עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by avihy,

הדפדפן Internet Explorer 7 בעברית יצא. להורדה:http://download.microsoft.com/download/5/8/7/587bbf05-6132-4a49-a81d-765082ce8246/IE7-WindowsXP-x86-heb.exe תמונה:

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. היי קניתי עכשיו את המחשב הנייד lenovo y510p.(ווינדוס 8.1) הוא מגיע עם כונן טרה. משום מה הם התקינו לי את הווינדוס בכונן אחד וחלק מהדרייברים בכונן אחר.(מצורף צילום מסך). צריך לציין ששניהם הם מחיצות שונות באותו הארד דיסק. כונן c: הווינדוס וכל שאר המידע(שפיצלתי אותו כבר לשני כוננים שונים: חומר כללי לאחד ווינדוס והתקנות לשני) כונן d: כונן ששוקל 25 gb שנקרא lenovo ומותקנים בו דרייברים וכל מיני תוכנות של לנובו. בין הדרייברים המותקנים: כוננים כללי : http://prntscr.com/2r6lh3 בכונן די: http://prntscr.com/2r6lm4 http://prntscr.com/2r6lp7 זה נורא מבוזבז ועושה בלאגן אשמח לדעת אם יש פתרון חוץ מלפרמט את הכונן הנוסף או לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים. ידידיה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני משתמש כבר כמה שנים בתוכנה AZUEREUS שמבוססת על ג'אוה, התוכנה מאוד נוחה באופן השימוש שלה אבל מכבידה מאוד על הזכרון והמעבד. האם קיימות כבר כיום (די הייתי מקובע על התוכנה הזאת כבר זמן מכובד) שעושות עבודה טובה אבל יותר קלילות על המחשב?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני מפעיל לתומי את ה Windows Task Manager בקטגורייה של ביצועים, המעבד בניצול של % 1 , ויש לי חלון אקספלורר פתוח על איזה אתר, ושאני עובר ל www.msn.co.il פתאום קופץ לו המד של ניצול המעבד ל % 100 עד % 99. למה בשם כל הערנבים זה קורה???

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום, לא ברור לי על מה לחצתי, אבל ה FF נפתח לי על כל המסך ואני רואה את הטאבים רק כאשר אני מזיז את הסמן לקצה העליון של המסך. איך מחזירים את המצב לקדמותו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by דודי הסטלן,

בלי שום שינוי כזה או אחר אני מנסה לצרוב או שירים או סתם תמונות או סרטים ופתאום יש לי הודעת שגיאה בתוכנה NERO מה אני אמור לעשות כדי לפתור את זה? **עריכה: מכיוון שמשום מה אני לא יכול להעלות לכאן את התמונה עם הודעת השגיאה, הודעת השגיאה היא "THE DRIVE IS USED BY ANOTHER APPLICATION", וזה בא בדיוק אחרי שאני בוחר את הקבצים לצריבה ולפני שהצריבה מתחילה. תמונה בכל זאת מצטער ששיגעתי אותכם קצת. http://www.pictor.co.il/sty/115098/2276957.JPG

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכם....... יש לי חומר חשוב בהארדיסק אני צריך תוכנה שתנעל לי אותו עם סיסמא שלכל מחשב שאני יבוא יופיע לי Enter the password ואז אני יוכל להיכנס לדיסק קשיח. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום אני לא יודע לאיפה זה שייך אבל הכי נראה לי לפה.. עשיתי פירמוט למחשב של חבר מהעבודה את אומרת רק את המחיצה בה היה מותקן הוינדוס(XP) והתקנתי לו שוב WIN XP כרגע למשל כל סרט שאני יריץ יעבוד במדיה פלייר אבל אני לא שומע כלום . אני מבין שחסר כנראה קודקים(אע"פ שהסרטים עובדים בלי זה)או שבעצם חסרים הדריברים של הכרטיס קול...(יש על הלוגו של הרמקול למטה ליד השעון X ולא ניתן להגביה את העוצמה)אז מה ניתן לעשות כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by a04,

שלום, אני כותב מילון ב-WORD, רק שבמהלך העבודה נתקלתי בבעייה: אתם מכירים שבכותרת של כל עמוד במילון, מופיעים הערכים שבראש כל עמוד ובסוף כל עמוד, כגון: א-אבא... איך עושים את זה ב-WORD? ניסיתי לעשות זאת ע"י שדות בשילוב מאקרו, אך לא הצלחתי. אודה מאוד למי שיכול למצוא לי את הפיתרון לבעייה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by shimon23,

שלום למישהו יש את הכרטיס קול הזה? כי לחבר שלי יש אותו וכשהוא התקין xp הכרטיס קול לא עבד, איך אתם סידרתם את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by booster,

שלום לכולם. יש לי בעיה מאוד מוזרה עם וורד 2003 . כאשר אני מנסה לפתוח קובץ בדאבל קליק נפתח מסך הוורד אך ללא המסמך. רק כאשר אני לוחץ על קובץ>פתיחה, הקובץ נפתח. ביצעתי תיקון לכל האופיס דרך כלים..... לא עזר. סרקתי וירוסים וכל מיני מזיקים...המחשב נקי. אשמח לשמוע הצעות.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום. אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל לערוך מסמכים עם תמונות לצורך עריכת חוברות\ברושורים או עבודות הגשה כאלה ואחרות. עד עכשיו אני עובד עם וורד אבל היא מוציאה ממני כל טיפת סבלנות ! כל דבר מפריע לתוכנה המפגרת הזאת מוסיף מלל היא מעוותת לי את כל סדר מיקום התמונות במקום שהם יירדו באופן שווה למטה.(אולייי בגלל זה הם עשו את הסימן חזור אחורה?) על כל פנים אם אתם תוכלו להמליץ על תוכנה יעילה אני אשמח !

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. פשוטה ורגילה כמו המיקסרים הישנים, שיהא אפשר לחתוך ממיקום מדוייק ולהדביק בדיוק מקסימלי

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. Started by iakovl,

יש לי בעיה יש לי כרגע גלריה של 7.5 גיג'ה (אל תשאלו) אבל יש לי פה ושם תמונות כפולות אני רוצה למצוא תוכנה שתחפש בגלריה שלי ותמצא כפולים

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. Started by dids22,

מטער על ההקפצה בהודעה הקודמת אבל למה לנעול?! אני יודע שכבר דברו על זה אבל בכל דיון מדברים על תכנת אחרת אז מה התכנה שאתם ממליצים עליה? אפשר מדריך בשבילה (בעברית)-כמובן אם יש . אם אין אז באנגלית ועוד דאלה מה ההבדל בין vcd ל svcd??איפה רואים יותר טוב ??שומעים יותר טוב?? ואם אני יפעיל תתכנה זה יפגע לי במהירות הורדה??כמו ב אימיוול ביטורנט ועוד?? ד"א ראיתי שתי תוכנות שהמליצו עליהם בסטיקי אבל אני צריך מדריך והיו עוד עוד כמה שאלות אז פתחתי תרד

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שוטטתי לי באינטרנט אתמול בכל מיני אתרים והשתלט לי אתר חיפוש מעצבן על דף הבית!!!!!!!!!!!! עכשיו אני יודע שזה ביגלל שניכנסתי לכל מיני אתרים עם מלא פירסומות קופצות... והבעיה היא ככה, כשאני פותח את האקספלורר שלי אמור לעלות לי דף הבית שהגדרתי אותו בתור דף בית:"www.walla.co.il" ובמקום זה עולה לי אתר חיפוש מעצבן שהכתובת שלו זה:"about:blank". עכשיו, אני ידוע מה אמור להיות ה about:blank אבל פשוט במקומו עולה לי האצר חיפוש המעצבן הזה... בקיצור הבנתם? אם לא אני ישמח להסביר... אה ועוד משהו, סרקתי עם אד אוואר מעודכן והוא תמיד תמיד מוצא לי את הדבר הזה שמשתלט לי על דף הבית אחרי שאני מנסה להגדיר את דף הבית שלי מחדש... וגם סרקתי עם Spy Sweeper וגם זה לא עזר... מה אני עושה?!?!?!?!?! ???

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Vibeee,

היי שאני פותח task manager אני רואה שהקובץ ekrn.exe לוקח לי מלא זיכרון..וכך גם שאני גולש דרך firefox לוקח פי 2 זיכרון השאלה ממה זה ? למה הקובץ הזה קשור ? ואיך אני פותר את זה? תודה על המענה !!!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by צחי,

הורדתי באימיול את הסרט Pituy.2002.DVDRip.DivX5.Israeli.Movie.Hebrew-pAn-mAn.avi ואני רואה רק מסך שחור כשהמדיה פלייר מנגנת את הסרט, (קורה גם כשאני מנסה להפעיל אותו עם הרד לייט) מה לעשות???? נניח שחסר לי קודאק למחשב, איך אני מגלה מהו הקודאק שהסרט צריך ומאיפה מורידים ????? בבקשה עזרו לי הורדתי מלא סרטים שלא הצלחתי לראות (יש לי את חבילת הקודאקים של נמו) והתייאשתי ומחקתי מלא סרטים....

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ManA,

יש לי הרבה קבצים ואני רוצה להוסיף להם סיות של RAR איך אני יכל לעשות אתזה ? (אם זה עוזר אז השם של הקובץ נגמר בRZR...)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני מנסה להתקין אנטי וירוס והוא לא יכול כי יש אנטי וירוס ישן שבעצם כבר לא קיים אני מנסה למחוק אותו בלוח בקרה ומקבל שגיאה היתה לי פעם תוכנה ואני לא מוצא אותה שמוחקת בקלות וביעילות תוכנות/תיקיות וכל דבר ואני לא זוכר מה השם שלה מישהו מכיר תוכנה טובה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום רב, במחשב הישן שלי עם מערכת הפעלה XP, עבדתי עם מנהל ההורדות פלאשגט. בכל פעם כאשר רציתי להוריד קובץ, הייתי מצביע עליו עם העכבר, בוחר באופצייה "הורד באמצעות פלאש-גט", וגמרנו. כעת יש לי מחשב חדש עם ויסטה. התקנתי שוב את פלאש-גט, אבל כאשר אני מבקש להוריד קובץ מסוים, הוא לא מוריד את הקובץ עצמו, אלא קובץ קטן של 5KB שזה כנראה דף אינטרנט, או השד יודע מה. (ראה תצלום) השאלה, מה הבעיה בתוכנה, ואיך צריך לסדר את זה, בכדי שהקובץ עצמו שבחרתי יהיה זה שאכן יורד? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by magafaim,

שלום, אני רוצה להתשמש באתר של היי קיו שעובד על פלאש, יש לי את התוכנה בגרסא 11. שאני נכנס זה לא מראה לי עברית וגם נתקע, אני יודע שזה עובד טוב עם הגרסא 10 של הפלאש אבל שאני מנסה להתקין אותה זה אומר שזאת לא הגרסא הכי חדשה ושאני יוריד את הגרסא החדשה... בבקשה עזרה תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by maazg,

שלום רב, יש לי בעיה מתימטית מסויימת ואני אשמח לפיתרון מצדכם. הבעיה שיש לי שני מסלולים על מערכת צירים דו מימדית, וחשוב לציין שאלה שני מסלולילים ולא פונקציות, כלומר עבוד כל x יכולים להיות הרבה ערכים של y. כל מסלול מחושב בנקודות מסויימות ולא בהכרח באותם ערכים של x, ואז את המסלול בונים ע"י חיבור הנקודות. העניין שאני רוצה לעשות הוא לחשב את השגיאה בין המסלול הראשון לבין המסלול השני, למשל ע"י גרף אחר שיתאר את ההפרש. האם ישנה דרך לעשות זאת ב Excel? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by tzachi23,

אני לא יודע אם זה קשור לווינדוס 7 או לא אבל האופיס לא נותן לפתוח קבצים, אחרי שאני שומר קובץ וורד ואני מנסה לפתוח אותו הוא נותן לי הודעה: "אירעה בעיה בשליחת הפקודה לתכנית" ופשוט הקובץ לא נפתח. כבר התקנתי 3 גרסאות שונות של אופיס שהורדתי וכל גרסא התקנתי ומחקתי פעמיים ותמיד זה עשה את אותה הבעיה. האם זו בעיה ידועה שיש לה פיתרון?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. בזמן שהמחשב מחובר לרשת לאחר כמה זמן מופיע חלון עם כותרת: svchost.exe - Application Error בתוך החלון כתוב: The instruction at "0x596c17c2" referenced memory at "0x569c17c2". The memory could not be "written" ואז יש אופציה ל- OK או CANCLE.ו והמחשב נתקע. המחשב חדש, סיימתי להתקין את מערכת ההפעלה win xp pro sp3. הרצתי את memtest86+ והוא לא מצא בעיה בזיכרונות. התקלה מתרחשת כל פעם ודי מהר לאחר חיבור כבל הרשת. מפרט: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray Cooler Master Socket 775 Gigabyte GA-G31M-ES2C G31 CHIPSET OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, Sapphire ATI Radeon 4350 512MB מה לבדוק?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.