תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול שאלה בקשר ל EMULE ו-ZoneAlarm Security Suite version 6. אני משתמש בתוכנת ZoneAlarm Security Suite version 6 ,כאשר אני מפעיל את המיול למרות שאני מקבל HIGE ID אני לא מצליח לעבור את המהירות הכוללת של 30 (כל ההורדות ביחד) למרות שיש לי 1.8 MBPS מהירות חיבור לרשת. בכל פעם שאני מנסה באשף התוכנה של המיול להגדיר מהירות גבוה דווקא מהירות ההורדה יורדת תודה.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
תמיד במנהל ההתקנים פועלים לי הישומים: wfxsvc.exe ועוד משהו, לא זוכר. אני מוריד אותם ממנהל ההתקנים אבל הם חוזרים. האם אלו מרגלים, ואם כן - איך אני נפטר מהם לתמיד? יש לי גם תוכנה בת 84MB שמופיעה ב"הוספה והסרה" ושמה: NETWORK PLAY SYSTEM PATCHING עם סימן של "וי" ירוק. האם זו תוכנת ריגול??
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול המשולב בלוח ASUS P5RD1-VM הכרטיס קול הוא : SOUNDMAX ADI 1986A ההודעה שגיאה שאני מקבל בהתקנת הכרטיס קול היא : THE AUDIO DRIVER FILES DONT SUPPORT YOUR COMPUTER HARDWARE ואיני יכול עקב זאת לשמוע סאונד מה אני יכול לעשות למישהו נתקל בתופעה זו או שיכול לעזור לי תודה,
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי כמה סרטים שאני רוצה להדביק להם תרגום(יש לי גם את קובץ התרגום בנפרד) איזה תוכנה טובה אתם יכולים להמליץ לי ? תודה ,אופיר.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא חבילה לווינדוס 98 ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לאחר התקנת אופיס 2003 קיבלתי את השגיאה כשאני לוחץ על האופציה חשבונות אימייל הפעלתי אותה מחדש כמו שכתוב וזה לא עזר.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי טבלה גדולה שמאגדת טבלאות של תרומות. אני מנסה להציג את כל אלו שתרמו במהלך השנה האחרונה מעל 100 דולר. אז נאמר שאדון לוי תרם 10 שקלים בחודש, במהלך 12 החודשים, והרי שהוא תרם סך הכל 120 ש"ח. השאלה היא איך אני יוצר פונקציה שמראה לי רק את אלו? הטבלה מכילה: תאריך, שם פרטי, שם משפחה, תרומה על סך, כתובת, עיר, מדינה. אשמח מאוד לגלגל הצלה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בעקבות המלצות חוזרות ונשנות בפורום הורדתי את מוזילה פיירוורקס. באמת יש בו הרבה דברים מצויינים, אך יש אתרים מסויימים כמו Ynet ו-video.org.il שלא עולים טוב, ואני לא יודע איזה פלאג להתקין כדי לפתור את הבעיות. האם יש חבילה שמתקינה מס' פלאגים במכה שתעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אין לי אפשרות לשמוע במחשב דרך הרמקולים, זה התחיל ממש באופן פתאומי כשנגעתי ב-Blaze Media Pro כנראה זה קשור, הבעיה היא במחשב עצמו כי כבר ראיתי שרמקולים טובים אחרי בדיקה עם MP3 , בכל אופן מה אני צריך לעשות? צריך לפרמט את המחשב? ניסיתי כמעט הכל . תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה וירוס או קובצ מערכת . יש לי בעיה ב vVX1000.exe ב TASK MANGER . . הבעיה הופיעה לפני כ10 ימיים .ולא ידעתי . אני מרגיש שיש האטה משמעותית באינטרנט אבל לא שמתי לב רק היום שהסרתי את ה VVX1000.EXE מ ה TASK MANGER והאינטרנט הפך להיות רגיל מהיר מאוד כמו שאני מכיר את האינטרנט שלי . באיזה תוכנות אפשר להסיר את ה VVX1000.EXE . אבל כל פעם כשאני מפעיל מחדש את המחשב הבעיה חוזרת . באיזה תוכנה אפשר לבהסיר אותו ??
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אנשים!! אני משתמש בDC++ וכל ארוץ שאני נכנס אני מקבל: kicked out:PFIUS מה זה ?????????
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
היי. מהי הדרך היעילה והמהירה ביותר לקחת לדוג' קובץ של סרט HD 1080 בקובץ MKV ולהמיר לAVI עם הוספת תרגום? הדרך שאני עושה -->> ממיר את הMKV לAVI בFormat Factory -->> פותח את הAVI בAVI ReComp, מוסיף תרגום ונותן לAVI ReComp להמיר שוב(כדי שיעבוד בDVD). כל התהליך יכול לקחת 3-4 שע' (Q9550). יש דרך יותר מהירה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קובצי הווידאו שהמצלמה שלי מוציאה (CANON A610) מעט גדולים מידיי לדעתי. לדוגמא קובץ של כדקה וארבעים שניות, 640X480, 15 FPS תופס כ75 מגהבייט האם יש דרך כלשהיא לכווץ אותו במינימום איבוד איכות? בברכה, אריאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין חלונות 95 לצד ה-XP שיש לי עכשיו כדי לשחק במשחקים שאני אוהב שעושים בעיות עכשיו, כמו כוכב כחול... בכל מקרה האם אני צריך תוכנה מיוחדת כדי לעשות את זה או שפשוט מתקין? ואם אפשר שלא יהיה תפריט כשהמחשב עולה שנותן לי לבחור ביו מערכות הפעלה - אני מעדיך להפעיל את 95 מתוך XP אפ זה אפשרי.... תודה רבה ;D
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי נוד32 אבל גירסא יחסית ישנה שלו, השאלה שלי אם כדאי לי לעדכן אותו לגירסא חדשה או שזה לא משנה בגלל שמילא הוא מתעדכן מהאינטרנט על כל הוירוסים החדשים?
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היא לא מופיעה בMSCONFIG אבל היא מתחילה לפעול עם התחלת המחשב, היא מנסה גם להיכנס לאינטרנט דרך Distributed.net שמבקש אישור מה ZONE ALARM לקובץ עצמו של התוכנה קוראים: iosdt.exe איך אני נפטר מזה? בנוסף מלא אייקונים במחשב שלי של כל מיני יישומים נהיו אייקונים של כאלה של וינדוס כאילו קבצים לא מוכרים
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מכל התוכנות שהתקנתי בשנים האחרונות, FastStone נכנסת אצלי למקום הראשון. היא איכותית ומאוד משוכללת, ואני מעדיף אותה על כל תוכנה אחרת לצפיה בתמונות - כולל כאלה שעולות כסף כמו ACDsee. התוכנה הזו מעולה, אבל היא מגיעה עם כמה ברירות מחדל די מצ'וקמקות. הנה השינויים שאני מגדיר בה לאחר ההתקנה: לחיצה על F12 כדי לפתוח את Settings תחת הטאב Viewer ביטול של Show filename in Full Screen - Text color סימון של Smooth ואז סימון של Before shown סימון No hourglass (busy) cursor in Full Screen תחת הטאב JPEG שינוי Default JPEG quality ל-100 תחת הטאב Magnifier שינוי של Magnifier Zoom Ratio ל-1.0 תחת הטאב Associations לחיצה על Select All ואז אישור הדבר שאני הכי אוהב בתוכנה הזו הוא הג…
-
- 2 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משהו מאוד ספציפי כבר המון זמן...יש את חבילת הקודקים של DIVX 5.2.1 וזה מגיע עם toolbar של google ועוד player והרבה דברים מיותרים. עכשיו אני מנסה כבר המון זמן למצוא רק את הקודק הספציפי שטמון בחבילה הזו... כלומר שאני אתקין את הקודק בלי כל התוספים. מדובר בקודק DIVX 5.2.1 אם אתם רוצים יש אותו פה: http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=23&s=40 אשמח לעזרתכם אלדר.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמנקה את כל השאריות שנשארות בחלון של הMSCONFIG-STARTUP. למשל כשמתקינים תוכנה סתם לדוגמא נגיד מסנג'ר, וזה משאיר שם פקודה כדי שכל פעם בהפעלת הווינדוס התוכנה תעלה, ולמרות שמבטלים את הV השורה הזאת נשארת, מה שאני מחפש זה תוכנה שתנקה את כל מה שלא צריך - כל מה שלא בשימוש. אודה לכם מאוד על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
היי יש לי רוגלות במחשב ניסתי למחוק אותם עם ADAWERE והם לא נמחקים הנה תמונה: כל פעם שאני מריץ את ADAWERE הוא מוצא לי את אותם קבצים ולא מוחק אותם ניסיתי לעדכן את התוכנה ניסיתי להשתמש ב-SPYBOT ניסיתי את hijackthis אפילו ניסיתי למחוק את הקובץ ידני ב- SAFE MODE וכלום לא עוזר בפעם הבאה שאני מפעיל את המחשב הם עוד הפעם חוזרים. והנה הלוג שלי ב-hijackthis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 08:52:17, on 15/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDO…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם יש איזושהיא תוכנה שיכולה להפוך קבצי WMV לפומט אחר כמו AVI-DIVX, MOV?
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-