עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ibobo,

אתמול בפעם הראשונה בחיי קיבלתי הודעת שגיאה כזאת (בכל מיני אתרי שאני רגיל להיכנס): "הגדרות האבטחה הנוכחיות אינן מתירות הפעלת פקדי Activex בדף זה. כתוצאה מכך ייתכן שהדף לא יוצג כראוי." - מה לעזאזל רוצה ממני המחשב , ואיך אני אמור לתקן זאת? פפפללייזז עזרו לי.... :-[

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by buyom22,

שלום רב אני עובד בחברה קטנה , נתקלתי בבעיה בOUTLOOK כאשר מיילים בצורה רנדומלית מתאריכים שונים ריקים מתוכן טענתי את הפרופיל אצלי במחשב אך עם אותה תופעה.(המחשב שלי ללא אנטי ווירוס) כאשר מעלים את התיבה דרך OUTLOOK WEB ACCESS ניתן לראות את המיילים שהיה חסר בהם התוכן. מישהו מכיר את הבעיה או שיכול להציע פתרון לנושא??? אודה לתשובה. המשך יום נעים.\

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by Lancer,

בערך 2 דקות אחריי שאני מתחבר לאינטרנט אני שם לב שה PROCESS הזה לוקח לי 99 אחוז מהמעבד. איך שאני מסיים את ה תהליך הזה המחשב חוזר לתפקוד רגיל. למישהו יש מושג מה זה? ואיך אני מבטל את התהליך הזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  4. שלום לכם. ברשותי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה xp עם רישיון בעברית. המחשב שלי קרס, הוא לא עולה יותר . לא נכנס יותר מידי לפרטים מה קרה וזה , זה לא חשוב כרגע. אני עכשיו רוצה לפרמט אותו ולהתקין את ה xp מחדש. עכשיו הבעייה היא שיש לי שם ב- outlook express, פנקס כתובות שיש לי שם כתובות של אנשים בערך כ- 60. זה מאוד חשוב לי. מה שעשיתי זה לקחתי את הארד דיסק של המחשב הזה , וחיברתי למחשב אחר . המחשב עלה וזיהה כמובן את הארד דיסק שחיברתי. עכשיו השאלה שלי איפה אני יכול למצוא את הפנקס כתובות הזה בארד דיסק שמחובר. ניסיתי להכנס לאימייל אבל הוא נכנס לאימייל של המחשב הרגיל, אז זה לא עוזר לי כל כך. איפה אני יכול למצוא את הפנקס כתובות האלו? בתודה מראש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by orendia,

שלום כאשר אני פותח מיילים מתקבלת ההודעה המצורפת אשמח לשמוע הצעות... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  6. למה זה ישר בעברית עכשיו, פשוט מגעיל... (ואיך משנים, אין לי כח לנבור בתפריטים בעברית בשביל למצוא את זה):

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  7. Started by gshhar,

אני מנסה לפתוח את ה-ווינאמפ(2.9),אתמול היא נפתחה לי אבל עכשיו כשאני לוחץ לפתוח אותה(לא חשוב איפה) היא פשוט לא נפתחת. יש לציין ששאר התוכנות בסדר.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by jackhammer,

אני משתמש בגרסאת הדמו של FRAPS כל הSS שאני לוקח נשמרים בBMP אני לא ישלם 40 דולר רק בשביל שהתוכנה תקח את הSS בJPG מישהו מכיר תוכנה שהופכת קבצים מBMP לJPG? אבל לא אחד אחד כמו PAINT משהו שהופך כמה קבצים ביחד תודה מראש

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by bakishmo,

בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה שעשיתי uninstall לחלק מההתקנה ולכן אצטרך להתקין מחדש. אני לא עשיתי כלום יותר חשוב מזה, כאשר אני נכנס כאדמיניסטרטור לlocal security policy אני מקבל הודעה הבאה: Windows cannot open the local policy database. Access to database has been denied יש לי win2k עם sp2

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by TimoTy,

טוב אני מנסה להוריד שני דברים והוא רושם לי שגיאה : לא מקוון Time out מה אני עושה כדי להתחיל להוריד ?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. Started by smack,

שלום לכולם , היום בסריקה באווירה לא נמצאו וירוסים אך נמצא היידן אובג'קט - לפי ההסבר שלהם לא בדיוק מדובר בוירוס והוצאתי אותו . ביצעתי לאחר מכן עוד כמה בדיקות נוספות והוא ממשיך כל הזמן למצוא את אותו היידן אובג'קט יש סיבה לדאוג ?? Tnx

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  12. Started by Goat17,

שלום לכולם אני צריך למצוא את מפתח המוצר של אופיס 2010 שמותקן אצל מישהי בעבודה שלי כדי להתקין אותו שוב על מחשב חדש... חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר שעובד - במקרה הטוב מצאתי תוכנות שנותנות את ה5 ספרות האחרונות של המפתח למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by ag43,

יש ברשותי מכשיר פוקט PC ואני מעוניין לגשת לדואר אלקטרוני באמצעות תוכנה חיצונית (FLEXMAIL) ולהשתמש בפרוטוקול IMAP המאפשר תקשורת דו כיוונית ועוד יתרונות על פני POP3. גוגל טוענים שהם מאפשרים שימוש בפרוטוקול זה בחינם ושההגדרה נמצאת בדף שבו מגדירים את הPOP3 אבל אצלי לא צופיעה האפשרות הזו. בדקתי ב3 חשבונות שונים (בני 4 שנים ואחד חדש שיצרתי כדי לבדוק) והאפשרות לא מופיעה באף אחד מהם. מישהו יודע איך אני יכול להגדיר את הGMAIL לשימוש בפרוטוקול זה? (יש לציין שאת POP3 אין לי בעיה להגדיר ולהוריד דואר דרכו).

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  14. כאשר אני מנסה, לכתוב בעברית או לראות את הכתוב בעברית, בתוכנות כמו אימול או אי סי קיו הכתוביות מוצגות בסימן שאלה. איך פותרים את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by kikkler,

after a long time with triillian i've decided to give icq another chance. problem is, for some reason it keeps changing all my contact nicknames to their uin numbers. manually changing it will only last till the next startup. it happened in 2003b and still happens now in icq 5. anything i can do to stop it ?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  16. שלום יש לי וורד 2007 וערכתי מסמך עם מספר עמודים. האם יש דרך כלשהי שאני יוכל להחליף בין העמודים(לדוג' להחליף בין עמוד 3 לעמוד 4 ) כדי שמספרי העמודים יתאימו לתוכן העיניינים שעשיתי. תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 11.9k צפיות
  17. שלום זה שוב אני אחריי ההמלצות החמות כאן בפורום קניתי nVidia Geforce 6600 GT 128 MB כמו כן יש אפשרות לחבר אותו לטלויזיה ולא כמו בכרטיסי ה- ATi הדרייבר לא כולל העברת הצפייה במסך + טלוזיה (S-Video) בו זמנית או ביכלל להעביר צפייה, או שכן ולא סמתי לב.. בכל אופן אני מחפש תוכנה שאני יוכל ליראות את המחשב בטלויזיה וגם ליראות מה קורה בשליטה על המחשב(אמנם בהרץ נמוך) . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by borg,

מהם ההבדלים בין צריבת דיסק ב-Track-A-Once לעומת Disc-At-Once? האם אחת משיטות הצריבה הנ"ל מאריכה/מקצרת את אורך חיי הצורב? האם לאחת משיטות הצריבה הנ"ל יש עדיפות בצריבת data או סרטים? האם לשימוש באחת משיטות הצריבה הנ"ל יש חשיבות בצריבת CD או DVD?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי קובץ אימג' בגודל 7+ ג'יגה , אני לא מצליח לטעון אותו עם דאמון טולס, האם צריך מיוחד מכיוון שהוא DVD-9?

20. Started by eladbu,

אז ככה חברה לי אין גי-מייל אבל הנה לכם רשעים שכמותכם דרייבר קטן להתקנה שהופך את הגימייל לכונן נפרד בעמרכת תהנו http://www.viksoe.dk/code/gmail.htm

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  21. אני רוצה לגבות בגוסט את כל המחשב שלי (c וd) כי הבנתי שאחרי פירמוט אם משתמשים בגיבוי אז הוא מחזיר את המחשב למצב כמו בהתחלה, זאת אומרת שהמשחקים יהיו מותקנים והתוכנות גם כן (כי יש לי ממש הרבה ואין לי כח להתקין כל הזמן ממהתחלה). אז מי שיכול להסביר לי איך להשתמש ולגבות את את c וd ביחד לאותו קובץ תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  22. הבעיה מתאפיינת בעת פתיחת קובץ מהאינטרנט (דפדפן) - (פתח קובץ) ולא שמור קובץ. הבעיה לא נמצאת כאשר: 1 - שומרים את הקובץ במערכת ואז פותחים 2 - פותחים קבצים ששמורים במחשב מכל מיני מקומות [לווא דווקא שהורדו דרך האינטרנט] הבעיה בתחילה הייתה כזאת: עושים פתח קובץ במקום שמור, רשום בהורדה: "נכשל", בעת ניסיון פתיחת הקובץ שנכשלה ההורדה הייתה שגיאה שהמערכת לא מוצאת את הקובץ. לפי הבנתי אני יודע שהמערכת שומרת זמנית את הקובץ בlocal users/temp כשלא עושים שמירה, ולכן אם ההורדה נכשלה סימן שאולי יש בעיה בתיקיה TEMP. נכנסתי לתיקיה ומחקתי בפנים את הכל.. כעת כשאני עושה "פתח קובץ", לא רשום נכשל - ז"א הקובץ מורד במלואו ונשמר במחשב והוורד נפתח ללא הודעת שגיאה. הבעיה כרגע (להמשיך לקרוא רצוף):…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. למישהו יש לינק מתאים? אני צריך את זה כי אני מתכוון להעביר קלטוות ישנות למחשב... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  24. Started by idofr,

חלחח טוב אז לא באמת ידעתי איך לקורא לבעיה אבל כול פעם שאני לוחץ על הגלגת בעכבר במקום לגלגל אותה מייד אחרי שאני עוזב את הכפתור מופיע לי כול פעם אתר אחר והרבה פעמים זה גם אתרים מסויימים ש.....בוא נגיד שהבגדים באתרים האלא נופלים הרבה פעמים (לא נעים שאבא משתמש הרבה במחשב ואין לי כוח למחוק את ההיסטורי כול פעם) הקיצר אם למישו יש מושג מזה ואיך אני יכול לטפל בזה העזרה תתקבל בברכה רבה טוב אני עפתי תודה מראש עידו

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  25. למה זה קרה ?......הוא ניגן לי הכל MOV RM WMV AVI MPG ........ובמיוחד ניגן RM מה שהחליף לי את הצורך בתוכנת REALMEDIA PLAYER פתאום הוא הפסיק לנגן קבצי סרט RM שומעים רק קול אבל מסך שחור ... למה זה קרה ? הורדתי גרסאות שונות של MEDIA PLAYER XP CLASSIC עדיין זה קורה ...(אין התקנה לזה זה קובץ אחד) ?

• 4 תגובות
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.