עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי אז ככה , הורדתי תוכנה לעריכת טקסט קטנה ומאגניב שקוראים לה bbnote (גוגל תוך שניה) . הפעלתי אותה בעבודה ונדהמתי לגלות שהטקסט שם עובר antialiasing ונראה חלק לגמרי , הפונטים היו עם מרקם חלק ונעים לעין. התקנתי את התוכנה אצלי בבית ואצלי עם אותם פונטים זה נראה ממש שונה. כאילו אצלי הטקסט גס יותר. אני ניסיתי לשנות ב windows את ההגדרה של text ל cleartype וזה לא עזר. יש למשהו מושג איך מסדרים את זה ? האם אפשר לעשות את זה בכל תוכנה ?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  2. אז ככה נכון יש רדיו באינטרנט אז מתי שמשהו יורד משידור אז הבוט הזה עולה ומשדר שירים ברצף מי שיודע על מה אני מדבר ויכל להביא לי את הבוט הזה וקצת להסביר עליו שיביא לי אני מאודדד יודה לו

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by id3232,

שלום אני לא יודע למה אבל בימים האחרונים פתאום מופיעה לי הודעה כזאת: כשאני לוחץ נסה שינית או התעלם וכו' הקספרסקי קורס לי מייד. ניסיתי להתקין מחדש קספרסקי אלף פעם ולא עזר. בבקשה עזרו לי לפתור את הבעייה ולהבין את פשר ההודעה של הC++ הזה. תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  4. מחפש תוכנה שניתן לשדר למחשב שני דרך האינטרנט ניסיתי את active web cam אבל לא הצלחתי להפעיל בגלל הראוטר

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by shahar07,

כאשר אני מתקין את הגרסא החדשה של ALCOHOL 120 בויסטא ה WINDOWS שלי קורס והוא לא מצליח לעלות, מה הסיבה לקח, אני צריך את התוכנה בשביל להעתיק משחק של סוני, זו התוכנה היחידה שעשתה את זה כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  6. יש לי עכבר אלחוטי של מיקרוסופט 2.0 כשאני מגלגל את הגלגלת שלו באתרים זה מגלגל לי את הדף ממש מהר וזה לא נוח ככה. נכנסתי להגדרות של העכבר והגדרתי שם שיהיה הכי איטי שאפשר אבל עדיין זה מהיר. יש פתרון לבעיה?

7. Started by nirh216,

שלום, מישהו יכול לעזור לי איך שומרים מסמכי אופיס 2003 למסמכי אופיס 2007? (המסמך של 2003 כבר קיים), המסמך הישן (2003) עובד עם 2007 אך הוא במצב תאימות.. ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלקרוא או להדפיס! מישהו יכול לעזור לי זה ממש דחוף! בברכה, ניר ישראל חן.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  8. Started by RazKaziRo,

קניתי את המכשיר אתמול אני מחפש את התוכנה בשבילו שאני יוכל לסנכרן למחשב ולהעביר תתמונות או להעביר מוזיקה ייש לי את הכבל בשבילו רק אני צריך תתוכנה אפשר בבקשה עזרה עם זה תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by Atlon-Xp,

שמתי תמונה, היא מתוך המחשב של חבר שלי פשוט הוא ביקש ממני לשאול כאן מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה הוא התקין את הדרייברים של הלוח אם,כולל התקנה של הדייברים מהדיסק שקיבל בשביל הכרטיס מסך ואז ניסה את החדשים שהוריד אך לא עוזר... עדיין הוא מקבל את הודעת השגיאה הזאת... יש דרך לעזור? אולי ע"י התקנת דיירקס 9? בבקשה ותודה מראש. [attachment deleted by admin]

10. Started by eladbu,

איך אני מכניס לIAUDIO X5 לוגו השתמשתי ב JET LOGO אבל משום מה אני לא מצליח להכניס אותו לנגן? איך עושים את זה? זה ההודעה שהוא מציג לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. ברשותי התוכנה ATITOOL, יש לי איתה בעיה שכל כמה זמן, לא משהו קבוע ההגדרות של המאוור משתנות, חלק נשארות כמו שהן וחלק הוא מאפס חלק שם על 100%. לא בעיה להחזיר את זה לכמו שהיה אני פשוט לוחץ על LOAD ואז בוחר את הפרופיל שלי, הבעיה שאני פוחד שמתישהו תיקרה הבעיה הזאת, אני לא אשים לב ואז הכרטיס יגיע למעלות גבוהות בלי לאמץ את המאוורר... ההגדרות שאני מדבר עליהם אם מישהו לא הבין זה ההגדרות של המאוור שעושות שממעלה X תעבוד על Y אחוזי מאמץ של המאוורר. מה עושים ? אם זה חשוב הכ.מ שלי הוא 1950XT של HIS עם הקירור המיוחד ICEQ3.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  12. כותרת. אני כמעת בטוח שזו בעיית תוכנה כי גם במחשב הקודם היה לי את זה. וזה לא בעיה בדיסקים.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  13. קבצים מקבלים אוטומטית פרטים על היוזר שבהם עשית קובץ וממלא אותם בנתונים של created by ו- modified by. יש מספר קבצים שאני רוצה לשנות את הנתונים שכתוב להם שם. האם יש תוכנה שעושה את זה ? איך אפשר לעשות את זה להרבה קבצים ?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  14. הבעיה היא כזו : בניגון סרט (כל סרט) יש קודם את תזוזת השפתיים ואחר קח בא הקול וזה מורגש גם אם מדובר פה ברבע השניה או בשליש השניה , לא יודע לא עמדתי עם סטופר קודקים של KAZZA KODEC PACK ונגן MV2PLAYER שאני איתו שנים ואף פעם לא עשה בעיה מישהו יודע איך לתקן את זה ? זה מטריף !! זה קורה גם בניגון במחשב וגם דרך הTV OUT ?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  15. Started by kfirlion,

איך אני משנה את השפה של התוכנה, יש לי באנגלית ואני רוצה עברית???!!!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  16. יש אפשרות להגדיל

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by TermiNal,

יש לי אופיס 2003 עם תמיכה בעברית (הכוונה היא שיש מילון) אבל בגלל אחותי הקטנה אני רוצה גם תפריטים בעברית, זה אפשרי? או שצריך "לקנות" משהו בשביל שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  18. איך עושים את זה? להעביר את כל ההודעות אני כבר יודע איך אני מעביר גם את כל הגדרות אוטלוק אקספרס 1. כתובות דואר 2. הגדרות של סינון דואר וניתוב הודעותאוטומטי לתקיות? 3. חשבונות דואר מישהו אמר לי שאם אני מתקין את אותה מערכת הפעלה/גירסה של OE אני יכול להעתיק את כל התיקייה של OE מהמחשב הישן >>> וזה יעבוד האם נכון? או מה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  19. Started by Pease Brother,

מחפש דרייברים לכרטיס מסך nvidia הדרייברים הכי חדשים

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by xxdragonxx,

הוא לא רוצה להתחבר לי לשרת מאז שהתקתני את ה zone alarm אבל ב za זה מראה שהאימיולב ווי ירוק כאילו יש אישור להעברת מידע באימיול וזה עדיין לא עובד גם כשסגרתי את ה za . ניסיתי להתקין את האימיול מחדש ועדיין יש תבעיה.. עזרה דחוףף

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by ashkenazone,

מכירים שמתקינים WINXP ואיך שעולה ההתקנה יש אפשרות ללחוץ F5 ואז לבחור I386 (נדמה לי, או משו אחר) מה זה?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by gator_play12,

המסנג'ר קורס כל פעם שאני שאני מנסה להתחבר

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  23. כל פעם שאני לוחץ על הקיצור דרך של הסטים הוא נכנס אליו אחרי הרבה זמן והסטים לא יציב וקורס במצבים מסוימים(אני מדבר על כמה דקות טובות) מה אני צריך לעשות למחוק ולהתקין אותו שוב יעזור? עריכה: ניסיתי להתקין מחדש ועדין לא השתנה כלום!

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  24. הבעיה היא כזאת: יש בערך 4 ג'יגה תפוסים בדיסק (מתוך 27.9) אך הווינדוס רושם במאפיינים שהכל תפוס חוץ מ120 מגה שהוא מראה שפנויים. לאן נעלם המקום הפנוי? לא הגיוני ש22 גיגה נעלמו.. *הדיסק מחולק לשני מחיצות אבל לא בטוח שזה מקור הבעיה כי עד לפני מספר חודשים הכל היה תקין. עם למישהו יש מושג מה מקור הבעיה אז שיכתוב בבקשה...

• 8 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים