עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Guy King,

כל רשימת השרתים באימיול שלי נמחקה, וכתוצאה מכך קצב ההעלאה וההורדה הוא מן הסתם 0. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  2. אני מחפש תוכנה שתבדוק את תאימות הדרייבירם ועידכונם ותעדכן אותם...

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  3. http://chitchat.at.infoseek.co.jp/vmware/vfd.html זה הלינק של התוכנה. אם תוכלו להסביר לי איך להתקין בפשטות ואיך להשתמש אני אשמח.כי לא הבנתי איך אני מתקין את התוכנה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  4. Started by zilkanir,

המחשב עובד מצוין עם ויסטה אולטימייט אך לעיתים (רחוקות) מופיעה בעיית המסך הכחול וצריך לעשות ריסט למחשב. הבעייה שהוא רושם היא: Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL מה יכולה להיות הבעייה? בכל אופן בעיית חומרה אני חושב שזה לא.. אול י מישהו עוד נתקל ספציפית בבעייה הזאת?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  5. Started by eladhor7,

באתר הבית שלהם לא מצאתי Sound Blaster 16 אפשר בבקשה קישור להורדת הדריבר

6. אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  7. Started by Godmoney,

איך אפשר לעשות כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  8. Started by gn,

הורדתי network magic 4.8.8142.0 ואני צריך סריאל בשבילה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  9. אני לא יכול להתחבר לשרת כלשהו ולפעמים כאשר אני מוחק את התוכנה ומתקין אותה מחדש הוא מתחבר לקצת זמן ומתנתק. יש לי ראוטר אבל אין לי בעיית של פורטים מכיוון שעשיתי בדיקה שלהם באתר מספר פעמים וזה תמיד היה בסדר, בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  10. עד עכשיו הבנתי שזה FRAPS, השגתי FRAPS הקלטתי סרטון אבל שמתי לב לשתי בעיות : אחת זה שהקובץ יוצא עננקקק אפילו אם מקטינים רזולוצייה\מנמיכים FPS. השנייה זה שהמשחק נעול על ה FPS שבו הוא מצלם וכראשר אני מצלם הFPS צונח בלי קשר לזה. אני רוצה תוכנה שתצלם, שלא תנעל FPS ושייצאו בסוף סירטונים נורמליים... תיראו למשל את הסירטון הזה : http://stage6.divx.com/user/Shareit/video/1146045/PC---Infernal---Gameplay-1-Demo רואים ממש מצויין והסירטון שוקל 50 מגה, אם הייתי מנסה לעשות כזאת איכות עם FRAPS היה יוצא לי לפחות 300 מגה...

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  11. Started by noambaum,

שלום לכולם. מאז שהתקנתי את הדריברים החדשים אין לי ICON שלהם בצד ימין ליד השעון ולא בהגדרות. עכשיו כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין מחדש.אבל זה פשוט לא הולך.. עצות?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  12. במדיה פלייר שלי אני מנסה לראות קובץ כולשהו וזה לא נותן לי הוא אומר שאני צריך לשדרג את הרשיון DRM שלי או משהו כזה אבל שהוא מנסה לעשות את זה בתוך התוכנה זה לא מצליח לו ואני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות כולשהי שבה אני יכול לעשות את זה באופן ידני או שיש תוכנה שעוקפת את הדבר הזה . ואם אתם יכולים אני גם רוצה להבין מה זה אומר ואיזה פתרון יש לכם בשביל הבעיה הזאת . תודה מראש לכול העוזרים!

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  13. אממ אני מחפש תוכנה אשר במקום להקליד סיסמא בעת הכניסה לווינדוס או מעבר בין משתמשים אני פשוט אצטרך להכניס א הדיסק און קי בתודה מראש, דור

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  14. Started by idoking,

בבקשה המלצה על חבילת אבטחה טובה שכוללת אני וירוס פירול ועוד בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  15. Started by MoAv,

מישהו מכיר אולי מפה של ישראל ואירופה שתומכת ב-XP וGPS עם USB ? אני פשוט קונה רסיבר של GPS למחשב נייד לאוטו ומחפש תוכנת מפה שתומכת ב-XP ולפי מה שהבנתי אין הרבה כאלה.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  16. Started by red-x,

משנה שמות של קבצים לפי תבנית מסויימת בתקיה שלמה, כמו לדוגמה מוסיפה בהתחלת כל קובץ בתקיה את התווים XX ו/או משנה תג של mp3 לפי אותה צורה שהסברתי. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  17. הוא נותן לך לראות מתי מישהו מחובר ובאיזה מצב הוא גם אם המישהו עושה את עצמו לא מחובר. איפה אני מוצא את זה? למישהו יש קצה חוט?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  18. שלום לכולם, כיצד ניתן להגדיר בתוכנת אווטלוק 2003 כשאני שולח הודעה אז ההודעה תמתין לי באאוטבוקס(outbox) ולא ישר תצא ליעד שלה ? ואז ברגע שאחליט לשלוח את כל ההודעות במכה אז אעשה - שלח וקבל.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  19. Started by Aviv C,

יש לי בעיה בסריקה של Ad-Aware. התוכנה מצליחה לסרוק אבל כשהיא מגיעה לקבצים מסויימים היא נתקעת. בדקתי את הקבצים האלה ובאמת אני לא יכול למחוק אותם, להזיז אותם וכו'. בכל שאר תוכנות הסריקה כמו אנטי וירוס ו- Windows Defender התוכנות מצליחות לסרוק את הקבצים ולא אומרות לי אם הם וירוסים. איך אני מטפל בקבצים ולמה Ad-Aware נתקעת לי בקבצים האלה כשתוכנות אחרות לא?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  20. לפני קצת פחות מחודש (עדיין לא הספקתי לטפל בבעיה מסיבות אישיות) צצה משום מקום בעיה במחשב שלי. מדליקים אותו, הכל עובד כרגיל, מסך הטעינה של Win XP עולה, ואחרי כמה פעמים שהפס הכחול רץ, המחשב מאתחל את עצמו מחדש. מאז בכל פעם שהמחשב נדלק, עולה מסך שמאפשר לי לבחור איך להעלות את ה-Win XP (מצב רגיל, מצב בטוח וכן הלאה). פתחתי את המארז ובדקתי שכל הכרטיסים והכבלים מחוברים כראוי, אך זה לא פתר את הבעיה, ולכן אני מניח שיש קונפליקט תכנה כלשהו שגורם לבעיה. יש לציין שהמחשב מאתחל את עצמו מחדש ללא קשר למצב שבו אני בוחר להעלות אותו (Normal/Safe/with networking/with cmd prompt/ last known good cfg).כמו כן, כמה ימים לפני שהתקלה קרתה, חיברתי למחשב ג'ויסטיק של Saitek (דגם X52) והתקנתי את הדרייבר ו…

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  21. Started by igal_nazar,

יש לי בעיה בIE שמתבטאת שכשאני מנסה לכתוב בעברית באתרים זה פשוט כותב בג'יבריש משולב בעברית. מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  22. Started by free fraek,

הוא מראה את הלוגו ואז נכבה בלי שום סיבה נראית לעין... מה אני אצטרך להתקין את SUPREME COMMANDERמחדש?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  23. יש לי בעיה רק עם קבצי MP3 כאשר אני מנסה לצרוב אותם עם דיסק אודיו כאשר אני מוסיף את הקובץ MP3 אני ישר מקבל את ההודעה (ראו את הצילום מסך בקובץ המצורץ ) מבקש את עזרתכם מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  24. Started by אריהבן,

שלום כשאני נכנס לאתר מסוים וממנו אני מנסה להכנס לפורום למשל אני מקבל את ההודעה ips drive error מה קרה ומה עושים? תודה

25. Started by דנינו,

חברה אני רוצה לצרוב דיסק של 100 דקות והנארו מגביל אותי לדיסק של 80. למה זה ככה ??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים