניה אבל אני לא יודע איך ניתן לעשות שאני ינהל שיחות שמע עם האוזניה הזאת. *אם זה לא מתאים לפורום הזה אז סליחה פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים* תודה מראש. לירון.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט mp4 והכתוביות לא מופיעות ניסיתי במדיה פלייר - לא עובד (שמות הקבצים זהים) ב-vlc הכתוביות ג'יבריש אפשר בכלל ראות סרט בפורמט mp4 עם כתוביות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי ? קישור ה setContentView(R.layout.activity_main) ----R. לקובץ ה XML מופיע באדום ואי אפשר לקשר בקובץ הג'אווה Error:Execution failed for task ':app:mergeDebugResources'. > Error: java.util.concurrent.ExecutionException: com.android.tools.aapt2.Aapt2Exception: AAPT2 error: check logs for details זו השיאה שמופיע ניסיתי ריבילד בילד, התקנתי מחדש מחקתי הכל, כולל SDK כולל קבצים שמורים שום דבר לא עזר כל פרוייקט חדש שאני מייצא מופיעה השגיאה פרוייקט ישן יעבוד בסדר מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, תהיתי אולי אם מישהו יודע על תוכנה אשר מסוגלת לבדוק תקינות (או לכל הפחות - פעולה) של התקנים במערכת, וזאת לפני שמותקנת על החומרה מערכת הפעלה (קרי שתרוץ מ LiveCD), משהו בסגנון memtest86 שמסוגלת לדווח על שגיאות כתיבה/קריאה בזכרון. אני מחפש תוכנה שתדע לעשות stresstesting על המעבד, לנסות לקרוא ולכתוב להרד דיסקים, לבדוק שכל תחום הזיכרון קריא ועוד בדיקות נחוצות בנידון. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על משהו בסגנון, לא אכפת לי אם התוכנה תרוץ דרך הרשת או מדיסק העיקר שתעבוד תודה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי KMPPLAYER והוא מנגן בכל הערוצים אבל הווינאמפ לא, לא צריך סראונד צריך שהוא יפעיל את כל 5 הרמקולים שיש לי.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הסרטונים פשוט לא עובדים לי בהרבה מאוד אתרים... לדוגמא YNET. אני לוחץ PLAY, ולא קורה כלום, יש לי את כל הPLUGIN שצריך עד כמה שאני יודע, ואני די בטוח שזה עבד קודם, אז מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי לפני בערך 10 דקות עשיתי restart למחשב... ופתאום kapersky כותב לי הודעה מוזרה בקשר לעדכון....ואומר לי שפשוט צריך לעדכן... אבל זה לא נותן לעדכן... עכשיו פשוט הkaspersky לא עובד!!!!!!! הרשיון שלי הוא עד ה8.6.06..............כך שאני לא מבין מה הבעיה......... אם אתם צריכים תגידו לי ואני אצלם את ההודעה שהוא נותן לי... הגיסא שלי היא 5.0.158 חייייבבבב עזרה!!!!! תודה מראש instalL עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הבעיה נפתרה לאחר שהצלחתי לעדכן את הKAV!!! (דבר שלא היה אפשר לפני כן)
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אפשר שברגע שאני אפתח את תוכנת OUTLOOK 2000 ישר תתבצע פקודת "שלח/קבל", כמן ב-OUTLOOK EXPRESS (סימנתי ב-וי את הסעיף "שלח מיד לאחר התחברות" אבל זה לא פותר את הבעיה שלי - אני מעוניין שהתוכנה תתחיל לקבל דואר ברגע הפתיחה שלה ושלא יהיה צורך ללחוץ על "שלח/קבל" תודה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להפעיל DUAL BOOT במחשב, שלא התאפשר לי בגלל שהתקנתי LINUX ורק אח"כ WINDOWS. בקיצור, כרגע המצב הוא שיש לי כונן אחד עם ווינדוס שפועל ואני לא רוצה לגעת בו (יש בו חומר חשוב מאוד ואסור לקחת סיכונים), ואחד עם לינוקס שלא פועל. אני רוצה להתקין תוכנה שתעזור לי לעשות DUAL BOOT. שמעתי שGRUB יכולה לעזור, איך זה פועל? פשוט מתקינים על WINDOWS וזה יפעל? זה לא יפגום במערכת WINDOWS הקיימת? **למרות הקשר של הנושא לפורום LINUX, מצאתי אותו יותר מתאים לפה, כי לא מדובר רק בLINUX. אם זה לא מתאים לפה אשמח אם תעבירו.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה להורדת שירים.. עד עכשיו הייתי משתמש בתוכנה LIMEWARE אבל היא נדפקה מורידה לאט יותר מהאימיול.. האם ישנן תוכנות נוספות? (קראתי את חוקי הפורום ולא מדובר על כך שאסור לרשום הודעה כזאת אז מנהלים אם אסור תנעלו או תמחקו אבל קראתי ואין דיבור לגבי זה). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתרכז לי בתוכה את כל הסרטים אשר יש ברשותי, בפורמטים השונים. אינני רוצה להכין רשימה באקסל או איזה מסד נתונים באקסס, כיוון שאני מעוניין בתוכנה שתייבא מהרשת את כל הפרטים לגבי אותם סרטים אשר ברשותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כאשר אני מריץ את ה REGISTRY MECHANIC ומפעיל את המחשב מחדש, נראה שהיא מורידה את כל הרכיבים מ VISUAL.NET. זאת אומרת שכאשר אני פותח את TOOLBOX בתוך ה VISUAL.NET לא מופיע יותר כלום שם. כמו למשל פקד תיבת הטקסט וכדומה. יש למישהו אולי איזה פתרון? ( פתרון שיהיה מהיר ולא כרוך בהתקנת ה VISUAL.NET כי זה מתיש ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם אינטרנט סלולארי של אורנג'. אני מנסה להיכנס בפיירפוקס לYnet, ואני מופנה באופן אוטומאטי לאתר Ynet באורנג' שכנראה מותאם לטלפונים סלולאריים. איך אני נכנס בפיירפוקס לאתר Ynet הרגיל?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכל המסייעים, כאשר אני שולח זימון באווטלוק אל חבר שלי הנושא מגיע בסימני שאלה. חשוב לציין שאנגלית מגיע תקין אך עברית בסימני שאלה. למישהו יש רעיון למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-