עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kkffiirr,

המרת פרוייקט לPDF מניבה תןצאה של ריבועים במקום אותיות לחלק מהפונטים, מה גם שבגדלים אחרים של אותם פונטים זה לא קורה. הפונטים המדוברים הם ADAMF וCOMICSMF. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by IG,

שלום לכולם, יש לי מחשב פרובוק 4530S של HP, ובזמן האחרון יש לי בעיה מעצבנת: המסך נכבה לי (רק המסך) אחרי דקה שאני לא נוגע במקלדת... חיפשתי בכול האופציות של צריכת החשמל שאני מכיר ובדקתי שזה מוגדר ללפחות חצי שעה, אבל לא מצאתי פיתרון. יש למישהו הצעות ללמה זה קורה? איזה תוכנה אחראית על שכתוב ההגדרות מהתוכנות של HP והווינדוס לכיבוי המסך?! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  3. לאחר התקנת הדרייברים החדשים, נכנסתי להגדרות עשיתי OVERRIDE וזה לא עזר, התקנתי את NV REFRESH TOOL גם זה לא עזר לצערי! האם יש דרך לתקן את בעיית הריצוד במשחקים עם הגרסא הנ"ל ? בתודה, מר. לוץ!

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by Demon.M,

אני מנסה לראות סרט די וי די בKMPLAYER איך הוא מסרב לי לשדר דיגיטלית למגבר שמחובר למחשב(באמצעות קבל קואקסיאלי) למרות זאת כאשר אני מפעיל אחד החלקים של הסרט הוא מנגנן אותו כמו שצריך . איך מגדירים שבדי וי די מוד הוא אנגן את הסרט כמו שצריך ???

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by ori83,

שלום, יש לי windows SP2 ומשום מה עבור הרבה מאד אתרים אני מקבל מסך שכולו לבן ולמטה רשום done. למישהו יש מושג איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  6. יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  7. Started by oferfg4a,

שלום ידידיי, סבא וסבתא שלי משתמשים ותיקים במחשב ומטבע הדברים במייל הם הגיעו למצב שבאאוטלוק מתקבל אצלהם כל יום מסה רצינית של דואר זבל. כאלטרנטיבה הם פתחו GMAIL אבל עדיין הם צריכים את המייל הראשי. איזה אנטי ספאם אתם יכולים להמליץ לי? גם חינמיים גם בתשלום ואת האפשרות של הספק אינטרנט אני מכיר...אני כבר נואש בנושא וחיפשתי הרבה אבל לא הגעתי לתובנה. תודה מראש, עפר

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by kobibo,

צילמתי סרטון וידאו במצלמה הדיגטלית לאורך במקום לרוחב ועכשיו רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל לסובב את הסרטון כך שאראה אותו כמו שצריך ? כמו בתוכנת ה ACDSEE שבאמצעותה ניתן לסובב תמונה .

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. בעיה מוזרה מאוד שקרתה לי אחרי שהתקנתי Windows live messenger 2009 החדש . בסיום ההתקנה קיבלתי את ההודעה הזאת : the procedure entry point is IsThreadDesktopComposited could not be located in the dynamic link libary USER32.dll אני לא יודע מה לעשות עם זה מישהו יכול לעזור לי

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  10. אני משתמש בתוכנה Easy Video Joiner לחיבור מספר קבצי וידאו קטנים לקבצי וידאו גדולים, ובתוכנה Easy Video Splitter לפיצול קבצי וידאו גדולים למספר קבצי וידאו קטנים. יש לי בתיקייה אחת הרבה מאוד קבצי וידאו קטנים. אני צריך תוכנה שעובדת ב-batch, ומאחדת את כל קבצי הוידאו בעלי שם זהה לקבצי וידאו גדולים בספרייה אחרת בפעולה אחת. אני עובד עם קבצי mpg, אבל זה יהיה נחמד אם התוכנה תעבוד גם עם קבצים בעלי פורמט שונה (כמו למשל avi, wmv). ספריית מקור: Bus 1.mpg Bus 2.mpg Bus 3.mpg Car 1.mpg Car 2.mpg Train 1.mpg Train 2.mpg Train 3.mpg Train 4.mpg ספריית יעד: Bus.mpg Car.mpg Train.mpg :auto:

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by אונליין מחשבים,

הרצתי את התוכנה וזה מה שיצא לי מישהו מבין בזה ? מה זה אומר ?

12. נגיד מישהו שולח לי כתובת של אתר מסויים, אז כשאני לוחץ עליו ה ICQ פשוט נתקע ולא מגיב, מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by pC gUy,

why there is no sound in my windows?? on games its fine... but on the windows it self there is no sound(YOUTUBE.COM ) no sound on the videos :-\

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by lt mor,

יש לי מחשב עם WIN 7 64BIT שמותקן בו פלאש 10.1 קבצים שמסתימים בSWF מזוהים אוטומטית ע"י האדובי פלאש ועובדים מצויין. לעומתו מחשב נייד מערגת הפעלה זהה שהתקנתי בו פלאש, אני רואה אותו ברשימת התוכניות, אבל הקובץ לא מזוהה. לחיצה על מקש ימני וחיפוש תוכנה לשיוך בצורה ידנית, הפלאש לא מופיע באופציה לבחירה. רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Axel Foley,

התקנתי ראוטר חדש RTA 1025W Dynalink (לא אלחוטי). הגדרתי לו שלמסנג'ר (8.1) תיהיה גישה מלאה לרשת. הבעיה היא שהמסנג'ר לא מצליח להתחבר והדפדפן לא מגיע לתיבת דואר נכנס. כאשר אני מכבה את הפיירוול אין שום בעיית גישה. נ.ב. עם הראוטר הקודם לא היתה בעיה ועם הפיירוול של חלונות גם אין בעיה.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  16. כפי שאומרת הכותרת אני רוצה תוכנה טובה לעריכת וידאו כגון MP4 /AVI וכ''ו דרישות? רק שיהיה יותר טוב מWINDOS MOVIE MAKER נמאס לי מהתוכנה הזאת היא סבבה וכל זה לסירטונים קטנים כזה מגיע ליסרטונים גדולים (שעה /40 דקות +/-) זה בילתי אפשרי (לפחות בשבילי) זה פשוט מתסכל לעבוד איתה אם אפשר תוכנה שאפשר לשלוט בעוצמה של הוליום בקטע מסוים (נגיד לשלוש שניות שהוליום יהיה 50 וכל השאר 30) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by Shlompy,

למי שלא שמע ולא ראה, לפני שבוע בערך יצאה גרסא אונליין לסריקת וירוסים של NOD32, סתם, למי שזה מעניין אותו: http://www.eset.com/onlinescan/ לדעתי כדאי להוסיף את זה ל סטיקי: טיפים ותוכנות מומלצות , בסריקת וירוסים ורוגלות אונליין. סריקה נעימה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by i_D_A_n,

מישהו מכיר תוכנה טובה למחשב כף יד , תוכנת gps לארה"ב? אני נוסע בעוד 4 ימים אז זה ממש דחוף.. תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by Posford,

משתמש בפיירפוקס גרסא 3.5.1. הצ'אט בפייסבוק מתנתק ומתחבר כל שניה, מה גורם הבעיה ואיך מסדרים? אני יודע שזו בעיה שכיחה שקוראת להרבה אנשים. ובנוסף אפלקציה של Flash, למי שמשחק בפוקר בפייסבוק, עד לפני כמה ימים היה עובד חלק. היום כשאני נכנס זה מגיע לדף הראשי, אל האפליקציה של פלאש לא עולה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  20. אחרי התקנת סדרת העידכונים האחרונה אין לי גישה למימשק של החלונות גם לא במצב בטוח. יש לי דיסק גבוי עם מערכת הפעלה שאיתו אני יכול לעלות לגשת ולקבצים במערכת הבעייתית אבל אני לא לא יכול לבצע אתה את תיקון המוצע במאמר של מיקרוסופט http://support.microsoft.com/kb/909444 המחשב הוא בודד עם יוזר אחד ואין לי בכלל לשונית של אבטחה וכמובן ההגדרות שאני רואה עכשיו הם של המערכת התקינה. במחיצה REGISTRATION יש שני קיבצי CLB וקובץ CRMLOG יש עצה? או אפשרות להסיר את העידכון אפילו שאני לא מחובר למערכת? גירסה WinXP Pro SP2

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. הי, במסגרת העבודה שלי אני משתמש בword 2007 וכל פעם שאני מעתיק תמונה לתוך הקובץ של הword אני צריך לשנות ידנית את ההגדרות של התמונה ב"עיצוב תמונה" ל-פריסה לריבוע ואת הגובה ל6 ס"מ. עכשיו זה מחרפן אותי לגמרי כי במהלך העבודה אני נאלץ כל יום להעתיק עשרות תמונות כאלה ולשנות ידנית.... אם מישהו יודע איך אפשר לשנות את ההגדרות בצורה קבועה אני אהיה לגמרי אסיר תודה.... מקצת קריאה שערכתי עכשיו באינטרנט גיליתי שיש אפשרות כנראה לעשות את זה באמצעות פקודות המאקרו, אבל אני לא ממש מצליח ולא הבנתי איך בדיוק.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Omri643,

הפעלתחי את התוכנה וגרמת לה לזהות את הקול שלי הקול שלי מזוהה טוב,אבל יש בעיה דוגמא: נגיד בא לי לפתוח את START אז אני אומר לו סטארט,הוא מבין את הקול שלי וכותב אפילו למעלה START MENU אבל זה לא נכנס לתפריט עצמו של הסטארט ככה גם בתיקיות נגיד אני אומר לו Omri הוא כותב למעלה Open Omri אבל לא נכנס לתיקייה וגם שאני עושה Show Numbers זה לא פותח לי את התיקייה(לא רק בדסקטופ) אבל שאני אומר לו נגיד Open Firefox הוא מראה לי את התפריט הזה,אני אומר לו מס' ואז אוקיי וזה עולה! וגם בתוך הפיירפוקס,אני אומר להראות מספרים,בוחר נגיד טאב כלשהו ואומר אוקיי ,זה נכנס!!! מישהו יודע מה הבעיה? זה ממש מעצבן!!!

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  23. יש לי גרסה אחרונה ולפני האחרונה וכשאני מנגן סרטונים זה מראה כמה שניות את התמונה ואז זה נהייה שחור אם זה בדפדפן אינטרנט אז אני מזיז את הדף למטה ומחזיר וקצת משחק עם זה וזה עובד לכמה שניות ואז עוד פעם צריך להזיז מישהו יכול לפתור לי את הבעיה או לתת לי שם של חבילת קדקים אחרת ?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by assaf990,

בעיקר: האם להפעיל את search for low-risk threats [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  25. יש תוכנה שאפשר "להכניס"איתה שירים לneed for speed -most wanted אני רוצה לשמוע שירים משלי במשחק חחח

• 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.