עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oded6188,

אני לא מצליח לצפות ב CastUp בצורה נורמלית, תמיד יש בעיות... שלחתי כבר מספר מיילים לתמיכה שלהם... ובינתיים לא פתרו לי את הבעיה מדובר במחשב עם IE7 ומדיה פלייר 9, כמובן שיש לי גם את הקודקים של K-lite. כשאני מנסה להעביר ל Full Screen אז האקספלורר מתרסק לפעמים (אחרי מאמץ רב), אני מצליח להיכנס לפול סקרין... אבל אם אני יצא ויכנס אליו שוב, אז התמונה תעלם, ואני אשאר רק עם סאונד לפעמים, בלי קשר ל full screen, אין תמונה או סאונד. בעיה נורא מוזרה ניסיתי לאפס את ההגדרות של המדיה פלייר, אבל זה לא עזר

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by matizami,

לאחרונה, יותר מדי פעמים שסקייפ נכנס למצב לא זמין (כאשר לא נוגעים במחשב כמה דקות), כאשר אני מזיז את העכבר, הסקייפ לא חוזר למצב אונליין. כל מה שאני יכול לעשות זה להזיז את העכבר עד שאני אלחץ על משהו ואז המחשב יתקע. רק ריסט ע"י הכפתור במחשב מגיב. מחקתי את הסקייפ, התקנתי גירסא הכי חדשה. עדיין כלום לא עוזר. זה התחיל רק לאחרונה, ויש לי את הסקייפ כבר הרבה זמן.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by constantine,

איזו תוכנה עדיפה Daemoon או alcohol 120%

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. מאיפה אפשר להוריד מילון אנגלי עברי ועברי אנגלי טוב (לא Babylon כי הוא דפוק)

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by guitarsuite,

היי, בזמן שאני במחשב האיסיקיו נתן לי הודעה שהאיסיקיו בשימוש במחשב אחר . ומאז אני לא יכול להכנס עם הסיסמא הקבועה שלי. פרצו לי? חחחח יש אפשרות לשחזר סיסמא אם לא הזנתי כתובת EMAIL בפרטים?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Morphine,

שלום, נניח שאני נכנס לתאר מסויים וצופה בו ממש כמו ביוטיוב אבל אני רוצה לשמור את תוכן הצפייה ואין אפשרות להוריד, יש תוכנה שתעשה את זה כך שאוכל לראות את זה אחר כך בלי להיכנס לאתר מתי שארצה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Gasi,

האם יש איזושהיא דרך לקבל את הסריאל של ההתקנה של הWINDOWS דרך התיקייה עצמה? איבדתי את הסריאל של ההתקנה ואני צריך לפרמט אבל אין לי את הקוד תודה על העזרה אם אפשר שיהיה סריאל דרך תיקיית WINDOWS ולא כל מיני תוכנות תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני מעוניין להפוך מצגת תמונות ושירים ברקע לסרטון, כיצד אני עושה זאת?? בתודה מראש...

9. Started by alex542,

רציתי לשאול אם יש אופציה לבטל את רענון האוטומטי של כל הלשוניות בהפעלת גוגל כרום?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. כי שמעתי שכבר יש מובנה, ואם אין צורך להתקין האם צריך לאפשר\להפעיל אותו ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by EG,

אני מנסה להעתיק מהאינטרנט ב-COPY ו-PAST אבל הוא מעתיק לי את הטקסט הפוך הפכתי את הכתב בדף האינטרנט שייה הפוך העתקתי וגם זה לא עוזר. מה אני עושה? ??? חייב עזרה :smiley4:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. בטעות מחקתי את הדואל.. גם מפריטים שנמחקו אני רואה באינטרנט שבגימייל עצמו יש הכל. יש דרך לגרום לאוטלוק למשוך מחדש את הדואל מהגימייל ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Deadly Cheetah,

אני משתמש עם התוכנה VidCoder וצרבתי כמה סרטים עם כתוביות עכשיו, חלקם יצאו בסדר וחלקם יצאו בג'יבריש. אם מישהו יכול להגיד לי איך לסדר את זה, אודה לו מאוד

14. יש תוכנה שקוראים לה הפיל שאפשר להכניס לתוכה את כל הלינקים והיא מורידה אותם אחד אחרי השני. אבל התוכנה הזאתי מסובכת מדי. אני מדבר על אתרים כמו ראפידשייר ומגה אפלואד...אתרים שנותנים רק הורדת אחת כל זמן ויש לך זמן להמתין בין הורדה להורדה. האם יש תוכנה אחרת שאני יכול להשתמש בה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by duk4u,

היום בשעה 8.00 בערב נדבקתי בוירוס - W32.Silly Dc . לא נותן לי לעדכן את האנטי וירוס, גם לא נותן למחוק ידנית. גם דרך האנטי וירוס שאני מנסה למחוק אני מקבל הודעה שהוירוס נמחק ויש לעשות ריבוט. אבל זה לא עוזר. עשיתי גוסט ולאחר ניסתי לעדכן אנטי וירוס, ושוב נדבקתי. וכל חמש דקות עולה האנטי וירוס בהודעה שעלי לעשות ריסטרד כדי למחוק את הוירוס, כמובן שזה לא עוזר אשמח לקבל עיצה איך נפטרים מהחולה הרעה הזאת, בתודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by itaysk,

אני רוצה לפרמט ואני צריך לשמור את כל המכתבים שלי

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אתמול עוד הכל היה בסדר. היום, כל דפדפן שאני פותח מציג את האתר הזה. נו, אמרתי לעצמי, נלך לדף של "הסר תוכניות" בלוח הבקרה ונסיר אותו. אבל יש בעיה קטנה, הוא לא שם.... אגב, מיותר להגיד שלא הורדתי שום דבר?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום חברים, אני מעוניין לחזור שוב לעבוד בשרטוט 3D אחרי הרבה זמן שלא נגעתי בנושא ורציתי לדעת איזו תוכנה "נחשבת" כיום בתחום כמו שפוטושופ היא התוכנה לעריכת תמונות. בעבר שירטטתי בsolid edge ו- skech up ומאז עברו קצת מים מים בנהר ואשמח להיתעדכן. מלבד זאת אני רוצה פה ושם לשחרר חלק מהחלקים ליצור פיזי במחרטה/ הדפסה תלת מימדית (דבר ממש מעניין!)/ CNC וכו'.. אני כרגע מחפש תוכנה שתהיה יחסית ידידותית למשתמש, פשוטה ונוחה שלא אאלץ לחפש כפתור לעשיית EDGE או קיטום או משהו אחר במשך שעה מרוב כפתורים מבלבלים. שמעתי על SolidWorks, pro engineer והתוכנות שדיברתי עליהם מעלה ואז יצאתי עוד יותר מבולבל בנוגע להיצע השוק. אשמח קצת לסידור חוט המחשבה ולדעת קצת יותר על כל תוכנה, מה עדיף לשימוש היו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Tchr0,

שלום לכולם מישהו יודע אם יש איזה תוכנה או אופציה בwindows שעושה את הגלילה חלקה? יענו שתהיה תנועה אחידה ולא קפיצה מדובר בעיקר בדפדפן ובword תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. נסיתי להוריד אותו כבר בעזרת SPYSWEEPER ו בעזרת SPYBOT וזה לא עזר בנוסף המחשב שלי נורא איטי בזמן האחרון תודה מראש לכל העוזרים מצורף לוג של hijackthis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:37:33, on 09/11/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by dan_dekel,

אלה קבצים לסרטים למשל.... צריך לפתוי אותם באיזשהיא צורה, יש את nero שפותח תקבצים רק על דיסק ריק,אבל אם הם גדולים מידי, אי אפשר.... אז השאלה שלי, אם אתם מכירים תוכנה שתפתח את הקבצים ישירות לכונן הקשיח.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. השבוע אחי התקשר אלי וסיפר לי שנעלם לו ככה פתאום כונן D מהמחשב, שמכיל בעקרון את כל מה שיש לנו על המחשב. אחרי כמה בירורים, הסתבר לי שהוא ניתק את המחשב מהחשמל בגלל שנתקע לו המחשב , יותר מפעם אחת... אני דיי מעריך שזאת הסיבה העיקרית לכך שנעלם הכונן. אני לא רואה סיבה שכונן יחסית חדש (שנה ~) יעשה בעיות כאלו. כוננים C,D יושבים על אותו כונן פיסי. לכונן C שלום. בכל מקרה, מותקן לי partition magic על המחשב, והנתונים שם הם : Drive C : size:233,319 used MB:23,158 unused MB:50,154 כלומר, גודל הכונן הפיסי הוא 233 GB אבל מתוכו רק כ70GB מוגדרים לכונן C. שאלתי היא, אם אצור פרטישן חדש על המקום הריק, האם יהיה אפשר איכשהוא לשחזר לתוכו את המידע או שדווקא הפעולה הזאת תמחק את מה שאולי ני…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by bushman,

המחשב חדש אחרי פירמוט ואני מחמש ממש ממש שונא את נורטון שזה הבררת מחדל שלי אז אם למישהו יש הצעה בשבילי היא תתקבל בברכה כי אני בבלבלות ואני לא יודע מה להתקין

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. טוב, אני אנסה להסביר את מה שאני מחפש... התוכנה שאני מחפש, סביר להניח שהיא מאוד מקצועית ורצינית וכבדה ודורשת מחשב מאוד חזק, מסוג התוכנות ששליטה טובה בהן יכולה אפילו להבטיח לך מקום עבודה. אם ראיתם פעם הדמיות של כוכבים, וכל מיני דברים שקורים בחלל, התנגשויות כוכבים, ואז כל מיני דברים עפים לכל מיני כיוונים, ואז כוח המשיכה מושך את הגדולים שבחלקים חזרה למרכז, והקטנים עפים להם... הינה דוגמא, http://video.stumbleupon.com/?p=fctz6t8xaz http://video.stumbleupon.com/?p=54mu58o2wu הדוגמא הראשונה אליה אני מתייחס במיוחד... אני מחפש את התוכנה, או כמה תוכנות שבעזרתם יצרו את ההדמיות האלה... מישו יודע איזו תוכנה מסוגלת? או מתקרבת לזה? :s05: תודה! =) ---------------------------------------…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by yogev_23,

איך קוראים לתוכנה המפורסמת שאומרת לך בדיוק חלק חלק מה יש לך במחשב, דגם חברה והכל? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים