תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אנשים?? :smoke: יש לי את הפורט הזה פתוח במחשב ואין לי מושג מה זה.. משהו יודע???
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית עם סרטי דיווקס. כאשר אני רואה סרט דיווקס מסוים, וזה נתון לגבי כל סרט לאו דווקא סרט מסוים אחד, יש מין איחור בתמונה. זאת אומרת שקודם אני שומע את הקול, ולאחר כמה שניות את התמונה שמתאימה לאותו קול. אני לא יודע מה לעשות בקשר לזה ואני די תקוע. ניסיתי לפרמט את המחשב, ולהתקין הכל מחדש, וכאשר התקנתי את דיווקס- שוב, דיליי בסרטים. הבעיה היא לא בכרטיס קול כי הוא חדש לגמרי מלפני שבועיים (פורטיסימו דיגיטלי). למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב! הורדתי קובץ עם סיומת eps, אם איך תוכנה אני יכול לפתוח אותו??? תודה מראש!!! :
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יחי המלך החדש www.songspy.com הדבר הבא שהכי קרוב למקור (NAPSTER)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לכם פיתרון יותר טוב מלהשתמש בתוכנות למיניהן כי הן בד"כ שוקלות הרבה וזה יכול להיות מסובך. אז אם למישהו יש פיתרון אני אודה לו. תודה מראש.
-
שלום לכולם. אני רוצה רק לציין בפני המנהלים שת'רד זה אינו ספאם, אלא המלצה על תוכנה מעולה. ובכן, תנסו את התוכנה Magic Folders מכאן (חלונות XP). התוכנה "מחביאה" תיקיות שאתם לא רוצים שיסתכלו בהן יותר מידי... אתם יכולים לפתוח את התיקיות רק לאחר הקשת סיסמא. הקאטצ' הוא, שהתיקייה לא מוגדרת בנסתרת, היא פשוט לא באמת שם. ע"י מקש מהיר שאתם מגדים (Ctrl + Alt +) אתם פותחים את תיבת הסיסמא ומאפשרים לתיקייה להיות נצפית. פשוט תוכנה אידיאלית לרבים מאיתנו אני מאמין. תהנו. עומר
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
איך אני מוחק כל מה שעשיתי באקספלורר נגיד אתה מועדפים את כל מה שכתבתי במנועי חיפוש הכל אני מתכוון הכלש יהיה כאילו פעם ראשונה אני פותח אותו בקשה תעזרו לי תודה מראש גיא
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
כי אני מקבל אימיילים של פרסומות מעצבנות (כמו הרבה אנשים) מכל מיני מקומות ופשוט אין דרך להפסיק את זה (הunsubscribe לא עושה כלום..). אז איך אפשר לעשות שהאאוטלוק ישר ימחוק הודעות שמגיעות מכתובת מסויימת?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי את הקאייטיב אבל הוא רגיש מידי המצב שלי הוא שאני יותר קרוב לרמקולים הקידמיים ולשמלאיים אז אני צריך שהאחורה יקבל יותר כוח ושגם השמאל (אם יש תוכנה שתתן לי להחליט כמה כוח לתת לכל אחד זה יהיא הכי טוב) בתודה מראש אור!!
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי שאלה דיי בסיסית. כשאני רוצה לשנות את הגודל של המסך עם התוכנה אני מקבל הודעה שאני צריך קודם לבחור מסך. איך עושים את זה? ההודעה שאני מקבל היא: no window is selected to select window bring it to foreground first and press the hotkey. איפה נמצא ה - foreground?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליחת הודעות לפלאפון GMS של אורנג'... ניסיתי את התוכנה SMS4all וזה לא עובד...לפחות לא לי כי צריך להרשם באורנג' ולי יש bigtalk ובגלל זה אין אפשרות שליחה אם מישהו מכיר תוכנה טובה לשליחת הודעות לאורנג' שיתן לי את הכתובת. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים... תודה לכל מי שעזר בשאלה שלי על הצ'אטים השתמשתי בלינק של isrAlian זה עזר... עכשיו יש תוכנה שאני מחפש ולא מוצא... virtual cd בטח כולם מכירים... מי שיכול לתת לינק או כתובת מאוד יעזור תודה
-
יש לי שני מחשבים. באחד ההארד דיסק היה מפוצל ל4 מחיצות ובשני ל2. עכשיו השתמשתי בתוכנה PARTITION MAGIC PRO והצלחתי למזג את ה 4 . וכאשר ניסיתי במחשב עם ה2 (המחשב הוא P4 עם WIN XP) בסוף המיזוג (שהיה לפני שה Windows עלה) הופיע לי הודעה- boot failure: system halted. במחצית C היה לי את Windows XP ועוד כמה קבצים וב D היה לי כל מיני קבצים אוקי עכשיו זה מאוד דחוף כי המחשב שלי עולה ככה! (עם ההודעה) ואין לי מושג מה זה אומר או מה צריך לעשות?? הצלחתי להגיע לDOS דרך דיסק של WIN 98 ושם ראיתי שהמחיצות באמת אוחדו אבל בכל זאת הWINDOWS XP לא עולה... אני מאוד מעדיף לא לפרמט אז אם למישהו יש פתרון שיכתוב בבקשה
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
יש למישהו מושג בעניין ? THX The Doorman
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי התקנתי את איימש , והתוכנה מבטלת לי את פונקציית ה alt+shift , אני לא יכול לשנות את השפה מעברית לאנגלית כאשר אני לוחץ alt ו-. shift. הדרך היחידה שבה אני יכול לשנות את השפות זה דרך ה taskbar למישהו יש פתרון לזה ?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
טוב אז הבעיה היא ככה: ביום שבת הסרתי את הדרייבר, שקיבלתי כשהתנקתי אינטרנט כבלים לפני כשבוע, של המודם כבלים שלי (Motorola SurfBoard USB) והתקנתי מחדש את הדרייברים החדשים ביותר, מהאתר של מוטורולה. אני רק מציין את זה כי אולי יש לזה השפעה בהמשך, אני לא חושב אבל אולי כן. אחר כך, התקנתי Zone Alarm Pro 3 וגם Winamp 3 (כמובן שלפני שניהם, הסרתי את הגירסאות הקודמות, שבשני המקרים היו 2 נקודה 6 או 7 אני חושב). אחרי זה, התחילה לי הבעיה הבאה: יש לי Windows XP Pro, ואני פשוט לא יכול לעשות 'ניתוק' למשתמש שבו אני נמצא (ולא משנה איזה משתמש זה, זה בכולם אותה בעיה), ולכן גם לא יכול להפעיל מחדש או לכבות את המחשב בצורה נורמלית. כל פעם שאני מנסה לצאת ממשתמש כלשהו, המחשב נתקע איפשהו באמצע של תהל…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איפה יש להוריד כזו (ורצוי שיהיה משהו טוב... )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי אתמול צורב TEAC X40 וקיבלתי איתו את NERO גרסת OEM השאלה שלי מה ההבדל בין גרסה רגילה לOEM האם גם באו אי אם אפשר לצרוב דיסק מוסיקה והוא מעביר מאמ פי 3 ישר לCDA ? ובכלל מה ההבדלים? גל
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדבר הפורמט של האיקונים בווינדווס (אני חושב שזה ICO אבל לא בטוח) אני רוצה ליצור איקונים בעצמי ושמתי לב שאי אפשר להשתמש בתמונה בפורמט אחר. אני לא בטוח שיש בכלל דבר כזה אבל אם יש אז בבקשה תגידו לי תודה
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי בעיה, שכשאני נכנס לצ'אט, זה פותח חלון אבל לא מפעיל ת'צ'אט...זה ככה בכל הצ'אטים!! נענע, וואלה, וכ'ו... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך לעשות Perfect Divx כלומר לשלב בין הLOW וה - FAST של DIVX 3.11 ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-