תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי DVR שאני מתחבר אליו מכל מחשב שמותקן עליו XP עם IE8 ויש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם WIN7 וIE9 שעליהם כל הזמן הוא רושם שגיאה אחרי שאני מתחבר (מצורפת תמונה) איך פותרים את זה? בתוכנות כמו CHROME או FIREFOX הוא לא מכניס אותי בכלל לתפריט של ההתחברות אז להשתמש בדפדפן אחר לא אפשרי (גם בספר הוראות של הDVR רשום שעובד רק עם IE) נ.ב. פלאש וגאוה מעודכנים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי להעתיק את קבצי ה-VOB מתוך דיסק של DVD. לקראת סוף ההעתקה קיבלתי את ההודעה הבאה. http://www.siz.co.il/my.php?i=zygjannzymxd.jpg מה זה אומר? האם יש בעיה בדיסק או שהבעיה במחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מפעיל לתומי את ה Windows Task Manager בקטגורייה של ביצועים, המעבד בניצול של % 1 , ויש לי חלון אקספלורר פתוח על איזה אתר, ושאני עובר ל www.msn.co.il פתאום קופץ לו המד של ניצול המעבד ל % 100 עד % 99. למה בשם כל הערנבים זה קורה???
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים יותר כדי להתקין ?? אני דווקא יותר בצד של IE כי בכל זאת ממה שאני יודע מוזילה בנויה על הממשק שלו אבל אני צריך עצות ;D
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או תוכנה שמאפשרת לשלוח פקס חינמי (מסמך טקסט)? כמובן שאין מודם אנלוגי במחשב. כל האתרים שמצאתי לא פעילים כך או אחרת. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי ניסיתי לפתוח קובץ NRG עם תוכנת WIN ISO ,איסו בוסטר וכונן וירטואלי וזה לא הולך יש פיתרון אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שאני מוריד סרט...איך אני יכול לצרוב אותו על דיסק DVD או אם יש מקום בדיסק כמה סרטים....כדי שאני אוכל לנגן אותו בDVD רגיל לא דרך המחשב? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בדיוק פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7, ועכשיו כשאני מפעיל קבצי ווידאו שהיה בהם קובץ SRT של תרגום - כל העברית מופיע כג'יבריש. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש, טום.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. המחשב שלי עושה בעיות לאחרונה. נתקע. היום התחי לעשות ריסטיםלבד. הייתי אצל טכנאי אחרי שכמה שנים טובות לא הייתי. והוא אמר לי שזה או הזכרונות או הכ.מסך הוא שלל אפשרות שפירמוט יעזור. בכל מקרה אני לא שולל שפירמוט יעזור. אבל בכל זאת אקח את עצתו בנוגע לכרטיס מסך וזכרונות. הוא המליץ לי להתקין את התוכנה 3DMARK וMEMTEST בכדי לבדוק מה גורם לתקיעת המחשב. ברשותי מחשב: אינטל סלרון 2.4 זכרון 256*2 כ.מסך FX5200 128M ספק כח HIPRO 200W ארצה לשמוע לחוות דעת על הבעיה ולהמלצה על תוכנת 3DMARK שמתאימה לי . כי הוא אמר ש3DMARK 2007,2006,2005 ואפילו 2004 יהיו כבדות מדיי ל מחשב. וגם המלצה לגירסה MEMTEST
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מטער על ההקפצה בהודעה הקודמת אבל למה לנעול?! אני יודע שכבר דברו על זה אבל בכל דיון מדברים על תכנת אחרת אז מה התכנה שאתם ממליצים עליה? אפשר מדריך בשבילה (בעברית)-כמובן אם יש . אם אין אז באנגלית ועוד דאלה מה ההבדל בין vcd ל svcd??איפה רואים יותר טוב ??שומעים יותר טוב?? ואם אני יפעיל תתכנה זה יפגע לי במהירות הורדה??כמו ב אימיוול ביטורנט ועוד?? ד"א ראיתי שתי תוכנות שהמליצו עליהם בסטיקי אבל אני צריך מדריך והיו עוד עוד כמה שאלות אז פתחתי תרד
