עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LRa,

ערב טוב, לוותי מצלמת וידאו מחברה. המצלמה הקליטה על דיסקים קטנים ויצרה תפריט די.וי.די לפני מספר הפעמים שלחצתי על הקלטה. האם קיימת תוכנה שהופכת לי את כל הדיסק לקליפים קטנים כפי שהם בתפריט הדי.וי.די? כבר הורדתי לא מעט תוכנות וכולן לא עבדו טוב. גם לא הצלחתי להגדיר שהוידיאו יהיה ב 16/9, וגם הסרט נתקע אחרי עשר-עשרים שניות ובטח שלא הצלחתי להפוך את זה לקבצים כפי שזה מופיע בתפריט. תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by liordavid,

שמעתי שקיימת תוכנה שהופכת את ה- DESKTOP לתלת מימד. מהם התוכנות שקיימות ? מה יותר טובה ? האם הן חינמיות ? * קיים THEME שהופך את ה- XP לדמוי VISTA למישהו יש ויכול לשלוח לי ?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  3. יש תוכנה או משהו שמאפשר למחשב להיות כמו דיבורית בלוטות של רכב? לחבר את הסמארטפון למחשב דרך בלוטות ולשמוע שירים ושיחות?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by blackthought,

מישהו יודע אם יש תוכנה שהופכת דיבור (מילים) לטקסט בעברית ?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  5. Started by alex28,

שלום חברים אני מחפש תוכנה שיכול להפוך את קובץ PDF לקובץ AZW תודה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  6. Started by shaithebest,

שלום חברים לבניית אתרי פלאש אני צריך תוכנה שהופכת מילים כבר המליצו לי על תוכנת הפוך על הפוך אבל היא לא עושה את מה שאני צריך באתר שאני בונה עכשיו אני מקבל תוצאות אחרות הפלאש בדרך כלל הופך מילים כמו: ארגנטינה>>הניטנגרא אבל במקרה שלי באתר שאני בונה עכשיו אני מקבל את המילים כך: יהונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן אני מקבל באתר כתוצאה: הגן אל בבוקר רץ הקטן יהונתן האותיות לא מתהפכות הן נשארות בסדר הבעיה היא סדר המילים במשפט\בשורה האם מישהו נתקל בתוכנה שעושה את העבודה הזו? אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shaithebest,

שבת שלום חברים, אני כרגע עובד על בניית אתרים עם פלאש, ואדון פלאש מסרב לדעת עברית כל מה שאני רושם יוצא תוצאה בכתב מראה לדוגמא: יהונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן יוצא תוצאה באתר פלאש ןגה לא רקובב ץר ןטקה ןתנוהי אני מתחרפן מה ואני מחפש תוכנה שבה אני כותב רגיל והיא נותנת לי תוצאה הפוכה שאתה הפשר להדביק בפלאש חייבת להיות תוכנה כזו, השאלה איפה אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. היי, הורדתי איזה שהוא קובץ שהוא GIF, אני מעוניין לעשות אותו בסיומת JPEG או כל דבר אחר שאפשר למשל להעלות כ SPRAY במשחקים או סתם שטויות כאלו... למשל ב CS:S אני רוצה לשים ספריי שירוץ כששמים אותו ולא יתקע על תמונה מקובעת כבדרך כלל... ראיתי כמה שעשו את זה ואין לי מושג איך אפשר עזרה בנושא?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by Homey,

שלום אולי מישהו מכיר תוכנה שאני מכניס לה תמונה והיא פשוט תשים סימונים עליה שזה יהיה כמו פאזל כדי שאני אוכל להדפיס ולחתוך? זה ממה חשוב תודה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by idan1836,

אני מחפש תוכנה שתהפוך לי תמונה רגילה לתמונת תווים אבל בצבע של התמונה ולא שחור לבן כמו פה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by co.il,

הורדתי תוכנה בשם av voice changer diamond 6, שזאת תוכנה שמשנה את הקול ויש בה גם אפקטים קוליים אחרים. היא נראית כך: רציתי לדעת איפה אפשר ללחוץ כדי לפתוח קובץ של קול מהמחשב שלי כמו נגיד שיר?("עיון") וגם איפה עוד יש אפשרת שבה מקליטים מהמיקרופון,כי ב-recorder לחצתי וזה לא עובד? *אתם יכולים לסמן לי איפה ללחוץ

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  12. תוכנה שהיא build אני יכול להתקין אותה על המחשב במידה והיא לא הייתה מותקנת לעולם אצלי במחשב הכוונה שלי האם אני חייב להתקין גירסה אחת לפני שהיא מלאה ואז להתקין את הbuild או שאני יוכל להתקין את הגירסת build בלי קשר

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  13. Started by יעל_ח,

אני מחפשת תוכנה שאפשר באמצעותה לחתוך קטעי וידאו. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי קובץ אימג' בגודל 7+ ג'יגה , אני לא מצליח לטעון אותו עם דאמון טולס, האם צריך מיוחד מכיוון שהוא DVD-9?

15. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת להמיר מ DOC ל PPT האם ניתן?או כל דרך אחרת להפוך ל PPT אנא המליצו רק אם השתמשתם בתוכנה כי בעניין הקונברטרים מסתובבים ברשת ים של זבל בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  16. האם יש תוכנה שיודעת לסרוק מסמכים כתובים, ולהפוך את המסמך לקובץ טקסט? צריך תוכנה שתתמוך בעברית ובWINXP. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי כמה קבצי MP3 שאני צריך לחלק. בקובץ CUE עם אותו השם של קבצי הMP3 כתוב באיזה דקה בדיוק צריך לחתוך. יש תוכנה שיודעת לקחת את קובץ הCUE והMP3 ולחלק אותם לפי הזמנים שרשומים בקובץ הCUE?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם מחפש תוכנה שיודעת לצבוע בצבע שונה גרפים של תוכנת metatrder כל גרף בצבע שונה תודה רבה שי

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  19. אני זוכר שלפני איזה 10 שנים קיבלתי אחת כזו שעובדת על עברית, אבל היא לא הייתה שוס. הקיימת אחת שאשכרה עובדת בימינו? (לעברית)

20. נעים מאוד חברים, שאלת תם לי יש. האם יש תוכנה המייצרת ממשק גרפי בסיסי בלי הצורך לתכנת? (בעצם יוצרת סוג של תוכנה בלי הצורך בידע בתכנות) ממשק גרפי שידע לעשות דברים פשוטים. למעשה מה שאני צריך הוא כתיבת הודעה במספר שלבים, בהתאם לטלפון המתקשר, ושליחה במייל או בsms. אצור תרשים זרימה לצורך הדוגמה: קבלת שיחה לקו מס' 7 מסך 1: בחירה בקו 7 (לטובת המשך תהליך השיחה המותאם ספציפית) מסך 2: כתיבת הודעה פעולת שליחה - במייל או sms האם ישנה תוכנה בסיסית ליצירה של דבר דומה? הבנתי בתכנות היא בסיסית ומטה.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  21. אני עומד לפני התקנה מחודשת למחשב שקיבלתי , זאת אומרת אני רוצה לפרמט את הדיסק ולהתקין וינדוס מחדש , האם יש תוכנה שתוכל לעזור לי עם : 1. רישום כל החומרה במחשב כדי שאוכל להוריד דריברים חדשים 2. האם יש תוכנה שיכולה לשמור על דיסק את כל הדריברים שכבר מותקנים כעת ? 3. במידה ויש תוכנות פשוטות אוטומטית שיכולות לעזור לי בתהליך זה אשמח לשמוע עליהם ? תודה

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  22. שלום לכולם, בניתי תוכנה קטנה שיכולה לעזור למורידי סדרות (רק סדרות , לא סרטים). אתאר בקצרה ע"י דוגמה: הורדת סדרה שלמה ואת כל קבצי התרגום שלה, אתה מציין לתוכנה היכן התקייה שנמצאים בה כל הקבצים. התוכנה תתאים בין קובץ המדיה (כרגע עובד רק עם AVI) לקובץ התרגום (SUB או SRT) כלומר שם קובץ התרגום יהיה כשם קובץ המדיה ובנוסף יש מספר אופציות לסידור מחדש: 1) להשאיר בתקיה הנוכחית - כלומר רק התאמה של שם הפרק לתרגום המתאים. 2) להכניס כל עונה לתקייה נפרדת - כלומר כל הקבצים והתרגומים יוכנסו לתיקייה של העונה למשל (למשל כל עונה 3 תוכנס לתיקייה S03). 3) להכניס כל פרק לתקייה נפרדת - כלומר כל פרק והתרגום שלו יוכנסו לתיקייה משלו (למשל פרק 4 יכנס לתקייה E04). 4) כל עונה ופרק יכנסו לתיקייה - כלומר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני צריך תוכנה שמסוגלת לקחת תמונה, ולפי גודל מסויים יכולה לחלק את התמונה למס' דפים ככה שאני יוכל להדפיס אותם ולהרכיב תמונה אחת גדולה (פוסטר) ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אין לי בעיה עם בעיית תוכנה אלא אני מבקש עזרה במציאת תוכנה שיכולה להפוך לmp3 קטעים מסוימים מוידאו ולא את כל הוידאו כלומר לסמן מדקה מסוימת עד דקה מסוימת.בyoutube downloader ניתן היה לעשות זאת,אבל עכשיו משום מה יש בעיה של חוסר בקודקים! רק מי שיודע בוודאות מנסיון

25. שלום. מישהו אולי מכיר תוכנה שיכולה לעשות סדר בכל הבלאגן של השירים במחשב. נגיד יש שירים ששמות שלהם רשומים מגעיל כזה ועם מסםרים לא קשורים וכל מיני דברים לא אסטטים בקיצור. אז חשבתי אולי יש תוכנה שיכולה לסדר את השמות של השירים...???? ואולי מישהו יכול גם להפנות אותי לעוד פורומים בנושא של מוזיקה...? תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים