עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LRa,

מישהו מכיר תוכנה יעילה שמורידה אתרים שלמים? ניסיתי כמה וכולן היו לא משהו, אני מחפש שלתוכנה תהיה את הפונקציה להוריד תמונות גם כשיש תא שבוחרים בו משהו ואז לוחצים על כפתור שפותח דף שמציג תמונה. תודה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  2. היי אני מחפש תוכנה ששומרת סרטים/סרטונים ביוטיוב על המחשב בפורמט AVI ולא בפלאש. ושגם האיכות של הסרט ישמר כי גם ככה הסרטונים שם לא הכי איכותיים חח.. אני יודע שאם אני אחטט ברשת אני אמצא כמה תוכנות אבל אני מחפש אחת עם המלצה ושידוע שהיא שומרת באיכות טובה. המטרה היא לצרוב ולתת להורים לצפות באיזה ריאיון מסויים בDVD של הסלון ולא במחשב.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. יש לי 3 מחשבים את אותה תוכנה התקנתי על שלושת המחשבים על המחשב השלישי ( WIN XP ) התוכנה מותקנת בספרדית החלפתי תוכנה וגם התוכנה השניה מותקנת בספרדית , מה אפשר לעשות ?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  4. האם יש תוכנה כזו ?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  5. היי, אני מחפש תוכנה שיודעת לזהות סרטונים זהים נניח לפי השוואה בין 20 פריימים זהים/דומים באותו סרטון(נניח FLV, AVI, MP4) שתצביע עליהם ותוכל למחוק אותם. אני לא מדבר על BYTE BY BYTE, כי יש מצבים שאותו סרטון יהיה באיכות יותר נמוכה או יותר קצר מהשני, אבל ההתחלה רוב הפעמים תיהיה אותו דבר כך שהתוכנה אמורה לזהות אותם. קיימת תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  6. Started by teri,

אני צריך תוכנה שמזהה פרצות אבטחה ויכולה לסגור תפרצות . אם מישהו יכול להביא לי אני אודה לו מאוד....

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by Alex89,

כמה זמן לוקח לחבר כתוביות עם סרט ואיזה תוכנות הכי טובות כדי לעשות את זה? איך אני עושה כך שה DVD שלי (לא של המחשב) יקרא כתוביות שקובץ ניפרד ויכניס אותם לסרט תוך כדי צפייה?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  8. שלום אני צריך תוכנה שברגע שאני מדליק את המחשב היא תחייג לי לאינטרנט עם החייגן שלי לבד ברגע שיוזר מתחבר לווינדוס מישהו מכיר תוכנה כזאת... ??

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by nadav77,

יש לי סאן אנדרס ואני רוצה ליצרוב אותו אבל איפשר כי הוא גדול אז אני רוצה תוכנה שתחלק אותה לכמה חלקים

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. חג שמח לכולם.. אני מחפש תוכנה שמחלקת סרטונים על פי זמן שאקציב. כלומר אם למשל אני מכניס סרטון של 60 דקות, שהיא תחלק את הסרטון ל60 (שכל סרטון יהיה דקה). אני צריך שהיא תעשה את זה בצורה אוטומטית ותתמוך בהרבה סוגים של קבצים (בעיקר בקבצים שמורידים מיוטיוב). בנוסף אני צריך שהיא תעשה את זה לכמה סרטונים במכה, כלומר אם אשים למשל 10 סרטונים גדולים, שהיא תחלק אותם לקטנים. מכירים תוכנה כזאת? מעדיף חינמית, אם לא אז אפילו בתשלום. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Samnet,

כלומר בין כל השירים שיש לי במחשב היא משווה לא דווקא בשם הקובץ אלא בכל מיני טאגים וככה יודעת מה יש פעמיים. תוכנה ספציפית לשירים. תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  12. בטעות נכנסתילהסר/תוכנות כדי לפנותמקום בכונן C ומחקתי משהו שאינני זוכרת מהו בדיוק הסמל של התוכנה היה נדמה לי דמות של איש ועכשיו יש לי בעיות באינטרנט . חלקמהמידע אינו מופיע למשל מבזקים בYNET או פרסומות ובמקומם מופיע חלוןריק עם X אדום ויש אתרים שאינני יכולה להכנס אליהם מה עושים??? זקוקה לעזרה דחופה .... מהדעתכם :lamer:

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין למצוא תוכנה שמייצאת ומייבאת רשימת איגנור של ICQ מחשבון אחד לשני . אם מישהו מכיר כזו, אודה לו אם יצרף קישור שלה בעמוד זה. תודה !

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by LOL,

אני צריך תוכנה שאני יוכל להכניס זמן(עדיף גם יום) והיא תכבה את המחשב בשעה הזאת

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  15. Started by srulikg,

שלום. אני מחפש תוכנה שתמיר קובץ וידאו לפורמט DVD עם כתוביות. על מה הייתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by edoson,

אני מחפש תוכנה שממירה מDIVX ל-SVCD או VCD. המטרה היא להפוך קבצי DIVX לצפייה במכשיר DVD. מישהו מכיר תוכנה מתאימה?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by maormark,

מחפש תוכנה שממירה מtrp ל avi.. מישהו מכיר? מצאתי תוכנה שהיא ממש טובה iSkysoft Video Converter דגם 2.1.0.55 הבעיה שאני צריך סריאל, יש למישהו סריאל לתוכנה הזאת

18. Started by galz,

יש כזאת תוכנה? חיפשתי דיי הרבה ולא מצאתי...

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  19. http://www.riverpast.com/en/support/tutorials/convert/index.php

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. תוכנה שממירה קבצי מיד לפוקמט נורמלי (MP3, OOG, WMA ואפילו WAV.....).

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  21. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שממירה קבצי PDF לקבצי WORD או PPT שתהיה לה אפשרות של עברית גם. האם יש תוכנה כזו בנמצא? אם כן תוכלו לתת לי קישור להורדה. תודה.

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by wzeedan,

שלום איזה תוכנה יש שעוזרת להמיר קבצי RAM ל MP3 ואם צורבים האם יוצא מספיק טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. שלום אני מחפש תוכנה שממירה קבצי פלאש לפורמט של AVI או WMA

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by hellyeahmofo,

אני מחפש תוכנה שממירה קבצים ל jpg בדגש על קבצי פוטושופ כמו כן , חשוב שהיא תכלול plug in לחלונות שאני אוכל לעשות convert מתוך התפריט שנפתח שאני מקליק על הקובץ בעזרת הכפתור הימני של העכבר

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by Ibrow-Now,

מי שמכיר תוכנה נורמלית שעושה את זה שיגיד, לא איכפת לי אם זה TRIAL במילא אני צריך רק משהו קטן אחד וזהו...

דיונים חדשים בפורומים