עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מישהו מכיר במקרה תוכנה לכיוון ה-dead zone בידיות האנלוגיות של ג'ויסטיק? פשוט יש לי את הג'ויסטיק של ה-XBOX למחשב והידיות האנלוגיות שלו ממש רגישות אני מחפש תוכנה שתוכל להגדיר מאיזה נקודה התנועה של הידיות תהיה פעילה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  2. שלום יש לי איזשוהי בעיה מציקה כאשר אני מנסה להכנס לאתר sport5 תמונה : http://imageknight.com/images/1214913504.png הבעיה היא שהחלק העליון של האתר מופיע לי שלושה פעמים על כל אורך העמוד ושאר העמוד לא מצליח להיפתח..בחלק התחתון של התמונה אפשר לראות תכתובת שהדפדפן מתקשה לפתוח ... ניסיתי עם פיירפוקס גם לא הלך,ניסיתי מחיקת קבצי קוקיס וקבצים זמניים,שחזור מערכת וגם לא הצליח. אשמח לקבל פתרון לבעיה,תודה.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  3. אם יש תוכנה שאני פותח ואני לא רוצה שיראו שפתחתי אותה, יש דרך כלשהי להסיר אותה מתהליכים בלי לסגור אותה? לא משנה אם היא חינמית או לא... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך הסבר נוסף אני אשמח לתת...

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  4. Started by emailaya,

היי אחרי מאמץ רב של חודשיים וחצי וכמה דחיות שוחררה לאויר גירסה 2.3.0 של הימאליה רשימת השינויים, מעבר לשינויים קוסמטיים גדולים במסך הראשי: * אפשרות להגדיר האם לבדוק חשבון מסויים בהפעלת התוכנה או לא * הודעת אישור מחיקת מכתבים תכיל את מספר המכתבים למחיקה * אפשרות לעצור את תהליך הסטטיסטיקה באמצע * אפשרות להעתיק כתובת שולח או נושא ל clipboard במסך הראשי * לכל חשבון, האפשרות להוריד מכתבים עד X ימים אחורה * גרירת קבצים למסך הראשי, תייצר מכתב חדש עם הקבצים כנספחים * אפשרות לעריכת התוכן הגולמי של מכתב * אפשרות ליציאה מהתוכנה תוך גריסת כל המידע ללא אפשרות שיחזור * טאב דואר יוצא מכיל את מספר המכתבים לשליחה/טיוטות * שליחת מכתב כנספח * תצוגת התקדמות של סינכרון החשבונות * פעולות מרובות…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  5. שלום לכולם, כיצד ניתן להגדיר בתוכנת אווטלוק 2003 כשאני שולח הודעה אז ההודעה תמתין לי באאוטבוקס(outbox) ולא ישר תצא ליעד שלה ? ואז ברגע שאחליט לשלוח את כל ההודעות במכה אז אעשה - שלח וקבל.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  6. יש לי ipod nano 30GB ויש בו כל כך הרבה מקום אני רוצה להכניס בו סרטים אבל אני לא יודע איך ממירים סרטים אליו ובדרך כלל אני מכניס דרך הitunes אז אני צריך מדריך שיסביר לי איך מכניסים סרטים לא משנה דרך מה וגם את ההמרה נ.ב הגירסה של התוכנה היא 1.2.1 משהו כזה תודה לכל העוזר...

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  7. Started by exodia,

שאני משחק משחקים ויורה ועוזב אאת העכבר הוא ממשיך לירות לי או נגיד שאני בא לסובב את העכבר והוא לא מסתובב ..זה לא בעיה בעכבר כי ניסיתי להחליף עכברים ניראה לי שהבעיה במחשב..מה עושים?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  8. שלום! יש לי TOOLBAR מעצבן של הIE7 ואני רוצה להוריד אותו הנה תמונה : תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  9. Started by tomer_bb,

שלום יש לי בעיה עם האקספלורר 7 לפעמים כשאני נכנס לאתרים אני מקבל הודעה הבאה בתחתית הצד השמאלי של החלון: Done, but with errors on the page מה זה אומר? ואיך ניתן לטפל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  10. Started by אריהבן,

שלום כשאני נכנס לאתר מסוים וממנו אני מנסה להכנס לפורום למשל אני מקבל את ההודעה ips drive error מה קרה ומה עושים? תודה

11. פשוט הורדתי מהאתר שלהם, ולא יודע מה לעשות לאחר הקניה, היכן מכניסים SN בתוכנה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  12. Started by y42r,

כנראה שחטפתי - הסייר כל הזמן נפתח לי עם הכתובת www.2dir.com/random.php . הרצתי את כל התוכנות המנקות שיש לי וזה לא עזר. ניסיתי גם במצב בטוח. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  13. האם יש דרך לראות "הצגת לפני הדפסה" כמו שרואים ב Word גם בשימוש בדפדפנים ובתוכנות הדואר ? הרבה עמודי אינטרנט אינם מובנים להדפסות ובגדול זה בזבוז של דפים. כמובן יש את הפתרון של יצוא ל PDF אבל אני מחפש פתרון יותר אלגנטי ומהיר.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by ophir555,

כיון שהמחשב החדש שלי כל הזמן עושה לעצמו ריסט ומתקבלת הודעה(על מסך כחול) כי יש בעיה nv4_disp.dll במחשב מותקן כרטיס gt7600 חיפשתי בגוגל וראיתי שזה דרייבר כיון שאיני אוהב להתקין תוכנות ודרייברים לא מזוהים נכנסתי לאתר של nvidia והורדתי משם את חבילת הדרייברים האחרונה. האפ פעלתי לדעתכם כשורה או יש להתקין את הדרייבר הנ"ל בכל זאת תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  15. בבקשהה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  16. היי! נעלם לי האייקון של הדואר אלקטרוני (האוטלוק אקספרס) איך אני מחזיר אותו? הוא לא נמצא "בהתחל" "תוכניות". תודה!

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by davis5,

האם יש דרך להכין דיסק של XP מוכן עם הדרייבר בתוך הדיסק כדי שאני לא יצטרך להכניס דיסקט של RAID בהתקנה אני שואל זאת כי כרגע המחשב החדש אין כונן דיסקטים ואני רוצה לשעות RAID לשתי ההרדיסקים שלי תודה

18. Started by rtr,

הוא אפילו לא מזוהה - מה שאומר שזה לא בעיית קודאק ?! מה צריך כדי לנגן אותו ?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  19. לפעמים, כאשר מחברים כמה חלקים של סרט לקובץ אחד גדול, אז הנגן סרטים נתקע בסוף קטע של חלק כי הוא חושב שהסרט נגמר וצריך להעביר את הסרט קצת קדימה כדי להמשיך בצפייה. יש Patch שמדלג באופן אוטומאטי על קטעים של סוף קובץ באמצע סרט, ומאפשר צפייה חלקה ללא תקיעות?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  20. שלום לכולם! התחלתי להשתמש בתוכנה הזאת והיא מורידה לי ממש בקצבים גרועים (אבל ממש:2.0kbs) ,אז בקיצור. חבר שלי הראה לי ליפני שבועיים בערך איזשהו מדריך מצויין שמשנים כמה הגדרות בתוכנה ו"הופ" מוריד על 30-40! אז אם למישהו יש מושג איך להגיע למדריך הזה אז כאן המקום לכל התשובות. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  21. Started by liorgadidi,

שלום.! אני עובד במחשב שלי עם התוכנות אימיול וקאזה. עכשיו אחרי פירמוט אני מתקין את התוכנות וככה: באימיול-זה כותב לי על low id ובקאזה-לא מתחבר בכלל. מה אני יכול לעשות במקרים האלה?? אני צריך לפתור את הבעיה מהר. תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  22. כל פעם שאני לוחץ על הקיצור דרך של הסטים הוא נכנס אליו אחרי הרבה זמן והסטים לא יציב וקורס במצבים מסוימים(אני מדבר על כמה דקות טובות) מה אני צריך לעשות למחוק ולהתקין אותו שוב יעזור? עריכה: ניסיתי להתקין מחדש ועדין לא השתנה כלום!

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by yigal83,

שלום לכולם במחשב שלי (AMD) מותקן Windows XP + SP2 עם כל העדכונים הקיימים. הבעיה שקיימת אצלי הינה בהורדות קבצים מהרשת. ההורדות שאני עושה הינם בעזרת האקספלורר הרגיל (שמירה בתיקיה). לעיתים רחוקות מאוד, במהלך ההורדה המחשב מודיע על שגיאה. אם אני מנסה שוב, הוא מוריד ונתקע במקום אחר. זו בעיה שכבר לא ראיתי זמן מה. הבעיה הגדולה יותר שקורית כל הזמן, היא שהקבצים יורדים בסדר (לדוגמא דרייברים והתקנות מאתרים לא פירטיים). כאשר אני מריץ אותם, יש דיווחי שגיאות שונים שהקובץ או חלקי קבצים (במהלך התקנת התוכנה) פגומים. אני לא מצליח כמעט להוריד עם המחשב קובץ (download) ולהריץ אותו. יש לי מחשב נוסף שמחובר אצלי לאותו ראוטר ושם הקבצים יורדים וניתן להריץ אותם ללא בעיות. את הקבצים הללו אני גם מריץ …

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  24. אז ככה בנורטון אנטיוירוס של סימנטק יש 3 קטגוריות אחת מהם משום מה מסומנת עכשיו בOFF PROACTIVE THREAT PROTACTION ניסיתי לתקן ולעשות עידכון והוא אומר שזה מעודכן אבל זה עדיין מסומן בOFF.. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים