תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כתחליף לווינאמפ ובכלל..
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
רק אם אני נכנס לאיזה אתר שיש לו הרבה וירוסים אז אותו רגע הוא נותן הודעה כזאת שמצא.אבל סתם ככה שהוא סורק את המחשב אוטומטי הוא לא מוצא כלום. אז יש לי כאן תמונה אולי צריך להגדיר משהו. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
הוא לא רוצה להתחבר לי לשרת מאז שהתקתני את ה zone alarm אבל ב za זה מראה שהאימיולב ווי ירוק כאילו יש אישור להעברת מידע באימיול וזה עדיין לא עובד גם כשסגרתי את ה za . ניסיתי להתקין את האימיול מחדש ועדיין יש תבעיה.. עזרה דחוףף
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה באקספלורר 6 (לא אוהב 7 ולא רוצה פיירפוקס). שאני לוחץ על לינק הורדה הוא נפתח ונותן את האופציות הרגילות SAVE RUN CANCLE שאני עושה SAVE ואומר לו איפה הוא פשוט נתקע החלון נעשה כולו אפור ואם אני לוחץ על סגירה מופיעה השגיאה הידועה של XP SEND / DONT SEND למישהו יש כיוונים מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
ראיתי שיש בגירסה האחרונה 2.5 את האפשרות לעשות overclock ל shader משום מה אני לא רואה את האפשרות הזאת . כרטיס מסך שלי 8800GTS 640MB דרייברים מעודכנים לגירסה האחרונה 163.71_forceware .
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
תודה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים משתמש ב-Outpost Pro והתרגלתי אליו, אבל הוא התחיל להתחרפן לאחרונה. אני מכניס סריאל, מקבל הודעה Thanks for registering ואז מקבל עוד הודעה שאומרת The serial provided is incorrect או משהו דומה. בקיצור אני מחפש פיירוול חדש וטוב יותר, יש המלצות? אני כרגע מסתפק בפיירוול העלוב של ה-XP ואני מעדיף להפטר ממנו כמה שיותר מהר.
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
מכירים שמתקינים WINXP ואיך שעולה ההתקנה יש אפשרות ללחוץ F5 ואז לבחור I386 (נדמה לי, או משו אחר) מה זה?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
איך אני יכול להריץ בסרט כתוביות גם בעיברית וגם ברוסית? איך אני יכול להריץ כתוביות ברוסית בלי לשנות את התמיכה של המערכת מעיברית לרוסית?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP PRO, עובד תחת Norton Personal Firewalle. אני פירמטתי את המחשב אתמול, נכנסתי אתמול לאי סי קיו והכל עבד בלי שום בעיות. אבל כשניסיתי להיכנס היום קיבלתי את ההודעה הזאת: מה אני אמור לעשות? התקנתי מחדש את ה-ICQ אבל לא עזר. אני עובד עם ICQ LITE.
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני יכול להתקין OFFICE 2007 בויסטה ואופיס XP בXP זה יתכן? נ.ב הויסטה במחיצה והXP במחיצה שנייה
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
התקנתי XP חדש על המחשב והוא זיהה בלי בעיה את הכרטיס מסך:GeForce 3 TI 200. התקנתי TVtool והוא דורש ממני חבילת דרייברים עדכנית. הורדתי את הגירסא האחרונה: 93.71_forceware_winxp2k_english_whql ופתאום הוא מזהה לי Video Controller (VGA compatible( ועכשיו הוא בכלל לא מוצא לו דרייברים. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
זה רק הודעות שמישהו שולח שאני לא ברשימה שלו רק שהוא מצרף אותי אז אני מקבל את ההודעות בעברית אבל כשאני לא ברשימה עדיין אז הז כותב את זה בגיבריש כזה שפה מוזרה כזאת עם ריבועים מה אפשר לעשות? ???
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני מתכוון נגיד שמתי 50 טורנטים להורדה אני רוצה שזה יתחיל להוריד 10 קבצים,וכול פעם שהטורנט מסתיים זה יתחיל להוריד עוד אחד, שתמיד יהיה 10 בהורדה. ניסיתי בהגדרות של Queue Settings אבל זה ממשיך להוריד את כול ה 50.
-
שלום.. כאשר אני מפעיל משחקים אני מקבל את ההודעה הבא: http://www.nfo.co.il/Upload/out.php?i=453_001.jpg ( זוהי הודעה מסך ) ניסיתי לשנות ריזולוציה וניסיתי להתקין את הכרטיס מסך מחדש אוו משהו .. כלום לא עזר.. ( יש לי מסך LCD של DAEWOO מדגם EF1701 ) רק שתדעו שהמשחקים פלעלו לי לפני הפירמוט כך שהמסך אכן תומך בריזולוציה שלא תגידו לי משהו כזה.. אני חייב עזרה דחוף... תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
ככה כבר הרבה זמן אני מחפש פיתרון לבעיה והחלטתי לפנות אליכם, ככה אני יודע שקיימת אפשרות לנעול את הקובץ WORD כלומר, שתוכל להיכנס אליו אבל לא תוכל להעתיק ממנו שום דבר (לא תמונות וחומר כתוב) עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך אני עושה את זה ואם בכלל זה אפשרי (בלי תוכנות נוספות) אז כל מי שיודע איך אני יכול לעשות את זה (לנעול את הקובץ WORD לשימוש אלה רק שיוכלו לקרוא אותו) אשמח לקבל ממנו תשובה בהודעה פרטית או פה באשכול אם יש לכם איזה מדריך או משהו שיכול לעזור גם טוב ואודה לכם (ואפשר ליצור איתי קשר דרך המסנג'ר) *לנעול את הקובץ הכוונה שלי היא שתפתח אותו רגיל ולא תוכל להעתיק ממנו כלום* תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
פעם היו לי המקודדים של K-LITE ואז ניגנתי את הטריילר של GTA4 והיה כהה מדי וחשוך אז התקנתי את חבילת המקודדים CCCP שאכן עזרה והבהירה את הסרט ובאמת לא היו שום בעיות. אתמול ראיתי סרט והכל היה סבבה כרגיל, והיום אני בא לראות סרט והמצב עוד פעם חזר להיות איך שהוא- סרטים כהים וחשוכים. ישר מחקתי את הCCCP והתקנתי שוב אבל לא עזר, הורדתי VLC גם אותו הדבר (למרות שהוא משתמש בקודקים משלו), מחקתי כל קודק שהיה לי על המחשב ולאחר הפעלה מחדש הפעלתי את הטריילר של GTA4 ועדיין רואים ככה (למרות שאין שום קודק על המחשב). מה שהכי ממוזר פה, הנגן היחיד שמנגן את הסרט בהיר וטוב זה מדיה פלייר קלאסיק (זה שבא עם הCCCP). מה עושים ? נ.ב. שכחתי לציין ששום דבר לא הותקן מאתמול אז שום תוכנה אחרת לא קשורה לזה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
SpeedFan התוכנה שבטח כולכם מכירים... מסוגלת לשנות את מהירות המאווררים במחשב... (RPM) יש לי את התוכנה הזאת ויש לי בעיה... כאשר אני מדליק את המחשב בזמן שהוא עדיין לא בווינדוס הוא רועש מאוד מאחד המאווררים ,(נראה לי של המעבד) והוא ממשיך להרעיש כשאני בתוך הווינדוס ורק כשאני נכנס לSPEEDFAN אז אני משנה את המאוורר ל85% מהמהירות(הוא ב100% תמיד) ואני יוצא מהתוכנה(וזה אמור לשמור על 85% תמיד! ) ואני עושה ריסטרט ועוד פעם המחשב רועש ובספידפאן הוא חוזר ל100% מה לעשות??? האם יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה טוב... אולי אני עושה משהו לא נכון בתוכנה...? PLEASE HELP ME תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני הורדתי סרט מי רפידשאר דריך http ויצא לי קבצים ולא סרטים avi מה אלי לעשות שאני יראה את הסרט הוא איזה תוכנה? אני גם סם תמונה שתבינו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
מה זאת התוכנה הזאת ביכלל ..? מה אפשר לעשות איתה..?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
בחלון אופציות של הורדה שיש open with save flashgot נעלם לי משום מה ה open with אבל כשהשניים האחרים לא מסומנים, ואני לוחץ אנטר, זו פותח לי את הopen with מישהו יודע איך אני עושה שאני אוכל שוב לראותו אותו?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי מדיה פלייר 11 , יש לי גם מערכת עם סאב..... מתי שאני מפעיל שיר דרך המדיה פ]לייר ... לא שומעים ת'סאב.... רציתי לדעת אם אפשר לשנות משו בהגרות כדי שזה יפעל
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה על תוכנה, כמו FreeRam XP שמפנה מקום בזיכרון. אשמח לשמוע ביקורת איך התוכנה הזו בעצמה...או כל תוכנות אחרות שעושות את אותה עבודה בתודה אלעד
-
- 5 תגובות
- 482 צפיות
-
-
כל רשימת השרתים באימיול שלי נמחקה, וכתוצאה מכך קצב ההעלאה וההורדה הוא מן הסתם 0. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס מדיה פלייר 10. לאחר שאני מכבה את המחשב ומדליקו שנית התוכנה מפסיקה לעבוד ואני לא יכול כמובן לנגן או להריץ קבצי מדיה ווידאו.הסרתי והתקנתי שנית ושוב אותה בעיה. לפני כן היה מותקן מדיה פלייר 9 ובדיוק אותה בעיה קרתה.( מדובר במחשב חדש) מה יכולה להיות הסיבה
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-