תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כותב מילון ב-WORD, רק שבמהלך העבודה נתקלתי בבעייה: אתם מכירים שבכותרת של כל עמוד במילון, מופיעים הערכים שבראש כל עמוד ובסוף כל עמוד, כגון: א-אבא... איך עושים את זה ב-WORD? ניסיתי לעשות זאת ע"י שדות בשילוב מאקרו, אך לא הצלחתי. אודה מאוד למי שיכול למצוא לי את הפיתרון לבעייה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם ספייוואר ממש ממש מעצבן....בזמן שאני גולש (גם אם אני לא לוחץ על כלום) פתאום קופצים 2 חלונות של אתרי פורנו כמובן...ובמקרה היותר גרוע גם קופץ חלון של מדיה פלייר ומתחיל לנגן סרט פורנו.... אני מריץ ADAWARE +SPYBOT+NOD 32 גם ב SAFE MODE וזה לא עוזר אשמח לעזרה תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצפות בסרט ותרגום בנפרד ישנה בעיה למרות שתם זמנם של הכתוביות הם ממשיכות להופיע עד שיש צורך בהופעת כתוביות אחרות הסבר : אם הכתובית "שלום" צריכה להופיע בזמן 00:03:333 ולהיעלם בזמן 00:05:333 והכתובית הבאה אחריה צריכה להתחיל ב 00:06:333 אז במקום שהכתובית "שלום" בזמן 00:05:333 היא נעלמת רק כאשר הכתובית הבאה צריכה להופיע 00:06:333 הדבר קורה רק כאשר אני ממקם את הכתוביות מתחת לסרט יש לציין שהמחשב חדש , ובמחשב הקודם לא הייתה ועדיין אין את הבעיה הזו (win xp) האם מישהו נתקל בבעיה כזו ? מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בתודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, בזמן שאני במחשב האיסיקיו נתן לי הודעה שהאיסיקיו בשימוש במחשב אחר . ומאז אני לא יכול להכנס עם הסיסמא הקבועה שלי. פרצו לי? חחחח יש אפשרות לשחזר סיסמא אם לא הזנתי כתובת EMAIL בפרטים?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש אופציה לבטל את רענון האוטומטי של כל הלשוניות בהפעלת גוגל כרום?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קובץ וידאו באורך 4 דקות ששוקל 380 מגה. אני צריך להעלות אותו לאינטרנט, לכן הוא חייב להיות קטן הרבה יותר. ניסיתי לקבץ אותו ב-divx בעזרת virtualdub, אך גם בהגדרה של 300 kbps הקובץ עדיין שקל 45 מגה. הסתכלתי במאפיינים של שני הקבצים (הדחוס והמקורי) ובשניהם היה כתוב שהסאונד הוא לא דחוס, ועם קצב דגימה של 48,000. בזמן הדחיסה ראיתי שכתוב בתוכנה שקובץ האודיו תופס את רוב המקום. ניסיתי למצוא את האופציה להוריד את איכות הסאונד, אך לא מצאתי. למישהו יש מושג איך עושים את זה? בתודה מראש, עדי.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
[flas :jump:h=200,200]http://רציתי לדעת איזה אנטוירוס נחשב היום הכי טוב לשימוש
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול גלשתי באינטרנט , ופתאום , אחרי שסגרתי את האקספלורר , דף הבית שלי השתנה לזה , וזה פותח לי פופאפים שהאקספלורר נפתח וכן הלאה , שאני משנה את אתר הבית החזרה למה שהיה , הוא משנה בחזרה לזה , ואין לי שום דרך להסיר את זה! ניסיתי SPYWARE וניסיתי הכל כמעט , איך אני מעיף את הדבר הזה!? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
USB 2.0 איפה אני מוצא ל-WINXP?דרייבר+תוכנה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני הורדתי סרט מהאינטרנט ואני צריך תוכנת תרגום בשביל לתרגם את הסרט (כתוביות). אני צריך שמות של תוכנות. ???
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי תוכנה טובה בעברית לניהול מחסן? שאני יכול לעדכן את כל הפריטים שיש לי במחסן ואת הכמות וכל פעם שאני מוציא אז אני מוריד מהמלאי ולהיפך? התוכנה גם צריכה להנפיק חשבונית כלשהיא או משהו.... בנוסף אני צריך תוכנה לניהול תקציבים.... תקציב שנתי כולל. כמה הולך על זה וכמה על זה... משהו פשוט. לא מי יודע מה יש למישהו אולי? המון המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, אני אנסה להסביר את מה שאני מחפש... התוכנה שאני מחפש, סביר להניח שהיא מאוד מקצועית ורצינית וכבדה ודורשת מחשב מאוד חזק, מסוג התוכנות ששליטה טובה בהן יכולה אפילו להבטיח לך מקום עבודה. אם ראיתם פעם הדמיות של כוכבים, וכל מיני דברים שקורים בחלל, התנגשויות כוכבים, ואז כל מיני דברים עפים לכל מיני כיוונים, ואז כוח המשיכה מושך את הגדולים שבחלקים חזרה למרכז, והקטנים עפים להם... הינה דוגמא, http://video.stumbleupon.com/?p=fctz6t8xaz http://video.stumbleupon.com/?p=54mu58o2wu הדוגמא הראשונה אליה אני מתייחס במיוחד... אני מחפש את התוכנה, או כמה תוכנות שבעזרתם יצרו את ההדמיות האלה... מישו יודע איזו תוכנה מסוגלת? או מתקרבת לזה? :s05: תודה! =) ---------------------------------------…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש תוכנה שקוראים לה הפיל שאפשר להכניס לתוכה את כל הלינקים והיא מורידה אותם אחד אחרי השני. אבל התוכנה הזאתי מסובכת מדי. אני מדבר על אתרים כמו ראפידשייר ומגה אפלואד...אתרים שנותנים רק הורדת אחת כל זמן ויש לך זמן להמתין בין הורדה להורדה. האם יש תוכנה אחרת שאני יכול להשתמש בה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה לצרף 2 תמונות אחת ליד השנייה, להדביק אותם בגלל שאני עובד עם 2 מסכים והייתי רוצה שבכל מסך תהיה לי תמונה שונה, אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות לבחור תמונת מסך שונה לכל צג אבל אני מעדיף בלי להתקין כלום. צירפתי לינק ל-2 התמונות, אשמח אם מישהו יוכל להדביק לי אותם ביחד, הרזולוציה שלהם היא בדיוק כמו שאני צריך (יש לי 2 מסכים עם 1920x1080) אם אפשר אז שהתמונה 47193-1920x1080 תהיה בצד שמאל. http://www.megaupload.com/?d=48UM7KB3 תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי באקסל בתוך תא מספר מספרים מחוברים ב + . אני רוצה לסכום אותם בתא אחר. למשל בדוגמא המצורפת, אני צריך שסכום את התא הכחול [A1] יוצג בתא האדום [C1] בצורה אוטומטית. אני לא יכול להפריד את הערכים שבתוך התא הכחול (אקסל יודע לעשות את זה אבל הפתרון הזה לא מתאים לי) אשמח לפתרונות, אפילו יצירתיים כמו שימוש בקוד VB. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מפעיל לתומי את ה Windows Task Manager בקטגורייה של ביצועים, המעבד בניצול של % 1 , ויש לי חלון אקספלורר פתוח על איזה אתר, ושאני עובר ל www.msn.co.il פתאום קופץ לו המד של ניצול המעבד ל % 100 עד % 99. למה בשם כל הערנבים זה קורה???
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה לגרפיקאי המקצועי אשר מכיר ועובד עם שתי התוכנות. האם ישנה עליונות כאשר משווים בינם מבחינה מקצועיות. ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המצלמה ג'נרית, יש עליה מדבקה עם השם VEGA. יש דרייבר שאפשר להתקין והמצלמה תעבוד? עדיין לא הבנתי את הקטע עם המצלמות רשת האלה שאם הלך הדיסק אז נגמר הסיפור של המצלמה. הרי המצלמה מחוברת למחשב, אין משהו מספיק חכם שיכול לזהות אותה ולהפעיל אותה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה, יותר מדי פעמים שסקייפ נכנס למצב לא זמין (כאשר לא נוגעים במחשב כמה דקות), כאשר אני מזיז את העכבר, הסקייפ לא חוזר למצב אונליין. כל מה שאני יכול לעשות זה להזיז את העכבר עד שאני אלחץ על משהו ואז המחשב יתקע. רק ריסט ע"י הכפתור במחשב מגיב. מחקתי את הסקייפ, התקנתי גירסא הכי חדשה. עדיין כלום לא עוזר. זה התחיל רק לאחרונה, ויש לי את הסקייפ כבר הרבה זמן.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מטער על ההקפצה בהודעה הקודמת אבל למה לנעול?! אני יודע שכבר דברו על זה אבל בכל דיון מדברים על תכנת אחרת אז מה התכנה שאתם ממליצים עליה? אפשר מדריך בשבילה (בעברית)-כמובן אם יש . אם אין אז באנגלית ועוד דאלה מה ההבדל בין vcd ל svcd??איפה רואים יותר טוב ??שומעים יותר טוב?? ואם אני יפעיל תתכנה זה יפגע לי במהירות הורדה??כמו ב אימיוול ביטורנט ועוד?? ד"א ראיתי שתי תוכנות שהמליצו עליהם בסטיקי אבל אני צריך מדריך והיו עוד עוד כמה שאלות אז פתחתי תרד
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חייב תוכנה לפריצת WINRAR והורדה של התוכנה GetDataBack פרוצה או סריאל מגירסה 4.22
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא לתקן (DIVFIX) אלה תוכנה שמשפרת את התמונה?
-
בזמן שהמחשב מחובר לרשת לאחר כמה זמן מופיע חלון עם כותרת: svchost.exe - Application Error בתוך החלון כתוב: The instruction at "0x596c17c2" referenced memory at "0x569c17c2". The memory could not be "written" ואז יש אופציה ל- OK או CANCLE.ו והמחשב נתקע. המחשב חדש, סיימתי להתקין את מערכת ההפעלה win xp pro sp3. הרצתי את memtest86+ והוא לא מצא בעיה בזיכרונות. התקלה מתרחשת כל פעם ודי מהר לאחר חיבור כבל הרשת. מפרט: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray Cooler Master Socket 775 Gigabyte GA-G31M-ES2C G31 CHIPSET OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, Sapphire ATI Radeon 4350 512MB מה לבדוק?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, נניח שאני נכנס לתאר מסויים וצופה בו ממש כמו ביוטיוב אבל אני רוצה לשמור את תוכן הצפייה ואין אפשרות להוריד, יש תוכנה שתעשה את זה כך שאוכל לראות את זה אחר כך בלי להיכנס לאתר מתי שארצה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי מספר קבצי MPEG ורצוני לחברם לסרט אחד. יש לי את VirtualDUB 1.47 אבל הוא מטפל רק ב AVI או שיש דרך נוספת ??? באיזו תוכנה הכי טוב להשתמש.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-