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אשר תפתח לי אתר אקראי כל דקה או כמה דקות האם קיימת תוכנה בכלל כזאת. וקישור יהיה נחמד! תודה לכל העונים :-*
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי ולעוד רבים שמחפשים את הסריאל של התוכנה Illustrator cs3? serial number... צריך דחוף.. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוצעה התקנה לנסיון של תוכנת אילוסטרייטור מחשב ווינדוס XP. התוכנה הוסרה באמצעות הוספה\הסרה. בוצעה התקנה חוזרת של התוכנה. במהלך ההפעלה הראשונה של התוכנה מתקבלת הודעת "פג תוקף" והתוכנה לא עולה. כיצד ניתן למחוק מהמחשב את זכרה של ההתקנה הקודמת ולאפשר התקנת ניסיון מחדש. תודה צביקה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של msi ואני צריך בישבילו דרייברים הורדתי מהאתר שלהם איזה משהו אבל שהוא ירד היה רשום ביכלל שזה לנבידיה לא הבנתי כלום באתר שלהם הלוח אם שלי זה msi k9ngm תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. התחלתי להשתמש בתוכנה Fraps לפני כשבוע ומאז ההתקנה יש לי בעיה עם קליטת הסאונד, ז"א אני מנסה לצלם סרטונים מתוך משחק מסוים, הסרטון נשמר אך בלי שמע. האפשרות Record Sound מסומנת ב-V והאפשרות של Detect Best Sound Input מסומנת גם היא (ככה זה היה בברירת מחדל לאחר התקנת התוכנה). בנוסף לכך (פחות חשוב), האם יש אפשרות גם לקלוט את הסאונד של המשחק וגם סאונד ממיקרופון בו זמנית בצילום הסרטון? אם כן איך עושים זאת בתוכנה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מנסה להגדיר את המייל של העבודה בoutlook בבית ומשום מה זה לא מסתדר לי, אני מקבל שגיאת התחברות לשרת כל הזמן אני רושם ב-server את כתובת השרת וב-name את השם משתמש שלי המייל מסונכרן אצלי עם האייפון והכל בסדר, יש לי את הפרטים של השרת והדומיין וכמובן השם משתמש והסיסמא. לא עשיתי משהו מיוחד באייפון על מנת שזה יעבוד, פשוט הגדרתי חשבון exchange עם הפרטים שזה דורש. ניסיתי תוכנות אחרות כמו thunderbird ועדיין לא מצליח אני עושה משהו לא נכון? אשמח לעזרה ממביני עניין
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. מחפש תכנה שיכולה להמיר קבצי MP3 למילים (LYRICS) בשפה אנגלית. השימוש העיקרי זה להקלטות באנגלית והרצאות. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חזרתי מחופשה בחו"ל, הדלקתי את המחשב והכל היה יחסית תקין (חוץ מהבעיה הזאת). הפעם שהדלקתי קפץ רק windows help and support אחד, למרות שזה לא קשור. טוב, ראיתי כמה סרטונים ביו טיוב. כל איזה 20 שניות הסרטון נתקע והמסך נהיה ירוק, ואז היה כתוב display driver has encountered an error and has recovered או משהו כזה. החלטתי לעדכן דרייברים, להתחיל באלה של כ.המסך. בינתיים שכחתי לפתוח את ההורדה והתחלתי לשחק BFBC2. אחרי כ-10 דקות המחשב החליט לעשות ריסטרט על דעת עצמו, וכשאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק, מראה לי את המסך "welcome" הזה של windows, וזהו. המסך נהיה שחור, והמחשב דולק. כרגע אני על safe mode. מה לעשות? לנסות לעדכן את הדרייברים דרך safe mode? לשנות את הסדר של ה boot?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש כבר כמה שנים בתוכנה AZUEREUS שמבוססת על ג'אוה, התוכנה מאוד נוחה באופן השימוש שלה אבל מכבידה מאוד על הזכרון והמעבד. האם קיימות כבר כיום (די הייתי מקובע על התוכנה הזאת כבר זמן מכובד) שעושות עבודה טובה אבל יותר קלילות על המחשב?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם ברצוני לשמור בפוטושופ תמונה הכי איכותי שאפשר אז: צריך פשוט לבחור בנתונים הכי גבוהים שאפשר? quality:12 format options: progressive scans: אין לי מושג מה זה אומר אבל גם בזה צריך לבחור 5? (הכי גבוה כאילו..) size: כנ"ל.. אז מה שצריך לעשות בקיצור? הגורם שהכי משפיע שאפשר להבחין בו מיד זה הנתון של הquality רק לא שמתי לב בהבדל אם מתעסקים עם שאר הנתונים.. =\
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , צרבתי סרט דרך NERO BURNING באפשרות DVD-VIDEO שיש שני תקיות אדום וצהוב , עכשיו הסרט שיש לי במחשב יש לו רק תקייה של VIDEO?_TS ורק אותו העברתי עכשיו צרבתי אותו והראה לי שגיאה כזאת : לינק למי שאינו רואה את התמונה:http://img78.imageshack.us/my.php?image=errornerorw2.jpg המשך : לאחר מכן לחצתי אישור והיתה עוד הודעה ושוב אישור ואז צרבתי לאחר שסיים הנרו לצרוב בהצלחה והפעלתי את הסרט בדוידי אני רואה את הסרט עם כל מיני פיקשושים על המסך מדי פעם , או נתקע טיפה לפעמיים . (הסרטתי את התקיעות בפלאפון אם אתם רוצים אני יעלה את זה ) (פרט נוסף צרבתי את הסרט על דיסק DVD-RW במהירות 16X ) מה זאת הבעיה שמופיעה בעת הצריבה ?ולמה אני רואה ריבועים מפוקששים של פיקסלים שהורסים מדי פעם את הס…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לחברה שלי הרגל מעצבן ביותר - לכבות לי את המחשב כשאני לא יושב לידו אנחנו גרים יחד כמעט שנה וכל השיחות והמריבות בעניין (והיו הרבה...) לא הועילו. אם תשאלו אותי זאת בעייה פסיכולוגית אצלה שנובעת מחינוך לקוי לקמצנות, אבל את זה נשאיר לפורום פסיכולוגיה ויחסים בהזדמנות אחרת. אני פונה אליכם בבקשת עזרה נואשת :'( חייב למצוא דרך כלשהי כדי למנוע ממנה מלבצע את המעשה הנורא. כל תוכנה ו/או הגנת סיסמה ו/או נעילה ו/או רוטווילר גרמני מורעב יתקבלו בברכה המחשב עובד על WIN XP SP3 תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכי חשוב לי זה עטיפת הדיסק עצמו = והיכולת להכין ע"ג העטיפה הציבעונית גם רשימת שירים האם נכון שאפשר לעשות את זה בנרו? או תוכנה ידידותית ויעודית יותר? יש תוכנה שנותנת טמפלייטים מוכנים עם תמונה? או כאלו שאפשר להוסיף תמונה? וגם = אם אני רוצה שגם הדיסק עצמו יהיה ציבעוני = איך עושים את זה? ( יש מדבקות מוכנות?) מי עוזר לי עם האינפורמצייה ה"בסיסית" בודאי לחלק מיכם....? פשוט אף פעם לא עשיתי את זה THX
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע פירמטתי את המחשב ומייד התקנתי דרייברים לקול,כרטיס מסך,USB וכו' אלה שהפעם לא היה קול למרות שהתקנתי את הדרייבר AC'97 או משהו כזה אתם בטח מכירים לכרטיסים המובנים ועדין לא עובד או מזהה בכלל( למשל שנכנסים למובי מייקר הוא כותב שלא זיהה כרטיס קול) הלוח אם שלי Gigabyte GA-8I945P-G. פעם ראשונה שזה קורה אחרי שפירמטתי את המחשב הנל משהו כמו 10-15 פעמים... למישהו יש רעיון מה עוד זה יכול להיות...? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-