עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kame,

זו 2000.6.30.1 NoAds או זו NoAds 2002.05.25 גם אני חושב שהיא תוכנה נהדרת וממליץ להישתמש בה,

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  2. תוכנה שממירה קבצי מיד לפוקמט נורמלי (MP3, OOG, WMA ואפילו WAV.....).

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by KoDkOd,

שלום , הבעיה כאשר אני מנסה לפתוח את הצ'אט הוא נתקע פשוט מסך לא מוגיב אבל שאר הדברים פועלים , ב-yahoo קורה דבר דומא המסך שאומר להפתח נפתח וזהו מישהו יכול לעזור לי ???

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  4. במוצלחת אני מתכוון לאחת שתחרוג מסגנון ההקראה עם האיכות המחשבית שהורגלתי אליו בעבר. יש לי מחשב חזק כרגע שיוכל לטפל, אני מקווה, בחידושים האחרונים בתחום. המלצות?

5. Started by udi,

האם משהוא יודע על תוכנה שיכולה לקשר בין שני מחשבים אבל רק בין אותם המחשבים ולא ICQ

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. או קיי אני למדתי בבי"ס לעבוד קצת עם מסדי נתונים עם התוכנה pws הבעיה עם זה היא שזה לא עובד על שרת אחרי שאני מעלה את זה כי בתוכנה הזו אתה צריך להגדיר כל מיני דברים בלוח בקרה בווינדווס כמו לממל שם dsn עכשיו אני צריך פשוט דוגמאות (או קישור לדוגמא) איך אני בונה מסד נתונים שיעבוד ברשת דוגמא לעמוד asp שיכניס נתונים באופן אוטומטי מטופס ודוגמא לעמוד שיציג ב - html טבלה מתעדכנת מהנתונים שבמסד הנתונים את כל הדברים האלה אני יודע לעשות ב - pws על המחשב שלי אבל אני לא יודע איך לעשות שזה יפעל ברשת (מה צריך לשנות כדי שזה יפעל)

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  7. ?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. מחפש תוכנה לSMS שאפשר לשלוח לכל הרשתות ואל תגידו לי SMS4ALL בגלל שצריך סיסמה לשלוח לסלקום ורק משתמשי סלקום יכולים לקבל את השרות הזה ואני מאורנג אם יש משהו אחר שאתם מכירים אשמח לשמוע וגם מהיכן ניתן להוריד את זה? תודה גל

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by yoss,

ftp://ftp.cableinet.net/incoming/oqwarrior/ieXbeta/W2Ksp3final/W2Ksp3.exe

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by udi,

האם משהוא יודע איפה אני יכול להשיג מדריך העברית לגבי שמוש בתוכנה FTP

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by biodome,

היי מה קורה אנשים? אני תוהה מה אתם ממליצים בתור התוכנת דואר הכי נורמאלית חוץ מה-Outlook.. אני לא בוטח בכל הפירצות של Microsoft ובכל הקלות שמפיצים ווירוסים בעזרתה. משהו שיתמוך גם בעיברית. :smoke: תודה על העזרה..

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by beast_master,

-------------------------------------------------------------------------------- רציתי לברר האם ניתן להתקין אופיס אקס פי על מערכת הפעלה של ווינדוס 95 או 98 צריך תשובה בהקדם האפשרי כדי לא לקנות לחינם את התוכנה (אופיס אקס פי) כי מחירה בשוק אינו זול קיום תודה מראש :saint:

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by juve12,

שלום לכולם האם יש תוכנה שאפשר לבצע איתה בדיקה של וירוסים בלי להתקין אותה. זאת אומרת כאשר התוכנה היא על הCD . יש לי NORTON ANTI VIRUS 2002 דיסק מקורי והיא לא נותנת לעשות את זה יש לי NORTON SYSTEM WORKS 2002 וגם היא לא נותנת לעשות א המחשב לא עולה לכן אני רוצה לבצע בדיקה. אז דרך הרשת איאפשר. תודה מראש על כל עזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by idank,

איך זה שבתוכנות לשיתוף קבצים אני מוריד כל כך לאט??? ישש לי אי די אס אל של 0.5 אני לא עובר שם מהירות של שתיים הכייי הרבה שלוש ברך כלל זה אפילו לא אחד... ואני שומע אל אנשים שומורידים ב50-100.!?!?!?! זה ממש מעצבן אותי כי אני מוריד הרבה תודה מראש, עידן....

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. משום מה בכל הפורומים כשאני מסתובב ונכנס מחדש להודעות, האקספלורר לא בודק לי לבד אם הדף התחדש ויש הודעות נוספות אלה רק אחרי שאני דורש ממנו לעשות ריפרש, יש הצעות (חוץ מפורמט) ?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by WarMachine,

יש בידי מיקס גדול של איזה 70 דקות אבל אני רוצה לחתוך ממנו רק קטע של שיר אחד ולהקליט אותו אבל שהאיכות תישאר איכות טובה....איזה תוכנות שעושות את העבודה אתם מכירים?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by JAMOOS GADOL,

אני משתמש בתוכנה DAP) Download Accelerator) כל פעם שאני מוריד משהו דרך התוכנה הזאת המחשב נהיה איטי רצח! (זה אף פעם לא היה ככה- רק בזמן האחרון) אז כשבדקתי ב Task Manager (יש לי XP) ראיתי שהתוכנה מנצלת 100% מה cpu שלי! מישהו יכול לעזור לי? :'(

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by Gnome,

יש לי אי-מייל בוואלה וריציתי לדעת איך אני יכול להשתמש באוטלוק אקספרס כדי לבדוק את הדואר שלי בוואלה או לשלוח אי-מייל וכל מה שעושים עם אוטלוק?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by amit1984,

ברשותי norton internet security 2002 (כחוק). משום מה איני יכול להביאו ל- enable כפי שהיה קודם לכן. ניסיתי להפעיל את ה - assistant אולם הדבר אינו מתאפשר ואני מקבל הודעה you must be a suprviser to run the securitiy assistant . כמו כן ניסיתי לבצע uninstall והדבר לא התאפשר מהטעם הקודם . בקיצור . איך אני נחלץ מזה - מדובר ב xp .

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by Lord Nikon,

אני משתמש הרבה בפוטושופ ולאחרונה הורדתי פלאג שנקר EyeCandy. האם מישה יכול להנחות אותי למדריך טוב בנושא. תודה.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by matan_18,

אני מפעיל את התוכנה וקובע לו איזה מבחנים לעשות..והוא מתחיל לעבוד. אבל כל פעם שהוא מגיע לקטע של המבחנים של ההארד דיסק הוא מדלג על זה :AR15: למה? יש לי :סגייט ברקודה 60 GB

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by uzi2,

מישהו יכוללעזור לי בהסבר קצר בבקשה איך אני מגדיר באאוטלוק את כל הנימענים בסימני שאלה??? כלומר שאני שולח דואר למספר נמענים , אני לא רוצה שכולם יראו את כולם. המון תודה למתנדב להסביר

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  23. למה זה ככה ומה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by guy94,

יש לי בעייה עם האיי סי קיו... איך שאני מפעיל את האיי סי קיו זה רושם לי בכותרת: (במסך קופץ כזה) Microsoft Visual C++ Runtime Library ובהודעה: Runtime Error! c:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination מישהו יודע מה זה ? כי ניסיתי להסיר הכל ולהחזיר וזה לא עבד...

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by JAMOOS GADOL,

שלום לכולם! יש לי שאלה בנוגע למהיריות של תוכנות השיתוף... לפי מה שהבנתי מת'רדים קודמים-Edonkey היא התוכנה הכי טובה מבחינת התוכן שבה. אבל הבעיה היחידה איתה היא שאצלה אני מוריד הכי לאט מבין כל תוכנות השיתוף האחרות (שאצל האחרות אני מוריד ממש במהירויות אדירות) רציתי לשאול אם גם אצלכם היא מורידה (יחסית כמובן) הכי לאט מבין תוכנות השיתוף? אם כן (ואני מתאר לעצמי שכן) אז למה אצלה זה הכי איטי? אם לא מה אתם חושבים הבעיה שאני מוריד לאט (אם בכלל) בתוכנה הזאת? ומה עלי לעשות? ??? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים